2018. január 6., szombat

Sex Hotel 7. (ChanBum/ChanBaek)

Sex Hotel
(ChanBum/ChanBaek)
7.Rész
Egybeolvadni


Hossz: 7/10
Banda: EXO & SHINee
Szereplők: Kim Key Kibum, Park ChanYeol, Byun BaekHyun
Párosítás: ChanBum & ChanBaek
Műfaj: slash, smut
Besorolás: +18
Figyelmeztetés: nothing, just smut :'D

Egymásnak estek, mint két különböző vadállat a vadonban. Tépték egymás ajkait, frusztráltak voltak, tapintani lehetett a levegőben.
ChanYeol az ágyra lökte a fiút, aki magával rántotta.
- Mennyi időnk van? - kérdezte a csókok közt.

- Három óra - válaszolta a fiú, fejét hátravetette, amint a férfi betámadta a nyakát. - Ugh, ne hagyj nyomot - csúsztatta a tincsek közé ujjait.
- Pedig úgy megjelölnélek magamnak - mormolta, lágy puszikat hintett a kecses nyakra, majd gyengéden beleharapott a puha húsba.
Kibum sem volt tétlen, egyik kezével a férfi nadrágját ügyeskedte le, a sajátjával nem foglalkozott, megakarta érinteni, de Yeol elhúzódott. - Ne siessünk, végig akarlak csókolni, de ha jobban felizgatsz ezt nem tudom meg tenni, csak dőlj hátra és élvezd - zihálta. Kibum biccentett. 


A férfi keze lesimította Kibum testéről a ruhákat, végigcsókolta a hasát, belenyalt a köldökébe, lassan halad lefelé, ujjai bársonyos combjait simogatta, néha-néha megcsípte, de nem erősen, véletlenül sem akart a fiún nyomott hagyni, bármennyire is akarta.
Comb alá már nem ment, simán egy kézzel megtudta fordítani a szöszit. Alatta olyan kicsinek, törékenynek tűnt. Belemarkolt a gömbölyded fenekekbe, lehajolva pillangópuszikkal hintette. Bár Bum nyugodtnak tűnhetett, de ő érezte, valójában nagyon türelmetlen volt, nem zavarta, kínozni akarta.


Fogait belemélyesztette az egyik gömbbe, közben simogatta, láthatatlan köröket rajzolt rá. Chan higgadt volt, tudta, hogy a fiú lefürdött, észlelte a finom friss illatát, s bár nem volt a kedvence az eper illat, de itt és ebben a pillanatban szívesen szagolgatta.
Figyelme teljesen Kibum fenekére irányult, széthúzta őket, szemei a rózsaszín szűkséget bámulta, belenyalt a vájatba, amire a másik felnyögött, a lepedőbe markolt egész testén végigszaladt a remegés. Nem sokszor volt férfi, aki kinyalta volna, amit megértett, hiszen valakinek ez igen is undorító volt, ő se tette volna, még ha lehetséges lenne, magát se, pedig ő tudta a legjobban, hogy mindig tisztán tartja magát ott, s bár nem volt szükséges - mert sokan sokan kotont használtak, sőt, ez előírás is volt a betegségek miatt, csak akkor lehetett anélkül, ha hozott papírt, de annak is a kivizsgálása eltelhetett pár ideig -, ő minden menet után kitisztította magát.


Hatalmasat szusszant, szemeit erősen behunyta, ahogy a férfi nedves izma mozgott a lyukában kínosan érezte magát, de mélyen belül imádta az érzést, főleg, hogy ezt mind ChanYeol csinálja vele.
- Most én jövök - fordult meg, a férfit maga alá lökte, aki meglepődve pislogott, végül elvigyorodott.
Kibum elvörösödött, nem értette magát, egyáltalán nem pirulgatott aktusoknál, ilyen nagy hatással lenne rá?
Inkább figyelmen kívül hagyta reakcióit, Yeol ágyékához hajolt, amit gondosan végig becézett, direkt kihagyva a már mereven álló tagot. Érezte a másik türelmetlenségét, persze, hogy érezte, szó szerint, mivel ujjak erősen markolták a tincseit. Megadta, amit Chan akart, először csak a makkot nyalogatta, majd alulról felülre, közbe golyóit simogatta, masszírozta. Hallotta a zihálásait, a hörgő és szexi hangot. Végül benyelte, teljesen, torokra, viszonylag könnyen ment neki, nem volt akkora a pénisz, pont megfelelő méretűnek számított, volt már dolga nagyobbal, de azt többször kisebb-nagyobb fájdalommal vészelt át. Most viszont teljesen elégedett volt, ez a férfi tökéletes a számára, testileg-lelkileg.

- Kibummie! - nyögött fel. A fiú meglepetten hagyta abba a szopást, utoljára ezt a becenevet kiskorában hallotta anyjától, pedig nagyon szerette. Könnyek gyűltek a szemébe. - Ah, mi a baj? - ült fel ChanYeol, arcára simítva.
- Mond ki még egyszer - suttogta.
- Mit?
- A nevem.. a becenevem.
- Kibummie - lehelte a másik ajkára. - Bummie - csókolta meg, ölébe ültetve őt. - Gyönyörű vagy, elképesztően gyönyörű - morogta szája közé. A szöszi elnyúlt az éjjeliszekrényig levéve róla a síkosítót és a kotongumit, majd lerakta a lepedőre, karjait a férfi nyaka köré tekerte, élvezte, ahogy a másik ismét a fenekével foglalkozik, amúgy is érzékeny volt félgömbjeire, jó érzés volt, ahogy markolgatja. 

Magához emelte a síkosítót, az ujjaira öntötte és elkezdte tágítani a fiút, bár érzékelte, hogy laza az izomgyűrűje, de még is úgy érezte, ezt mos meg kell tennie.
Először csak egy ujját helyezte belé, de mivel a fiú tényleg nagyon lazult volt egy perc sem kellet, hogy három ujjával tágította. Kibum csak türelmetlenül nyögött, csípőjét tekergette, magában akarta érezni a férfit, aki végre a hátára fordította, s ismét magához vette a tubust, viszont a kotont felhúzott szemöldökkel analizált. Bumnak leesett a dolog.
- Nem akarod használni? - kérdezte normálisan, pedig majdnem hogy' felrobbant a feszültségtől.

- Téged akarlak érezni, nem ezt a szart - billentette eszméletlen dögösen oldalra a fejét -, tiszta vagyok - tette hozzá.
- Akkor nem kell - mosolygott, kikapva Chan kezéből, a szoba másik felébe hajítva.
A magas elvigyorodott, síkosítót kent tagjára, elhelyezkedett a fiú combjai között és elkezdett behatolni a tág és forró közegbe, szinte rögtön tövig csúszott. Mindketten felnyögtek, Kibum lábait a dereka köré fonta, körmei hátába mélyedtek egyből mozgásra kényszerítve őt.
- Channie - nyöszörögte -, kérlek..
A férfi szemei tányér méretűre kerekedtek, már majdnem azon volt, hogy vadul beledöngeti a szöszit az ágyba, ám visszafogva magát csak elkezdett gyengéd, de mélyeket lökni. Ő is felnyögött, az agya kitisztult, nem gondolta volna, hogy ilyen felemelő lesz Kibummal lefeküdni, sokkal jobb, mint BaekHyunnel, persze a vörössel is jó, de az a fiú.. nem is tudta megmagyarázni, furcsa volt neki, viszont Kibum egy igazi angyalnak nézett ki, főleg mikor meglátta a szeplőit.. teljesen beleszeretett a külsejébe.. most már csak a tulajdonságait akarta megismerni.


Bummie felnyögött alatta, hangja eszméletlen aranyosan hangzott, egész nap eltudta volna hallgatni.
A mozgását felgyorsította, próbált más helyekre lökni, elakarta érni, hogy a fiú hangosan sikítson, kiabáljon az élvezettől, s mikor tudta; eltalálta a szöszi prosztatáját csak szorosabban magához ölelte, arcát nyakába rejtette, érezte a nedvet, Kibum sírt. ChanYeol szíve teljesen megolvadt, nem érdekelte többé a saját élvezete, csak azt akarta, hogy az alatta lévőnek eme alkalom tökéletes és elfelejthetetlen legyen. Nem változtattak pózt, nem akartak, s nem is volt rá szükségük, annyira egybeolvadtak, mint ha egy test lettek volna, összekapcsolódtak a legcsodálatosabb módon, az aktus végén pedig ténylegesen eggyé váltak.
Mindketten lihegtek, majd szenvedélyesen megcsókolták egymást, a fiatalabb még mindig sírt, úgy tűnt, nem tudja leállítani könnyiet.
- Bummie - ölelte magához a fiút.

- Köszönöm - suttogta -, ez olyan csodálatos volt - szipogott. - Sosem éreztem még ilyet, sajnálom, hogy sírok, ilyen még nem fordult elő - felnevetett, de könnyei tovább nedvesítették arcát.
- Nincs semmi baj - simította ki a szőke tincseket az arcából -, nekem is olyan varázslatos volt, mint neked.


Folyt.Köv.

2 megjegyzés: