2017. június 29., csütörtök

Nyakörv és Lakat EXTRA 2.Fejezet

Nyakörv és Lakat
EXTRA 2.Fejezet
"A végső lezárás"

Hossz: 2/2
Banda: EXO & SHINee
Szereplők: Kim Kibum, Lee Jinki, Kim JongHyun, Byun BaekHyun "Park ChanYeol"
Párosítás: JinKibum, JongBaek
Műfaj: slash
Besorolás: +14
Figyelmeztetés: szereplők kora nem egyezik a valósággal
Hozzáfűzés: Hi Everybody^^ meghoztam a második EXTRÁT ami jóval rövidebb lett, mint a másik, remélem nem bánjátok :D Jó olvasást Cicáim :*
~Dia💙

Jinki lassan elmosolyodott, ahogyan nézte Kibum fekszik a mellkasán. Halkan szuszogott, mélyen aludt, hiszen tegnap sok munkájuk volt. Megakart mozdulni, de férfi nyöszörgött, így rögtön abbahagyta, nem akarta felébreszteni. Csendesen felsóhajtott, majd nézte kedvese arcát, azokat a gyönyörű szemeket, ajkakat, édes és fiatalos arcát. Nem tudta elképzelni nélküle már az életét, s bár sokszor veszekedtek, nagyon szerette Kibumot.... Annyira figyelte az arcát, hogy végül visszaaludt.
Két óra múlva együtt keltek fel, egymásra mosolyogtak és megcsókolták egymást. Kibum lassan elkomolyodott.

- Ma van... tudod - motyogta a szöszi, lehajtott fejjel.

- Igen tudom... de miért kell elmenned?
- Ha? Hogy lehetsz ilyen? Tudod, hogy nekem ChanYeol fontos volt! Szerelmes voltam belé... Ha nem akarsz jönni, akkor ne gyere! - mérgesen felállt, feldúlva hagyta ott Jinkit, könnyek szöktek a szemébe.. Jin nagyon is jól tudja, hogy mennyire fontos volt neki a férfi, még is.. hogy kérdezhetett ilyet? Önkénytelenül is az jutott eszébe, mikor megkapta ChanYeol halálhírét...

Aznap éppen készültek a divat hétre, így nagyon elfoglalt volt, nem volt jókedve, mert a fotósok ide oda rángatták, és ha egy pillanatra nem mosolygott lekiabálták a fejét.. Amikor hazaérkezett Jinki még nem volt otthon. Egy borítékot talált az asztalán, amit érdeklődve nézegetett, majd kinyitotta.


"Kedves Kibum!


Megérdemled, hogy írjak neked... bár nem voltam szerelmes beléd, örültem, hogy mellettem vagy. Komor és köcsög voltam veled, tudom, amiért bocsánatot kérek. Négy évig velem voltál, és te kész voltál arra, hogy tovább maradj... sajnálom, amiért elküldtelek! Igazad volt, szerelmes vagyok BaekHyunba, de sajnos őt is el kellet engednem... Tudod.. súlyos beteg vagyok.. szerintem mire ezt megkapod.. én már nem leszek. Örülök, hogy megismerhettelek! Légy boldog!

Park ChanYeol"

ChanYeol akkor már tényleg nem élt.. szétrepedt a szíve valamelyik része, de nem tört össze úgy, azt hitte őrjöngeni fog, csapdosni és szidni a világot, de nem tette.. Csak, halkan és csendesen elvonult, és egy hétig senki sem látta. Persze Jinki halálra aggódta magát, amiért nem győzött bocsánatot kérni.
Nem volt már szerelmes a férfiba.. mikor kimondta a leveheted szót... már akkor múlóban volt, csak magának nem akarta bevallani. Viszont akkor is fontos maradt neki.. szeretett volna vele beszélgetni néha napján... de sajnos ez már lehetetlen.
Ma pedig egy éve van annak, hogy meghalt.. A temetésére nem ment el, nem volt szíve oda menni, viszont most eldöntötte, hogy elmegy, és lerakja a Nyakörvet, amit mélyen tartogatott egy lakattal lezárt dobozban. Az lesz a végső lezárás.


Mosolyogva vette elő a dobozt, majd a nyakában logó kulccsal kinyitotta, és a melyről kiemelte a nyakörvet. Végigsimított a lakatba vésett neven.. hiányzott neki... Megrázta a fejét, majd a nyakába rakta az "ékszert", tudta, hogy Jinki most ki fog akadni miatta, de pont nem érdekelte, megbántotta őt! Ma gyásznap van, törődjön bele, hogy ma addig fogja hordani, míg nem rakja le majd a sírra!


~°~°~°~°~°~

Egymás előtt álltak, mélyen egymás szemébe néztek, nem mosolyogtak, csak megértően pillantottak egymásra. Az ő sorsuk egybe volt kötve egy szálon. ChanYeol szálán. Mind a ketten tudták, milyen volt a férfi. Mind a ketten megtapasztalták, hogy milyen volt vele élni. Kibum a rosszabbikat élte, BaekHyun pedig a jobbikat. Végül mind a ketten meglelték a boldogságot, de Chan nem tűnt el az életükből. Mind a kettő nyakában ott lógott a Nyakörv és a Lakat. Míg Kibum levette, lerakva a sírkőre, addig Baek, csak szomorú mosollyal simogatta a lakatot. Ő nem tudta elengedni, mint Bum.. neki ehhez még idő kellet.

Kibum jól megnézte BaekHyun barátját, aki átkarolta a fiatal fiú derekát.. párt alkottak... Aranyosak voltak együtt.
Jinki mögötte állt, vállára tette a kezét. Lassan lenyugtatta hevesen verdeső szívét és szerelme karjaiba simult, látta, hogy Baek nem veszi le nyakából az "ékszert"... Kibum eldöntötte abban a pillanatban, hogy egyszeri alakalom volt, hogy idejött. Lezárta magában a fájdalmas múltat, a viszonzatlan szerelmet.. mindent, mely ChanYeolhoz fűzte, kötötte. Jinkivel kézen fogva sétáltak el, s tudták mind a ketten, hogy ide  soha többet nem fognak jönni..

4 megjegyzés:

  1. Ez rövid volt de tetszett.😚

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nem is akartam hosszúra. Örülök,h tetszett:3

      Törlés
  2. Gyönyörű volt :) Láttam magam előtt Jinki és Kibum szerelmének kibontakozását
    köszi Cicám ♥

    VálaszTörlés