2017. június 7., szerda

Nyakörv és Lakat 3. (ChanBum / ChanBaek / JinKibum)

Nyakörv és Lakat
(ChanBum / ChanBaek / JinKibum)
3.
"Önálló"

Hossz: 3/4
Banda: EXO & SHINee
Szereplők: Park ChanYeol, Kim Kibum, Byun BaekHyun, Lee Jinki(Onew)
Párosítás: ChanBum, BaekYeol/ChanBaek, JinKibum
Műfaj: slash
Besorolás: +14
Figyelmeztetés: erőszak, trágár szavak, szereplők kora nem egyezik a valósággal
Hozzáfűzés: Sziasztok, itt lenne a harmadik rész, ez lett az egyik legrövidebb, de az utolsó részt hosszabbra fogom megírni, mert már tudom mi fog történni ^^ Remélem tetszeni fog ez a rész, jó olvasást hozzá Cicáim^^
~Dia💙

Kibum nem tudta mit kezdjen magával, és a papírral, amit bárhova beadhatott volna... Fogalma sem volt, hogy milyen a kinti világ, hiszen tíz éves koráig árvaházban élt, utána pedig el lett adva egy aukción. Mi a fenét tehetne a nagy világba, tudatlanul, tehetetlenül? Mindig el akart szökni ChanYeoltól, de soha nem gondolt bele, mi lesz akkor, ha elengedi, és miután beleszeretett, nem is gondolt ilyenekre. Vissza akart menni, de tudta, hogy nem teheti, el lett bocsájtva. A papírjával hála az égnek beköltözhetett egy hotelba, az emberek pedig furcsán néztek rá. 
Éppen sétált lefele a lépcsőn, nem szerette a liftet, kicsi volt, és ijesztően mozgott, hányingere volt, mikor először beszállt oda, soha többet nem teszi. Lakatja a Nyakörvéhez csapódott... nem vette le, nem akarta, nem tudta.. mikor fürdésnél egyszer levette a szíve szakadt meg, hiányzott neki az idegesítő csapódás és csörgés hangja, így még tusolás közben is inkább visszatette a nyakába, úgy érezte magát tőle, hogy még mindig le van foglalva, és ChanYeolon kívül senki nem nyúlhat hozzá.

Hány hét is telt már el? Három? Nem számolta a napokat, csak a fájdalma lassan megemésztette. Muszáj lesz visszamennie... kiakarta nyírni azt a kis görcsöt.. BaekHyunt.. még a neve is undorító volt, megöli, esküszi, hogy felakasztja és ChanYeol őt akarja majd visszakapni, minden olyan lesz, mint régen! Behódolhat... 

..
Nem.. nem teheti ezt.. ő nem gyilkos! Nem akar viszonzatlan szerelmet.. nem akar egy pótlék lenni, igaz szerelmet akart volt Gazdájával, ám érezte, tudta, hogy ez lehetetlen.. Amint BaekHyun elhasználódik ismét vesz egy fiatal és szűz fiút... soha nem jönne érte.. hiszen ő már rég elhasználódott, és örülhet, amiért ChanYeol nem dobta ki sokkalta előbb. Ki kell próbálnia milyen idekint az élet... Nem tudta, tényleg, fogalma se volt mit kezdjen magával.
Kicsit kényelmetlenül érezte magát amiért megbámulták, de általában mosolyogtak rá.. esetleg.. Szép? Szép lenne, és tetszene ez az embereknek? Hiszen őt a szépségéért adták el! A szemei az ajkai és a kiemelkedő arccsontja miatt. Nem rég olvasott el egy cikket, ahol arcmodelleket keresnek.. ami annyit jelentett, hogy az arcát fényképezik.. ez.. Ez beválhat, igaz? Elmosolyodva ült le a hotel egyik közös gépéhez és próbált eligazodni az interneten, mert tudta, hogy mi az, de nem igazán használta, és jó sok ideig tartott, amíg megtalálta azt a hirdetést..


*

Furcsa volt, de imádta.. egyszerűen tökéletesnek tűnt mindent! Eddig ingyen élhetett a hotelban, de most, hogy már rendesen keresi a pénzt, fizetett, s ez egyáltalán nem zavarta. Nem akart egy olyan ember lenni, akit eltartanak.. ő most már önálló.. Ám valami nem változik.. A Nyakörv és A Lakat még mindig a nyakába volt. Főnöke -akit Lee Jinkinek hívtak- megkérdezte, hogy miért nem veszi le, ő pedig csak annyit válaszolt, hogy a szerelem nem múlik el olyan gyorsan, mint tervezte. Képeknél is alig lehetett róla leerőszakolni, néha leakarták vágni róla, volt, hogy próbálták letépni, de ő nem engedte.. ez az egyetlen ami még összeköti ChanYeollal.

Volt egy undorító eset is, amikor egyik fotósa letapizta és meg akarta csókolni, de olyan pofont adott neki, hogy többet nem is látta azt a fotóst..
- Kibum, itt tudnál maradni még egy kicsit? Beszélnünk kell valamiről.
- Persze, Hyung. - bólintott, miközben elrakta vadonatúj okos telefonját, amit alig tudott még használni.
- Gyere, menjünk be az irodába. - intett, Kibum pedig tette, amit mondott főnöke. - Ülj csak le. - mosolygott kedvesen, és ezt is megtette. - Nagyon híres lettél, ügye tudod? Gyönyörű vagy, és imádnak az emberek.. Sok pénzt hozol az iparba.
- Ennek örülök. - viszonozta a gesztust. 
- Ügye tudod, hogy van egy modell részlegünk is, ahol egész alakos képeket készítünk a heti divat lapoknak, igaz? - bólintott. - Mi lenne, ha átmennél oda? A tested is tökéletes, imádnák, mert vékony vagy, hosszú lábaid vannak és ki kell emelnem, hogy ilyen feneket még soha nem láttam. - Kibum belepirult ebbe a mondatba, soha nem mondtak neki még ilyet! Most.. Főnöke.. bókolt neki? Vagy csak a modell munka miatt kedveskedik neki? - Kicsit utánad néztem... tudom, hogy árvaházban nevelkedtél, és tudom, hogy eladtak szolgaként.. Ezt jelenti a Nyakörv és Lakat, igazam van?
- Igen.. Hogy tudtad ezeket meg?
- Vannak embereim.. - még mindig arcán volt az a kedveskedő mosoly, nem olyan perverz vigyor volt, mint ChanYeolén.. A szíve hangosan dobbant egyet. Mi a fene? Ne szórakozzon a szíve, ő ChanYeolba szerelmes, és főnökét még csak nem is ismeri annyira! Felakar nevetni naivságár, olyan kis buta, tisztában volt vele, de azért vicces.
- Nem akarod levenni a Nyakörvet?
- Nem. - mondta olyan hangszínnel, hogy főnöke arcáról is lefagyott a mosoly.
- Rendben. - bólintott elfogadásképpen. - Elfogadod a teljes modellkedést?
- Igen.
- Örülök neki. - ismét mosolygott.. szerette, mikor mosolyog, jóképűvé varázsolta.. bár mindig jóképű volt.. Már megint min gondolkozik?
- És egy randira eljönnél velem?


*

BaekHyun felsikított. Szörnyű érzés volt.. nem akarta ezt! Gazdája akkorát vágott a hátára, hogy azt hitte beledöglik.. Tökéletes élete volt eddig.. gazdag család, sok barát, ám szülei belekeveredtek egy problémába, elszegényedtek, és őt adták el ennek a férfinak, akit Gazdájának kellet szólítania... Még hogy nem értette mit beszélt azzal a másik fiúval, mikor elküldte! Megfogja dugni, és ezt nagyon nem akarta! Inkább csapdossa tovább a hátát, törje el a gerincét! Csak ne nyúljon oda..
Már le kellet szopni Tulajdonosát, azt is utálta. Ő nem meleg, mindig is a lányokhoz vonzódott, így mikor elengedte az a pszichopata a fürdőben kihányta az ebédjét. Hogy lehet egy embert szexualitásra kényszeríteni? Tisztában volt vele, hogy szülei elkényeztették, de ezt egy embernek sem kívánta. Kíváncsi volt, hogy az a másik fiú, akit Birtokosa elküldött miért akart ennyire itt maradni. És neki meddig kell itt maradni?


- Mára ennyi volt, Szépfiú. - utálta ezt a becenevet... buzis volt. - Nem kell aggódnod a közel jövőben még nem baszlak meg, de lelkileg jó lenne, ha felkészülnél. - vigyorgott. Ok nélkül kapott egy pofont, ami megcsörgette Nyakörvén a Lakatot.


Nyakörv és Lakat. Mikor még kicsi volt hallott arról, hogy árvaházakból visznek el szép lányokat és fiúkat, akiket szolgának adnak el.. de ez egy hazugság volt.. Ők nem CSAK szolgák voltak.. Szexrabszolgák. Se többek, se kevesebbek. Gazdáiknak általában volt feleségük, és a házasságuk szar volt, ezt pedig a fiatal szüzeken vezették le. Hallott arról, hogy cserélgetik is őket.. Ebbe nem akart belekerülni.. haza akart menni, de szülei adták el, és ettől is hányingere lett. A SAJÁT SZÜLEI! Több milliárd dollárt kaptak a szülei érte, és ezt gyűlölte. Ő nem egy tárgy, amivel játszadozni lehet, nem fog megtörni, nem fog sírni és könyörögni, ahogy ezt Gazdája eltervezte.. Persze, arra csak várhat!


Folyt.Köv

12 megjegyzés:

  1. na most már tényleg nagyon érdekel, hogy mi lesz a vége :D
    siess a kövivel ^^
    xoxo Ritsu <3

    VálaszTörlés
  2. Sziaaa.. Nem akarlak siettetni vagy ijesmi, de úgy kábé mikor lesz az utolsó rész? :)

    xoxo Ritsu <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aaah, ne haragudj amiért ennyire húzom, valszeg szombaton, mert pénteken jön majd a Dance Teacher 3 fejezete.

      Törlés
    2. Uhm, bocsi, ma még nem tudom hozni semmiből se részt :s

      Törlés
  3. Mikor lesz már új rész?!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Shhhh, nyugi. Amikor megtudom anélkül írni, hogy nem halok bele a fejfájásba :)

      Törlés
    2. Fejfájás? Az szar ügy.

      Törlés
    3. Migrénes vagyok, és igen, ez szar.

      Törlés
    4. Áááh, tudom milyen szar :/// Én is fájós vagyok.
      Semmi para én várok mint a kisangyal :)
      Jobbulást cica ❤️❤️❤️😘

      Törlés