2018. január 21., vasárnap

Sex Hotel 9. (ChanBum/ChanBaek)

Sex Hotel
(ChanBum/ChanBaek)
9.Rész
Enyém!


Hossz: 9/10
Banda: EXO & SHINee
Szereplők: Kim Key Kibum, Park ChanYeol, Byun BaekHyun, OC
Párosítás: ChanBum & ChanBaek
Műfaj: slash
Besorolás: +16
Figyelmeztetés: szexuális utalások, trágár szavak

Kuncogva nézte a lapot, amin a férfi címe volt. ChanYeol azt mondta, ha megunta az egyedül élést, akkor bármikor átmehet hozzá. Fejét a falnak támasztotta, felsóhajtott.. muszáj valamit kezdenie az életével, nem maradhat itt, még olyan fiatal. Szabadságot akart, a kuncsaftjai nélkül.. ChanYeollal..
Egyre többet érzett a férfi iránt, egy kezdetleges szerelem alakult ki benne, s kicsit zavarta, hiszen a férfi csak menekülésként jött ide..
Ha lesz bátorsága elmenni apjához és felmondani, akkor mindent el kell felejtenie.. Chant is, még ha ez lehetetlennek is hangzott a számára..
Lerakta a lapot az asztalára, nagy levegőt vett, tudta a férfi ma nem fog jönni, hiszen már visszament dolgozni.


Az ajtaja kicsapódott, elkerekedett a szeme apja láttán. Értetlenül állt egy helyben, szemei követte az öltönyös embert, aki mellé lépett. Az apja bólintott, s semmit sem tudott csinálni, fel se fogta mi történik... leütötték.


A feje fájt mikor kinyitotta a szemét. Pislogott párat, de minden homályos volt, nem látott. Hol van a szemüvege? Elkezdett tapogatni, míg keze meg nem akadt valamiben. Megvan!
Egyből felrakta magára, az első dolog amit meglátott, hogy apja előtte ült, szigorú tekintettel.. de fogalma sem volt hol vannak. Hideg volt, fázott, ablakokat sem látott sehol, csak a két lámpa adott fényt a szobának. 


- A fülembe jutott, hogy viszonyod van az egyik kuncsafttal - morogta a férfi. A szeme tányérméretűre növekedett... honnan tudta meg?! - Igaz ez? - emelte föl a szemöldökét.

- Igen - hajtotta le a fejét, mindegy lenne letagadni.. ha tudja..
- Még is hogy gondoltad, hogy ezt meg teheted? Ebben a pár hónapban csak szabályokat szegtél, elakarsz menni innen?! - Bólintott. - Nos - állt fel -, azt nem engedhetem, sok vendéget veszítenénk, azzal pedig pénzt. Itt maradsz addig, míg bele nem törődsz, hogy nem mehetsz el - mondta szigorúan, kisétálva.
Szinte ki se tudott akadni, a bejárat kinyílt... BaekHyun..

- Várj egy kicsit, mindjárt bejöhetsz - nézett maga mögé a vörös, majd belépve becsukta az ajtót. - Végig éreztem, hogy oda vagy ChanYeolért, de mi módon van akkora pofád, hogy kikezdesz vele, miközben ő az enyém?
- Yeol nem a tied, sose volt és sose lesz! - mérgelődött.
- Ahhoz képest engem választott - csapta derekára a kezét.
- Ahhoz képest velem szeretkezett - fújta Kibum, mire Baek úgy nézett rá, mint akit mentem megöl.
- Elegem van belőled te szőke kurva! Remélem idelent a lelket is kibasszák belőled! - emelte fel a hangját és mérgesen kirontott, hogy utána a férfi -akihez beszélt még az ajtóban-, bejöjjön. "Idelent?" Most a Hotel alatt volt? A pincében?
Összehúzta magát, nem akart itt lenni, az idegen viszont erőszakosan leteperte, ruháit rángatta le, mire feleszmélve felkiáltott és teljes erejéből rugdosni kezdett, körmeivel pedig karmolni próbált. A fölötte lévő egyre idegesebb lett, úgy nézett ki, mint egy pszichopata, így minden erejét bevetette.

- Elég legyen! - adott le neki egy hatalmas pofont, amitől hirtelen mindene megállt, arcához emelte a kezét, könnyei eleredtek, de nem adta meg magát, ahogy a fájdalma enyhült akkorát rúgott a férfi hasába, hogy az leeset az ágyról. Hangosan vette a levegőt, felpattant, az ajtóhoz szaladt, lenyomta a kilincset ám az nem nyílt, kétségbeesetten rángatta. Nem, nem! Ez nem történhet meg!
Egy kezet érzett meg a vállán, fejét ijedten fordította hátra.
- Hülye kurva, komolyan azt hitted nyitva marad az ajtó? - ujjait a nyaka köré szorította, elkezdte fojtogatni. - Ostoba - sziszegte dühösen, leszakította a fiúról az alsógatyát, teljesen a falnak nyomta, és felkészítés nélkül hatolt bele a szőkébe, aki felordított fájdalmában. - Maradj kussban! - valami anyagot tömött a szájába.
Hányingere volt, azt akarta, hogy minél előbb vége legyen ennek a rémálomnak. Félt, rettegett, fogalma sem volt mi lesz itt vele.. egyáltalán meddig kell itt maradnia?

ChanYeolt akarta..

~°~°~°~°~

ChanYeol a szemöldökét ráncolta. Kibum nem vette fel a telefont, pedig esténként állandóan beszélgettek. Talán be kéne mennie a Hotelbe? De az már nagyon rámenős lenne.. lehet a szöszinek hosszú napja volt és már az igazak álmát alussza. Hétvégén így is - úgy is elmegy, addig nem igazán tudnának találkozni, szóval türelmesnek kell lennie.

A munkája végül elvette a figyelmét, bár esténként néha próbálta felhívni a fiút, de semmi, amiért kicsit csalódott volt.
Fáradtan nyitotta ki a lakása ajtaját, de be se lépett, kiáltást hallot.
- Chan!
- BaekHyun? - emelte fel gyanúsan a szemöldökét. - Te meg honnan tudod, hogy itt lakom? - kérdezte, mikor a vörös elé ért.
- Kibum asztalán találtam egy lapot, azon volt rajta - lihegett. - Ő itt van? Kérlek, mond hogy itt van!
- Már hogy lenne itt? Történt valami?

- Négy napja eltűnt! Írt egy levelet, hogy megunta a Hotelt, és elmegy, de nem mondta hová! - könnyek jelentek meg a szemében, bár belül nevetett, olyan jó volt, színészként is simán befuthatna. - Chan.. eltűnt a legjobb barátom.. és még csak bocsánatot sem tudtam kérni tőle! - zokogott föl, arcát tenyerébe rejtve.
- Csak úgy... eltűnt? - fagyott le a férfi.

- Igen - szipogta Baek.

ChanYeolban egy újabb világ tört össze.. eltűnt... csak úgy, értelmes magyarázat nélkül.. ezért nem vette fel a telefont... megbízott a fiúban.. nem, nem csak megbízott.. szerelmes lett belé, erre.. most egy tört érzett a szívében, amit minden dobbanásnál megforgattak. De többet nem fog sírni.
Faarcot vágott, bámulta az előtte lévő Baeket, akit lassan magához ölelt.
- Ne sírj ezért, meg sem érdemelné a bocsánat kérésedet.. - simogatta vörös hátát nyugtatóan. - Felejtsük el őt, mint ha sosem létezett volna - hangja száraz volt, fülsértő.
- De.. ő a legjobb barátom! Hogy tudnám csak így-? - folytak patakban arcáról lefele a könnyek.

- Együtt megoldjuk... gyere be - invitálta a fiút, mögöttük bezárta az ajtót.
- Yeol - suttogta.
- Igen?
- Elhagyom a hotelt, nem akarok többé oda tartozni.
- Megértelek..
- Yeol.. - hangja halk, gyenge -. én... - Nem tudta befejezni a mondatot, mert a férfi megcsókolta.
Annyira örült, felrobbant belül a boldogságtól, a tökéletes színészkedése annyira valódinak tűnt, hogy ChanYeol meg sem kérdőjelezte a dolgot... teljesen lemondott arról a kurváról, akit valószínűleg halálra basznak, ő pedig egyenesen szeretkezni készül a férfival.
Az enyém ~ gondolta magában.

A hotel rossz helyzetbe került..
Az egyik recepciós aki jóban volt Kibummal, furcsálta a dolgokat.. a szöszi eltűnt, még is jöttek olyanok, akik az ő kuncsaftjai voltak, de nem a recepcióhoz mentek, hanem a tiltott ajtóhoz, ahol egy őr állt akinek fel kellet mutatniuk egy kártyát a belépéshez.. Talán a fiú ott van? Kíváncsi volt.

- Hé te! - mutatott rá az őr, mire érdeklődve pislogott. - Ezt fogd, és vidd oda be - mutatott a tiltott ajtóra. Bólintott, átvette a dobozt. Itt a lehetősége, hogy megtudja mi folyik itt!
Ráncolta a homlokát a lépcső láttán.. Jesszus, mi ez a sok őr idelent?
Egyetlen egy ajtót látott, benyitott. Sötét volt, csak mögüle áramlott be a fény. Egy ágyat vett észre, amint feküdt valami... nem, inkább valaki.. szőke buksival. Kibum?! Megakart szólalni, de az egyik férfi kikapta a kezéből a dobozt és kilökte a sötét helyiségből.
Oké, mi a fene folyik itt?


~°~°~°~°~°~

A hír gyorsan terjedt a Hotelben, miszerint a goré lent tartja saját fiát a pincében. Az emberek megijedtek, egyre többen mondtak fel, menekültek, ám senki nem foglalkozott azzal, hogy a szőkét kihozzák onnan, ahol van, a saját bőrüket mentették.

BaekHyun az újságot olvasgatta, mikor szeme megakadt valamin.

"A híres Sex Hotel bezárta kapuit. Ok, hogy az alkalmazottak sorjában mondtak föl. A Hotel vezetője úgy nyilatkozott, nem zavarja a dolog, elég pénze van ahhoz, hogy elkezdjen egy más fajta céget, aminek nem lesz ilyen szörnyű vége"

A vörös szeme elkerekedett, gondolkodni kezdett.. Mi van akkor, ha a szőkét ott hagyták a pincében?
Hiszen Kibum apja azt mondta neki, mikor lezárták oda, hogy az sem fogja érdekelni, ha meghal..
De végül is ez őt miért érdekli?
Jobb is lesz, ha megdöglik! ChanYeol már az övé, és ennyi!

*
Összehúzódott a paplanon, hangosan sírt, sötét és hideg volt. Éhezett, szomjazott, az összes erő kiszállt a testéből.. ez a második napja, hogy senki nem jött le hozzá, de még ételt se vizet nem hoztak neki. Hol voltak az őrök? Ki fog száradni..
- ChanYeol... kérlek.. ments meg... - suttogta magának, majd beájult.

2018. január 12., péntek

Sex Hotel 8. (ChanBum/ChanBaek)

Sex Hotel
(ChanBum/ChanBaek)
8.Rész
Elszabadult könnyek


Hossz: 8/10
Banda: EXO & SHINee
Szereplők: Kim Key Kibum, Park ChanYeol, Byun BaekHyun, OC
Párosítás: ChanBum & ChanBaek
Műfaj: slash
Besorolás: +14
Figyelmeztetés: nincs

Egy hónap. Ennyi telt el mióta ő és ChanYeol lefeküdtek egymással, azóta pedig sok minden történt.
Például már nem járt be olyan gyakran BaekHyunhez, mindig bemászott nála az ablakon, és beszélgettek. Mikor nem dolgozott Chan elvitte őt mindenhova, ahová csak akarta, a ruhatára is hatalmas számmal nőtt, mert csak ránézett valamire a férfi rögtön megvette, pedig mindig tiltakozott. Nagyon kedvelte Yeolt, ő lett az öröme az életében.
Ám félt.. mi lesz, ha lebuknak? Az apja tuti elfogja vágni a torkát, nem lepleződhetnek le, de nem is akarta ezt a kapcsolatot befejezni a férfival.

Amint meghallotta az ablakon a kopogást elvigyorodott, széthúzva a függönyt egy eszméletlen jóképű ChanYeol állt, mosolyogva. Imádta a mosolyát.
Kinyitotta az ablakot, az idősebb bemászott s rögtön mélyen lesmárolta. Karjait a magas nyakába rakta, érezte a férfi kezét derekán, közelebb nyomva hozzá a testét.

- Szia szépség - vált végül el tőle, szeplős arcára simítva.
- Szia - simult bele az érintésbe.
- Ma mikor végzel? - telepedett le az ágyra, olyan otthonosan mozgott ebben a kis szobában, mint ha csak otthon lenne.
Kibum felkuncogott - Még mindig délután kettőkor.. uncsi, hogy mindig megkérdezed.

- Csak azért teszem, hogy minél többet halld a hangom.
- Egoista - forgatta meg a szemét.
- Micsoda? - pattant fel rögtön, játékosan lefogva a szöszkét elkezdve csikizni.
- YA-YAH! - kiáltott fel hangosan nevetve.

BaekHyun nem volt boldog. Chan egyre kevesebbet járt be hozzá, és ha be is jött, akkor sem feküdtek össze, csak beszélgettek... valami megváltozott.
Kibum boldogabbnak tűnt, csillogtak és állandóan mosolygott. Ennyire örült volna a ténynek, hogy ChanYeol kevesebbet jár hozzá? Biztos ez volt az ok, hiszen mindig olyan féltékeny pillantással nézte őket!
Tudni akarta mi történik, most!
Talán követnie kéne a férfit? Lehet soha többet nem fogja ide betenni a lábát. Kockáztasson, vagy lapuljon meg?

Pf! Ő meg a lapulás két külön világ, mindent be fog vetni, hogy  Yeol ismét rendszeresen kezdjen hozzá járni.

- Most jobb ha mész - paskolta meg a férfi arcát.
- A, már most hiányzol - nyafogta.
- Biztos te vagy az idősebb? Már nem vagyok benne biztos - emelte a szőke az ujjait ajkához, gondolkodó arcot vágva, majd mindketten felnevettek.

- Mikor kijössz az épületből elegánsan öltözz, ma elviszlek egy olyan helyre, ahová senkit nem vittem - váltott ChanYeol komolyra. - A szokásos helyen találkozunk - nyomott egy csókot a szöszi arcára, majd kiugorva az ablakon eltűnt.
Kibum boldogan mosolyogva megrázta a fejét, bár kicsit aggódott, a férfi nem szokott ilyen komoly lenni.


~°~

A tükre előtt állt, haját kicsit begöndörítette, össze vissza, ám még is rendszerbe voltak állítva a szőke rakoncátlan tincsei.
Fehér inge gyengéden ölelte körbe vékony testét, fekete nadrágja, amit a férfitől kapott tökéletesen tapadt lábára. Sálat tekert nyaka köré, és kabátot húzott, az idő még mindig csípős volt, jobb, ha kicsit rétegesebben öltözik, múltkor mikor Yeollal elmentek valahová vékonyabban öltözött, és pont akkora tervezett egy jó nagy sétát, bár nem mint ha bánta volna, hiszen az éjszaka elég romantikusra sikeredett, mert Chan észrevette, hogy fázik és odaadta neki a kabátját..

Egy utolsó pillantást vetett magára, majd a tükörképébe kacsintva távozott a szobából, majd a hotelból... Sejtése sem volt, hogy a vörös hajú követte.

- Channie! - integetett, és mikor a férfihoz ért meghajolt.
- Ya, te gyerek, mondtam, hogy hagyd a formálisságot ide kint.. Ne hajolgass.
- Megszokás - vont vállat. - Nos, hova megyünk?

- Jól nézel ki - mérte végig. - Először is, éhes vagy? Beülhetnénk valahova.
- Éhezem!
- Akkor gyere - biccentett, kezét a kabát zsebébe rakva.. Olyan menőn nézett ki! Mint egy filmből lévő motoros rossz fiú, csak jobb és élő kiadásban. Követte a férfit.
Vacsoráztak, beszélgettek, de nem terült terítékre, hogy hova fogja vinni, ezért kicsit izgult a dolog miatt.
- Mehetünk? - kérdezte, miután fizetett. Bólintott.

Egymás mellett sétáltak, csönd állt be köztük, de nem olyan kínos csend, hanem kellemes, pont olyan, amilyenre szükségük volt. Nyugodalomra. Kibum összehúzta a szemöldökét, mikor beléptek egy temetőbe, nem értette mit keresnek itt, rossz érzése volt, sosem szerette a temetőket, de csak követte a férfit, aki hirtelen megállt egy sírkő előtt



~Park Yeon 2014 - 2018~

A szőkeségnek elkerekedett a szeme.
- Ne haragudj, hogy ide hoztalak, de a saját anyja sem akart ide jönni, nekem pedig nem lett volna erőm egyedül ide állni.. s letenni a gyászom - szólalt meg a férfi.
- Semmi baj, megértelek - érintette meg a karját.
- Olyan igazságtalanul halt meg.. A világ legédesebb kislánya volt.. nem ezt érdemelte - szavai keserűek voltak, fájdalmasak, Kibum szíve összefacsarodott tőle.
- Mi történt vele?
- Bevágta hátul a fejét.. Rögtön meghalt. Az ütés nagy volt, ő pedig csak egy gyerek..
- Hogy reagáltál, mikor megtudtad?
- Lefagytam, utána hangosan felsírtam és térdre estem - motyogta szégyen nélkül. - Egy részemet veszítettem el, ahogy a lányom elhunyt, vele a másik részem. Egy ideig magamat hibáztattam.
- Bolond, hogy lehetett volna a te hibád? Nem voltál ott.
- Nos igen, de mivel a lányom anyja is ezt hajtogatta elhittem, nem volt időm semmire, egyedül éreztem magam. Ezért mentem a hotelbe - sóhajtotta, levegő vétele szakadt volt. - Hiányzik.. Istenem, annyira hiányzik!
Kibum rögtön magához ölelte a férfit, simogatta a hátát, hallgatta, ahogy sír... erősen szorította. Hagyta,  hogy kisírja a lelkét, hogy a könnyei elszabaduljanak. A szöszi végül elengedte, körülnézett, látott egy árva virágot a fűbe, letépte, majd rátette a sírkőre.

- Menjünk - kulcsolta össze a kezét a férfiével, aki lehajtott fejjel bólintott.

Egy parkba sétáltak, ahol leültek egy padra.

- Jobban vagy?
- Igen, köszönöm. - Bár még mindig szipogott, elhitt neki.
Közelebb hajolt ChanYeolhoz és egy puha puszit nyomott a hűvös száraz ajkakra, amire a férfi közelebb vonta magához, hogy csókká mélyítse az ártatlan puszit.


BaekHyun szeme elkerekedett, miközben milliónyi kérdés keringett a fejében.
ChanYeol és Kibum miért találkozgatnak?
Miért vacsoráztak együtt, miért mentek el a temetőbe? De ami a legjobban baszta a csőrét... miért csókolóztak?!
Elfintorodva sétált el, miközben gonosz tervek szövődtek az agyában.


Folyt.Köv.

2018. január 6., szombat

Sex Hotel 7. (ChanBum/ChanBaek)

Sex Hotel
(ChanBum/ChanBaek)
7.Rész
Egybeolvadni


Hossz: 7/10
Banda: EXO & SHINee
Szereplők: Kim Key Kibum, Park ChanYeol, Byun BaekHyun
Párosítás: ChanBum & ChanBaek
Műfaj: slash, smut
Besorolás: +18
Figyelmeztetés: nothing, just smut :'D

Egymásnak estek, mint két különböző vadállat a vadonban. Tépték egymás ajkait, frusztráltak voltak, tapintani lehetett a levegőben.
ChanYeol az ágyra lökte a fiút, aki magával rántotta.
- Mennyi időnk van? - kérdezte a csókok közt.

- Három óra - válaszolta a fiú, fejét hátravetette, amint a férfi betámadta a nyakát. - Ugh, ne hagyj nyomot - csúsztatta a tincsek közé ujjait.
- Pedig úgy megjelölnélek magamnak - mormolta, lágy puszikat hintett a kecses nyakra, majd gyengéden beleharapott a puha húsba.
Kibum sem volt tétlen, egyik kezével a férfi nadrágját ügyeskedte le, a sajátjával nem foglalkozott, megakarta érinteni, de Yeol elhúzódott. - Ne siessünk, végig akarlak csókolni, de ha jobban felizgatsz ezt nem tudom meg tenni, csak dőlj hátra és élvezd - zihálta. Kibum biccentett. 


A férfi keze lesimította Kibum testéről a ruhákat, végigcsókolta a hasát, belenyalt a köldökébe, lassan halad lefelé, ujjai bársonyos combjait simogatta, néha-néha megcsípte, de nem erősen, véletlenül sem akart a fiún nyomott hagyni, bármennyire is akarta.
Comb alá már nem ment, simán egy kézzel megtudta fordítani a szöszit. Alatta olyan kicsinek, törékenynek tűnt. Belemarkolt a gömbölyded fenekekbe, lehajolva pillangópuszikkal hintette. Bár Bum nyugodtnak tűnhetett, de ő érezte, valójában nagyon türelmetlen volt, nem zavarta, kínozni akarta.


Fogait belemélyesztette az egyik gömbbe, közben simogatta, láthatatlan köröket rajzolt rá. Chan higgadt volt, tudta, hogy a fiú lefürdött, észlelte a finom friss illatát, s bár nem volt a kedvence az eper illat, de itt és ebben a pillanatban szívesen szagolgatta.
Figyelme teljesen Kibum fenekére irányult, széthúzta őket, szemei a rózsaszín szűkséget bámulta, belenyalt a vájatba, amire a másik felnyögött, a lepedőbe markolt egész testén végigszaladt a remegés. Nem sokszor volt férfi, aki kinyalta volna, amit megértett, hiszen valakinek ez igen is undorító volt, ő se tette volna, még ha lehetséges lenne, magát se, pedig ő tudta a legjobban, hogy mindig tisztán tartja magát ott, s bár nem volt szükséges - mert sokan sokan kotont használtak, sőt, ez előírás is volt a betegségek miatt, csak akkor lehetett anélkül, ha hozott papírt, de annak is a kivizsgálása eltelhetett pár ideig -, ő minden menet után kitisztította magát.


Hatalmasat szusszant, szemeit erősen behunyta, ahogy a férfi nedves izma mozgott a lyukában kínosan érezte magát, de mélyen belül imádta az érzést, főleg, hogy ezt mind ChanYeol csinálja vele.
- Most én jövök - fordult meg, a férfit maga alá lökte, aki meglepődve pislogott, végül elvigyorodott.
Kibum elvörösödött, nem értette magát, egyáltalán nem pirulgatott aktusoknál, ilyen nagy hatással lenne rá?
Inkább figyelmen kívül hagyta reakcióit, Yeol ágyékához hajolt, amit gondosan végig becézett, direkt kihagyva a már mereven álló tagot. Érezte a másik türelmetlenségét, persze, hogy érezte, szó szerint, mivel ujjak erősen markolták a tincseit. Megadta, amit Chan akart, először csak a makkot nyalogatta, majd alulról felülre, közbe golyóit simogatta, masszírozta. Hallotta a zihálásait, a hörgő és szexi hangot. Végül benyelte, teljesen, torokra, viszonylag könnyen ment neki, nem volt akkora a pénisz, pont megfelelő méretűnek számított, volt már dolga nagyobbal, de azt többször kisebb-nagyobb fájdalommal vészelt át. Most viszont teljesen elégedett volt, ez a férfi tökéletes a számára, testileg-lelkileg.

- Kibummie! - nyögött fel. A fiú meglepetten hagyta abba a szopást, utoljára ezt a becenevet kiskorában hallotta anyjától, pedig nagyon szerette. Könnyek gyűltek a szemébe. - Ah, mi a baj? - ült fel ChanYeol, arcára simítva.
- Mond ki még egyszer - suttogta.
- Mit?
- A nevem.. a becenevem.
- Kibummie - lehelte a másik ajkára. - Bummie - csókolta meg, ölébe ültetve őt. - Gyönyörű vagy, elképesztően gyönyörű - morogta szája közé. A szöszi elnyúlt az éjjeliszekrényig levéve róla a síkosítót és a kotongumit, majd lerakta a lepedőre, karjait a férfi nyaka köré tekerte, élvezte, ahogy a másik ismét a fenekével foglalkozik, amúgy is érzékeny volt félgömbjeire, jó érzés volt, ahogy markolgatja. 

Magához emelte a síkosítót, az ujjaira öntötte és elkezdte tágítani a fiút, bár érzékelte, hogy laza az izomgyűrűje, de még is úgy érezte, ezt mos meg kell tennie.
Először csak egy ujját helyezte belé, de mivel a fiú tényleg nagyon lazult volt egy perc sem kellet, hogy három ujjával tágította. Kibum csak türelmetlenül nyögött, csípőjét tekergette, magában akarta érezni a férfit, aki végre a hátára fordította, s ismét magához vette a tubust, viszont a kotont felhúzott szemöldökkel analizált. Bumnak leesett a dolog.
- Nem akarod használni? - kérdezte normálisan, pedig majdnem hogy' felrobbant a feszültségtől.

- Téged akarlak érezni, nem ezt a szart - billentette eszméletlen dögösen oldalra a fejét -, tiszta vagyok - tette hozzá.
- Akkor nem kell - mosolygott, kikapva Chan kezéből, a szoba másik felébe hajítva.
A magas elvigyorodott, síkosítót kent tagjára, elhelyezkedett a fiú combjai között és elkezdett behatolni a tág és forró közegbe, szinte rögtön tövig csúszott. Mindketten felnyögtek, Kibum lábait a dereka köré fonta, körmei hátába mélyedtek egyből mozgásra kényszerítve őt.
- Channie - nyöszörögte -, kérlek..
A férfi szemei tányér méretűre kerekedtek, már majdnem azon volt, hogy vadul beledöngeti a szöszit az ágyba, ám visszafogva magát csak elkezdett gyengéd, de mélyeket lökni. Ő is felnyögött, az agya kitisztult, nem gondolta volna, hogy ilyen felemelő lesz Kibummal lefeküdni, sokkal jobb, mint BaekHyunnel, persze a vörössel is jó, de az a fiú.. nem is tudta megmagyarázni, furcsa volt neki, viszont Kibum egy igazi angyalnak nézett ki, főleg mikor meglátta a szeplőit.. teljesen beleszeretett a külsejébe.. most már csak a tulajdonságait akarta megismerni.


Bummie felnyögött alatta, hangja eszméletlen aranyosan hangzott, egész nap eltudta volna hallgatni.
A mozgását felgyorsította, próbált más helyekre lökni, elakarta érni, hogy a fiú hangosan sikítson, kiabáljon az élvezettől, s mikor tudta; eltalálta a szöszi prosztatáját csak szorosabban magához ölelte, arcát nyakába rejtette, érezte a nedvet, Kibum sírt. ChanYeol szíve teljesen megolvadt, nem érdekelte többé a saját élvezete, csak azt akarta, hogy az alatta lévőnek eme alkalom tökéletes és elfelejthetetlen legyen. Nem változtattak pózt, nem akartak, s nem is volt rá szükségük, annyira egybeolvadtak, mint ha egy test lettek volna, összekapcsolódtak a legcsodálatosabb módon, az aktus végén pedig ténylegesen eggyé váltak.
Mindketten lihegtek, majd szenvedélyesen megcsókolták egymást, a fiatalabb még mindig sírt, úgy tűnt, nem tudja leállítani könnyiet.
- Bummie - ölelte magához a fiút.

- Köszönöm - suttogta -, ez olyan csodálatos volt - szipogott. - Sosem éreztem még ilyet, sajnálom, hogy sírok, ilyen még nem fordult elő - felnevetett, de könnyei tovább nedvesítették arcát.
- Nincs semmi baj - simította ki a szőke tincseket az arcából -, nekem is olyan varázslatos volt, mint neked.


Folyt.Köv.

2018. január 5., péntek

Sex Hotel 6. (ChanBum/ChanBaek)

Sex Hotel
(ChanBum/ChanBaek)
6.Rész
Mesélek


Hossz: 6/10
Banda: EXO & SHINee
Szereplők: Kim Key Kibum, Park ChanYeol, Byun BaekHyun, OC
Párosítás: ChanBum & ChanBaek
Műfaj: slash
Besorolás: +14
Figyelmeztetés: szexuális utalás

- Apa esküszöm, hogy nem gyűjtöttem pénzt a kuncsaftoktól! Soha nem tennék ilyet, tisztában vagyok a szabályokkal! - állt fel a szeplős fiú.
- Még is ott volt a szobádban a doboz - kiabált rá az apja. - A szobádban pedig senki nem mehetett be. Csalódtam benned fiam - emelkedett fel -, büntetést kapsz.
- Apa!
- A, fogd már be - nyögött fel az irodában tartózkodó Baek. - Szabályt szegtél, büntetést kapsz érte, fogadd el - forgatta meg a szemét.
Kibumnak majdnem kicsúszott valami a száján, ám mivel ő nem az az árulkodós fajta volt, így csak haragosan összeszorította a fogait és lehajtotta a fejét.

Ebből az egész hotelből elege volt.. csak.. egy normális életet akart magának.
Az büdös kurva Byun BaekHyun! Biztos volt benne, hogy valahogy ő rejtette el a szobájában.. Nem akarta elhinni

Az ablakon koppant valami, így mérgelődve elhúzta a rózsaszín függönyt felhúzta a rolót.
- ChanYeol? - nyitotta ki az ablakot.
- Szia gyönyörű - vigyorgott a férfi. Elpirult.
- Hogy kerülsz ide? És honnan tudta, hogy ez az én ablakom.

- Hozzád jöttem, és kiszámoltam - támaszkodott a párkányra, majd behúzta magát a szobába.
- YAH! Nem jöhetsz csak így be!
- Mert? - A férfi most nagyon játékos kedvében volt, látszott rajta.
- Mert büntetésben vagyok, és éppen szünetem van, fáradt vagyok, aludni szeretnék.
- Hogy-hogy büntetés? Mit csináltál?
- Én? Semmit, BaekHyun nyomorult terve bajba kevert - tette karba a kezeit.
- Az a fiú ravasz - értett egyet.
- És idegesítő - morogta.
- Ha te mondod - sétált ChanYeol a fiúhoz, minden ok nélkül magához ölelte.
- Chan?
- Otthon minden elfajult - kezdett bele, amint Kibum meglepődött, de vissza ölelte. A férfi most mesélni fog? Nagyon remélte. - Azt akarom, hogy kicsit jobban megismerj, baj?
- Nem - rázta meg a fejét. -, kíváncsi vagyok
Yeol elmosolyodott, és beszélni kezdett, alig várta, hogy kitárja valakinek a szívét, és úgy érezte ezt a szőke fiúnak akarja kiönteni.
Elmesélte, hogy lánya meghalt, s hogy felesége kiborult a totális őrületbe kergetve őt is.. Túl sokat veszekedtek, gyász helyett pedig harag lengett a házban.

De most igazán furcsán viselkedett a felesége, magában beszélt, mindig tört vagy zúzott. Tegnap este pedig leakarta szúrni, most éppen őrizetbe tették.
- Részvétem - suttogta a fiú.
- Legalább tudok gyászolni rendesen - sóhajtott.
- Én - kezdett bele Kibum, mikor tudta, nem szabadna -, tizenhat évesen kerültem ide, akarom mondani saját magamtól jöttem. Apám vezeti ezt az egészet.. az elején nem ment valami jól, így beszálltam, nem mint ha megbántam volna, s már prímául megy minden, elakarok innen menni, hogy normális életet éljek.. Szerelmes akarok lenni - mondta keserűen.
- Mondj fel.
- Nem tehetem, meg apám nem engedne.
- Szökj meg...
- Az pedig főleg nem menne, ha nem jönnék be többet feltűnne , otthon keresne, lehet, hogy ő gazdag, de én nem, nem tudnék elköltözni. Semmi esélyem sincs.
- Hozzám jöhetnél.
- Nagyon vicces - puffogta. - Már nem szereted a feleséged? - váltott témát.
- Sosem szerettem, kényszerből mentem hozzá, részegen ejtettem teherbe, a szüleim pedig rám parancsoltak hogy vegyem el, mikor megszületett a lányom nem volt bajom a házassággal, de nem szerettem. Soha.
- Értem - harapdálta az ajkát, szíve hevesen zakatolt mellkasa mögött. - Köszönöm, hogy elmondtad nekem mi nyomja a lelked.. Zár a számon.
- Én köszönöm, hogy meghallgattál - felemelte fiú fejét, elmosolyodott, nem viselt sminket.
Kibum tényleg szép fiú, ellenállhatatlan, annyira megakarta érinteni a puha bőrét, szeretni egész éjszaka, bemocskolni, mint minden másik kuncsaftja teszi.


A szőkeség mélyvörösre pirult, ChanYeol éhes szemekkel bámulta, elgyengült az erős, határozott kezektől, hagyta, hogy a férfi megcsókolja. Először csak mozgatták az ajkaikat, végül a magasabb volt aki megnyalta a fiú száját, engedélyt kérve az elmélyítésre. Megadta. Úgy érezte magát, mint ha tüzelne, teste remegett, felforrósodott.
Yeol keze derekát simogatta, lágyan ért hozzá, de még sem úgy, mint egy nőhöz illett.
A szőke belenyögött a csókba, gerincén jóleső érzések suhantak át, reszkető kezét tette a mogyoróbarna hajú mellkasára, eltolta.

- Nem szabad.. - ismételte meg azt, amit akkor mondott, mikor kapta az ajándékát, suttogott, hangjából hallatszott a csalódottság.
- Pedig akarod - durzsolta a fülébe, amitől végig futott rajta a borzongás.
- Nem számít mit akarok - rázta a fejét.
- Néha pedig jobb ha hagyod, hogy a vágyaid felül kerekedjenek rajtad - ismét közeledett a törékenyebbikhez, aki nagy levegőt vett, érzékelte, hogy gatyája igazán szűkös és Channak is épülőben volt a sátra. Yeol lépett egyet előre, Kibum pedig hátra, egészen addig csinálták ezt míg a szöszi nem ütközött a falnak, körülnézett, kétségbeesetten keresve egy kiutat. A magas túl közel hajolt hozzá, testük összenyomódott, nagyok kellett nyelnie hogy felfogja a történéseket.
- Add meg magad nekem - lehelte erotikusan.
Egyensúlyát elveszítette, megkapaszkodott a férfi vállában, felnézett rá, s szavai még mindig elutasításra formálódtak, fejben tényleg az előtte állóé akart lenni, érezni őt, mindenhogy, minél többet szeretett volna róla tudni, de ehhez neki is meg kell nyílnia..
Bólintott.


Folyt.Köv



Itt egy Bummie, szeplőkkel, bár csak én szerkesztettem rá, szerintem nagyon aranyos *-* 💙

2018. január 4., csütörtök

Sex Hotel 5. (ChanBum/ChanBaek)

Sex Hotel
(ChanBum/ChanBaek)
5.Rész
Baek, te rosszfiú


Hossz: 5/10
Banda: EXO & SHINee
Szereplők: Kim Key Kibum, Park ChanYeol, Byun BaekHyun
Párosítás: ChanBum & ChanBaek
Műfaj: slash
Besorolás: +14
Figyelmeztetés: nincs

Kibum lehunyta a szemét, s elengedte magát, hagyta, hogy ChanYeol elmélyítse a csókot. Érezte hogy a férfi tenyere a fenekére siklott és megmarkolta. Felnyögött, saját keze a magas nyakára tekeredett, nyelve átcsúszott a férfi ajkai közé, lassan és szenvedélyesen, ám Kibumnak hirtelen elkerekedett a szeme, ellökte Chant.
- Ez-ezt nem szabad - dadogta -, te BaekHyunt választottad.. nem feküdhetsz le velem.. köszönöm az ajándékot, de most menj el.
- Rendben - mondta halkan, azt ajtó fele lépett. - De egy valamit fogadj meg.. Ne használsz alapozót, hidd el, a szeplők jól állnak neked, aranyosabb vagy tőle - mosolygott, majd kilépett a helyiségből.

Kibum elpirulva állt egy helyben, miközben szíve kiakart ugrani a helyéről, ajkain még mindig érezte a férfi izét, az illata belebegte a szobát... meg fog őrülni.

Két hét.. ennyi telt el karácsony estéje óta, már január volt, így Bum egész napos lett erre a hónapra, fáradt volt, bár alig jöttek hozzá, ám az esti szexet nem szokta meg.. Hajnali három lehetett, így úgy döntött lefekszik aludni.


BaekHyun a hallban állt, a recepciós pulthoz sétált, ráhajolva.
- Kim Kibum kulcsait kérném - mondta.
- Minden kéne az neked?
- Két hete nem láttam, pedig beszélnem kell vele, de ki se jön a szobájából és ha meg is teszi, engem valahogy mindig kikerül.
- Nem lehet, most épp szünete van, biztos alszik, nem kéne zavarni.

- Gyors leszek - forgatta meg a szemét.
Az egyik recepciós összeráncolta a szemöldökét, majd átnyújtotta a vörösnek a kulcsot. - Öt perced van.

- Rendben - bólintott. Kibum szobája fele indult, kinyitotta, a fiú valójában aludt, így direkt becsapta az ajtót.
- Mi a - szitkozódott, bár nem látta ki áll előtte, szemüvegéért nyúlt, és felvette. - ... Mit akarsz? - morgolódott, de a válasz csak nevetés volt. - Mi olyan vicces?
- Nem is tudtam, hogy szeplőid vannak! - csapott szórakozottan a combjaira -, megértem miért sminkeled magad, így ocsmány vagy - fintorodott el.
A szöszi lehajtotta fejét, próbálva takarni az arcát, csak is a férfi miatt nem hordott már sminket, bár mindegyik kuncsaftjának tetszett, ám az, hogy Baek ezt mondta rá elbizonytalanodott.

- Egyébként azért jöttem ide, mert ideje bocsánatot kérned tőlem.
- Tessék?
- Jól hallottad - vigyorgott a fiú. - Szégyenbe hoztál ChanYeol előtt, megütöttél.
- Mert szemtelen voltál velem szemben.
- Szemtelen? Ügye csak viccelsz vele..? - elakadt a mondandójában, ördögien elvigyorodott -, te féltékeny vagy.
- Féltékeny? - nevette el magát kínosan.
- Pontosan - bólogatott minden tudóan.
- Fogalmam sincs miről hadoválsz.
- Ó, de tudod. Igazán szánalmas vagy, azt hitted nem veszem észre a nyálcsorgatásod az én kuncsaftomra? Jobb lenne ha visszafognád magad.
- Na ide figyelj-!
- Nem, te figyelj rám! Barátok vagyunk, de mióta ChanYeol idejött minden rossz köztünk.
- Mi sohasem voltunk barátok, csak munkatársak és ennyi, most pedig menj ki a szobámból, pihenni szeretnék - lökdöste ki a vöröset, majd rávágta az ajtót, úgy zárva be azt, hogy a kulcs benne is maradt. Még hogy ő féltékeny... vicces is lenne.
A tükörbe nézett, látta halvány szeplőit, amit eddig utált, de amióta Yeol azt mondta gyönyörű tőle, igazán megszerette őket. Bár a szemüveg nem volt a kedvenc tárgya, de már azzal is megbarátkozott.


BaekHyun fortyogott, nem hitte el, de komolyan, ez a szőke kurva csak felvitte az agyvizét, és még bocsánatot sem kért! Még hogy ő volt a szemtelen.. - Ezt még meg fogod bánni Kim Kibum - suttogta magának, majd ajkai felfele görbültek, amint eszébe jutott egy briliáns terv.

Bár egy kis időbe beletelt, de úgy érezte megéri, már csak azért is, hogy megtanítsa a szőkeséget arra, hogy ő itt a legszebb, neki van a legtöbb kuncsaftja, és hogy nem bánhat így vele.

Csábosan elmosolyodott, mikor megállt a főnök irodája előtt.
- Bejöhetsz! - hallotta meg a mély, feszült hangot. Benyitott. - Á, Baek, mi szél hozott? - mosolyodott el.
- Hát... Kibumról lenne szó - morzsolgatta az ujjait. - Elmondott nekem valamit, azt mondta, hogy ne mondjam tovább senkinek.. de mivel ön a főnök és.. a tette pont a szabállyal ütközik.. így éreztem helyesebb ide jönnöm.
- Hm, érdekes... Nos és mi az a dolog?
- Nos.. pénz gyűjt be a kuncsaftjaitól, a panasza az, hogy kevés fizut kap, még az is elárulta, hogy kiakar lépni a hotelből, hogy majd elköltözzön Amerikába - ajkába harapott, szája íze savanykás lett a hazugságtól.
- Szeretném látni az az összegyűjtött pénzt - állt fel, feje hasogatott a hallottaktól.

- Kibum most otthon van - tette hozzá a vörös.
- Tudom jól - rendezte el a nyakkendőjét. - Induljunk vissza a hotelbe.

BaekHyun nyelt egyet, eddig nem volt rá példa, hogy maga a főnök bement volna az épületbe, mindig az emberei végezték a piszkos munkát.. talán.. most épp ráért

Kinyitották a szőke fiú szobáját, aki valóban nem volt ott, Baeknek tényleg hibátlan volt a terve, a kulcsot ismét eltudta kérni, és a pénzt, amit ő gyűjtött belerakta egy dobozba és Kibumnak az egyik polcába rakta, bár félt, hogy pont oda fog benézni, ezzel ecseszve a tervét, de mit sem sejtve ment haza.
Tudatosan nyúlt ahhoz a polchoz amibe ott volt a doboz. - Ez az - mutatott rá.
A férfi kiemelte a tárgyat és leemelte a tetejét... pénz volt benne, nagyon nagyon sok pénz.
- Ezért megfogom büntetni - morgott a főnöke, arcán ráncok gyűltek össze. - Köszönöm, hogy szóltál, igazán büszke vagyok rád, ideje annak, hogy fizetés emelést kapj - veregette vállon a vöröset, aki elégedetten elvigyorodott.


Folyt.Köv

2018. január 2., kedd

Sex Hotel 4. (ChanBum/ChanBaek)

Sex Hotel
(ChanBum/ChanBaek)
4.Rész
Ajándék


Hossz: 4/10
Banda: EXO & SHINee
Szereplők: Kim Key Kibum, Park ChanYeol, Byun BaekHyun
Párosítás: ChanBum & ChanBaek
Műfaj: slash
Besorolás: +14
Figyelmeztetés: nincs

Ingerülten felsóhajtott, miközben lerakta a táskáját az asztalra. Beakarta fogni a fülét, figyelmen kívül hagyva a kiabálást maga mögött. Felesége nem volt magánál, összeomlott, ijesztően viselkedett, elviselhetetlenné vált, alig bírt megmaradni mellette.
- Te vagy a hibás! - kiabálta a nő, mire ChanYeol megrázta a fejét. Már azt sem tudta mi az ő hibája, de biztos az övé volt. Átsétált a konyhába, az asszony még mindig követte, de már a hátát ütögette, sikított, hangosan, idegesítően, hangja olyan volt, mint ha nyúzták volna. Sajgott a fejem egy nyugodt éjszakát akart a saját házban, de erre nem volt lehetősége.
A nő hirtelen elhallhatott, így megfordult, látta felesége megtört, magányos arcát.

- Sajnálom - mondta. - Annyira.. - hangosan felsírt, kezébe temette arcát, miközben lassan lecsúszott a földre. Chan meglepődve nézte a jelenet. - Sajnálom. - Csak ezt a szót mondta újra meg újra, de a férfi nem értette, így otthagyta, dolgozószobájába menekülve. Leült a forgós székre, ujjait lüktető halántékára szorította, mindene fájt. Szeme lassan a családi fotóra tévedt, könnyek gyűltek a szemébe. A kislányuk egy éve halt meg egy óvodai baleset miatt. Utálta a tényt.. a felesége emiatt tört meg.. "te csak próbáld eltemetni itt a nyomorult életed!" ~ csengett fülébe a szőke fiú mondata ami szíven szúrta, de végül is igaza volt. Menekülni akart, kikapcsolni, nem hallgatni asszonya kiabálást, nem hallgatva saját gondolatait a lányáról. Rémálomban érezte magát, de a Sex Hotelbe kiszabadulhatott egy kicsit.
Szeretett BaekHyunnal lenni, bár jobban érdekelte a szőkeség, ám valamiért nem érezte magát olyan erősnek, hogy ő is bemocskolja azt a tejfehér bőrt, csak is ezért választotta Baeket. Persze a vörös is tökéletes volt, aranyos, humoros, és komoly, de nem tehetett róla, kíváncsi volt Kibumra, arra hogyan került a hotelbe és miért van még mindig ott.
Tudta, hogy az a férfi mit tett vele, de amit a fejéhez vágott.. kicsit megsértette, ezért nem ment a hotelbe, attól függetlenül, hogy Baeknek[1] megígérte.. Holnap mindenféleképpen el kell mennie, látni a szőkeséget.


Karácsony estéje, mint ha semmi sem történt volna, ChanYeol ismét elkezdett bejárni, mint ha kötelező lenne, így BaekHyun boldog lett, sőt.. a szeme furcsán csillogott.. talán szerelmes lett a magasba? Hülyeség..


A pasast, aki megerőszakolta, lecsukták, de csak tíz évet kapott.


Éppen a folyosó egyik székén ült, keresztbe tett lábakkal, fehér combja kilátszott a hosszú inge alól, vastag keretes szemüveg volt rajta, szőke tincsei homlokába hullottak, miközben feje le volt hajtva, hiszen épp olvasott.
Karácsonykor általában kevesebben jöttek, szinte mindegyik vendég kényszerből maradt otthon a családjával, akinek pedig nem volt, az értelemszerűen itt tanyázott. Mivel ChanYeolt nem látta még eddig, a tipp egyszerű.. családja van.

Megrázta a fejét, gondolatban meg is ütötte magát, amiért megint a magas férfi gondolt.
A könyvbe temetkezett, kiszáradt ajkait megnyalta, a sorok között elveszett.
Nem volt kedve a szobájában olvasni, ott rosszul érezte magát, bár nem tudta miért.
Talán egy óra is eltelhetett, az oldalakat csak úgy falta, mikor egy hangos vinnyogó hang félbeszakította, így homlokráncolva  felnézett a könyvből. Chan? A férfi még is mi a fenét keresett itt?

- Istenem, olyan aranyos vagy - kuncogott a mellette álló BaekHyun.. na remek. - Pont szükségem volt erre. - Kibum jobban odafigyelt, a vörös hajú kezében egy ajándék doboz volt.. ChanYeol ajándékot vett?! BAEKHYUNNEK?!
Meglepődésében hirtelen felállt, a könyv kiesett az öléből, a két előtte álló rögtön ránézett, az arca pirosan égett, keze ökölbe szorult. Elege volt ebből a két emberből, de tényleg...

- Igazán megtehetnétek, hogy ezt hotelen kívül végzitek, nem mindenki kap ajándékot a vendégektől, pofátlanság ezt itt csinálni - fújtatott, meztelen talpa hangosan csattant a márványon.
- Most mit vagy úgy oda, Kibum? - nevetett fel gúnyosan Baek, csipőjére rakva a kezét.

- Nem vagyok "úgy oda", oké? És velem ne szemtelenkedj, mert egy szavamba kerül és repülsz innét!
- Apád úgy sem...
- Fogd be, Byun! - odasétált és arcon vágta a vöröset, aki meglepetten meghátrált. - Ilyet többet ne lássak! -mutatott fenyegetően a férfi és Baek felé, majd hepciásan felemelte a fejét, felszedte a művet a földről és berontott a szobájába, melynek ajtaja hangos zajjal csapódott be.
Komolyan nem akarta elhinni, Baek egy két éve van itt, és kapott ajándékot, ő pedig négy éve bassza a rezet, de még sem kapott semmit! - Egyáltalán miért érdekel ez engem? - nyögött fel ingerülten. Meg kellet nyugodnia, nem lehetett ideges. Nagy levegő.. és ki a szájon, agya lassan kitisztult. A tükörbe nézve vett elő egy nedves kendőt, amivel letörölte arcáról az alapozót, miután végzett vele leült az ágyára, macskásan elfeküdt rajta, párnára hajtotta a fejét s behunyta fáradt szemeit, észre sem vette, hogy ilyen kimerült, két nagy levegőt vett és már aludt is.


Nyűgösen pislogni kezdett, mikor hallotta, hogy ajtaja kinyílik és valaki kopog rajta, mint aki nem akarna bejönni, csak érdeklődne valamiért. A fali tükörbe nézve, homályosan, de látta, hogy kócos a haja így ügyetlenkedve, de magához vette a fésűt, amivel lenyalta rakoncátlan tincseit. Hosszú ingét combjára húzta, majd az ajtóhoz sétált, és kitárta az ajtót.
- ChanYeol? - kérdezte, megdörzsölve a szemét, alig látott valamit, így elfordult, hunyorított, bár nem lett jobb, tapogatott egy kicsit míg meg nem találta a szemüvegét, feltette, majd visszafordult a férfi felé, aki meglepő tekintettel vizsgálta az arcát.
- Van valami a..?
- Nem tudtam, hogy szeplős vagy.
- Eh? - emelte kezét az arcához, majd elvörösödött amint eszébe jutott, hogy leszedte a sminkét. - Nos igen, van pár..
- De miért rejted el? - lágyan mosolygott. - Aranyosabb vagy így - simított a fiú arcára, aki még jobban elpirult és majdnem belesimult az érintésbe, de eszébe jutott az a bizonyos jelenet, így mérgesen meghátrált.
- Mit akarsz? - ült le a székére, elővéve a smink készletét, de a magas észrevett valamit, engedély nélkül lépett be a szobába.
- Kontaktlencsét is hordasz? Azt hittem a szemüveget csak olyan divatból rakod magadra.
- YAH! Kiengedte meg, hogy begyere?!
- Hát.. senki, de nem is tiltottad meg - vont vállat hanyagul.
- Ah, csak mond mit szeretnél azután tágulj innét - fordult vissza a tükör felé, hogy elkezdje kenni az alapozót hibás arcára, amit annyira utált.
- Ezt neked hoztam - tette elé a nagy dobozt, ami eltakarta a tükröt.
- Ez mi?
- Tudod, nem csak Baeknek vettem valamit.
Kibum szíven óriásit dobbant, a sminkelést is abbahagyta.
- Enyém? - mutatott a dobozra.
- Igen, nyisd csak ki.
A szőke belül mosolygott, tudta, csúnya dolog volt, de boldog lett, a féltékenysége eltűnt, miközben leemelte a rózsaszín doboz tetejét. Egyből észrevehető volt hogy egy nadrágról van szó, lassan kiemelte, látta a címkét, pont az ő mérete - vajon a férfi honnan tudta? - tette fel magában a kérdést. Egy fekete, szakadt csőnadrágot rejtett a doboz.
- Felpróbálod? Elfordulok - ahogy kimondta, azt már a tett követte.
Sóhajtott egyet, majd magára húzta az anyagot, bár lábujja beleakadt a szakadt részekbe
- Visszafordulhatsz - motyogta.
- Jól áll - mérte végig a férfi a fiút -, de valami hiányzik - gondolkodott, Kibum sminkes dobozát szuggerálta, majd kiemelte, ami kellett neki. Sminklemosó kendő. Közelebb lépett a szőkéhez, a kendővel letörölte azt a kevés kis alapozót, ami szeplőit takarta. - Így szebb vagy - suttogta, ujja az álla alá nyúlt, felemelte a fejét és lágy csókot nyomott a fiú ajkaira.

Folyt.köv.

[1(írói megjegyzés  : azért Baeknek, mert Bek - nek ejtjük ki a nevét.. Bekhjön(BaekHyun) -rejtett h-val) és ezért nem Baeknak, Beknak kicsit értelmetlen lenne Xd)

Sex Hotel 3. (ChanBum/ChanBaek)

Sex Hotel
(ChanBum/ChanBaek)
3.Rész
Csak egy újabb erőszak


Hossz: 3/10
Banda: EXO & SHINee
Szereplők: Kim Key Kibum, Park ChanYeol, Byun BaekHyun, OC
Párosítás: ChanBum & ChanBaek
Műfaj: slash
Besorolás: +14
Figyelmeztetés: szexuális utalás

Az egy hete gyorsan elmúlt, mint ha nem is lett volna, durcás fejet vágott, bár még nem volt január, úgy érezte lazulnia kéne, bár az buta lépés lenne, apja nem bízna már annyira benne, így ejtette az opciót. Inkább csak jófiú lesz és csinálni fogja azt, amire vállalkozott.
Belépett a hotelbe, de megijedt, mikor ChanYeol hirtelen elé állt.
- Mi a? Hé! Még nem vagyunk nyitva, mit csinálsz itt? - fújta cicásan.

- BaekHyunnal aludtam - vont vállat -, megengedték.
- Ch... ennyire jóba vagytok? - cicceget idegesen.
- Hm, nem tudom. Csak egy hely, ahova jöhetek.
- Mert, miért va.. - elharapta a kérdést.. Picsába, majdnem kicsúszott a száján! - Mindegy - legyintett. - Engem aztán nem érdekel. - Hazudott.. Érdekelte, tudni akarta mi folyik Baek és a férfi között, tudni akarta a múltját. Miért ennyire kíváncsi?
Talán mert eddig mindenki, akivel szexelt - kitálalta az élete felét. A kérdések lebegtek a fejében, utálta eme furcsa érzést.
Megcsóválta a fejét és otthagyva ChanYeol tért be a szobájába.





Szűk, de könnyen leszedhető gatya feszült fenekére, combjára s lábszárára. Vörös póló lágyan ölelte körbe testét, puha volt, jó anyagú, kulcscsontját és egyik vállát kimutatva.
Az ágyon ült, de hallott egy kattanást, amire rögtön hátrafordult. Egy magas és izmos ember állt az ajtóban, amit kulcsra is zárt maga mögött. Kibum elmosolyodott, bár még ezt az illetőt még nem látta soha, attól még kedvesnek kellett lennie.

Felállt, kecses léptekkel állt az idegen elé, vékony ujjaival végig akart simítani a férfi mellkasán, de ő megfogta a kezét és megszorította a csuklóját.
Vágott egy fájdalmas arcot, mikor meglátta az előtte álló éhes tekintetét, kétségbeesett. Semmi értelme nem lett volna felkiáltania, a szobák hangszigeteltek voltak, kamerák pedig csak a hallban és a folyosón foglaltak helyet. Arcmimikája idegessé, mérgessé váltott. Tudta, hogy ez a férfi mit fog vele csinálni.. megkínozni.
Már voltak nála ilyenek, de ez nem azt jelentette, hogy elviselte, tolerálta, és ebből ismét bíróság lesz. Szíve hangosan kattogott, csattant, eszeveszettül dobogott, vére szállingózott ereiben, nyelt egy nagyot, és fel sem fogta, alighogy pislogott, már az ágyra lökte, fölé magasodott a nadrágot letépte róla, ahogy magáról is. Összerezzent, mikor az alsónemű is lekerült róla. Félt. Persze, hogy félt, hiszen meg lesz erőszakolva.

Szemei könnybe lábadtak, majd kifolytak, remegő lábakkal várta azt, amit nem érdemelt meg.




Próbálta lenyugtatni magát, le kellet fürödnie, eltávolítani a mocskot, amit a férfi hagyott rajta.. és el kell mennie a recepciós srácokhoz, hogy megtudja az illető nevét, mert felfogja jelenteni, nem hagyja szó nélkül, abba már biztos volt.

Könnyeit letörölte arcáról, csak a köntösét kapta magára, majd remegő kezekkel vonszolta ki magát a szobából.
- Ugh.. neked nincs más dolgod? - nyögte fájdalmasan, mikor ChanYeol BaekHyun ajtója mellett állt a falnak dőlve.
- Vakáción vagyok - mondta érzelmek nélkül, de mikor ránézett a fiúra elkerekedtek a szemei. - Veled meg mi történt?

- Semmi - sóhajtotta, majd ott akarta hagyni a férfit, de az megfogta a kezét, amitől megijedt és fájdalmasan felszisszent. - Engedj el! -szavai indulatosak voltak, még is gyengék.. Szerencsétlennek érezte magát, észre sem vette, hogy megint sír. Mi a fene van vele? Egyetlen egy megerőszakolás sem hatotta meg így! Miért volt ennyire érzékeny?! Megijedt, nem érezte úgy, hogy önmaga lenne. - Kérlek, engedj el - a szavak nyüszítésként hagyták el a száját, ám a magas nem engedte el.
- Mit csinált veled az a csávó? - a hangja haragos lett. ChanYeol most haragszik rá? De miért?! Nem csinált semmi!
- Mondtam már, semmit!

- Hazudsz.
- Miért érdekel ez téged? Nem a te dolgod! Azt sem tudom, miért beszélgetünk, Baeket választottad, nem engem, így semmi közöd ahhoz, amit tesznek velem, te csak próbáld eltemetni itt a nyomorult életed és dugogasd BaekHyunt! - kihúzta a kezét és sziszegve elszaladt.
A fürdőben, miközben csorgott rá a hideg víz a falba verte a fejét. Elment az esze! Hogy vághatott ilyen szavakat ChanYeolhoz, nem is ismeri, azt sem tudja, hogy miért jár ide! Kész volt magától, olyan idiótán viselkedik.. Féltékeny lenne?
Hülyeség, még is mire lenne az? Vett egy mély levegőt, bocsánatot kell kérnie a magastól, ő nem azért van a hotelben, hogy kiabáljon, elítélje a vendégeket. A dolga annyi volt, hogy mosolyogjon, hallgassa a problémákat - ha mondanak - és széttegye a lábát. A szabályokat pedig be kell tartania és nem játszania a hisztis picsát.


Miután befejezte a fürdést, ChanYeol már nem volt a folyosón, csak egy felfúlt Baek.
- Mi történt? - sétált hozzá.

- Chan lelépett - duzzogta. - Pedig most nagy szünetem van - vicsorogta -, kíváncsi vagyok miért hagyott itt - tette karba kezeit.
- Fogalmam sincs - nyelt egyet -, nekem dolgom van.
- Eh? Még nincs vége a munkádnak?
- De.. csak, megint megtörtént.
- Micso - elakadt a szava -, megerőszakoltak?
- Ja.
- Istenem, komolyan kezd elegem lenni, ma a lányoknál is gond volt, utálom az ilyeneket, nem értem miért nem lehet a lilákhoz menni?
- Drágábbak..
- Akkor interneten fizessenek olcsóbban.
- Általában csúnyák - rázta meg a fejét. - Nem véletlen van ennyi bevételünk nap mint nap, a fiúk szépek, fiatalok, a férfiak jóképűek, jó testben vannak, a lányok pedig gyönyörűek, különlegesek, mások, mint a többi átlagos deszka fejű nők, előbb jönnek ide, mint hogy olcsóbban fizessenek.
- Igazad van... menjek veled?

- Ühüm, jó lenne.




Az apja nem volt boldog, mikor megtudta, hogy fiát újra megerőszakolták és ismét bíróságra kell kerülnie az ügynek..
Ez a hónapja kész katasztrófa, elege volt az egészből, csak legyen vége ennek az évnek.

BaekHyun másnap felrobbant a méregtől, ChanYeol nem jött el, pedig megígérte neki, hogy ebben a hónapba mindig, mindennap itt lesz! Erre most? Utálta azokat, akik megszegték a szavukat, ki nem állhatta. Na csak egyszer lássa meg a férfit, lefogja rendesen cseszni..
Amúgy is mi történt vele? Ráunt és visszament a családjához, mint ha ő nem is létezett volna? Ez fájt neki, igazán megkedvelte Chant, sőt az évek során senkivel nem érezte ilyen jól magát.


A vörös hajúnak kikerekedett a szeme amikor a szíve nagyot dobbant, amint a magasra gondolt.. nem, nem.. Csak nem lehet.. szerelmes! Ügye? Az lehetetlen, ezt tiltja a szabály. Milyen badarság! Hogy szerethetett volna belé, valójában nem is ismerte, lehet, hogy mindig jól elbeszélgettek, nevetgéltek.. de nem ismerte... NEM VOLT SZERELMES!

Folyt.Köv