2017. december 31., vasárnap

Miért nem...? (BUÉK)

Miért nem...?

Hossz: egyperces
Banda: EXO
Szereplők: Park ChanYeol, Byun BaekHyun
Párosítás: ChanBaek/BaekYeol
Műfaj: slash, fluff
Besorolás: +12
Figyelmeztetés: trágár szavak

Felnézett az égre, s elgondolkodott egy dolgon... Boldog új évet.. Miért is lesz boldog? Miért boldog? Miért nem szar új évet?
Elfintorodott, és lehúzta az erős alkoholt, a torkát végig égette, még azt is érezte, ahogy gyomrát végig marja, de nem érdekelte, töltött még egy pohárral. Tűzijátékok ezrei robbantak az égen, színesebbnél színesebb, undorítóbbnál undorítóbb.... még hogy BUÉK.. ez a kibaszott év is olyan lesz mint a többi, nyomorult, szar, tele hibákkal... az emberek utálatával, önzőségével, és még sorolhatná. Megdörzsölte szemét, hátranézett, látta, ahogy szerelme boldogan nevetgél, iszik, és táncol a kanapén a többi banda taggal... ő volt az egyetlen, aki itt kint állt az erkélyen.. Szánalmasnak érezte magát, de a szerelme nem igazán volt az övé... hiszen BaekHyun másba volt szerelmes minden tudomása szerint. Felhorkantott, inkább nem nézett oda, nem volt kedve ehhez. Megitta az utolsó kortyot is, ránézett még egyszer az égre, ahol a csillagok nem látszódtak a tűzijátékok miatt, majd besétált a házba, irányát pedig szobája fele vette, kiiktatta a hangokat maga körül, még azt sem vette figyelembe, hogy a Leader hozzá ért, s nevén szólította. Aludni akart, semmi többet.

Levetette a ruháit, nem érdekelte, hogy alkohol szagtól bűzlött, ő befeküdt az ágyába, füléig felhúzta a takarót, és lehunyta a szemét, hallotta, hogy kint nagyban buliznak, de próbált nem odafigyelni... 
- Chanie - hallott meg egy nagyon is ismerős édes hangot. Felült.
- Igen, Baek?
- Most vágjuk fel a tortát... nem jössz? - A küszöbön állt, a kevés fénytől nem látszott az alakján kívül semmi más.
- Nem, kihagyom... fáradt vagyok, és hányingerem van - morogta, magához emelve a párnát, belefúrva arcát.
- Akkor én sem kérek - tért beljebb, amitől ChanYeol kikerekedett szemekkel tolta félre a pihe puha tárgyat.
- Mert? - vont össze a szemöldökét, Baek sosem hagyta ki a tortát... imádta.
- Mert ha nem vagy ott, akkor semmi értelme teletömnöm magam... nélküled nem ugyan olyan - leült mellé. - Büdös vagy - kuncogta.
- Te is - vigyorodott el.. szeretett az idősebb közelébe lenni.
- Tudod mi az új évi fogadalmam? - kapcsolta fel a lámpát, miközben a fali órára pillantott, egy perc és újév.
- Hát ha elmondod tudni fogom.
- Chan... te szerelmes vagy belém, igaz?
- Ezt meg...?! - Ahogy meghallotta a szerelmes szót, pánikba akart esni.. BaekHyun még is mióta...?
- Már elég rég óta tudom - morzsolgatta az ujjait... - Én is.. így érzek.. azt hiszem..
- Tessék?
- Eddig azért nem csináltam semmit... mert nem tudtam, hogy mi ez az érzés, főleg, mert te a legjobb barátom vagy.. fura volt a helyzet... de.. eldöntöttem, hogy újévkor.. megpróbálom veled - motyogta, de határozott volt minden szava, ismét az órára pillantott.. nincs sok ideje.. - Te vagy a fogadalmam - hajolt a magashoz, kintről hallani lehetett a BUÉK kiáltásokat, abban a pillanatban tapadt ChanYeol ajkaira, akinek a szeme elkerekedett, s amit néhány perccel ezelőtt gondolt az újévről, eltűnt a gondolataiból..

Talán ez az év még is jobb lesz, mint azt úgy hitte..



2 megjegyzés: