2016. augusztus 21., vasárnap

My Slut (BaekYeol OS) (+18)

(~One~) My Slut (~Shot~)
(BaekYeol)
(+18)
(A pirosan írtakra kattintva tekintheted meg a videót :3)

(Hozzáfűzés : Juj, de régi ez a történetem, szörnyen írtam meg, tehát nem komolyan venni! XD)






Mióta is lehetek itt? 1 és féléve? 2 éve? Fogalmam sincs, nem számolom a napokat. De nem is akarom tudni. Úgy hiszem még sokáig leszek itt, körülbelül 10 évig, azután repülök innen.

"Üdvözöllek a bárban.

Ez az a hely, ahol lazulhatsz, kiélheted a bánatod, a fájdalmad. Mi mindenben segítünk. Kiengesztelünk, kiszolgálunk bármivel."

Nah jah.. Ez az a sablon szöveg, amit minden nap, minden vendégnek elmormolok, még azoknak is, akik már több éve idejárnak. Már nagyon unom, és nagyon szeretnék innen elszabadulni. De ha egyszer ide jelentkezel munkába, nem szabadulsz, csak ha betöltöd a harmincat. Az viszont egy titok hogy miért nem, mert benne van a szerződésben.. Kis betűvel, amit az emberek nagy százaléka elsem olvas, főleg ha sürgősen kell egy munka. Csak ezt nem ajánlom senkinek. Kivéve aki szexmániás. De itt tönkre tesznek, szétzúznak, leköpnek, majd még meg is dugnak... Jó,voltak kivételek, akik kedvesen bántak velünk.. Viszont azok voltak sajnos kevesebben.

Az üdvözlőnkben sajnos benne van hogy "Mi mindenben segítünk" Tehát.. Ha jön egy öreg vén fasz, és szexet akar, akkor sajnos meg kell adni neki. Természetesen csak akkor ha fizet.

Talán néhányotoknak most leesett, hogy igen ez egy meleg bár, ahova szabadon jöhetnek a homoszexuálisak. Vagyis kizárólag férfi x férfi. Érdekességként néha betorpannak a heterok is, kipróbálni milyen ha férfival csinálják. Én viszont ez badarságnak találtam az elején, mert mikor ide jöttem munkáért, nem hittem volna hogy egy meleg kongresszusra jelentkeztem. Eredetileg hetero voltam.. Jah, voltam. Na tehát, azok a bizonyos hetero férfiak sokszor átálltak a melegségbe.. Ez olyan hülyén hangzik, nem? De hát sokszor a fejben döntőik el a dolog. Most én azt meg nem mondom hogy csak bemesélik maguknak, vagy mi.. Ha élvezik, akkor nekem már mindegy.

Az én feladatom eléggé idegesítő, de egyben érdekes. Én vagyok az aki oda megy az emberekhez megkérdezni mi a bajuk, miért vannak itt és néha nagyon érdekes történeteket hallok. Némelyik igazán feldob, vagy lehangol, ez attól függ, milyen állapotban van a másik fél. Annak viszont nagyon szoktam örülni hogy nem mindig dugni jönnek, csak azért, mert ha sima buliba mennének akkor az kb az összes csaj rájuk tapadna, itt pedig csak páran vagyunk felelősök. Ez nem az a buli ahol ismerkedhetsz a körülötted lévőkkel, jó persze nem tiltott. Csak mivel hogy itt mi vagyunk azok akik rögtön belemennek a szexbe. És van itt választani való. Lehetünk körülbelül 30-n? Azt hiszem fele-fele. Mármint, fele a dugható, fele a dugó. Én a dughatókhoz tartozom, de egyben én vagyok a legdrágább. Itt majdnem mindenért fizetni kell. Na jó, ez kicsit túlzás, mert a beszélgetésért nem kell, de a legtöbb dologért igen.

Ma is telt ház van, ám ez nem azt jelenti hogy nyomorgunk. Pont mindenki elfér. Látom hogy körülbelül az össze alkalmazottat lefoglalták. Bár van egy elég vicces helyzet, ez körülbelül mindig megtörténik, de ezt majd később elmesélem. Az épületbe már csak pár embert fogadnak be, ezért minél előbb jön valaki ide, annál nagyobb az esélye hogy be is jöhet. De így hajnali kettőkor, már nagyon kevés. Úgyhogy hamarosan lezárják az ajtókat, és aki haza akar menni, azt kiengedik, és esetleg akik még kint maradtak, bejöhetnek. Furcsa ez a rendszer, de jobb is így, mint ha nyomorognánk. Én csak meglepődök hogy ennyi meleg van.. Jó itt Koreában is van melegfelvonulás, de azért... Igaz már elfogadóbb az országunk. Mindegy is.

Körbe sétálok az épületben, hátha valaki nagyon szarul van, és meg is pillantok egy embert a pultnál. Eléggé össze van görnyedve, de italt nem látok a kezébe. És mivel az én dolgom az, hogy mindenki boldog legyen itt, odamegyek.

Leültem mellé, de semmit nem látok az arcából, annyira lehatja.

- Hé, valami baj van? - kérdezem.. De jó hülye vagyok, persze hogy baja van, akkor nem itt roskadna.
- Semmi, semmi - mondja szomorú hangon.. Ez a hang nekem kibaszottul ismerős.
- Szeretnéd hogy feldobjam a kedved? - simogatom meg a hátát, na ja. Szeretem magam kifejezni néha érintkezéssel, hogy lássa mindenki, milyen cuki és gyengéd vagyok. Aha..
-Nem, nem.. Én csak..-Emeli fel a fejét hogy
rám nézzen. -Baek?-Kerekedik ki a szeme.
-ChanYeol? Úristen! De rég láttalak haver.-Pacsizok le vele.
-Ja, miután felbomlott az EXO.-Neveti el magát.. Pedig ez egy szomorú dolog volt akkor. Én szerettem az EXO-t, csak hogy egyre kevesebbet hívtak minket, mikor már ezernyi meg ezernyi ötletünk volt. Végül az SM bejelentette, hogy nem kellünk. Kurva jó volt.
-Várjál má'... Te itt dolgozol?-Húzza fel a szemöldökeit meglepetten a Yoda.
-Hát.. Ja.-Nyögöm ki végül.
-Azt a picsa! Sosem gondoltam volna hogy egyszer.. meleg bárba fogsz kikötni.. Nah már ne is haragudj meg rám.
-Eh? Jah.. Én sem.. De, te mit keresel itt?
-Hum, letört vagyok, de nem volt kedvem menni sima buliba.
-Aha, és ezt most higgyem is el?-Húzódik mosolyra az ajkam.
-Igen, légyszíves.
-Jó,jó.-Vigyorgok minden tudóan.
-Amúgy, akkor téged meglehet baszni?-Kerekednek el a szemei ahogy belegondol a dolgokba.
-Igen.-Mondom egyszerűen, pedig kibaszottul kínosan érzem magam. Itt ül mellettem a legjobb barátom, és egy régi bandatag, és arról beszélünk hogy dugható vagyok... Szépen vagyunk, mondhatom.
-És.. Milyen?
-Istenem, ChanYeol.. Kérlek ne!-Nevetem el magam. -Nem pont neked fogom elmesélni.
-Hah, miért? Kiváncsi vagyok.-Vigyorgott, kimutatva ezzel az egész fogsorát.. Nyomorult..
-Talán, most biztos nem.
-Akkor én is megtehetem?-Nézett rám komolyan.. Nekem pedig kb tányér alakúra nőttek a szemeim.
-Ő... Aha...-Bizonytalanodom el.. Nehogy már.. Hát nehogy már!!
-Igen? És ügye ti pénzbe kerültök?
-Igen...
-Mennyi vagy?-Kérdezi.. nekem meg elkezd égni az arcom.. Most komolyan?
-Izé.. 1 22 0000 Won(Az körülbelül 300 000 Ft).
-Miből vagy te? Aranyból?
-Dehogy! Kikérem magamnak.. Én vagyok itt a legjobb partner, csak azért nem vesznek körül, mert drága vagyok.. Bocs.-Vonom meg a vállam hanyagul. Tényleg kevesen szoktak hozzám jönni, mert vannak nálam sokkal olcsóbbak, csak nem jobbak. De ha ők beérik azzal, akkor nekem ismételten mindegy. Számomra ez jó, mivel nem dugnak meg minden nap.. Abba biztos beledöglenék.
-Értem, és vannak ilyen plusz dolgok is?-Érdeklődik tovább.
-Persze, például a sztriptíz, de azért is fizetni kell. Jah és a jobb szobákért is. A jobb szobák annyit jelentenek hogy kellékek vannak ott, és a higénia is jobb.
-Drágák vagyok.. Amúgy milyen kellékek?-Csillogtak a szemei, én pedig lehidalok.. Nem hiszem el hogy ennyire kíváncsi.
-Hát... Felsorolok párat. Dildók, péniszgyűrű, szexgép.. Vibrátor.., sokkolók, bár azok inkább a sado szobában vannak, ja meg bilincsek, azok kézre, lábra is és még lekötözők.-Gondolkodom el. -Ezek vannak általában, a többi extráért fizetni kell.
-Jó Isten! Itt mindenért kell, már nem is azért!
-Ez van, fogadd el.-Fordítottam el a tekintetem, hátha találok valami kiutat. Nem akarok vele erről beszélgetni.. Felidézi bennem hogy régen mennyit hülyültünk, nyúztuk egymást, nevettünk. Igazán kellemes volt. De én már ide tartozom. És innen harminc éves korig nincs kiút. És még csak 20 vagyok. Fáradt vagyok, és igazából nagyon nyűgös. Itt nincs olyan hogy szabad nap. A sok ember nagyon le tud fárasztani agyilag, lelkileg, és sokan testileg. Csakhogy itt nem hisztizhetsz azért ahogy bánnak veled.. Nem ám. Törődj bele. Ja persze, ebbe elég nehéz.
-Egyébként, kik vannak rajtad kivűl, mármint hányan?
-Az nem fontos, de van egy vicces páros.-Mosolyodom el ahogy eszembe jut a vicces helyzet.
-Hah, mesélj.-Könyököl fel a bárpúltra.
-Csak ne akadj ki nagyon, elég volt az is hogy mennyire kiakadtam mikor idejöttem. SHINee, stimmt? Nah.. Hát itt van 2 tag.
-Komoly? Ne bassz!-Nevet fel, bár ez se vicces. a SHINee-t sokkal előbb felbontották mint minket, nem volt már nagy nézettségük. Ja, kegyetlen showbiznisz, mi? Az.. -És ki az a két tag?
-JongKey páros.-Teszem a kezeimet a szám elé, hogy elne nevessem magam. Mert ez ők alapból is nagyon híres páros voltak, FanFictionok tömege íródott velük.
-Te jó ég.. Minden ex-idol ide téved egyszer?
-Hé! Én nem hittem volna hogy ez egy.. Nos.. Ilyen hely.
-Hum, várj, akkor JongHyun is..?
-Nem, jaj! Dehogy is. Ő csak dug...na, de a főnök megengedte neki és Keynek hogy csak egymást kényeztessék.. Tehát érted..
-Tudtam hogy melegek! Én tudtam.. Hah, lenne egyszer ilyen szerencsém a lottón.-Monda lelkesen, ezek után még elbeszélgettünk körülbelül 2 órát, de hála az égnek nem a szexről. Hamarosan zár óra volt, hajnali 04:30-kor zárunk. Tehát van még fél órám. Ez a fél óra pedig arról szól, hogy a maradék alkalmazott felmegy a színpadra, és táncol a közönségnek. Így bocsánatot kérve Chantól elkérezkedem az öltözőbe, mert igen, ehhez sajnos át kell öltöznünk. Megnyugodva nézem hogy nem csak én maradtam meg, mert sokszor volt az hogy egyedül mentem ki a színpadra, és olyankor az össze sem rám tapadt.. Meg kellet volna szoknom, mivel Ex-Idol létemre sok koncertet adtunk, meg volt mikor egymagam zongoráztam és énekeltem..Ám itt ez más. Itt vagy azért fütyülgetnek, kiabálgatnak be kedveset, mert kanosak lettek. De ez is egy feladat, úgyhogy megteszem. Ezzel szoktuk itt tartani az elmenő embereket, hogy maradjanak, lesz itt a végére valami. Jó persze nem mindenki marad, és akik elmennek, esetleg akik kit vannak bejöhetnek arra a fél órára. Csak akkor nem, értelem szerűen ha mindegyikünket lefoglalták. Akarom mondani hogy csak a dughatók táncolnak, mert mi lányosabbak vagyunk. Felveszem a ruhát, ami minden nap változik.. Oh istenem. Egy fűzős póló, és egy fűzős rövid gatya.. Fantasztikus, tényleg.. Bár jó hogy nem vagyok test szinten egy szőrgombóc. Sőt, csupasz vagyok mindenhol, ami az elején nagyon zavart, de ma már hagyom hogy legyantáztassanak.. Mindehol.. Ja.. Még ott is.
A Ruha valahogy így nézhet ki.
 Szóval ja, nagyrészt mindenhol lekapcsolnak a fények, kivéve a bárpúltnál, hogy azért lássanak is valamit akik rendelnek még italt, meg a csávó tudja már mit add ki éppen.

Elindul egy zene, ami természetesen girl group.. Ah és a SISTAR-tól a Touch My Body.. Hogy én mennyire utálom. Kiállunk a színpadra, és már mehet is a tánc. Néha lehunyom a szemem, és csak arra gondolok hogy ez most egy Weekly Idol, ahol Girl Gorupra kellet táncolni, és ha nyersz kapsz valamit. Valamikor pedig a közönségbe nézek, míg egyszer csak meg nem tekintem az egész EXO-t... még a régi tagokat is.. Úristen, ezek mit keresnek itt? Most úgy leállnék....

De nem tehetem, akkor megbüntet a főnök, amit nagyon el akarok kerülni.. Mikor be kerültem ebbe a szarba, és rájöttem mi is ez elakartam tűnni, ám az nem volt olyan egyszerű mint hittem.. Leláncoltak egy pincébe, és szépen elmondták a szabályokat, néha megvertek. Az erőszak elmaradt, mert tudták hogy szűz vagyok. És azért nagyon sokat fizetnek ám. Ezek után találkoztam Kibummal, aki először nem is értette mit keresek itt, de utána agyon nyomogatott, és azt mondta, nincs semmi baj. Ja, neki nincs nagy baja, mert ő csak is JonhHyuné. Na, nem teljesen, mert néha annyi pénzt feltesznek szerencsétlenre hogy a főnök is azt mondja, hogy most azonnal elfogadja az ajánlatot, vagy megbünteti. Ja, ez valami terror. De nem tehetünk semmit, csak engedelmeskedni. Innen amúgy sem mehetsz el. Mármint, az egész kóceráj alatt vannak a mi szobáink. Amúgy nagyon modernek, és a fűtéssel is minden rendben van. De az hogy egyszer sem léphetünk ki az ég alá, az felbassz. Ha valamit kérünk a szobánkba hogy ne unatkozzunk, akkor a főnök elmegy és megveszi nekünk. Van ott lent konyha, ebédlő, játék szoba, fitnesz, hogy az izmosok, mint pl:. JongHyun toppon tartsa az izmait.

Miután lement a SISTAR-os zene, pihenhetünk egy pár percet. Én addig azon gondolkodom hogy mi a jó büdös faszt keres itt az egész EXO? Biztos Chan hívta őket ide.. De minek? És ők miért hallgattak arra a köcsögre? Ahr... istenem. Biztos ők is kanos állatok lettek. Bár most hogy szabadok bármit lehet.. Akkor miért nem keresnek barátnőt.. Nem, ők itt vannak, és minden valószínűséggel engem bámulnak.. Remek, egyszerűen remek.

Ismételten kiállunk a színpadra, és oh.. Látom Kibum is ide tévedt. A kis sunyi, tudom hogy imád Girl Groupra táncolni, és ezért még a kuncsaftokat is ott hagyja. Aminek a főnök nem igazán örült, de annak annál jobban hogy ő még többet vonz, és sokkal több pénzt tesznek fel rá.

Most a GIRL'S DAY-től rakják be az EXPECTATION-t Nagyon jó.. Egyre jobb, komolyan.. Valami kevésbé ribancosat nem tudnának? Így is ebből a szar rövid nadrágból a fél fenekem kint van.. Nem, még rázzam is. Ez a nap már nem is lehetne jobb, esküszöm.

Ezek után még 6 zenére kellet táncolnunk.. Semelyik sem volt jobb, az első kettőből. Idegesen kifújtam a levegőt, majd mélyen be is szívtam, mivel mindig én búcsúztatom a vendégeket. Vissza öltöztem a rendes ruhában, ami hála az égnek bármi lehetett.. Csak kötelező volt a farmer, és az hogy jól tapadjon, így inkább magamra erőszakoltam.

A nagy ajtóhoz léptem, majd kitártam. Az emberek szép lassan mentek kifele, miközben végig néztek rajtam. Ez már megszokott volt. A tömegből még észrevettem hogy arról a folyosóról is jönnek ahol a szex szobák vannak. Tökéletes, ezt már szeretem ha pont időben végeznek. Volt mikor 1 óráig kellet várni, ezért hosszabítást kértek.. Így a táncot is hosszabították. Jönnek a társaim is, mindegyiket látom, így megkönnyebbülök. Meg azért is, mert nem sír egyik se.. Sokszor fordul elő, ilyenkor nagyon sajnálom az olcsóbbakat. Többnyire mindig mondják hogy nagyon féltékenyek rám. Hát igen, engem körülbelül 2 hétben háromszor fizetnek értem. Néha meg csak sztriptízt kérnek, az meg nem olyan nagy dolog. Csak annak is külön szobája van, és kapok egy rudat is, amin dobálhatom magam. Egyébként nagyon nehezen tanultam meg rúdtáncolni, a mai napig még bénáskodom.

Az épület már szépen kezdett kiürülni, mikor megláttam hogy az ex-EXO-ok hatalmas vigyorral közelednek felém.. Oh, nyelne el a föld. De egyszer csak egy bökést érzek a vállamon.. Oh Kibum.

-Te hallod, mit keres itt az ex-EXO?-Tekint rám értetlenül.
-Faszom se tudja, de minnél előbb eltűnnek annál jobb. Csak ne vigyorognának ilyen idiótán. Kanos köcsögök.-Mormogom, mert kissé ideges vagyok. Annyira hogy a saját barátaimat szidom. De gondolják bele magukat a helyembe! Nem mosolyognának ennyire.
-Hm, értem. Ne aggódj, itt maradok már, míg mindenki el nem megy. Amúgy hívatott minket a főnök.
-Uram atyám, miért? Csak mi kettőnket?-Kezdek aggódni.. nem csináltam semmi rosszat, és ha jól tudom Kibum se. Csak ne büntessen meg, azt nagyon nem bírom.
-Igen, de nyugodj meg. Nem lesz semmi baj.-Suttogja a fülembe, majd a már előttünk állókra mosolyog. -Hellosztok, régen láttalak titeket.
-Úgyszint.-Kezde el mindegyik mondani, és végig néztek Kibumon, aki már meg sem lepődött. Ő itt a második legdrágább. JongHyun nélkül is drága lenne, de így jobban.
-Bocs, de már csak ti vagytok itt, ne húzzátok az időnket, hanem menjetek ki.-Mordulok fel, és a kijárat felé mutogatok.
-Hoho, milyen kis vadmacska lettél.-Közelített meg Sehun.. Oh menny innen.. Tökön rúglak komolyan. Bár így belegondolva megtehetem. Lejárt a műszakom.
Már megérintette volna az arcom, de én ellökte, pont annyira hogy visszalendüljön a csapathoz, akik rögtön elkapták.
-Ne gyertek a közelembe, nem érdekeltek. Elhihetitek hogy semmi kedvem beavatni ebbe a dologba. Azt őszintén leszarom hogy ide jártok majd rendszeresen, csak engem hagyjatok békén.-Kezdtem nekik ledarálni a dolgokat.
-Oh, de ha fizetünk, akkor már bármit megtehetünk.-Mosolygott minden tudóan Kai. Amire megijedtem.. Én ezt nem akarom. Ez Chan hibája. Így ránéztem, és ő csak aranyosan mosolygott, én pedig küldtem egy gyilkos tekintetett felé, majd az összes felé is.
-Menjetek el.-Motyogom. Viszont eszükben sincs tágítani, engem meg egyre jobban felbassz. Szépen lassan a munkatársaim is mellém állnak, és kb ugyan olyan gyilkos szemekkel néznek mint én.. Ők szeretnek engem, és bevédenek. Ha valami nekem nem tetszik, akkor nekik sem. Nah igen, hatalmam van fölöttük, amit nem használok ki, ők maguktól csinálják ezt.
-Kifele, zár óra van.-Szólalt fel a csoport mögül JongHyun. Hajaj, szerintem nem tetszett neki hogy így megnézték Kibumot. Hisz egész végig ott állt. -Ne álljatok csak itt, vagy hívom az őröket, de azok nem fognak szavakat használni.-Tette keresztbe a kezeit. Ebből végre megértették hogy jobb ha mennek, és ki is iszkoltak.
-Köszi srácok.-Mosolygok mindenkire. Egyből odajönnek és meg is nyomorgatnak. Attól függetlenül hogy kurvák vagyunk, érzéseink még vannak.

Ezután elmentünk Kibummal a főnökhöz, aki eddig kamerán figyelt minket. Igen, kell a biztonság, és ő nagyon vigyáz ránk. Ha egyszer valaki túlságosan is bánt minket, azokat a személyeket soha többet nem engedi be. Ez az egyik jó tulajdonsága.

-Fiúk, láttam hogy az egyik csoport nem igen akart kimenni. Mi történt?-Emeli ránk a tekintetét.
-Nem fontos, Uram. Nem csináltak még semmi rosszat. Még.-Fordítom el a tekintetem.
-Értem, ha bármi van, szóljatok.-Mondta szigorúan, egyben aggódva. Amire mi csak bólintottunk.
Ezután folytatta. -Tudnotok kell hogy holnap Cica nap van.
-Cica nap?-Néztünk egymásra Kibummal.
-Igen, holnap egész végig CicaRuhában kell lennetek.
-De, miért csak mi ketten?
-Mert drágaságaim, ti vagytok a legdrágábbak. Egyben a legféltettebb kincseim.-Vigyorodott el, én meg elfintorodtam. Utáltam mikor azt hitte hogy tárgyak vagyunk. Egy használható, eldobható tárgy. -Így fel kell hívni a figyelmet magatokra, és reggel a színpadra beépítenek két rudat. Most ingyen sztriptíz lesz, érthető? Legyetek nagyon sexyk, oksa?
-Persze.-Bólintottunk, hiszen neki amúgy sem lehet nemet mondani.

~Másnap~

Komolyan? Tényleg? Miért?... Az ex-EXO megint itt van.. Istenem, és ez a cica ruha valami szörnyű! Hát.. elhányom magam..

Ez Baek ruhája, csak a mell részét nem úgy kell elképzelni XD

Ez pedig Bummie ruhája, csak a szoknya helyett rövidnacit képzeljtek, a mell részét ismét nem úgy kell elképzelniXD

Komolyan.. Hogy lehet ilyet ránk addni? Bár Kibum-nak jól áll, ő alapból is cuki kis bujós cica. De én nem! Bár elég sokan megálítottak minket, de amint elmonduk az árat, kicsit szomorúan de elmentek. Én boldog vagyok, hogy nem fizetik ki, ne is erre kölcsenek. JongHyunon látom hogy most nagyon levadászná a kis cicáját, de ma megtíltották neki.. Szegényem. A buli közepén tartunk, és most sajnos előbb kezdjük a táncot. Persze ha elfáradunk egy idő után pihenhetünk. Ja, pihenni. Biztos vagyok benne hogy a tánc után leszar mindenki mindent, egyből letámadnak hogy kifizetik, csak kapjanak meg.

Kiállunk a színpadra, és egyből minden szem ránk tapad. A főnökkel még azért megbeszéltük hogy milyen zenéket kapunk. Nagyban megtartottuk a koreográfiát, de bele vettük a rudat. Egészen reggeltől gyakoroltunk délutánig.
Így meg se lepődünk hogy az első szám, AOA-tól a Like A Cat Esküszöm, egy picit tetszett. Csak egy egészen picit. Még azt is elfelejtettem hogy az EXO itt van. Néha néha össze simultunk Kibummal, mint az igazi cicák. A közönségnek pedig nagyon tetszett. Ha ők boldogak, akkor én is. Ilyenkor kedvelem hogy itt lehetek, mert én okozok örömöt nekik, nah meg persze Bummie.

Még lemegy 2 zene, utána kiülünk a színpadra, és elkezdenek licitálni. Ez az amit a legjobban utálok. Gyűlölöm hogy tárgynak hisznek minket. Pedig nem vagyunk azok. Nekünk is össze lehet törni a szívünk, minket is tönkre lehet tenni. Mind testileg, mind lelkileg. Az én lelkem már darabokra tört, és addig fog tovább töredezni, míg nem marad belőle semmi. Nem nézem a közönséget, semmi kedvem nézni a pofájukat.. Főleg nem az Ex-EXO-ét. Csak hallgatom ahogy bekibálják hogy mennyit fizetnek. Miért érzem magam egy kiállításnak? Ja.. Mert az vagyok.

15 Perc után bejelentik hogy ki nyert meg engem, meg Kibumot. Meglepődök azon hogy kit kap Kibum.. Sehunt.. Omg.
Én pedig.... Park ChanYeolt.. Úristen, miért?

Undorodva megyek le a színpadról hogy megkeressem azt a faszt. De nem is kell sokáig keresnem, mert egy beton tömb az az ember. Már a szobák folyosónál vár... Nah de jó.

Morogva megyek oda, grimaszolva, hogy megmutassam mindenkinek, ez nekem kurvára nem tetszik.

-Na cica, megyünk?-Vigyorgott, mint egy idióta.
-Ne hívj cicának ChanYeol.. Nagyon nem értem miért csinálod ezt velem.. Barátok vagyunk, nem?
-Azok vagyunk, de most éppenséggel a ribancom vagy, úgyhogy mutasd meg a legjobb szobát, azt is kifizetem.-Mondja gúnyosan, nekem pedig kb a torkomban dobog a szívem, annyira rosszul vagyok ettől a viselkedésétől. Így inkább csak befogom és elvezetem a szobához. Sóhajtva nyitom ki az ajtót, és hagyom hogy előre menjen. Elsétál a kis asztalhoz és rávág egy köteg pénzt.. Az igen.

-Gyere ide.-Ült le az ágyra, és megpaskolta maga mellet a helyet. Ismételten szó nélkül mentem oda, és helyezkedtem el mellete. Behuntyam a szemem, és vártam hogy ledöntsön. De semmi. Egy érintést sem. Így hát kinyitottam a szemem, viszont ő csak meredt maga elé. Oké.. Ennek most mi a baja?
-Izé... Nem csinálsz semmit?-Kérdezem félve.
-Nem, dehogy!-Nevetett fel. -Csak nem akartam hogy bántsanak.-Mosolygott rám, majd eldölt az ágyon.
-Várj már, most mi ez a hangulat változás? Az előbb még úgy beszéltél velem mint egy rongyal!-Állok fel idegesen.
-BaekHyun, nyugodj meg.. Semmi baj. Az kint volt, nem akartam hogy rájöjjenek, hogy igazából nem csinálok veled semmit.
-Tényleg nem?
-Nem hát. Csupán nem akarom hogy többet hozzád nyúljanak.-Fordítja el a tekintetét. Én pedig belevörösödök a mondatába... Hát akkor.. Várunk, ameddig le nem telik a műszak.

Ez követően már nem is szóltunk egymáshoz. Ő elővette a mobilját és azon pötyögött, én meg néztem. Ám nem vette észre hogy bámulom. Vagy nem akarta. Egyszerűen nem tudom felfogni.. Jó, mert most barátok vagyunk meg minden.. De az hogy nem akarja hogy hozzám nyúljanak, megnyugtat.. Ahj! Akkor sem értem! Azonban örülök hogy nem vagyok kint, nem táncolok, és nem megyek oda minden vendéghez. Végre...Pihenhetek egy kicsivel többet. Visszaülök az ágyra, majd én is eldölök rajta és behunyom a szemem.

~°~

Puha ajkak.. Gyengéd, magabiztos. Cirógató kezek... Miez? Egy álom? Annyira jó érzés.. Nem akarom hogy megszünjön. Visszacsókolok.

Kinyitom a szemeim.. Erre viszont nem számítok. Chan engem csókol, én pedig készségesen viszonzom. Mi is történt? Elaludtam.. És most.. Ő engem csókol. Jó rendben.

-Chan!-Szakadok el tőle és elkezdek zihálni.
-Ne haragudj Baek, muszáj volt kipróbálnom. Meg ha már ennyit fizettem, ennyit megérdemlek.-Vigyorgott majd leszállt rólam. -Amúgy zár óra van. Gondolom fáradt voltál.
-Igen... Azt hiszem..-Keltem ki az ágyból.. A csókot inkább meg sem említem.
-Hé Baek..-Jött oda hozzám és megérintette az arcom. -Nem engedem hogy más hozzád nyúljon, oké? Az én Ribancom vagy.-Mosolyog, majd kimegy az ajtón.

"Az én Ribancom vagy"

Akkor.. Ez most mit is jelent? Mi-Miaz hogy az övé vagyok? Legalább magyarázná meg nekem!

~2 évvel később~

Nem hiszem el hogy eltelt még két év.. De jó volt hála ChanYeolnak.. Ahogy mondta, az övé vagyok. Nem tudom miből tudott annyit fizetni mindig, de megvédett.. Mármint a másokkal való dugástól..
Beletelt egy jó fél évbe, mire megkérdezte hogy kipróbálhatja-e. Én pedig rá bólíntottam. Az Ex-EXO-sok se jöttek, kivéve Sehunt. De rajta is nagyon meglepődtem. Mivel a főnök úgy döntött hogy Kibum már nem lehet JongHyunnal így őt is meglehetett vásárolni... Juj de szar ezt kimondani. Tehát Sehun segített nekik. Ő kifizette az "alkalmat" és mikor senki nem látott semmit, felváltották egymást Jongal. Így ő továbbra is együtt tudott lenni a Dívájával.. Romantikus mondhatom.

Ettől függetlenül még nem voltam nagyon boldog.. Mert már 4 éve nem láttam az eget, a napot.. A holdat.. Ennek az épületnek nincsenek ablakai.

Ma is lementek a szokásos dolgok. Körül nézni, megkérdezni az embereket, ChanYeolhoz menni, beszélgetni vele, esetleg bemenni vele egy szobába. Utána színpadra lépni. Letáncolni a fél órát.

Unalmas volt.. Őszintén unalmas. Azonban ez volt a rendszer.

~°~

-Jaj Chan, legyél már kreatív!-Mormogom, keresztbe téve a kezeim.
-Igen?
-Igen... Nem azért hoztalak le a konyhába.. Amúgy is tiltott lenne itt lennünk.. Használd ki.-Mosolyogtam.
-Te akartad.-Vigyorgott, majd felültetett egy asztalra, utána a hűtőhöz sietett... Mit akar azzal? Bár én mondtam hogy legyen kreatív, de remélem nem egy uborkát akar nekem feldugni... Az eléggé kínos és vicces helyzet lenne. Inkább nem is nézem mit csinál.

Érzem hogy elém ért, így kinyitom a szemeimet.. Az a perverz vigyor... Oh én ezt ma nem úszom meg, az fix.
-Sztriptizelj nekem, cica.-Hajolt a fülemhez hogy megnyalja. -A zene úgy is lehallatszik idáig, menni fog.

Nem válaszoltam, csak leszálltam az asztalról és egy sóhajtás kíséretében elkezdtem ringatni óvatosan a csípőmet, mert még bele kell jöjjek az egészbe. Azután elkezdem magam simogatni itt-ott. Ahol kedvem van. Gondolom azt is akarja hogy vetkőzzek, így elkezdem felfele húzni a pólómat. Bár itt rúd nincs, úgyhogy felállok az asztalra és onnan folytatom. Néha háttal fordulok neki, és lehajolok, így mutatva a fenekem. Már nem esek ettől zavarba. Túl sok embernek csináltam ezt. Időnként Chanra nézek, és olyankor végignyalok az ajkaimon... erotikusan. Látom ám hogy dudorik a gatyája, így lepattanok az asztalról, és hozzá simulok. Majd merevedésére simítok, amire felmorran. Elmosolyodok és lábujjhegyre állva próbálom elérni a nyakát. Rásegít, egy picit lehajol. Élvezettel harapok bele az érzékeny bőrbe, ő pedig felnyög. Átfogja a derekam, én pedig megfordulok és fenekemet neki tolom. A zenére már nem is figyelek, csak rá. Visszafordulok, hogy letudjam szedni róla a pólót, és ő engedi. Beleharapok a kulcscsontjába, majd lefele kezdek haladni, minden egyes kockát végig simítok.  De úgy látom megelégelte hogy én vezetek. Nekilökött az egyik falnak és most ő támadta be a nyakam, én pedig élvezettel csaptam hátra a fejem. Mindig megjelöl, hogy tudják kihez is tartozom, és nem is bánom. Ezután a mellbimbomhóz hajol, és azt kezdi ingerelni, jómagam pedig a hajába markolok. Miután befejezte az ingerlést a gatyámhoz nyúl. Nagy küszködéssel, de sikerül lerángatni rólam a szűk ruha darabot, majd róla is, bár neki nem volt annyira szűk mint nekem.

Már csak egy száll alsógatyában faltuk egymást. Végül én voltam az aki lerántotta róla az utolsó anyagot, és egyből kezembe vettem a meredező férfiasságát. Ügyesen, és képzetten mozgattam rajta a kezem, néha belekarcolva a rövid karmaimmal. Chan csak élvezettel morgott és nyögött. Örültem hogy én okoztam neki élvezetet. Hogy miattam nyög. Meg amúgy is szeretek irányítani. Letérdeltem elé és bevettem a számba nemességét. Először csak nyalogattam, néha gyengéden ráharaptam, felszisszent rá, de éreztem rajta hogy tetszik neki. Az egész teste lángolt, úgy mint az enyém. Utána már leengedtem egészen a torkomig, hihetetlen hogy ezt még mindig nem szoktam meg, így nem tudom sokáig tartani magam. Sajnálkozóan nézek fel páromra, aki csak egy 'Semmi baj' mosollyal elintézi. Néha még megpróbálom leengedni teljesen, de már Chan húzza a hajam vissza, hogy ami nem megy, azt ne nagyon erőltessem. És látta hogy fuldoklok, mint hal a levegőn. Úgyhogy meghunyázkodom, hallgatok rá.

ChanYeol megelégeli ezt a játékot és ismét az asztalra ültet, majd rólam is lehúzza az alsógatyát, és arrébb dobja. Ekkor veszem észre hogy le van mellém rakva egy kis doboz. De nem látom mi van benne, mert jeges. Kérdően nézek az előttem álló Yodára, aki csak kinyitja az műanyag dobozkát. Jégkockák. Nahát... Azzal meg mit akar?
Megfogja a lábaim, amit felrak az asztalra, majd terpeszbe nyitja. Fog egy jégkockát és végig húzza a mellkasomon egészen le az ágyékomig. Felnyöszörgök a hidegre. Egyet az ajkaimhoz érint jelezve hogy vegyem be. Engedelmeskedek és beengedem a számba. Ő pedig rögtön megcsókol. A jég rohamosan olvad, majd megfulladok ahogy a víz és a nyálunk összekeveredik. De nem enged. Ekkor megérzek a nyílásomnál is egy jeget, amit rögtön fel is nyomott. Felszisszentem ahogy belül kitölt a hideg, mert egyből olvadni kezd. Ezután még egy jég követi, majd még egy. Szenvedek már, ez izgató, de közben szét vet az ideg. Kitolni se tudnám a jeget, mert Chan nem engedi. Így muszáj elviselnem a hideget. A szánkból már kiolvasztottuk, és hála az égnek nem rak be újat. Egy másik dobozt veszek észre, bár tudom hogy ezt lehozta. Teljesen széthúzta a lábaimat, mert pont elérték az asztal lábait. Kivett a dobozból 2 bilincset, és mind a kettőt kikötte az asztalhoz.

-Nézzük meddig bírod.-Vigyorgott, majd elővett egy vibráló.. Péniszgyűrűt.... Aha. Oké.
-De köcsög vagy.-Mosolyodtam el én is, ahogy rám rakta azt a szart.
-Ne mondj ilyet, nálam van az irányítója annak.-Mondta ördögien és megnyomott egy gombot, amitől rezegni kezdett... Hát ez kurva jó. Nem elég hogy leszorít.. Neeem Vibrál is! És még a lábaimat sem tudom összeszorítani. A lehető legmesszebb vannak egymástól. Ezután ismét mellém lépet. Még egy bilincs volt nála, amivel hátrakötötte a kezem. Ez egyre jobb esküszöm. A jégkockák bennem már teljesen elolvadtak, már csak a víz csorog ki belőlem.

Ezt követően ha lehet még jobban vigyorgott, Chan. Megnéztem mi van nála, és kb ledermedtem.. Sokkoló. De ez olyan kis sokkot ad, tehát nem ájulsz el, csak kicsit megráz. Kellemetlen. És ennek.. Eléggé furcsa alakja van. Mint egy vastag pálca... Az a rohadt vigyor nem jön az arcáról! Bár csak tudnám mi a fenére gondol. Azon kivül hogy rázogatni fog azzal a sokkolóval. Meglengeti előttem ezt az izét, majd a számhoz emeli, és ráz egyet. Felszisszenek a kellemetlen érzésre. De esküszöm tetszik.. Mikor lettem én ennyire... Elbaszott? Ja meg van.. Mióta ChanYeol ide tolta a pofáját.

A sokkolót végig húzza mindkét combomon, néhányszor megráz vele. Már csak azt veszem észre hogy a nyílásomnál játszik. Oh.. Remélem nem azt akarja amire gondolok.
......
Deeee, pontosan azt akarja. Eszem eldobom. Felnyomja nekem a sokkolót, majd megráz vele. A testemen végig megy a bizsergés, és mozgásra késztet viszont nem tudok. Még beljebb nyomja, és mikor ismét ráz felsikítok.
-Oho! Megtaláltam a pontodat. Nem menekülsz, cicám.-Hajolt hozzám hogy megcsókoljon.

A továiabbakban még megrázott párszor, én meg már szinte könyörögtem az igazi élvezetért.

-Mire tanítottalak BaekHyun, hm?-Néz mélyen a szemeimbe, miközben hozzám illeszti magát és csak izgat azzal hogy körkörösen mozgatja, ingerli a bejáratom.
-Ah.. Muszáj?
-Igen, Drágám. Anélkül itt hagylak.-Vigyorgott az ezer wattos vigyorával.
-Hah.. ChanYeol, dugj meg! A tied vagyok, a te Ribancod.. Kérlek!-Nyögök fel most már türelmetlenül.
-Jól van, Cica.-Löki magát végre belém, amire élvezettel nyögök fel.
-E-ez az! Gyorsabban, O... OPPA!-Sikítok mint egy ribanc... Ja, mert az vagyok.

ChanYeolnak egy pillanatra kikerekednek a szemei. Hát igen.. Soha nem neveztem oppának.. Utána pedig erősebbek kezdek bennem lökni. Már nem bírtam hova nyögni. Közben az én férfiasságomon még mindig rajta volt a gyűrű. Azt hittem megőrülök.

Végül kiengedte a lábaim, és a kezeim. Egyből rádőltem, ő pedig felkapott és a falhoz nyomott. Ott folytattuk az aktust.
A vége fele már teljesen elfáradtunk, így próbáltuk minden erőnket beleadni. Befejezésül belém élvezett, viszont én nem tudok így elmenni, mert a gyűrű megakadályozza.
-Cha-Chan.. Vedd le, kérlek.. Nem bírom.-Szorítom össze a szemem, ő pedig végre leveszi rólam, de nem is kell sok kényeztetés, rögtön elmegyek.

Fáradtan hajtom magam ChanYeolnak, aki örömmel ölel még. Nem tudom meddig állhattunk így, egymást ölelve, lihegve. De kellemes volt annak ellenére hogy pucéran álltunk, ondósan és izzadtan.
Kuncogtunk egyet a helyzetünkön, majd felkapkodtuk a ruháinkat, és még össze takarítottunk. Utána pedig elmentünk fürdeni.

Pont akkora végeztünk, mikor záróra volt. Kicsit szomorúan, de elengedtem ám egy csókot még váltottunk, amibe belevigyorogtunk.. Ez a két év jól össze hozott minket.

~Másnap~

Ma nem jött Chan.. Nem is értem miért. Hiszen mindig bejön hogy esetleg gyorsan lecsapjon rám, ha valaki ki akarna fizetni.. De nincs itt.. Miért? Kezdek félni.. Lehet a tegnapi után rám unt? Nem...Az nem lehet. Én.. Azt hiszem beleszerettem.. Nem akarom elveszíteni, nem most. A legnagyobb bánatomra pedig nem is mehetek ki. Talán megkérhetném Sehunt hogy hívja fel.

Meg is kerestem a szőke pöszét, ám mikor felhívtuk el lett utasítva.. Mi a franc? Még kétszer próbálkoztunk.. De nem.. Kinyomja. ChanYeol.. Mit csinálsz?

Hála az égnek záró időre senki nem fizetett ki. Én már képtelen lennék mással szexelni. Már idegen lenne nekem.
Sóhajtva ellenőrzöm a szex szobákat, mert nem rég ez a feladat is rám hárult Megkönnyebülve fújom ki a levegőt, hogy senki nem maradt itt.

Szomorúan kullogok a szobámba, hogy utána elmenjek fürdeni.. Igen, mert mindegyikünknek van saját fürdője. Amiben meg tegnap fürödtünk az közös, csak oda lehet menni. Ide a szobáinkba csak mi jöhetünk. Senki más. Bár tegnap a konyhába se kellet volna menni. A lényeg hogy ide a kuncsaftoknak tilos lejönniük.

Belépek a szobába és egyből a fürdő felé megyek.
-Szia ChanYeol.-Köszönök az ágyon ülőnek. Elkezdem leszedni magamról a ruhákat... Várjunk mi?
Visszatolattam, és ő.. Tényleg ott ült az ágyamon. -CHANYEOL!-Kiáltom hirtelen el magam.
-Szia, Cicám. Köszi hogy észrevettél.
-Mit cicázol itt? Nem jössz este, nem veszed fel a telefont, és amúgy is.. Mit keresel itt?-Fakadok ki.
-Nyugi, Baby. Pakolj. Megyünk haza.-Mosolyog átölelve.
-Haza? Mi? Nem értem.. Hova mennénk? ChanYeol, már elmagyaráztam hogy innen nem lehet elmenni harminc éves korig.-Sajnálkozom kibontakozva az öleléséből.
-Látom.. Nem érted...-Sóhajt, majd vesz egy nagy levegőt, mikor kopognak. -Bejöhetsz!-Mondja helyettem is.
-Fő-Főnök? Izé.. Ő..-Kezdek rögtön magyarázkodni, de ő csak felemeli a kezét.
-Nyugodj meg BaekHyun. Tudom hogy itt volt. Nem kell magyarázkodnod. Ő az aki már két éve fizet érted.-Mosolyodott el.
-I-igen...-Makogom lehajtott fejjel.. Most biztos megtíltja Channak hogy bejöjjön.. Nem akarom. Nem választhat el tőle..
-Tudod BaekHyun. ChanYeol nem viccelt. Elvagy engedve. Mehetsz. Nem teszek semmit.
-Tessék?-Emeltem fel a fejem. -Elmondaná mégegyszer? Nem ha...-
-De jól hallottad. Elmehetsz.-Bólint egyet.
-De... Miért? Vagy is.. Én ez nem értem sajnálom.-Csóválom a fejem, túl nagy a sokk. Akkor... Én most elmehetek? Tényleg... Te jó ég..!! ELMEHETEK!
-Azért.. Mert tudom milyen érzés.
-Tu..Tudja?-Emelem fel a szemöldököm, amire csak bólint majd kilép az ajtón... Ő.. Tudja milyen érzés.. Talán ő is volt.. Mindegy... Most egy a lényeg.
-Nah, akkor pakolsz?-Vigyorgott Chan. Nekem könnybe lábadtak a szemeim, és végül kitört belőlem a zokogás.. Ennyi év után végre kimehetek.. El sem hiszem.
-Akkor sem értem.-Szipogom.
-Sokáig kellet a főnököddel beszélnem ám, körülbelül ez a két év azzal ment hogy rávettem engedjen el.-Magyarázza ChanYeol.
-Miii? Ez... Ezt neked köszönhetem?
-Nekem, Drága.
-De.. Miért?
-Mert Az Én Ribancom Vagy. És azért nem azt mondom hogy Kurva, mert attól még hogy fizettem érted, én nem egy jó dugásért tettem. Hanem mert Nem akartam hogy hozzád érjenek. Mert Szeretlek.-Jött közelebb hozzám és megölelt...
-Én is Szeretlek, ChanYeol.-Hajoltam fel hozzá, hogy egy hosszú csókot váltsunk.

~The End~

Annyeong<3


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése