2018. január 21., vasárnap

Sex Hotel 9. (ChanBum/ChanBaek)

Sex Hotel
(ChanBum/ChanBaek)
9.Rész
Enyém!


Hossz: 9/10
Banda: EXO & SHINee
Szereplők: Kim Key Kibum, Park ChanYeol, Byun BaekHyun, OC
Párosítás: ChanBum & ChanBaek
Műfaj: slash
Besorolás: +16
Figyelmeztetés: szexuális utalások, trágár szavak

Kuncogva nézte a lapot, amin a férfi címe volt. ChanYeol azt mondta, ha megunta az egyedül élést, akkor bármikor átmehet hozzá. Fejét a falnak támasztotta, felsóhajtott.. muszáj valamit kezdenie az életével, nem maradhat itt, még olyan fiatal. Szabadságot akart, a kuncsaftjai nélkül.. ChanYeollal..
Egyre többet érzett a férfi iránt, egy kezdetleges szerelem alakult ki benne, s kicsit zavarta, hiszen a férfi csak menekülésként jött ide..
Ha lesz bátorsága elmenni apjához és felmondani, akkor mindent el kell felejtenie.. Chant is, még ha ez lehetetlennek is hangzott a számára..
Lerakta a lapot az asztalára, nagy levegőt vett, tudta a férfi ma nem fog jönni, hiszen már visszament dolgozni.


Az ajtaja kicsapódott, elkerekedett a szeme apja láttán. Értetlenül állt egy helyben, szemei követte az öltönyös embert, aki mellé lépett. Az apja bólintott, s semmit sem tudott csinálni, fel se fogta mi történik... leütötték.


A feje fájt mikor kinyitotta a szemét. Pislogott párat, de minden homályos volt, nem látott. Hol van a szemüvege? Elkezdett tapogatni, míg keze meg nem akadt valamiben. Megvan!
Egyből felrakta magára, az első dolog amit meglátott, hogy apja előtte ült, szigorú tekintettel.. de fogalma sem volt hol vannak. Hideg volt, fázott, ablakokat sem látott sehol, csak a két lámpa adott fényt a szobának. 


- A fülembe jutott, hogy viszonyod van az egyik kuncsafttal - morogta a férfi. A szeme tányérméretűre növekedett... honnan tudta meg?! - Igaz ez? - emelte föl a szemöldökét.

- Igen - hajtotta le a fejét, mindegy lenne letagadni.. ha tudja..
- Még is hogy gondoltad, hogy ezt meg teheted? Ebben a pár hónapban csak szabályokat szegtél, elakarsz menni innen?! - Bólintott. - Nos - állt fel -, azt nem engedhetem, sok vendéget veszítenénk, azzal pedig pénzt. Itt maradsz addig, míg bele nem törődsz, hogy nem mehetsz el - mondta szigorúan, kisétálva.
Szinte ki se tudott akadni, a bejárat kinyílt... BaekHyun..

- Várj egy kicsit, mindjárt bejöhetsz - nézett maga mögé a vörös, majd belépve becsukta az ajtót. - Végig éreztem, hogy oda vagy ChanYeolért, de mi módon van akkora pofád, hogy kikezdesz vele, miközben ő az enyém?
- Yeol nem a tied, sose volt és sose lesz! - mérgelődött.
- Ahhoz képest engem választott - csapta derekára a kezét.
- Ahhoz képest velem szeretkezett - fújta Kibum, mire Baek úgy nézett rá, mint akit mentem megöl.
- Elegem van belőled te szőke kurva! Remélem idelent a lelket is kibasszák belőled! - emelte fel a hangját és mérgesen kirontott, hogy utána a férfi -akihez beszélt még az ajtóban-, bejöjjön. "Idelent?" Most a Hotel alatt volt? A pincében?
Összehúzta magát, nem akart itt lenni, az idegen viszont erőszakosan leteperte, ruháit rángatta le, mire feleszmélve felkiáltott és teljes erejéből rugdosni kezdett, körmeivel pedig karmolni próbált. A fölötte lévő egyre idegesebb lett, úgy nézett ki, mint egy pszichopata, így minden erejét bevetette.

