2018. május 5., szombat

Marked 21. +16

Marked
21.Rész
Első lépés
+16

Mark szúrós szemekkel nézett végig rajta. A ruha, ami éppen átölelte a testét... nos... túl sok.. nem szokott ehhez hozzá.. csúnyának érezte magát benne... ez lenne a mai divat?
Mert akkor már most utálta.
– Oké, emeld ki az arccsontját, húzd ki a szemét, takard el a fognyomokat és végül vigyünk egy kis életet az arcába pirosítóval – fordult hátra az idősebb Ómega, ránézett a lányra, aki leültette Kibumot és elkezdett valamit szétkenni az arcán. Fintorogni akart, de Mark rögtön rászólt, hogy fapofát vágjon.. Ja, könnyű azt mondani miközben valami krémet kennek rá.
Miután az arcával végeztek a piros-hajú zselét vett a kezébe, és az ő fürtjeit kezdte állítgatni.
– Kész vagy – mosolyodott el. – Ah, imádom, hogy ilyen az arcpd. a legjobb modellem leszel! – tapsolt boldogan.– Hm.. de miért takartuk el a fognyomokat?– Mert ártatlannak kell téged feltüntetnünk, amint híres leszel a magánéletedet nem fogjuk kitálalni, és ha azt hiszik, hogy nincs párod, akkor nem fognak kutakodni. Még fiatal vagy ahhoz, hogy megtudj birkózni a nyomással... Most pedig menjünk, ideje kamera elé állni.
Ka...mera? Ilyen gyorsan? Semmit nem fognak gyakorolni vagy ilyesmi? Csak úgy a vászon elé álljon? Jeez, már most remegett a lába! Mit kéne majd csinálnia? Pózolnia? És hogyan? Na és mosolyognia kéne? Vagy vágjon faarcot, mint a sminkelésnél.
A stúdióba sétáltak, ahol nem egy ember állt és fogott kamerát- Mindenki illedelmesen köszönt egymásnak, Bum próbálta lenyugtatni magát, ami nem igazán sikerült.
– Figyelj, Bummie, először ijesztő lesz a sok kamera miatt, próbálj meg komoly arcot vágni, mert ez egy elegáns ruha, utána átöltözöl egy másikba, ott már nyugodtan mosolyoghatsz is. Jól fog menni – csapkodta meg a hátát. – Állj oda, ahová őt szeretnének, oké? Én itt fogok figyelni.
Kibum hevesen bólogatott, és a vászon elé sétált, majd elkezdték neki mondani mit csináljon, hova álljon, milyen képet vágjon. Zavarban érezte magát, a sok lencse, ami őt vette, egyáltalán nem mondhatta ki, hogy "ő belejött a dologba", ettől függetlenül a többieknek a vége fele már tetszett amit csinált, végig azt mondogatták jól csinálja, tökéletes és hasonlók, csak ez neki nem igazán segített

Már vagy öt ruhán voltak túl, most egy széken ült, ahol a sminkes leszedte róla a réteget, mert örömére ma már nem kell több képet csinálnia. Kinyitotta a kóláját és már ivott is volna bele, mikor Mark megjelent, kivette az üveget a kezéből és egy vizes palackot rakott a helyére.
Összeráncolta a homlokát, már kiakarta nyitni a száját hogy felháborodjon, de a piros-hajú az ujjait helyezte ajkai elé.
– Mostantól diétára foglak, nem ihatsz semmi cukrosat, csak is vizet. Enni, nem ehetsz csokit, cukrot, és mindenféle hizlaló cuccot. Megtartjuk ezt az alakod.
– Egy szóval sem mondtad hogy-!
– Shh.. ez egy alap dolog, ha az ember modell. Nem vagyok szörnyeteg, nem fogom ezeket totálisan megfosztani tőled, hiszen néha édességre is szükségünk van, de nagyon ritka lesz!
– Ah, egem – nyüszített, és fintorogva ivott bele a vízbe.
– Hozzá fogsz szokni, egy idő után meg nem is fogod ezeket a káros túlcukrozott dolgokat kívánni. A  víz a legalkalmasabb. Most pedig gyere, megnézzük a fotókat, neked is van beleszólásod, hogy melyik kerüljön a címlap elejére, a többi már nem a mi dolgunk.
Remek, most nézegethetem a fejem.. és belegondolni, hogy egész Dél-Korea látni fogja.
Ahogy meglátta a monitort hányingere támadt. Az összes kamerás ott állt, Markot és őt közelebb engedték, és elkezdték mutogatni a képeket.
– Már kitöröltünk párat, hiszen az elején elég elfogadhatatlan arcot vágtál, de utána belejöttél és jó kezdett lenni – szólalt meg a férfi, aki a gép előtt ült, az idősebb Ómega beleegyezően bólogatott. Mikor meglátta az első fotókat.. nos meglepődött... elég.. jól nézett ki rajtuk.. tehát fotogén arca van.. az pozitív dolog, igaz? Még a ruhák is jobban álltak rajta.. talán valamelyik nap megfogja szeretni ezt a munkát... hát... vagy nem.
– Ez! – mutatott rá egy képre Mark.
– Hm.. igen, az ajkaiért odalesznek az emberek, amint meglátják megakarják venni.
Ah, ezt nem mondhatják komolyan, több jobb van ennél! És az a sapka milyen undorító már? 
De inkább csendben maradt, nem értett ő ehhez, ha ez lesz a címlapon, akkor ez lesz.
– Neked is oké? – fordult felé a férfi. Bólogatott.
– Rendben, szerkesszétek meg, a végeredményt szokásosan küldjétek el nekem mielőtt a nyomtatóba faxoljátok. Hamarosan jön Jinki, mondjátok meg neki, hogy szétválasztom Taemintől, ő megkapja Minhot, Tae pedig JongInt, ameddig Kibum kezdő így marad, után Minniet összeboronálom Bummieval.
– Oké főnök.
– Holnap találkozunk, és meg ne halljam valamelyik modellemtől, hogy panaszkodnak rátok, utálom, ha elviccelitek a dolgot, tudjátok milyen finnyásak tudnak lenni.
– Tudjuk, és sajnáljuk, többet nem fordul elő.
– Remélem is, menjünk, Kölyök.
Kibum csak üveges szemmel követte, ötlete se volt miről beszélgettek, vagy kiről.
– Ki az a TaeMin?
– Ó, ő egy Béta, a teljes neve Lee Tae Min, igazi dráma királynő, de aki ismeri, tudja, hogy tud kedves lenni. Baba arcú, az a srác elképesztően gyönyörű és ha kell, egy hajvágással és festéssel férfiasabbá alkotjuk. Ezért kerül majd melléd, csak szeretném, ha hozzászoknál az emberekhez és a kamerákhoz, végig látszott rajtad milyen izgatott vagy. De ne aggódj, profivá teszlek.... Tervezel valamit mára?
– Nem igazán, Yeolnak edzése van, Aera pedig Jackson vigyáz.
– Oké, akkor most szépen megnézzük milyen az ízlésed, ha több ruhából válogathatsz. Amint híressé válasz nem mehetsz ki rongyba, akkor is divatosnak kell lenned.
– Aha... és akkor most hova is megyünk? – Léptek be a liftbe.
– Az épület másik felébe, ott van tíz szoba, amiben csak ruhák vannak, szerintem el leszünk egy ideig... – elővette a mobilját és tárcsázni kezdett.. – Szia drágám... u-hum, már megvolt... jobban ment, mint hittem, de most nem ezért hívtalak. Eltudnál majd menni a fiúkért, Bummieval van még pár dolgunk.. jó..aha... köszi.. Este fele? Csak vicceltem, késő délutánra otthon leszek.. puszi – tette le.
A lift megállt, kiszálltak és elindultak.


Tányér méretű szemekkel nézte a ruhákat.. Jeez.. ez nagyon sok.
– Figyelj rám, ma csak három ruhát fogunk nézni.. Elegánsat, szabadidőset és olyat, amit otthon hordanál. Én is kiválasztok neked mindegyikből egyet, és te is magadnak.
– Rendben.
Mark megmutatta neki hol vannak azok, amiket ki kell választania... de mindenből olyan sok van.. Most komolyan, mi a fene különbözik két fekete gatyában? Grimaszolva vette le az egyiket.

Fél órát cseszett el a ruhák kiválasztására. Először a saját összeállítását kell felvennie.
– Gyere ki – szólította Mark. Kisétált. – Ó... ez... érdekes – fintorgott. – Ami a legjobban zavar... mi a fenéért veszel fel egy Gucci nadrágot Vuitton övvel, hát elment az eszed?
– Lenne egy kérdésem.
– Micsoda?
– Még is mi a fene az a Gucci... és Vuitton?
– Ahgr, geez, you're so dumb... – nyögött fel frusztráltan.
– Tudod.... még mindig értek angolul.. – mosolygott kínosan.
«———»

Egy zsepivel végig törölgette a homlokát... nyár közepe, és rohadt meleg volt. Éppen pakoltak az új apartmanba, már vagy két órája csinálták, elfáradtak és még is folytatták. Hálás a barátainak, hogy segítettek nekik, még Mark gyerekei is hevesen hordozták befele a kisebb és könnyű cuccokat. Bár BaekHyun nagyon úgy nézett ki, hogy elfogja vágni ChanYeol torkát, aki csak figyelmen kívül hagyva végezte a dolgát. JaeBum se tűnt boldognak, szemét sokszor Yeolon hagyta gyilkos íriszekkel... Ja, nem nézett ki szépen a szituáció, csal reméltem, hogy nem ugranak egymásnak.
Jackson és Mark elvoltak egymással, a meleg ellenére jól szórakoztak és egymást szívatva pakolgattak.

Mér egy hónapja várt erre a napra.. Összeköltözik az Alfájával.. ez ez hatalmas nagy lépés... Azért kicsit izgult. Az első éjszakája lesz Yeollal .. egy ágyban.. kicsit megijesztette a dolog, de majd megnyugszik, nem?
– Ah végre kész! – dőlt hátra az ágyon Mark. ChanYeol megakart szólalni, de inkább csöndben leült Kibum mellé, biztatóan rámosolyogva. Istenem, a szöszi egyre szebb, annyira megakarta csókolni, de BaekHyun valószínűleg leharapná a fejét, és nem akart veszekedni a Bétával, kedve sem volt hozzá, ő már rég megbékélt Baekkel, az már más, hogy a kék-szemű gyűlölte őt.

A vöröses-hajú próbált nem grimaszolni, hogy ChanYeol leült Kibum mellé, belesúgva a fülébe, amire a szöszi felkuncogott.. Tényleg boldognak tűnik... de akkor sem tetszett neki a szituáció, egyszerűen rohadtul nem illet a képbe, az egyetlen dolog, amiért nem veszekedtek, mert nem akarta kínos helyzetbe hozni a szőkét.
Nem maradtak sokáig, a pakolással így is sok idejük eltelt. Mark egy utolsó mondatra átkarolta a fiatal Ómega vállát.

Szórakozzatok jól – suttogta a fülébe és rákacsintott, majd Jacks és a fiai után ment.
A lila-szemű álla leakart esni.. Most.. arra értette, hogy? Úristen, nem fognak egyből dugni, ez még viccnek is rossz! Mondjuk... ha csinálnak pár dolgot, azzal semmi baj, de szexre még nem lenne képes, az túl sok.
Nyelt egyet, megnyalta az ajkát és megrázta a fejét.

Este kilencet ütött az óra, Kibum utoljára megnézte AeChant, hogy alszik-e, bámulta pár percig, s mivel nem akarta felébreszteni egy puszival, így csak mosolyogva elhagyta a kislány szobáját, mert igen, külön került tőlük, amit elég furának tűnt, de jobb így.
Elkészített magának egy kis salátát, Yeolnak pár mini virslit, miután megették külön lefürödtek.
Most az ágyban feküdtek, ölelkezve.. és megittak egy üveg bort. Persze megkérdezte Markot, hogy szabad-e, mire egyből igent mondott, amin eléggé meglepődött.. hiszen túl gyorsan vágta rá.
Az alkohol miatt kótyagosnak érezte magát, de képben volt, szóval nem részeg.
Yeol a nyakát simogatta, amitől kirázta a hideg, felsóhajtott, feljebb mászott és elkezdte csókolgatni a kulcscsontját, gyengéden ráharapott amire az Alfa nyakáról a hajába vezette ujjait, felhúzta magához és megcsókolta. Teljesen felült, rámászott, egyik lábát átbillentette, így felette tápászkodott, közben Chan kezei lecsúsztak a fenekére és megmarkolta. Kibum belenyögött a csókba, az ő keze a vörös-szemű pizsamanadrágjánál játszadozott, benyúlt a fiú pólója alá, alhasát simogatta, érzékelte a kidudorodó ereket, amik lüktettek tenyere alatt. Rásimított az izmokra.... még sose látta őket, így megszakította a nyálcserét, feljebb húzta a felesleges anyagot és... majdnem elcsöppent.. Ó, a francba, nem csak tapintásra jók! Végig nyalta az ajkait, lehajolt a forró bőrhöz és minden egyes kockába beleharapott, az Alfája pedig élvezettel nézte.
– Meddig mehetünk el? – állította meg hirtelen.
– Mhm, majd szólok ha valami nem teszik.
– Fair enough – fújta ki a levegőt.
– Figyelj – nézett rá –, én szeretnék irányítani.. ha felettem lennél.. azt hiszem leblokkolnék.
– Csinálj amit csak szeretnél.
– Köszönöm – nyomott egy puszit az Alfája szájára és rögtön visszatért a hasához, hogy jobban megnyúzza az izmokat. Biztos volt benne, hogy pirulni kezdett, mikor egyik kezét levezette teljesen az ágyékára, ami már dudorodott..
Jól van Kibum, most legyen nagy bátorságod!
Sarkára helyezkedett, ökölbe szorította a kezét, mielőtt lehúzta volna a nadrágot és az alsógatyát.
Ez sokkal nagyobb, mint amire emlékszem.
Nevetés ütötte meg a fülét.
– Mi olyan vicces? – fintorgott, Yeol csak elvigyorodott. – Hangosan mondtam ki, igaz?
– Aha – villantotta ki a fogait.
– Aish, csak maradj csöndben! – prüszkölte.
Remegő ujjakkal érintette meg az Alfa péniszét, már majdnem el is húzta, de most már nem hátrálhat meg. Arca égett, fogalma sem volt hogyan és mit kéne csinálnia, de nem akart totál bénának tűnni így elkezdte húzogatni rajta a bőrt le és fől.. s úgy látszott ChanYeol ez nagyon is tetszik, ez az a kis löket, ami erőt adott neki hogy lehajoljon és megnyalja a tetejét. Fura íze van.. Kíváncsiságának eleget téve ismét megízlelte, nem volt rossz, de... egyáltalán nem olyan, amit minden nap nyalogatna...
Kezével közben próbálta masszírozni azt a részt, amit nem érintett a szája. Yeol nem szólt semmit, csak halkan nyögött, gyorsan vette a levegőt.. Akkor ez azt jelenti, hogy jól csinálja? Nagyon remélte...
A saját merevedése könyörgött egy kis érintésért, de figyelmen kívül hagyta, és az Alfa tagját egyre mélyebben nyelte be, utána kiengedte, végignyalva az egészet, majd újra vissza teljesen.
– Az a rohadt! – markolt bele a hajába, de visszafogta magát, és nem nyomta le Kibum fejét, nem mint ha kellet volna, a szöszi intenzíven szopni kezdte, néha szívva rajta. Felszisszent, mert a foga végigkarcolta.. nos igen... azért érezhető, hogy kezdő, de ettől függetlenül nagyon is jól csinálta. Ráadásnak az Ómegája egyik kezével a heréit kezdte masszírozni, amitől az egész jobb lett.
Bum keserű ízt érzett a nyelvén, ám ez nem állította meg, sőt, a mozgása gyorsabbá vált, mikor Yeol a tincseit meghúzta, viszont nem húzta el magát, egyenesen a szájában, amit lenyelt, s pár nyalintást még végzett rajta végül elhajolt.
Elkerekedett a szeme.
– Mi a baj? – lihegett az orgazmustól.
– É-én.. elélveztem.. pedig hozzám se értél.. hihetetlen mekkora hatással vagyunk egymásra – törölte meg a száját. – Egy pillanat, átcserélem a nadrágom – állt fel, és a szekrényhez sétált, és átvette a pizsamáját, közben hallotta, ahogy a fekete-hajú mozgolódik, valószínűleg ő csak visszahúzta, hiszen az övé nem lett piszkos. Vissza ment az ágyhoz, leült rá, ám ChanYeol felült, de csak annyira, hogy megragadja Kibumot és magával húzza.
– Nagyon jól csináltad, meg is vagyok lepődve – cirógatta az arcát, teste elkezdett megnyugodni.
– Én azt hittem totál béna leszek.
– Nem voltál – mosolygott.. – Megtettük az első lépést.
– Még mindig sokkos állapotban vagyok – kuncogta, magukra húzva a vékony takarót.– Ja... Hosszú napunk volt... aludjunk – hunyta le a szemét. – És köszönöm, hogy megtetted, nem gondoltam volna.
– Ha nem ittunk volna bort, szerintem most a kanapén feküdnék – nevetett. – Örülök, hogy ez így történt..
– Én is...– Jó éjt Yeol..
– Jó éjt szöszim...

Folyt.Köv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése