2016. július 3., vasárnap

The Pain (~One Shot~) JongKey


(~One~) The Pain  (~Shot~)
JongKey


Kim JongHyun sokáig nagyon boldog volt, egyrészt ott volt a SHINee, ami egyre híresebb és híresebbé vált, másrészt a szerelme, Shin SeKyung, a gyönörű modell nő akivel az életét eltudta képzelni, ha már nem lesz idol, vele alkasson családot, legyenek gyerekeik. De az élet ennél kegyetlenebb, a sors máshogy tervezte a fiatal énekes életét, fájdalmasra formálta, gyűlölettel és szomorúsággal keverve.
Shin SeKyungal 2 évig voltak együtt problémák nélkül, hiszen nem kellet szégyelnie, mert nem valami buliból összekapott jöt-ment, aki csak a pénzre hajt. Seky vicces, aranyos,  kedves lány volt, de ezzel együtt komoly is. Igazi nő volt, a férfiak csak álmodoztak róla. De Seky Jongé volt, senki másé, még véletlenül se addná másnak.

Sajnos, a traédia bekövetkezett. JongHyunnak  születés napja volt, Sekynek pedig fozozása, és semmi féle képen nem akarta kihagyni a szerelme öregedését. Ezért próbált sietni, talán....túlságosan is sietni akart. Mikor beszállt tudatlanul az autóba, a menedzser nélkül, és gyorsan hajtott egy amúgy igy forgalmas városban....Balesetett szenvedett. Az azutó amiben ült szégyentelünl felrobbant, a holtestét az útra dobva. megégve, törött, zúzódott csontokkal.



Miután egész Dél-Koreában leadták a fiatal modell halálát, és azonosították a holtestet, felhívták JongHyunt, aki amúgy is tiszta ideg volt hogy késett a szerelme. És..Mikor felvette a telefont... Erre soha nem számított.



-Sajnálattal közlöm önnel, Kim JongHyun, hogy ma Shin SeKyung 14:25-kor elhunyt egy autóbalesetben. Részvétem. A Temetés Április 22.-én lesz.-Azzal letette a mobilt.

Jjong lefagyott. A Leader Jinki, a Maknae Taemin és a két Rapper Minho és Key nagy szemekkel nézték ahogy Jong leejti a méregdrága telefont, ezzel összetörve. Az énekes szemei könnybe lábadtak, majd zokogva rogyott össze. Jinki rögtön barátjához futott. Valami nagyon rossz történhetett, sosem látta még ilyennek Jongot.

-JongHyun-ah, mi történt?-Öleltbe magához.

-Se-SeKy...-Zokogott egyre jobban, már alig lehetett érteni mit is mond.

-Mi? Mivan SeKyvel? Nem tud eljönni?-Kérdeze Minho Taemin mellé állva.

-Meg-Me-Megh-Megh-halt-Mondta akadozva Jong.



Azóta a nap óta, a mindig mosolygós JongHyun, a hülye PuppySaur nem mosolygott többé. Szükségből se. Tönkre tette magát, alig evett, ivott rendesen. Izmai elgyengültek. A Próbákon 1 órát is alig bírt végig gyakorolni az egyre gyengébb teste miatt. A Leader próbált segíteni, de nem sikerült... Pedig mindennel próbálkozott.

Egyszerűen semmi nem hatotta meg. Egy picit sem nevetett, ajkai mindig egyenes vonalt mutatott. A csapat miatta kezdett gyengülni, és mivel mindenki puhány volt rászólni JongHyunra, Keynek kellet megtenni. Bár Key és Jong nem voltak barátok.. Ők csak a csapat kedvéért voltak kedvesek egymással a felépéseken, és játszottak a Fanservice miatt. És Kibum nem bírta elviselni a másik hisztijét. Még is mit gondolt? Jó, tényleg szörnyű elveszíteni valakit, de itt a SHINee! A feladatuk a ragyogás! Nem a depizés.



 Key korán reggel berontott Jong szobájába, aki mindig kihagyta a reggelit.

-Kim JongHyun!-Kapta le a takarót a már ébren lévőről.-Menj ki reggelezni! Nem azért fáradozom a konyhában hogy te ne egyél!-Fújtatta idegesen.

-Hagyj békén Kibum, nem vagyok éhes. És add vissza a takarót.

-Oh, na nem! Most azonnal felemeled a segged, és kimész enni! Mostmár elég a hisztiből!

-Maradj már csöndben, zavaró vagy.-Sóhajtott felülve szembe találva magát a haragos cicaszemekkel. -Rendben, rendben. Csak ne nézz így rám.-Állt fel majd elindult.

Key felsóhajtott, végre enni fog. Még ha csak keveset is. Kibum boldog volt, tehát erőszakosnak kell lenni. Csak nem szabad túlzásba vinni. A cicaszemű végül Jong után ment, és látta hogy a többoel nagy szemekkel nézik ahogy a Dinó nagy adaggal szed magának az ételből, és mint egy kiéheztetett vadállat nekifog.

-Nem vagy éhes, mi?-Kuncogott fel az idősebb rapper. -Hülye Dinó, lassaban-Ült le az alacsonyabb mellé.

JongHyun hallgatott a szőke rapperre, lassaban evett, nyugodtan. De igazából feldúlt volt. Soha sem kedvelte Kibumot, hogy is fogalmazzuk meg...Kibum neki, túl...Zavaró? Igen, pontosan. Bár idősebb, de a cicaszemű Dívával nem érdemes veszekedni. Néha Jinkivel is képes leállni veszekedni és eléggé ijesztő mikor a szőke haja a szemébe lóg, eltakarva azt. Úgyhogy Jong halkan meghúzta magát és csöndben táplálkozott tovább.



Key megkönnyebülten emelte fel az összes üres tányért hogy elmossa őket.

-Jinki, ma van valami programunk?-Érdeklődött a szőkeség amikor már befejzte az elmosást.

-Nem, nem. Ma és holnap nincs semmi. Szabad nap van....-Vigyorgott Onew Taera.

-Fúj, perverz Hyung!-Öklendezett Taemin.

-Eh? Nem gondoltam semmi olyasmira.



Jong a sok levegőt kifújva ment vissza a nyugis szobájába, hoy újra elnyelje a fájdalmas magány. Nem akar aludni...Csak is sírni

Pár perc múlva Kibum lépett be a szobába.

-Megint sírsz Jong? Nem érzed magadnak szánalmasnak? Elég ebből! Szerinted ma is miért, meg holnap miért vagyunk szabin? Mert nyivákolsz! Légy már férfi légyszíves! Állj a talpadra.

-Nah jó... Most volt elég Kibum! Mit szólsz bele?...Ne! Ne mondj semmit! Nem neked halt meg a szerelmed! A SZÜLETÉSNAPODON.... Nah meg amúgy is.. Legyek férfi? Komolyan ezt mondod? Néztél te már magadra? Mint egy rossz buzeráns...Na hagyjmár Kibum. Most pedig takarodj a szobámból, nem vagyok rád kiváncsi! MENJ KI!-Üvöltötte Jong idegesen.

-J..Jong.-Ijedt meg hirtelen Key. Annyira rosszúl esett neki hogy Jong így beszélt vele, jó persze..Most ezt ő hozta ki az énekesből. Meg.. Nem neki halt meg a barátnője, ez igaz.. de ennyire lekiabállni a fejét.

-Menj már ki! Idegesítesz!-Morgott Jong Kibum elé állva.

-Jong..Én... Ne haragudj...én..-Csuklott el Key hangja.

-Kim, nem mondom mégegyszer.. Takarodj.-Fujtatott egyett.

-Sa...Sajnálom.-Mondta, majd kitolatott a szobából.. Nem így akarta.. Tudta hogy nem lehet vele enyire erőszakos...De ő..... Szerette Jongot, még ha titokban is... Szerelmes volt belé.. És akaratlanul is örült hogy SeKyung meghalt.



JongHyun újból sohajtott..Látta Key szemeit. Megrémült. Könnyek gyültek a szőke szemébe. Nem akarta bántani. De Istenem! Annyira elege volt...! 2 évig együtt volt SeKyvel, hogy tudná 3 hónap alatt elfelejteni? Mosolyogni, mint ha semmi sem történt volna? A dolgok nem ilyen egyszerűek! Nem megy minden pikk-pakk. Idő kell.. Sok. A fiatal énekes behunyta a szemét vissza gondolva szerelmére. Az édes mosolyára, azok az ajkak! Annyira jó volt csókolni őket! És a szeretkezések, amik egy fárasztó nap után jöttek! Olyan felemerő volt, boldogságot addva mindkettőjüknek. Családok akartak... Egy..két gyerekkel.. Feleségül venni a gyönyörű modellt. De most?

Feszült és szomorú, és mérges. Utálja a sorsot amiért elvette tőle Sekyt.

Kinyitotta a szemeit, majd kiment a szobából, most hogy lenyugodott.. Ránézett a fali órára.. 3óráig gondolkodott.. Észre sem vette.

A nappaliba érve a 2Min páros játszott Fifát, mint egy szokás. Jinki pedig egy tál csirkét majszolt. Kibum pedig.....

-Hol van Kibum?-Kérdezte Jong érdeklődve.

-A szobájában, miért?-Nézett hátra Jinki hogy lássa az énekest.

-Hm...Semmi.-Vont vállat és megindult Key szobája irányába. Nem kopogott csak benyitott. De amit látott egy egészen picit lesokkolta. Kibum az ágyán ülve összetörten ült. A szemei vörösre voltak kisírva.. A cicaszemű meglepődve törölte le a könnyeit, hogy utána rögtön lefele nézzen.

-Hyung...Én sajnálom...I-igazad van.. Én csak, hülye voltam.

-Semmi baj..-Ült le a szőke mellé Jong.

-De! Olyannal bántottalak meg ami.. Jézusom Jjong! Én nagyon sajnálom! Tényleg!-Hajtotta fejét az említett embe vállára, cukin pislogva picit kissé csücsőrítve, elvékonyítva a hangját.

-Hülye, nem haragszom!-Nevetett végre Jong szivéből.

Ki hitte volna?

Key aranyos és vicces arckifejezése, és a hangja! Széditő volt. Egy pasi hogy lehet ennyire lágy és édes? Biztos fiú. De te jó ég! Nevetett! Ő az elöb... Kibum miatt! Nem játszotta meg. Ez hihetetlen!

-Te...!-Hülledezett boldogan Key, azon az idegesítő rekedtes hangján. Az előbb aranyosabb volt. -Nevettél!-Mosolygott átölelve Jongot ezzel megnyugtatva őt.

Az alacsony énekes tetetett duzzogással horkant fel.

-Persze hogy tudok, én is ember vagyok képzeld el.-Mosolygott Jjong.

Mi a fene? Mit mosolyog? Miért nevet? Jól érzi magát Keyel? Hisz Key egy idegesítő ember! Beképzeld, önimádó egoista! Egy aranyos egoista...

-Amúgy...-Szakította meg Key JongHyun gondolatait. -Miért jöttél?

Hogy..Mi-miért jött? Miért is?

-Hát, tudod.. Nem akartam annyira durva lenni veled. Talán túlreagátam.. De tudod Kibum-sshi..Nagyon sokat gondolok Sekyre, de próbálom elfelejteni, és minnél jobban próbálkozok annál nehezebb. De majd valahogy összejön.-Sóhajtotta Jong felállva. -Ideje taplta állnom...

-Ezt ne nekem mond, hanem Jinkinek! De nagyon örülök hogy megpróbálod ezt.-Mosolygott őszintén a szőke.

Jong akaratlanul is Key kivánatos ajkait nézte...Vastag és... csókolni valóak. NEM! Jong! Ilyenre soha ne gondolj! Ő egy SRÁC! Méghozzá idegesítő, és Egosita.

Jong kifújta a levegőt majd kiment a szobából, a nappaliba vissza menve, mindenkitől bocsánatot kérve, amiért így viselkedett az elmúlt 3 hónapban



~°~



Kibum belül tömbölt... "Sokat gondolok SeKyre" Miért? És..Ő miért fiú? Miért zúgott bele Jongba?...Miért pont arra a lánya gondolt? Az a ribanc... annó, mikor elrabolta Jong szívét, mindig gyűlölte a lányt, és magát is amiért nem tud jobb kapcsolatba kerülni az alcsony énekessel. Az a lány szép volt...Nagyon szép. Ő pedig? Egy csúnya fiú.. Kinek is kellene? Persze hogy Jong észre sem veszi. Viszont a cseppnyi remény nem veszett el! Igen! Észrevette hogy Jong az ajkait bámulta egy bizonyos másodpercig. Van egy feladata, teljesen elfelejtettni Jongal SeKyt, hogy utána elcsábítsa Jongot..Menni fog.. Biztos



~°~



Az a két nap szünet gyorsan eliramlott. De Kibumnak pont elég volt hogy tervezgessen..Ha Key valamit akar, azt eléri. Szégyentelenül. Bár, a tisztelet meg van. De ha egyszer szabad a pálya? Miért szalasztaná el?



Jong a mai napon végre elég mosolygós Taeminnek köszönhetően, amit Key rossz szemmel nézett, nem tetszett neki hogy az a kis Maknae ott olálkodik.. Túl aranyos volt, sokkal nőiesebb.

-Elég a lazsálásból! Irány gyakorolni!-Szólalt fel Jinki a tükör elé állva. Mindenki elkezdett nyújtani, Jong Keyhez araszolt kiváncsian

-Aranyos ez a Tae.-Nézett kutya szemeket meresztve Keyre

-Ja...-Hebegte Key. -Tee figyelj, nem akarsz vele, eljönni vásárolni?

-Hm, ja mehetünk.

 -Hé! Elég volt a dumás nyujtásból! Gyerünk, Taemin középrá áll, én Minhoval a bal oldalára, Key, Jong ti a jobb oldalára. Gyerünk, gyerünk 1!2!-Tapsolt Jinki, mikor mindenki beállt.

Kibum örült hogy Jong mellé állították, általában messzeb van tőle.

5óra kemény tánc után,  jöhetett az ének, ami úgy alapból is nehéz volt Jinkinek a torka miatt. Végül 12 órát gyakoroltak egész nap.. Ez kellet, így is levoltak maradva. Az albumuk a nyakukon van, most hogy Jong kicsit jobban van halálra kell gyakorolni magukat. Annyira fáradtak!



Az SM guru hivatja a SHINee-t

-Szerintetek mit akarhat?-Kérdezte Tae ugrándozva.

-Honnan tudjuk?-Vont vállat Minho. -Taemin! Ne ugrándozz! Nem fáradtál még el?

A fúuk beértek abba a szobába ahol álltalában megbeszélik a főnökkel a dolgokat. Az SM igazgatója komoly arckifejezéssel várta őket. A SHINee tagok megilyedtek. Leültek a helyükre a kávékat szürcsölgetve. Nyeltek egy nagyot... Talán még töbett  kell dolgozniuk? Na nem! Így is meghalnak! És ez most Jong miatt van? Mert... miatta hagytak ki napokat? Heteket? Hónapokat?

-Mostanában sokat dolgoztok igaz?-Kérdezte mély hangal.

-Igen, igen.-Bóólogatott az öt fiú.

-Még a lemaradást is szépen behoztátok. És eltudtuk intézni hogy eltolják 1 hónappal az albumotokat. Így elmehettek egy 1 hetes nyaralásra.

-Hogy...mi?-Hülledeznek a fiúk egyszerre.

-Komolyan? De jó!-Pattogott a széken Taemin, Jinkivel együtt.

-Azt ti választjátok meg hová mentek, viszont azt nem hogy kivel. Jinki, Taemin, Minho ti együtt mentek. Key pedig Jonggal. Most pedig.-Adott oda a hármas és a kettes csapatnak egy egy tabletet. -Most válasszátok ki.-Dölt hátra a székben.

Taemin, Jinki és Minho egyből rávágtak hogy Japán, persze az SM igazgatója hülyén nézett, mert nem egyszer voltak Japánban, miért pont oda akarnak menni? De hát mindegy.

JongHyun igazából egyedül akarna menni, végre kiszellőztethetné a fejét. De nem... Még ki is bírná, ha nem Kibummal kellene mennie. Istenem! Bele fog halni!



Ellentétben Keyel, aki ennél boldogabb nem is lehetne! Igazándiból Key Londomba szeretett volna legjobban menni..de nem. Most nem lehet önző. Odamennek ahova Jong akarja.

Kedvesség Kibum, kedvesség.



-Jongie, te hová szeretnél menni?-Kérdezte Key, igyekezve minnél aranyosabbnak lenni.

-Hm..-Gondolkodott el Jong, igazán meglepődve azon hogy Kibum megkérdezte hova szeretne menni. Nem hitte..Komolyan nem. De... Kellemesen csalódott. -Londonba.-Mondta végül.

-Komolyan? De jó! Én is pont erre gondoltam!-Mosolygott a szőke rapper.

Ezek után Key és Jong kinézett egy igen jó szállást, és mindenki visszanyújtotta a tabletet. Az SM igazgatója bólogatott.

-Holnap indultok. Ma pakoljatok, holnap indultok. Most indulás!-Parancsolta és a SHINee egyből felpattant.



-Jong, akkor megyünk vásárolni? Ha már úgy is megyünk el!-Mosolygott Kibum.

-Mehetünk.



~°~



Jong elfáradt, Keyel vásárolni fárasztó, főleg hogy most mennek 'Nyaralni'

-Nézd Jongie! Az a sapka. Próbáld fel.-Mutatott Key egy fekete divatos  fullcapra.

-Ah..rendben.-Sóhajtott és lekapta a próbababáról, majd felhelyezte a fejére.

A tükör elé állva a szava elállt a fiatal énekesnek. Milyen jól állt neki!

-Kibum! Ez tök jó!-Mosolygott, nézegetve a fején lévő ruhadarabot.

-Pontosan! Nagyon jól áll neked, már a próbababára nézve tudtam hogy ez neked tökéletes lesz!-Tapsolt boldogan a szőke.

-Mennyibe kerül?-Vette le a fejéről hogy megnézze az árát. -45 000Won?(Kb 11 000Ft) Miből van ez? Aranyból?-Hülledezett vissza rakva a sapkát. -Biztos hogy nem veszem meg..

-Oh ugyan már! Majd én!-Motyogta a rapper magához véve a sapit. -Gyere.

-Várj! Ez nem helyes!-Tiltakozott hevesen. -Túl drága.

-Nekem semmi sem "túl drága"!-Nevetett boldogan



~Az utazás napja~



Key izgult, félt. Mi lesz ha idegesíteni fogja Jongot? Meg ha.. Előjönnek az ösztönös hiszti rohamaival. Talán Jong örökké meggyűlöli? Rendesen kell viselkednie, nem szabad kiabálnia, mindenen kiakadva.. Se túlreagálni a dolgokat.

-Kibum! Induljunk!-Ment be az említett szobájába.

-Jooongieee! Nem fér be a pulcsim! Ez a kedvencem!..De a böröndből nem akarok semmit se már kivenni..Azok mind kellenek!-Nyafogott trapolva a lábaival, mint egy kisgyerek aki nem kapott nyalókát.

-Aha..és én mit tegyek vele?

-Esetleg..Nincs hely a te bőröndödben?-Kérdezte Kibum megtörve.

Oké, ez most komoly? A bőröndjébe? Keynek...Hely. Ah Istenem! Miért kell pont neki menni egy Dívával.

-Hát persze..-Nyújtotta ki a kezét elvéve a rózsaszín, hosszab fazonú pulcsit a Díva kezéből.  Mikor bement a saját szobájába undorodva nézett a kezében tartott pulcsira... Jó Isten..Rózsaszín. RÓZSASZÍN! Oké, Jong... Nyugodj le. Berakta a ruhadarabot a bőröndbe, majd kihúzta az előszobába, ahol már Key várta.

-Indulhatunk? Mindened megvan Kibum?

-Ühm! Csak még köszönjünk el a többiektől!

-Ja..



-Jinki! Érezd jól magad, és egyél sok csirkét, ha én már nem tudok főzni a hasadra-Ölelte meg Key a Leadert nevetve.

-Viszont így Dívácskám.-Vigyorgott Onew

Most jött az a személy akit, nem igen kedvelt Kibum, és egy viszont volt. A másik rapperrel eléggé rivalizálásban vannak. Talán a Hello Baby-ben gyűlöltették meg egymást-egymással. De Key most megtöri a jeget.

-Hiányozni fogsz, te! Békaképő.-Karolta át Minho nyakát, aki meglepődve, de vissza ölelt

-Nekem is a rókafejed.-Nevetett a magasabb elengedve a szőket, aki a Maknaehoz lépett.

-Tae, nagyon, nagyn vigyázz magadra! Megértetted? Semmit ne hagyj el, maradj Minho és Jinki mellet minden pillanatban, elne tévedj nekem! És minden este moss fogat. Rendben?-Jöt elő Key aggodó fele.

-Igen is Umma.-Kuncogott Taemin megölelve szeretett barátját.

Ezek után Jong is elköszönt mindenkitől és indultak is.



~°~



Megérkeztek. Londonban most meleg volt mint amúgy szokott. Álltalában Május közepén 17°C amit elér a hőmérséklet, de most 27°C-fok is lehet. Süt a nap, de a felhők már messziről látszanak. Holnap biztos esni fog.



Vonatra szálva indultak, hogy biztos minnél elöbb a szálláshoz érjenek.

Jong az ablak bellé ült, hogy nézhesse a tájat...

"SeKyung...Hiányzol. Miért mentél el? Miért? Olyan jó volt veled. Annyira szeretlek. Soha nem leszek másba szerelmes. Nem tudom elképzelni mással az életem." Jong ezekre gondolt.

Furcsálva fordította a tekintét Kibum felé. A Díva elaludt és a feje az ő vállán pihent. Milyen aranyos így. Félig lenyílt ajkak.. Halkan szuszogva. Ilyen közelről sose látta még a szőke arcát. Hogy lehet valaki ennyire szép és még is férfias? Kész őrület. Amúgy is.. Miért bámul egy fiút már 10 perce? Mi ütött bele? Elment a józan esze? Jong! Ne bámuld már!



Thu-Thump



Várjunk, Ez, ez most mi? Miért ver ilyen hangosan a szíve? Ennek semmi értelme!



Thu-Thump



Azok a kívánatos ajkak..



Thu-Thump



.....Jajj ne... Miért?



~°~



Száloda elfoglalva! De van egy bökkenő... Egy hálószoba van. amiben egy franciágy van... Ezt hogy nem látták? Oh nem! Na ezt nem! Jong ezt nem válallja be! SeKyn kivűl senki mellet nem aludt! És most Keyel kéne. Oh na nem!

-Key, te a kanapén alszol.-Utasította a fiatalabbat.

-Mi? Na nem! Én ugyan....!-Várjunk, Kibum... légy kedves és higgadt. -Re..Rendben. De a cuccaimat itt hagyhatom?-Pislogott ártatlanul.

Jjong szeme elkerekedett... Ez.... Ez az ember biztos Key? Neem... Key vinnyogna ugrálva.

-....-Akadt el a szava az énekesnek.

-Miaz?

-Semmi, rakhatod...Igen.-Bologatott mint egy idióta.

A két idol kipakolta a cuccokat.

Kibum úgy érezte meghal..

Neki ell majd aludni  a kanapén. Tegyünk próbát. Key ráfeküdt. Rendben volt, nem kényelmetlen. Csak párnát meg takarót kell hoznia a hálóból

-Jongie! Tudsz addni takarót meg egy párnát?-Áll be valami ellenálhatatlan pózba.

JongHyun meglepődött, Kibum miért is ilyen sexy? Túl jó.

-Nem válaszolsz?....-Vágott egy fejet Key a szekrényhez sétálva hogy kikapjon egy alsóneműt meg a rózsaszín pulcsiját. -Akkor addig elmegyek fürdeni, szólj ha már tudsz beszélni.-Hátrált ki a szóbából.

Miért nem válaszolt neki? Utálja? Vagy nem akar neki ágynemüt addni? De nem akar megfázni! Muszáj lesz valamivel takarózni.



A szőke rapper megnyitotta a zuhanyt. Boldogan lélegzett fel ahogy a testét elérte a langyos víz. Alaposan megfürdött, mindent szörtelenítve, ahogy szokása.

Felhúzta a friss és a rózsaszín pulcsit

Ismét bement Jong szobájába.

-Nah, most már adsz?-Fogta meg a pulcsi alját hogy még lejebb húzza.

Az énekes szava ismét elállt... Oh.My.God! Aranyos.

-Aha, tessék.-Mutatott az ágy jobb felére ahol ki volt készítve Keynek az ágynemű. -Vidd csak-Fordította el a tekintét.

Kibum elkeseredve sóhajtott. A barnahajú nem lesz kedvesebb. Talán soha.

Felkapta a cuccokat és kiaraszolt a nappaliba. Berendezte a kanapét, ahogy elgondolta, kényelmesen ráfeküdt, behunyta szemét és elaludt.. A mai nap hosszú volt.



~°~



JongHyun nyögve nyitotta ki a szemeit. Hajnali 2AM. Nem tud aludni.. Ah! Olyan fáradt, de a szemei, a lelke. Nem tud aludni. Felállt kimenve a nappaliba. Vajon Key tud aludni?.....Úgy látszik tud. A cicafiú macskásan feküdt a kanapén.

-Key.-Próbálta felébreszteni a rappert, de csak cicásan ásítva, orrát aranyosan megmozgatva aludt tovább. Aigo... Hogy lehet valaki ilyen? AHHH!

Jong Sóhajtott.

-Kibum..-Szólt hangosabban megbökve a fiatalabb oldalát.-Hümm?-Nyitotta ki álmos szemeit, laposakat pislogva.

-Izé, nem tudok aludni. De...... nem kellet volna felébresztenelek... Én csak........-Akadozott, de elállt a szava. Key átfogta őt a nyakánál, lábait átkulcsolva a derekánál.

-Jong...A büdös francért ébresztezs fel emiatt.-Motyogta a rapper. -Menjünk a te szobábadba.. Alszom veled.-Hajtotta a fejét Jjong mellkasának.

Az énekes meglepődve lépett hátra párat. Majd a kezével átfogta a szőket hátát hogy a szobába vigye. Neki még, soha nem ugrott fiu a derekára. Olyan furcsa volt.

Bementek a szobába és levetette magukat az ágyra. Key álmosan kihúzodott az ágy szélére, Jong a másik szélére.

A szőke rapper lehuunyta a szemét majd idegesen csattant fel ahogy az énekes forgolódni kezdett.

-Ah Istenem!-Fogta meg JongHyun kezét és áthuzta magán. Hátát Jong izmos mellkasának nyomta. -Most már ölelő párnád i van. Aludj.

Jong meglepődbe állapíotta meg hogy Keynek milyen lányos és törkeny teste van. És Kibum meglepetésére JongHyun közelebb húzta magához.



~°~



Reggel JongHyun amint kinyitotta szemét elakadz a lélegzete. Key totálisan hozzásimult, a szőkeség feje a kulcsontjánál szuszogott. Ez olyan. Annyira SeKyre emlékeztette. Annyira jó érzés volt.. Nem akart fel állni. Régen érzett ilyet.

Kibum te mocsok!

A cicaszemű elkezdett ébredezni. Mikor észrevette hogy milyen pózba alszik az énekessel, kirobbant az ágyból. Zihálva lihegett, rendbe téve az összegyűrt pulcsit magán

JongHyunak muszáj volt felnevetnie, Key kócos haja írto cuki volt, kissé gyűrt pulcsija ribansoccás tette, mit akit este megdugtak. Rég nevetett ilyen jót!

-YAH! Ne nevess ki!-Háborgott Key hisztizve.

-De...! Mindegy semmi!-Legyintett a kezével.

-Lemegyek a boltba, reggelit kell csinálnom. Te addig ne halj meg, lehetőleg.-Ment ki a a hálóbol hogy utána bemenjen a fürdőszobába. Rendebette a kócos haját, megfésülve a frufruját. Hamarosan rózsaszínra kéne festenie. Az olyan cuki!



Visszament Jonghoz, és a szava elállt. Az énekes éppen öltözött át.. És az az izom! Annyira megfogná, megharapná azokat a kockákat. Kipirulva sietett a másik szekrényhez. Levette a pulcsiját majd összerezzent ahogy hátulról átölelték.

-Mi a? JongHyun? Engedj el!-Fogta meg az énekes kezeit, megpróbálva leszedni a derekáról.

-Keyci, ne hagyj itt. Vigyél magaddal. A végén meghalok.-Kuncogott, jobban húzva magához a törékeny testet.

De ez mit művel? JongHyun megőrült? Nem normális! De komolyan.

-Kim JongHyun! Eressz el de nagyon gyorsan vagy fejedet szedem

Jong nem tudta miért ölelgeti Keyt, csak jó volt. Kellemes érzés.

-Hiányzik...-Sóhajtotta. -Csak te ne hagyj magamra-Ejtette fejét a rapper vállára.

Key meglepődött és megfordult az ölelő karokban.

-Te buta, csak a boltba megyek.-Mosolygott.

-Hagy menjek veled!

-Babo, vigyázok magamra, de köszönöm aggódsz értem.

-Akkor is megyek!-Engedte el a szőkét és felvette a felsőjét hogy az ajtóhoz siessen, megvárva Kibumot.

Key megforgatta a szemeit, felöltözött és a Kutyához sietett.

-Mehetünk?

-Ühm.



~°~



A reggelit már réges régen megették, de utána Jong viszaesett a depresszióba, egészen estig zokogott egyedül a szobában, míg Key a kanapén üllve nézegettte a telefonját.

Már éppen készült volna aladudni.

-Hé...Nem aludnál velem?-Jött egy kérdés a kutya szemű énekestől.

-..Nincs akadálya.-Vigyorodott el.

Az ágyba feküdve Jong rögtön magához húzta Kibum forró testét, és így aludtak el.



~°~ Az útóbbi napokban Jong megint vissza esett, nem ment neki és kész. Key ott van, tudta. De már inkább idegesítette pár pillanatban. Pl:. Mikor magányos szeretne lenni, egyedül a szobában, hogy kisírja a lelkét. De nem. Key nem engedte.



-Ah Bummie! Hagyj már békén! Egyedül akarok lenni!

-De...Nem kéne.

-Kibum! Elég már! Komolyan fejezd be! Az agyamra mész. I.D.E.G.E.S.Í.T.E.S.Z.

Keynek elállt a szava.

-Most hogy felfogtad, nem vagyok kiváncsi a társaságodra, egyedül hagyhatnál.-Sóhajtotta ingerülten.

-Én kérek elnézést hogy vígasztalni próbállak! Bocs! Soha többet nem teszem!-Kapta elő a mobilt hogy tárcsázza a menedzserét aki rögtön felvette. -Hyung, Lehetne hogy ma este hazautazzak? Úgy is valamit Szöulban inzétnem kell..igen.......Köszönöm!-Tette le.



Várjunk mi? Kibum haza akar menni? Wait a minute! Nem! Nem, ezt nem akarta. De a francba is.. Ha máshogy nem fogja fel.

-Kibum!-Fogta meg a fiatalabb kezét

-Mivan? Mit akarsz? Megmondani hogy bunkó vagyok amiért segíteni prolátam? Nem akarom hallani, kösz.-Tépte ki a kezeit a másikéból

-Bummie! Ne menj el.. Kérlek marajd velem!

-Minek? Ha itt maradok semmi nem változik! Én a nyakadra járok, te pedig elviselsz egy ideig, utána pedig elküldesz melegebb éghajlatokra.-Key igazából kuncogni akart, nem hívott fel senkit, csak eljátszotta. Kiváncsi volt mit hoz ki Jongból, de természetesen fájtak neki az énekes szavai.

-Nem! Nem úgy értettem, nem idegesítesz csak....Tudod hogy mindenkinek kell egy kis magány! De Eskü jó leszek!-Vette elő a kutya szemeket -Csak ne hagyj magamra... Te ne.

-Oké, tudom hogy magányt szeretnél, mindenkinek szüksége van arra, még ha semmi rossz nem történt. De én féltelek.

-Nem mész el ügye?

-Nem, nem. Maradok.-Sóhajtotta a Díva behunyva a szemeit, ami rögtön kipntant ahogy megérintette valami az ő ajkát.

Jong?

-Umm.-Hümmögött Jong ahogy ízlelgette a fiatalabb párnáit. Tényleg olyan puhák mint amilyennek látszottak. Finomak és kívánatosak.

JongHyun úgy gondolta hogy találni kell maga mellé valakit. Itt csak az a bökkenő hogy Key nem nő. Ő pedig nem meleg! Ez.. Ez csak egy próba! Igen, egy teszt. Nem szerelemből csókolta meg Kibumot. Az lehetetlen... Amúgy is, Key magasabb, hogy néznének már ki?



Key meglepetten pislogott. Miért? Mit művel ez a PuppySaur? A szőke ellökte Jjongot.

-No-Normális vagy? Még is mit képzelsz?-Sikította ingerülten.

-Sajnálom Kibum, én csak...-Ő csak? Mi? Oh Jong te utolsó hülye! Mit mondanál? Hogy tesztelted? Tesztnek használtad? Milyen bunkóság ez, hah?

-Bummie, én őszintén szeretlek, talán ebben az utóbbi 1 hónapban te segítettél a legötbbet. Közelebb kerültünk egymáshoz, azután néha napján messze. És csak azon gondolkodtam, hogy lehetne ebből közelebbi?

-JongHyun..Én ahh!-Mart a hajába idegesen.

-Segíts nekem Kibum! Segíts elefeljtenem a fájdalmat! Nem bírom tovább.

-Hogy.....?

-Így...-Csókolt újra a szőkeség ajkaira.



Key felrobbant, vége volt. A szíve hevesen vert a boldogságtól.

Jong őt csókolta, a sors végre mellete állt. Ez egy csoda!

-Honnan....?-Kezdett bele Kibum.

-Tudtam hogy meleg vagy? Elég egyértelmű volt.-Kuncogott az énekes.

-Értem...De akkor te, miért...?

-Fogalmam sincs, így érzek, Kibum.

-Elmegyek lefürdeni....

-Menj csak.



Jong ki volt éhezve a sexre, igen. Kellet neki az élvezet. És Key erre tökéletes volt. Bár nem tudta hogy kell bánni egy fiúval, így mikor Kibum vissza tért a fürdésből rögtön neki vágtak. És Key írányította az énekest. Jong gyengéden ért a tejfehérbőrhöz. Vigyázni akart erre a törékenyt testre. A holdfénye megvilágította tökéletes romantikus világítást adott. Ennél boldogabbak nem is lehettek volna.

Az este minkettőjüknek tökéletesen telt.

A nyaralás utolsó napjai szerelemmel teltek.



JongHyun nem felejtette el SeKyt soha, mindig a szívében maradt. De Kibum volt az új szerelme. A SHINee tagok előtt is elmondták mi a helyzet közöttük, és a csapat többi tagja örült ennek.




Kim JongHyun és Kim Kibum szerelembe estek.. És a kapcsolatuk mindig erős marad.

The End❤️



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése