2018. január 2., kedd

Sex Hotel 3. (ChanBum/ChanBaek)

Sex Hotel
(ChanBum/ChanBaek)
3.Rész
Csak egy újabb erőszak


Hossz: 3/10
Banda: EXO & SHINee
Szereplők: Kim Key Kibum, Park ChanYeol, Byun BaekHyun, OC
Párosítás: ChanBum & ChanBaek
Műfaj: slash
Besorolás: +14
Figyelmeztetés: szexuális utalás

Az egy hete gyorsan elmúlt, mint ha nem is lett volna, durcás fejet vágott, bár még nem volt január, úgy érezte lazulnia kéne, bár az buta lépés lenne, apja nem bízna már annyira benne, így ejtette az opciót. Inkább csak jófiú lesz és csinálni fogja azt, amire vállalkozott.
Belépett a hotelbe, de megijedt, mikor ChanYeol hirtelen elé állt.
- Mi a? Hé! Még nem vagyunk nyitva, mit csinálsz itt? - fújta cicásan.

- BaekHyunnal aludtam - vont vállat -, megengedték.
- Ch... ennyire jóba vagytok? - cicceget idegesen.
- Hm, nem tudom. Csak egy hely, ahova jöhetek.
- Mert, miért va.. - elharapta a kérdést.. Picsába, majdnem kicsúszott a száján! - Mindegy - legyintett. - Engem aztán nem érdekel. - Hazudott.. Érdekelte, tudni akarta mi folyik Baek és a férfi között, tudni akarta a múltját. Miért ennyire kíváncsi?
Talán mert eddig mindenki, akivel szexelt - kitálalta az élete felét. A kérdések lebegtek a fejében, utálta eme furcsa érzést.
Megcsóválta a fejét és otthagyva ChanYeol tért be a szobájába.





Szűk, de könnyen leszedhető gatya feszült fenekére, combjára s lábszárára. Vörös póló lágyan ölelte körbe testét, puha volt, jó anyagú, kulcscsontját és egyik vállát kimutatva.
Az ágyon ült, de hallott egy kattanást, amire rögtön hátrafordult. Egy magas és izmos ember állt az ajtóban, amit kulcsra is zárt maga mögött. Kibum elmosolyodott, bár még ezt az illetőt még nem látta soha, attól még kedvesnek kellett lennie.

Felállt, kecses léptekkel állt az idegen elé, vékony ujjaival végig akart simítani a férfi mellkasán, de ő megfogta a kezét és megszorította a csuklóját.
Vágott egy fájdalmas arcot, mikor meglátta az előtte álló éhes tekintetét, kétségbeesett. Semmi értelme nem lett volna felkiáltania, a szobák hangszigeteltek voltak, kamerák pedig csak a hallban és a folyosón foglaltak helyet. Arcmimikája idegessé, mérgessé váltott. Tudta, hogy ez a férfi mit fog vele csinálni.. megkínozni.
Már voltak nála ilyenek, de ez nem azt jelentette, hogy elviselte, tolerálta, és ebből ismét bíróság lesz. Szíve hangosan kattogott, csattant, eszeveszettül dobogott, vére szállingózott ereiben, nyelt egy nagyot, és fel sem fogta, alighogy pislogott, már az ágyra lökte, fölé magasodott a nadrágot letépte róla, ahogy magáról is. Összerezzent, mikor az alsónemű is lekerült róla. Félt. Persze, hogy félt, hiszen meg lesz erőszakolva.

Szemei könnybe lábadtak, majd kifolytak, remegő lábakkal várta azt, amit nem érdemelt meg.




Próbálta lenyugtatni magát, le kellet fürödnie, eltávolítani a mocskot, amit a férfi hagyott rajta.. és el kell mennie a recepciós srácokhoz, hogy megtudja az illető nevét, mert felfogja jelenteni, nem hagyja szó nélkül, abba már biztos volt.

Könnyeit letörölte arcáról, csak a köntösét kapta magára, majd remegő kezekkel vonszolta ki magát a szobából.
- Ugh.. neked nincs más dolgod? - nyögte fájdalmasan, mikor ChanYeol BaekHyun ajtója mellett állt a falnak dőlve.
- Vakáción vagyok - mondta érzelmek nélkül, de mikor ránézett a fiúra elkerekedtek a szemei. - Veled meg mi történt?

- Semmi - sóhajtotta, majd ott akarta hagyni a férfit, de az megfogta a kezét, amitől megijedt és fájdalmasan felszisszent. - Engedj el! -szavai indulatosak voltak, még is gyengék.. Szerencsétlennek érezte magát, észre sem vette, hogy megint sír. Mi a fene van vele? Egyetlen egy megerőszakolás sem hatotta meg így! Miért volt ennyire érzékeny?! Megijedt, nem érezte úgy, hogy önmaga lenne. - Kérlek, engedj el - a szavak nyüszítésként hagyták el a száját, ám a magas nem engedte el.
- Mit csinált veled az a csávó? - a hangja haragos lett. ChanYeol most haragszik rá? De miért?! Nem csinált semmi!
- Mondtam már, semmit!

- Hazudsz.
- Miért érdekel ez téged? Nem a te dolgod! Azt sem tudom, miért beszélgetünk, Baeket választottad, nem engem, így semmi közöd ahhoz, amit tesznek velem, te csak próbáld eltemetni itt a nyomorult életed és dugogasd BaekHyunt! - kihúzta a kezét és sziszegve elszaladt.
A fürdőben, miközben csorgott rá a hideg víz a falba verte a fejét. Elment az esze! Hogy vághatott ilyen szavakat ChanYeolhoz, nem is ismeri, azt sem tudja, hogy miért jár ide! Kész volt magától, olyan idiótán viselkedik.. Féltékeny lenne?
Hülyeség, még is mire lenne az? Vett egy mély levegőt, bocsánatot kell kérnie a magastól, ő nem azért van a hotelben, hogy kiabáljon, elítélje a vendégeket. A dolga annyi volt, hogy mosolyogjon, hallgassa a problémákat - ha mondanak - és széttegye a lábát. A szabályokat pedig be kell tartania és nem játszania a hisztis picsát.


Miután befejezte a fürdést, ChanYeol már nem volt a folyosón, csak egy felfúlt Baek.
- Mi történt? - sétált hozzá.

- Chan lelépett - duzzogta. - Pedig most nagy szünetem van - vicsorogta -, kíváncsi vagyok miért hagyott itt - tette karba kezeit.
- Fogalmam sincs - nyelt egyet -, nekem dolgom van.
- Eh? Még nincs vége a munkádnak?
- De.. csak, megint megtörtént.
- Micso - elakadt a szava -, megerőszakoltak?
- Ja.
- Istenem, komolyan kezd elegem lenni, ma a lányoknál is gond volt, utálom az ilyeneket, nem értem miért nem lehet a lilákhoz menni?
- Drágábbak..
- Akkor interneten fizessenek olcsóbban.
- Általában csúnyák - rázta meg a fejét. - Nem véletlen van ennyi bevételünk nap mint nap, a fiúk szépek, fiatalok, a férfiak jóképűek, jó testben vannak, a lányok pedig gyönyörűek, különlegesek, mások, mint a többi átlagos deszka fejű nők, előbb jönnek ide, mint hogy olcsóbban fizessenek.
- Igazad van... menjek veled?

- Ühüm, jó lenne.




Az apja nem volt boldog, mikor megtudta, hogy fiát újra megerőszakolták és ismét bíróságra kell kerülnie az ügynek..
Ez a hónapja kész katasztrófa, elege volt az egészből, csak legyen vége ennek az évnek.

BaekHyun másnap felrobbant a méregtől, ChanYeol nem jött el, pedig megígérte neki, hogy ebben a hónapba mindig, mindennap itt lesz! Erre most? Utálta azokat, akik megszegték a szavukat, ki nem állhatta. Na csak egyszer lássa meg a férfit, lefogja rendesen cseszni..
Amúgy is mi történt vele? Ráunt és visszament a családjához, mint ha ő nem is létezett volna? Ez fájt neki, igazán megkedvelte Chant, sőt az évek során senkivel nem érezte ilyen jól magát.


A vörös hajúnak kikerekedett a szeme amikor a szíve nagyot dobbant, amint a magasra gondolt.. nem, nem.. Csak nem lehet.. szerelmes! Ügye? Az lehetetlen, ezt tiltja a szabály. Milyen badarság! Hogy szerethetett volna belé, valójában nem is ismerte, lehet, hogy mindig jól elbeszélgettek, nevetgéltek.. de nem ismerte... NEM VOLT SZERELMES!

Folyt.Köv

2 megjegyzés:

  1. Anak a pasinak letépem a farkát!💢 Hogy merte bántani az én Kibum cicusomat!?!💢 Esküszöm hogy megölöm!!!!🔫🔪💣💉🔥💥
    Nagyon tetszet!👏Imádlak!💖💖💖💖💖

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ügye, hogy ügye? Bántani ami tökéletes Kibummienkat?! Bűn! Súlyos bűn!!! Öld meg, vadászd le 😂

      Örülök, hogy tetszett, én is imádlaak❤❤❤💙💙💙

      XoxoDia💙

      Törlés