- Elég legyen! - adott le neki egy hatalmas pofont, amitől hirtelen mindene megállt, arcához emelte a kezét, könnyei eleredtek, de nem adta meg magát, ahogy a fájdalma enyhült akkorát rúgott a férfi hasába, hogy az leeset az ágyról. Hangosan vette a levegőt, felpattant, az ajtóhoz szaladt, lenyomta a kilincset ám az nem nyílt, kétségbeesetten rángatta. Nem, nem! Ez nem történhet meg!
Egy kezet érzett meg a vállán, fejét ijedten fordította hátra.
- Hülye kurva, komolyan azt hitted nyitva marad az ajtó? - ujjait a nyaka köré szorította, elkezdte fojtogatni. - Ostoba - sziszegte dühösen, leszakította a fiúról az alsógatyát, teljesen a falnak nyomta, és felkészítés nélkül hatolt bele a szőkébe, aki felordított fájdalmában. - Maradj kussban! - valami anyagot tömött a szájába.
Hányingere volt, azt akarta, hogy minél előbb vége legyen ennek a rémálomnak. Félt, rettegett, fogalma sem volt mi lesz itt vele.. egyáltalán meddig kell itt maradnia?

ChanYeolt akarta..

~°~°~°~°~

ChanYeol a szemöldökét ráncolta. Kibum nem vette fel a telefont, pedig esténként állandóan beszélgettek. Talán be kéne mennie a Hotelbe? De az már nagyon rámenős lenne.. lehet a szöszinek hosszú napja volt és már az igazak álmát alussza. Hétvégén így is - úgy is elmegy, addig nem igazán tudnának találkozni, szóval türelmesnek kell lennie.

A munkája végül elvette a figyelmét, bár esténként néha próbálta felhívni a fiút, de semmi, amiért kicsit csalódott volt.
Fáradtan nyitotta ki a lakása ajtaját, de be se lépett, kiáltást hallot.
- Chan!
- BaekHyun? - emelte fel gyanúsan a szemöldökét. - Te meg honnan tudod, hogy itt lakom? - kérdezte, mikor a vörös elé ért.
- Kibum asztalán találtam egy lapot, azon volt rajta - lihegett. - Ő itt van? Kérlek, mond hogy itt van!
- Már hogy lenne itt? Történt valami?

- Négy napja eltűnt! Írt egy levelet, hogy megunta a Hotelt, és elmegy, de nem mondta hová! - könnyek jelentek meg a szemében, bár belül nevetett, olyan jó volt, színészként is simán befuthatna. - Chan.. eltűnt a legjobb barátom.. és még csak bocsánatot sem tudtam kérni tőle! - zokogott föl, arcát tenyerébe rejtve.
- Csak úgy... eltűnt? - fagyott le a férfi.

- Igen - szipogta Baek.

ChanYeolban egy újabb világ tört össze.. eltűnt... csak úgy, értelmes magyarázat nélkül.. ezért nem vette fel a telefont... megbízott a fiúban.. nem, nem csak megbízott.. szerelmes lett belé, erre.. most egy tört érzett a szívében, amit minden dobbanásnál megforgattak. De többet nem fog sírni.
Faarcot vágott, bámulta az előtte lévő Baeket, akit lassan magához ölelt.
- Ne sírj ezért, meg sem érdemelné a bocsánat kérésedet.. - simogatta vörös hátát nyugtatóan. - Felejtsük el őt, mint ha sosem létezett volna - hangja száraz volt, fülsértő.
- De.. ő a legjobb barátom! Hogy tudnám csak így-? - folytak patakban arcáról lefele a könnyek.

- Együtt megoldjuk... gyere be - invitálta a fiút, mögöttük bezárta az ajtót.
- Yeol - suttogta.
- Igen?
- Elhagyom a hotelt, nem akarok többé oda tartozni.
- Megértelek..
- Yeol.. - hangja halk, gyenge -. én... - Nem tudta befejezni a mondatot, mert a férfi megcsókolta.
Annyira örült, felrobbant belül a boldogságtól, a tökéletes színészkedése annyira valódinak tűnt, hogy ChanYeol meg sem kérdőjelezte a dolgot... teljesen lemondott arról a kurváról, akit valószínűleg halálra basznak, ő pedig egyenesen szeretkezni készül a férfival.
Az enyém ~ gondolta magában.

A hotel rossz helyzetbe került..
Az egyik recepciós aki jóban volt Kibummal, furcsálta a dolgokat.. a szöszi eltűnt, még is jöttek olyanok, akik az ő kuncsaftjai voltak, de nem a recepcióhoz mentek, hanem a tiltott ajtóhoz, ahol egy őr állt akinek fel kellet mutatniuk egy kártyát a belépéshez.. Talán a fiú ott van? Kíváncsi volt.

- Hé te! - mutatott rá az őr, mire érdeklődve pislogott. - Ezt fogd, és vidd oda be - mutatott a tiltott ajtóra. Bólintott, átvette a dobozt. Itt a lehetősége, hogy megtudja mi folyik itt!
Ráncolta a homlokát a lépcső láttán.. Jesszus, mi ez a sok őr idelent?
Egyetlen egy ajtót látott, benyitott. Sötét volt, csak mögüle áramlott be a fény. Egy ágyat vett észre, amint feküdt valami... nem, inkább valaki.. szőke buksival. Kibum?! Megakart szólalni, de az egyik férfi kikapta a kezéből a dobozt és kilökte a sötét helyiségből.
Oké, mi a fene folyik itt?


~°~°~°~°~°~

A hír gyorsan terjedt a Hotelben, miszerint a goré lent tartja saját fiát a pincében. Az emberek megijedtek, egyre többen mondtak fel, menekültek, ám senki nem foglalkozott azzal, hogy a szőkét kihozzák onnan, ahol van, a saját bőrüket mentették.

BaekHyun az újságot olvasgatta, mikor szeme megakadt valamin.

"A híres Sex Hotel bezárta kapuit. Ok, hogy az alkalmazottak sorjában mondtak föl. A Hotel vezetője úgy nyilatkozott, nem zavarja a dolog, elég pénze van ahhoz, hogy elkezdjen egy más fajta céget, aminek nem lesz ilyen szörnyű vége"

A vörös szeme elkerekedett, gondolkodni kezdett.. Mi van akkor, ha a szőkét ott hagyták a pincében?
Hiszen Kibum apja azt mondta neki, mikor lezárták oda, hogy az sem fogja érdekelni, ha meghal..
De végül is ez őt miért érdekli?
Jobb is lesz, ha megdöglik! ChanYeol már az övé, és ennyi!

*
Összehúzódott a paplanon, hangosan sírt, sötét és hideg volt. Éhezett, szomjazott, az összes erő kiszállt a testéből.. ez a második napja, hogy senki nem jött le hozzá, de még ételt se vizet nem hoztak neki. Hol voltak az őrök? Ki fog száradni..
- ChanYeol... kérlek.. ments meg... - suttogta magának, majd beájult.

3 megjegyzés:

  1. Hűha,ez már komojan kezd egyre érdekesebb lenni.
    Miért kel fojtón kínozni a főszereplőket? (célzás)

    VálaszTörlés
  2. Hát ez az! Miért kell mindig bántani a főszereplőt?! Kibum édes, tarts ki!!!
    Tudtam én hogy készülsz valamire de ez..
    Baek..
    Chan pedig...
    Ahhh...
    ...
    ...
    ...
    Miért csinálod ezt velem? T-T Miért csinálod ezt velük? Szegény ChanYeol szíve majd meg szakadhat, Baek meg rájött hogy kurva jó színész (amivel a valóságban is egyetértek de ebben a ficcben is rohadt jó), és Kibum... Ó drága Kibum.. Oh.. De jó kimondani ezt a mondatot.. Ó drága Kibum *szipszip* Tarts ki édesem, legyél cuki még jó sokáig az élők között!!!

    xoxo Ritsu Omma 💛

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még te kérdezed??? XDDDD Sírok rajtad OMMA xD😂😂😂😂
      Sajnálom na, kellet egy ilyen is😁


      De nem adok spoilereket, mert.. Mert.. XD

      Xoxo DiaJányod💙

      Törlés