2018. január 4., csütörtök

Sex Hotel 5. (ChanBum/ChanBaek)

Sex Hotel
(ChanBum/ChanBaek)
5.Rész
Baek, te rosszfiú


Hossz: 5/10
Banda: EXO & SHINee
Szereplők: Kim Key Kibum, Park ChanYeol, Byun BaekHyun
Párosítás: ChanBum & ChanBaek
Műfaj: slash
Besorolás: +14
Figyelmeztetés: nincs

Kibum lehunyta a szemét, s elengedte magát, hagyta, hogy ChanYeol elmélyítse a csókot. Érezte hogy a férfi tenyere a fenekére siklott és megmarkolta. Felnyögött, saját keze a magas nyakára tekeredett, nyelve átcsúszott a férfi ajkai közé, lassan és szenvedélyesen, ám Kibumnak hirtelen elkerekedett a szeme, ellökte Chant.
- Ez-ezt nem szabad - dadogta -, te BaekHyunt választottad.. nem feküdhetsz le velem.. köszönöm az ajándékot, de most menj el.
- Rendben - mondta halkan, azt ajtó fele lépett. - De egy valamit fogadj meg.. Ne használsz alapozót, hidd el, a szeplők jól állnak neked, aranyosabb vagy tőle - mosolygott, majd kilépett a helyiségből.

Kibum elpirulva állt egy helyben, miközben szíve kiakart ugrani a helyéről, ajkain még mindig érezte a férfi izét, az illata belebegte a szobát... meg fog őrülni.

Két hét.. ennyi telt el karácsony estéje óta, már január volt, így Bum egész napos lett erre a hónapra, fáradt volt, bár alig jöttek hozzá, ám az esti szexet nem szokta meg.. Hajnali három lehetett, így úgy döntött lefekszik aludni.


BaekHyun a hallban állt, a recepciós pulthoz sétált, ráhajolva.
- Kim Kibum kulcsait kérném - mondta.
- Minden kéne az neked?
- Két hete nem láttam, pedig beszélnem kell vele, de ki se jön a szobájából és ha meg is teszi, engem valahogy mindig kikerül.
- Nem lehet, most épp szünete van, biztos alszik, nem kéne zavarni.

- Gyors leszek - forgatta meg a szemét.
Az egyik recepciós összeráncolta a szemöldökét, majd átnyújtotta a vörösnek a kulcsot. - Öt perced van.

- Rendben - bólintott. Kibum szobája fele indult, kinyitotta, a fiú valójában aludt, így direkt becsapta az ajtót.
- Mi a - szitkozódott, bár nem látta ki áll előtte, szemüvegéért nyúlt, és felvette. - ... Mit akarsz? - morgolódott, de a válasz csak nevetés volt. - Mi olyan vicces?
- Nem is tudtam, hogy szeplőid vannak! - csapott szórakozottan a combjaira -, megértem miért sminkeled magad, így ocsmány vagy - fintorodott el.
A szöszi lehajtotta fejét, próbálva takarni az arcát, csak is a férfi miatt nem hordott már sminket, bár mindegyik kuncsaftjának tetszett, ám az, hogy Baek ezt mondta rá elbizonytalanodott.

- Egyébként azért jöttem ide, mert ideje bocsánatot kérned tőlem.
- Tessék?
- Jól hallottad - vigyorgott a fiú. - Szégyenbe hoztál ChanYeol előtt, megütöttél.
- Mert szemtelen voltál velem szemben.
- Szemtelen? Ügye csak viccelsz vele..? - elakadt a mondandójában, ördögien elvigyorodott -, te féltékeny vagy.
- Féltékeny? - nevette el magát kínosan.
- Pontosan - bólogatott minden tudóan.
- Fogalmam sincs miről hadoválsz.
- Ó, de tudod. Igazán szánalmas vagy, azt hitted nem veszem észre a nyálcsorgatásod az én kuncsaftomra? Jobb lenne ha visszafognád magad.
- Na ide figyelj-!
- Nem, te figyelj rám! Barátok vagyunk, de mióta ChanYeol idejött minden rossz köztünk.
- Mi sohasem voltunk barátok, csak munkatársak és ennyi, most pedig menj ki a szobámból, pihenni szeretnék - lökdöste ki a vöröset, majd rávágta az ajtót, úgy zárva be azt, hogy a kulcs benne is maradt. Még hogy ő féltékeny... vicces is lenne.
A tükörbe nézett, látta halvány szeplőit, amit eddig utált, de amióta Yeol azt mondta gyönyörű tőle, igazán megszerette őket. Bár a szemüveg nem volt a kedvenc tárgya, de már azzal is megbarátkozott.


BaekHyun fortyogott, nem hitte el, de komolyan, ez a szőke kurva csak felvitte az agyvizét, és még bocsánatot sem kért! Még hogy ő volt a szemtelen.. - Ezt még meg fogod bánni Kim Kibum - suttogta magának, majd ajkai felfele görbültek, amint eszébe jutott egy briliáns terv.

Bár egy kis időbe beletelt, de úgy érezte megéri, már csak azért is, hogy megtanítsa a szőkeséget arra, hogy ő itt a legszebb, neki van a legtöbb kuncsaftja, és hogy nem bánhat így vele.

Csábosan elmosolyodott, mikor megállt a főnök irodája előtt.
- Bejöhetsz! - hallotta meg a mély, feszült hangot. Benyitott. - Á, Baek, mi szél hozott? - mosolyodott el.
- Hát... Kibumról lenne szó - morzsolgatta az ujjait. - Elmondott nekem valamit, azt mondta, hogy ne mondjam tovább senkinek.. de mivel ön a főnök és.. a tette pont a szabállyal ütközik.. így éreztem helyesebb ide jönnöm.
- Hm, érdekes... Nos és mi az a dolog?
- Nos.. pénz gyűjt be a kuncsaftjaitól, a panasza az, hogy kevés fizut kap, még az is elárulta, hogy kiakar lépni a hotelből, hogy majd elköltözzön Amerikába - ajkába harapott, szája íze savanykás lett a hazugságtól.
- Szeretném látni az az összegyűjtött pénzt - állt fel, feje hasogatott a hallottaktól.

- Kibum most otthon van - tette hozzá a vörös.
- Tudom jól - rendezte el a nyakkendőjét. - Induljunk vissza a hotelbe.

BaekHyun nyelt egyet, eddig nem volt rá példa, hogy maga a főnök bement volna az épületbe, mindig az emberei végezték a piszkos munkát.. talán.. most épp ráért

Kinyitották a szőke fiú szobáját, aki valóban nem volt ott, Baeknek tényleg hibátlan volt a terve, a kulcsot ismét eltudta kérni, és a pénzt, amit ő gyűjtött belerakta egy dobozba és Kibumnak az egyik polcába rakta, bár félt, hogy pont oda fog benézni, ezzel ecseszve a tervét, de mit sem sejtve ment haza.
Tudatosan nyúlt ahhoz a polchoz amibe ott volt a doboz. - Ez az - mutatott rá.
A férfi kiemelte a tárgyat és leemelte a tetejét... pénz volt benne, nagyon nagyon sok pénz.
- Ezért megfogom büntetni - morgott a főnöke, arcán ráncok gyűltek össze. - Köszönöm, hogy szóltál, igazán büszke vagyok rád, ideje annak, hogy fizetés emelést kapj - veregette vállon a vöröset, aki elégedetten elvigyorodott.


Folyt.Köv

4 megjegyzés:

  1. Jesszus de gonoooszxd Ejnye Baek.. :D
    Amúgy nagyon jó lett ^^

    VálaszTörlés
  2. Neee T-T Mire készülsz te nő?

    Oké, szóval rohadtul izgulok és féltem Kibumot, de vagyok olyan szadista hogy élvezettel olvasnám ha bántanád, mert reménykednék benne, hogy Chan karjaiban vigasztalódna az a kis szeplős cukorborsó *-*

    Nagyon várom a folytatást!!!

    xoxo Ritsu (Omma) 💛💛💛

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Omma bevotta szadizmuzást, ennyi, játszatok a Himnuszt! Ünnepelünk! XD

      Nos lesz itt még pár dolog, kicsit meggyalázom Bummiet, de ennek most nem lesz szomorú vége.. Vagy de XDDD..

      Hamarosan hozom :3

      XoxoDiaLányod💙💙💙

      Törlés