2017. június 6., kedd

Nyakörv és Lakat 2. (ChanBum / ChanBaek)

Nyakörv és Lakat
(ChanBum / ChanBaek)
2.
"Elhasználva"

Hossz: 2/4
Banda: EXO & SHINee
Szereplők: Park ChanYeol, Kim Kibum, Byun BaekHyun
Párosítás: ChanBum, BaekYeol/ChanBaek
Műfaj: slash
Besorolás: +18
Figyelmeztetés: erőszak, trágár szavak, szereplők kora nem egyezik a valósággal
Hozzáfűzés: Hi everybody, itt lenne a második része a Nyakörv és Lakatnak, remélem tetszeni fog, jó olvasást hozzá Cicáim^^
~Dia💙

Fázott mikor felkelt, tegnap este a lelkét is kisírta, és elaludt a folyosón, s bár nem nyitotta még ki a szemét, érezte, hogy nem ott van, ahol elaludt, és ez zavarta. Kinyitotta a szemeit, megdörzsölte őket, és körül nézett. Kint volt az udvaron? Az udvaron? Mit keres itt?
Fel állt volna, ám egy lánc volt kötve nyakörvéhez, ami megakadályozta a dolgot. A kutya házhoz volt láncolva! Miért? Leakarja szedni magáról.. de mi van, ha Gazdája valahonnan figyeli és megbünteti még jobban? Hiszen biztos Birtokosa kötötte ki ide, mint egy kutyát. De egyszerűen nem bírja, megfojtja a lakat és a nyakörv, most pedig a lánc is rajta van! Mérgesen ráncolta szemöldökeit, miközben gyenge kis kezeivel szétszedte a nyakörvet, ezzel megszabadulva az idegesítő csörgéstől.. ám nem szökhet meg, mert minden kapunál már őr áll, kerítést pedig nem tud mászni, ehhez ő túl apró volt.

Sóhajtva kezdett nagyon lassan a "palota" felé indulni, nem akart semmit, csak a pihe puha ágyában pihennie, mert már kész volt idegileg.
Mikor belépett a házba egy ütést érzett a fején és minden elsötétült.


*


Hunyorogva nyitotta ki a szemeit, próbált mozogni, ám megint lánc csörgése zavarta meg. Remek, ismét ki van kötve, de most lábai hatalmas terpeszben vannak, két karja feje főlé láncolva. Egy kemény kőtáblán feküdhetett, mert nagyon hideg volt, de ami a legjobban zavarta, hogy pucér volt. Hangos nevetés hallott maga előtt, a szoba ajtaja kinyílt, Gazdája állt előtte egy hatalmas táskával a kezében.

- Levetted a láncot.. levetted a nyakörvet.. Levetted a LAKATOT? - szó szerint lebaszta a földre a táskát, ami benne volt pedig nagyot csattant. - Hogy merészelted, hm? A legfontosabb szabály, hogy nem veszed le ezeket!
- Talán nem kéne kikötnöd, mint egy kutyát! - ordította a fiú, elege volt ebből a férfiból, nem érdemelte meg az ő szolgálatát.
- Mi ez a hangnem, te féreg? Mi a faszt képzelsz magadról?! Hogy csak úgy dobálózhatsz a szavakkal, és hozzám vágod őket?!
- Akkor miért nem engedsz el?! Miért nem mehetek el?! MIÉRT KELL ITT LENNEM?! - sírva próbált kiszabadulni a láncok szorításából, ám azok túl erősek voltak.
- Mert milliókba kerültél, kis hülye, ki vagy fizetve, vágod? Fölfogta az a nyomorult agyad? Nem foglak csak úgy elengedni, ó nem! Apám a fél vagyonát rád költötte, amit nekem kellet volna örökölnöm, de persze kellett neki egy ilyen rühes görcs, így téged örököltelek.. és elég unalmas vagy, kezdeni akarok veled valamit, mielőtt eladnálak a piacon. - húzta gúnyos mosolyra az ajkait és kinyitotta a táskát. - Tőlem aztán sikíthatsz, kegyelemélt könyöröghetsz, ez a szoba hangszigetelt, és a föld alatt van, senki és semmi nem fog téged hallani, és őszintén pont leszarnak téged. Csak fogadd el, hogy a sors ilyen lapokat osztott neked. - Kibum nem tudott mit mondani, nem volt egy szava sem.. ChanYeol túlságosan is ijesztő volt, hogy szembeszálljon vele.. igaza van.. ki van fizetve, meg van véve, mint egy ékszer. Még is rettegve nézte, ahogyan Birtoklója kipakolja a táska tartalmát, és szín tisztán látta, hogy olyan tárgyak is vannak benne, ami úgy nézett ki, mint egy férfi nemi szerv.. félt, nagyon félt. Torkában érezte a szívét, alig kapott levegőt, idegesítette, hogy combjait nem tudja összezárni. Mit fog vele tenni?
- Ha feszengsz, akkor ezerszer rosszabb érzés lesz, Angyalom, úgyhogy csak lazulj el.. - mondta, miközben fölé hajolt, kezében egy vastag és nagy pénisszel. - engedd el magad, és csak érezd. - vigyorogta a fiú képébe, majd egy tubust elővéve öntött egy keveset a kezébe az átlátszó krémből(?) amit a műszervre kent fel, és végbeléhez irányította. Mi a? Mit akar ott? Igaz, tiszta volt, hiszen Gazdája mindig megkérte, hogy alaposan tisztítsa ki magát ott, és borotválja, mert egészségesebb.. de.. komolyan nem értette most mit akar ott tenni vele. Nem érzett semmit, csak kellemetlenséget, majd hirtelen fájdalmat, torkán akadt a kiáltás, de végül éles hangon felsikított, mikor apró lyukába csúszott a műpénisz. Lábaival kapálni próbált, végig azt ordította, hogy húzza ki, mert fájt neki, körmei saját tenyerébe vájtak, érezte, hogy vér serken ki, és hogy nyílásánál egyre nedvesebb.. ott is vérzett.
- Kérem... Kérem, jó leszek! Gazdám.. én! - alig tudta kimondani a szavakat, egyszerűen az egész teste görcsben volt, úgy érezte itt fog meghalni. - Én mi-mindent me-megteszek! - zokogott tovább. - E-esküszöm jó f-fiú leszek, minden-mindent megcsinálok! - ismét felordított, amint Birtokosa még mélyebbre nyomta benne.. Meghal. Ezen a kőágyon fogja elveszíteni életét... ilyen undorító módon! Nem akarta ezt! El akart innen menni, örökre.
- Ó, ugyan... Hiszen még csak most kezdtük. - nevetett fel úgy, mint pszichopata. 

Kiszedte a fiúból a szexjátékot, de tényleg nem tervezte még befejezni.. mindig is tudni akarta milyen, amikor megerőszakol egy ártatlan fiatal fiút.. igen, perverz és agyilag talán beteg volt, de ez volt minden vágya. Belekotort a táskába, kihúzott belőle egy vibrátort.. ezt biztosan élvezni fogja Kibum. Még mindig örülten vigyorgott. Kertelés nélkül nyomta be a vibrátort a fiúba, vére pont jó volt síkosítónak, és rá nem is akarta volna pazarolni, hiszen ez egy különleges és ritka síkosító volt.. egy kutya nem érdemli meg ezt, azt sem, hogy ágyban aludjon, hogy egyáltalán este a házban tartózkodjon.. sőt! Egész nap a kutyaházhoz kéne láncolnia úgy, hogy a nyakörvét se tudja levenni.


Kibum vergődött, nem tetszett neki, hogy ismét van valami a végbelében.. az kijárat és nem bejárat! Ez undorító.. Túl sok volt a miértje, tudta.. ám egyszerűen nem tudta felfogni, hogy miért tesz vele ilyet a Gazdája! Ezt jeleni.. "Megbaszni"? Tegnap azt említette, hogy megfogja baszni.. amit most csinál, az ez?.. Egyáltalán nem volt jó!

- És most.. befogom indítani ezt a játékszert. - Játékszert? Ez nem volt vicces, se játékos, miről beszél ChanYeol? Nem várt semmi jót ettől az "indítani" szótól, így összeszorította az ajkait, ám mikor az az izé elkezdett benne rezegni, jóleső érzés rázta végig a testét. Na jó, és ez mi volt? Ez most élvezte? Ilyen lenne az élvezet? Nem tudta, hiszen soha nem maszturbált, nem ért úgy magához, és életében először hallotta a "leszop", "megbasz" szót.. Gazdája tönkre fogja tenni.. testileg és lelkileg is..


*

- Mit mondtam Kibum, mit kell ilyenkor nyögnöd? - markolt bele a fiú hajába. - Hagy halljam! - morogta, miközben erőteljesen mozgott benne.

- Én.. én élvezem, Gazdám! - Igazat mondott, tényleg élvezte a szexet.. sok mindent megtanult már, hiszen eltelt négy év, mióta új Birtoklót kapott. Mostanában eléggé gyakori, hogy Gazdája nem foglalkozott vele, így muszáj volt magával játszadoznia, de persze ezen a napon pont rányitott, miközben éppen magában mozgatta a vibrátort és verte magának a farkát.. Bár szó ami szó, nagyon örült neki, hogy Gazdája végre megdugja, talán két hónapja volt az utolsó aktusuk, azóta igazán éhezett már egy valódi péniszre, mint arra a szar műanyagra. Feje előrebicsaklott, egyre hangosabban nyögött, nyöszörögte a "Gazdám" szót. A Lakat Nyakörvéhez csapódott, idegesítő hangot képezve, bilincs volt a kezén, melyen a láncok hangosan csörögtek. Zihálásai, nyögései, két összecsapódó test hangja volt tisztán hallható. Érezte, hogy hamarosan elfog élvezni, próbált saját magához nyúlni, ám Gazdája rámorgott, nem engedte. Két erőteljes lökés után rájött, hogy nem is kell kivernie magának, a lökések olyan szinten ingerelték a prosztatáját, hogy még egy utolsó nagy lökésnél elélvezett, Gazdája pedig nyílásába. Szuszogva terült el az ágyon, Birtoklója szó nélkül felállt és felöltözve kiment a szobából. Tudta, hogy most mi a feladata..  kitakarítani az egész kócerájt, mert egy jó kiadós dugás után tényleg ehhez volt kedve...


*

Nem akart hinni a szemének! Nem, nem és NEM! Ezt nem tehette meg, ilyet... soha! Hallani sem akarta, pedig látta, hogy Gazdája ajkai szólásra nyílnak.. be akarta fogni a fülét, leszarta, ha büntetést kap, jobban örült volna annak, mint hogy ez most megtörténjen.. Nem.. nem akart már elmenni.. Szerelmes volt Birtoklójába, a büdös picsába is! Nem tehetett róla, beleszeretett az évek során, bár tudta, hogy beteges gondolatai vannak, ő már része volt ennek az életnek... Pedig az elején mennyire szabadulni akart.. de most.. NEM! Ő itt marad..


- Kim Kibum. - szólította teljes nevén Gazdája. - Mostantól hivatalosan és írásosan is szabad. A Park birtokról elvan bocsájtva, és soha többet nem jöhet vissza. Lehetőséget adok rá, hogy egy olyan papírt adjak át neked, melyt ha beadsz egy munkahelyre kérdezés nélkül felvesznek, a másik lehetőség, hogy ismét el leszel adva, mint szolga. - olvasta fel a levelet érzések nélkül. - Remélem érhető voltam. Gondolom a szabadságot választod.. itt is van az a papír. - nyújtotta át, de Kibum nem nyúlt érte. - Vedd már el!

- De... Cha.. Gazdám..
- Ne hívj a gazdádnak, többé nem vagyok az. Vagy elmész, vagy eladlak.
- Most komolyan lecserélsz? LECSERÉLSZ ERRE AZ IZÉRE? - Igen, mérges volt.... hogy teheti ezt?
- Nem izé, a neve Byun BaekHyun. 
- Nem értem.... nem tudom felfogni.. nem vagyok neked elég jó? - könnyei elindultak az arcán.. Totál bele van zúgva ChanYeolba.. nem akarja elhagyni. Ne most.. ne ma!
- Egyszerű Kibum, Olyan vagy, mint egy tárgy, eldobható. Elhasználódtál, nem olyan vagy mint régen.. nem ellenkezel, nem sírsz, csak elfogadod az erőszakomat.. Én pedig odavagyok azért, ha a szolgám sikítva könyörög, és ezt tudhatnád. Baek pedig ezt megtudja adni.. Néz rá, egy tizennégy éves tudatlan kis görcs, és fogalma sincs miről beszélünk.. pont olyan, mint te voltál. - mosolyodik el. - Te már nem kellesz.
- .. Én.. én is tudok ellenkezni! Megteszem, ha te azt élvezed! - próbált még a reménybe kapaszkodni, de nem sok volt... Ez a fiú szebb volt mint ő.. szűz volt, ártatlan, pont olyan, mint ő volt anno..
- Az már nem lenne ugyan olyan. Fogd a papírt, pakold össze a cuccaidat, és ne is lássalak többet! - ordított Kibumra ingerülten, aki könnyeivel küzdve sietett a szobájába, és kitört belőle a zokogás.. pont olyan érzése volt, mikor először szopta le gazdáját.,. de ez valamivel fájdalmasabb volt.. Sokkalta fájdalmasabb.

Folyt.Köv

2 megjegyzés:

  1. ???
    Na jó.. szétszedem ChanYeol-t! Nem érdekel hogy a valóságban cuki ebben a ficben szétszedem!!!
    Megerőszakolta aztán eldobja mikor Kibum belészeret? (bár nem értem és szerintem ő sem érti miért szeretett bele..) De.. de... :((
    ÉS MOST BAEKHYUNT IS???? MIÉRT???
    Várom a folytatást :(

    xoxo Ritsu <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Naa. ne bántsd! XD Barátnőm kezdi megutálni ChanYeolt, mert minden ficimbe köcsögnek írom le :'D Ez van, és így képzelem el..
      Hát... Nem tudjuk hogyan szeret bele ChanYeolba, ezt mindenki fantáziájára bízom.
      MERT SZERETEM KIKÉSZÍTENI A KARAKTEREIMET! SZADOISTA VAGYOK! XD (Szadoista : Szadista és mazoista, ma találtam ki XD)

      Ma még próbálom hozni a folytatást^^

      Xoxo Dia<3

      Törlés