2017. március 23., csütörtök

Hazugságok Bűvkörében 6. (Vége)

Hazugságok Bűvkörében 
6. 
Nem Az Árral Sodródva.


Hossz: 6/6
Szereplők: William Scott, Seita Salvatore, Lucas Scott, Hayden Russell, Emily Parker
Párosítás: HaySei
Műfaj: slash, dráma, fluff
Besorolás: +14
Figyelmeztetés: Trágár szavak.
Ajánlott Zene: Anly - Karano Kokoro
Hozzáfűzés: Tudom.. tudom T_T. Már előre látom, hogy leszidtok, amiért ennyire lecsaptam a végét. De már nem volt hova ragozni ezt az évadot. Gondolkodom azon, hogy legyen harmadik évad is, mert ez a történet annyira a szívemhez nőtt, hogy nem alig bírom elengedni, így az gondoltam, " akkor már miért ne követnék még egy kicsit Seita életét, aranyosabb és lazább évaddal ". De ez nem rajtam áll, ha nem akarjátok, én nem erőltetem. Na de jó olvasást az utolsó részhez Cicáim ^^
~Dia💙

Reggel az első dolgom, hogy elmenjen a kórházba, megnézni nagyit. Csináltam reggelit Haydennek, hagytam neki egy üzenetet, hogy jó étvágyat, telefonra pedig sms-re azt, hogy elmentem, majd jövök.
Belépve a kórházba beszippantom az undorító szagot. Örökre megutáltam ezt a helyet, s most csak annyi az örömöm, hogy nagyit Samantha kezeli. A 102. szobában van, így odavezet az utam.

- Jó reggelt mama! - Mosolyodom el, remélve, hogy már minden rendben.

- Szia, Kincsem. - Viszonozza a gesztusomat, kinyújtja a kezét, amit megfogok.
- Mindenre emlékszel? - Csillognak a szemeim, mert nem rég még a nevemet sem tudta.
- Igen, Drágám, de néha kiesnek dolgok. Samantha mondta, jobb lenne ha idősek otthonába mennék, mert ott nagyobb biztonság lenne a számomra.
- Nem mehetsz oda! - Mérgelődöm.
- Drága Sei. A mamid már öreg, és elfáradt. - Csóválja meg a fejét. - Jobb lesz ott nekem.
- Mama.. - Nyafogom.
- Holnap már odaköltözhetek. Nem szeretném, ha miattam aggódnál és minden apró kérésemre ugranál. Egy gyerek vagy és nem egy felnőtt, hogy rólam gondoskodj. -  Ajkai felfele görbülnek még ráncosabbá téve arcát, amire egy puszit nyomok.
- Rendben, de ettől függetlenül sokszor foglak meglátogatni. - Bólintok magamnak. - Most viszont mennem kell, majd még találkozunk.
- Légy jó, Kincsem! - Integet fáradtan, én pedig kilépek az épületből.

Apám háza felé vettem az irányt, bátorságot tüzelve magamban.

Az ajtó elé érve még kopogásra sem kell emelnem a kezem, kinyílik a bejárat. Kapucni a fején, laza az öltözete, kezei zsebébe dugva.
- Beszélnünk kell. - Lépek beljebb, de totál elakad a lélegzetem. - Látom készültél. - Mutatok az asztalra, ahol tömérdeknyi fegyver van.
- Kell a biztonság, fiam. Miről szeretnél beszélni?
- Arról, hogy szerinted mikor fognak támadni.. Biztos vagyok benne, hogy most is követtek.
- A rendőrséget egy gombnyomással ide tudom hívni. Mégsem tudnánk őket elkapni. Meg kell várni, míg előmásznak a rejtekhelyükről. Nem lesz az nehéz, főleg mert téged már nagyon elszeretnének kapni.. csak ki kell őket játszani.
- Mondjuk egy éjszaka folyamán? Ha ennyire alaposan figyelnek, biztos tudják, hogy Haydennel együtt vagyok.. kamu veszekedéssel talán előjönnek.
- Valami ilyesmire gondoltam.. de együtt vagy Haydennel? - Lepődik meg.
- Ja. - Vágom rá. - Mivel minnél előbb le akarom zárni ezt az egész marhaságot, még ma este akarom, így készülj fel.
- Igazad van... amúgy is kifutunk az időből, nem rég volt két áldozatuk.. nem méregkapszulával haltak meg, hanem egy brutálisabb módon. Téged sem fognak kímélni, ha elkapnak.
- Köszi, apa. Igazán megnyugtattál. - Nevetek fel kínosan.


~~~°~~~

Hayden Pov

Halálba vezetni, vagy nem? Vicces kérdés, én még sem röhögök, csapkodva a falat örömömben. Most hogy Seita végre az enyém, komolyan képes ilyent tenni? Játszunk csalit? Kiakadtam, igen, hiszen van jogom és okom is erre.
Még is megteszem érte... és miért? Mert szeretem, azóta amióta találkoztam vele, odáig voltam az egész lényéért. Azután valamiért megszűnt a kapcsol közöttünk, nem keresett, nem kerestem. Évekkel utána tudtam meg, hogy az apja rendszeresen erőszakolta és bántotta, meg vagyok lepődve azon, hogy nem roppant teljesen össze. Persze.. Seite sosem volt önsajnálkozós.. mindig kedves és ártatlan volt. Senkinek nem akart fájdalmat okozni, ehelyett őt folyamatosan bántják, amit egyszerűen nem tudok felfogni.

Este.. amit nem vártam, de nagyon nem! Akár ál, akár valós veszekedés, nem akarom, de meg kell tennem így minden féle jelzés nélkül kezdek el vele kiabálni, amit meglepett arccal fogad.
Látom. Látom azokat a hamis könnyeket, melyeket hullajt. A védekezés, aminek értelme nem nincs. Hallom a saját bántó szavaimat, amiket nem gondolok komolyan. Az "utállak" szó még is mindkettőnknek fáj, és nem azért, mert így gondoljuk, nem egymást utáljuk.. hanem az életet, mely olyat tesz az emberrel, ami teljesen kiforgatja önmagából.
Kapucniját fejére húzva, elsötétítve ezzel egész arcát, halkan elmormol egy szeretleket, mikor elhalad mellettem, majd azzal a mozdulattal kiszalad a házból.

Másodpercek.. Percek.. Órák. Várok. Lábaim hangosan dobolnak, ujjaimat tördelem, ropogtatom, fogaimat kocogtatom, izmaim megrándulnak. Mindent hallani, egyszerűen mindent. Ez nem egy bankrablás és nem egy egyszerű túszejtés. Itt nem erről van szó. Hallotam róla, olvastam az újságban, láttam a tévében, mégsem akartam hinni... most már hiszek.
Ennek az országnak több ismeretlen vagy ismerős bandája van, melyek saját szabályokból építették fel magukat. Seitára a MéregKapszulások vadásztak... egészen idáig.Túl okosak voltak.. a rendőrséget is simán átbaszták. Már két órája annak, hogy Seitát elkapták és az én házam melleti kiadó lakásba vonszolták, ahonnan nincs kiút, de bemenet sem. Túlságosan is jól védik a területet, méghozzá gépfegyveresek - tudnám, honnan van ezeknek ilyen, rögtön levadásznám az összeset -. A rendőrök tanácstalanok, a civilek - akik idetévedtek, bár már mindenki tudhat róla, hisz a "Hírek" is itt van - aggódva kiabálnak, vagy szemét módjára üvöltik, hogy hagyják meghalni a fiút. Meg a fenéket!

Seita Pov

Túljártak az eszünkön.. persze, mit is vártam? Hogy majd mi kapjuk el őket, én pedig boldogan éldegélem tovább az életem? Túl egyszerű lett volna.
Most zihálva ülök egy székben, megkötözve, több mint húsz vágással a testemen, de nem azzal a "jajj, megvágtam magam".. ezek mély sebek, melyekből foly a vér. Szédülök, a testem pedig kezdi feladni a küzdelmet. A banda vezérét még mindig nem láttam, pedig ő akarja adni a végső döfést.. Lesz mit döfködnie, miután a vérveszteség kinyírt.

Hangosan, szaggatottan, mélyen veszem a levegőt. Szemhéjaim egyre nehezebbek, alig tudtom megtartani. Itt a vég? Ez lett volna az életem?
Lassan csúkodik le a szemem, és körülöttem minden elcsendesedik. 
Feketeség mindenütt. 
Süllyedek a sötétség bugyraiban, majd hirtelen egy másik környezetbe kerülök. Itt minden világos. Egy parkban vagyok, minden gyönyörű és kellemes, csak az emberi alakok fekete árnyakba bújnak. Hazudnak.. Hazudnak neked, hazudnak a családjuknak, a barátaiknak a szerelmüknek. Te magad is hazudsz.. Én is hazudok. Egy hazugságokkal teli körben állok, mely elbűvöl és hívogat. Hátrafordulva Hayden áll, kétségbeesett hangját kiállt értem.. mennem kéne?


~~~ Ugyan ezen a napon, délután ~~~

William Pov

 Nem stimmel valami.. gedvára nem stimmel semmi!
Mostanában el vagyok havazva.. Talán Seita miatt.. hiszen tényleg szeretem, de nem úgy, még is hiányzik a csókja az ölelése, az, hogy este összebújva aludtunk. Egy menedék volt a számomra, melyet nem lehetett... nem lehet helyettesíteni, sehogy és soha. Elcsesztem, tudom, nem kellet volna magamba bolondítani, de hogy vettem volna rá akkor, hogy költözzön hozzám? Hogyan tudtam volna megvédeni, ha nincs a közelembe? Hazudtam neki.. de így volt talán a legjobb.

Mély gondolkodásomból egy nagyon halk hang zökkent ki. Emily hangja. Tudom, hogy nem szép dolog hallgatózni, de nekem ez a nő egyre furcsább. Füleimet rátapasztva az ajtóra, kezdem hallgatni a beszédét.

- Igen, igen. Azt hiszi befogjuk venni! - Nevet halkan Emily. - A kis vakarcs még nem is tudja, hogy lehallgatót raktam a gatyájába. Őszintén nem lepődtem meg, hogy él az apja... Ja, még mindig ránk vadászik... Nevetséges, ügye? - Ismét nevet. - Akkor itt lenne az én tervem. Amellett a ház mellet, ahol az a szépfiú lakik.. igen igen.. az ő pasija. Na ott van egy kiadó lakás, tökéletes lenne helyszínnek. Feltűnést akarok!.. Igen, hozni kéne az északi haverokat is, ők jó lövészek.... Rendben, szóljatok neki is. Tehát miután elkapjuk a vakarcsot... vagy is kapjátok, mert én előbb megyek oda mint ti... igen simítanom kell a kapszulán. Az új méreg fájdalommal fog ölni, de előtte kellene egy tesztalany. Szerintem Lucas lesz, de addig kínozzátok meg azt a buzit... csak ne haljon meg.

Innen csak hallgattam tovább a dolgokat - közben mobilomat előkapva, üzenve Lucasnak, hogy rohadtul maradjon a haverjainál, és ne lépjen ki a házból - szinte kirobbant a szívem az idegességtől. Emily volt  végig... a vezér? De végig itt volt a szemem előtt!... Kivéve mikor elment Lucassal.. Kezdek nem érteni semmit... Ki is Sei barátja...? Hai... Hay.. HAYDEN! Hála az égnek, hogy tudom hol lakik! Esküszöm, ha tehetném most helyben megfojtanám Emilyt, de ha ő meghal nem biztosít arra, hogy a többi kis talpnyalója ne ölné meg Seitát. Még, hogy ő lesz az első abban a házban... Na azt már nem!


~~~°~~~

Fegyveremet kibiztosítva várom, hogy Emily kinyissa az ajtót. Egy kiadó házba nem nehéz betörni, így nem lepődtem meg, mikor megtaláltam a kapszulákhoz és a méreghez való kellékeket, ami annyit biztosított, hogy már rég itt tanyázik. De ezt a sok eszközt már elpusztítottam.

Hallom a motoszkálást, ami jelzi, hogy Em megjött. Ajkaimat megnyalva vártam, hogy benyisson, és nem is kell sokat tökölnöm, mert amint nyílik az ajtó fegyverem csöve a fejéhez nyomódik.

- Meg vagy. - Mosolyodom el, amire meglepett fejet vág, majd belehasít a valóság.
- Baszd meg. - Morogja, leejtve a táskát.


~~~°~~~

- Ideje felmenni Ribanc. - Tépem meg a haját, miután alaposan kihallgattam mindenről, és neki muszáj volt elmondania minden egyes. Nem mond semmi értelmeset, csak motyog valamit, én pedig felrángatom a székről, pisztolyomat erősen szorítva, készen arra, hogy bárkit megöljek miután kilépünk a pincéből, és készen arra, hogy Seitát megmentsem.


~~~°~~~

Seita Pov

Hayden akarom választani. Ez nem bűn igaz? Még is annyira fáj, a hazug árnyak karmai a húsomba mélyednek. Felakarok ordítani, de egy hang sem jön ki a torkomon. Hagynom kéne magam az árral.. de eddig végig ezt tettem. Szabadságot akarok, saját akaratot és nem mások által előre tervezett életet.

Végre jön ki valami a torkomon, de csak egy szót tudok ismételni.. Hayden... Hayden... Hayden..
Szeretlek.

A szemeim kipattannak.. 
Nekem....
Mekkora...
Deja vum van.
Én mindig kórházban kötök ki? Ez már röhejes.. ez ilyen örökös dolog lesz? Esküszöm, nem fogok meglepődni, ha csak lefekszem aludni, másnap itt ébredek.
- Felébredt! - Kiálltja el magát egy hang. - Szia, Pici. - Hajol felém Hayden.
- Szia. - Próbálok felülni. - Ó, apám, mi történt?
- Mindig a legizgalmasabb résznél ájulsz be. - Jött be az ajtón Will.
- Nem tudom miről beszélsz. - Ingatom a fejem.
- Hagyd már, ő csak ilyen. - Jelenik meg az apám is.
- Totál lemaradtam. - Képedek el.

Aha.. Tehát William meghallota, hogy Emily - mert az is kiderült, hogy ő volt a vezér, a ribanca! - végig tudta a tervemet, így letudott rám csapni. Will pedig megmentett. Ismerős érzés. Ha bajban vagyok, ő megment. A rendőrség sikeresen elkapta az összes luvnyát és mindegyik halálbüntetést kapott, Emily pedig.. Azt nem mondták el nekem, bár őszintén nem érdekel.

~°~

A következő hónapok nagyon jól teltek a számomra. Nincs semmi, ami elvehetné a kedvem.
Apám elköltözött Angliába, nem akart engem zavarni a közelségével, azzal, hogy bármikor találkozhatunk. Őszintén kényelmetlenül éreztem magam a közelébe, pedig tudtam.. tudom, hogy nem bántana.. már nem, de így mindkettőnknek sokkal jobb.
Mama most már sokkal jobban van, sokszor látogatom meg az idős otthonban. William és Lucas - remélhetőleg - örökre eltűntek az életemből, megbeszéltünk pár dolgot, és megkértem Willt, hogy ne keressen többet, pedig megtudnék békélni a tudattal, hogy hazudott nekem... De új életet akarok.

Haydennel összeköltöztünk és csak nem rég jöttem rá arra, hogy még mennyire nem ismerem.. hiszen a szerelem sokkal jobban kihozta a valós énjét.. a védelmező, aggódó, vicces, romantikus.. hülye fejét, amit más szemmel is nézhetek, nem csak "legjobb haverok" szemszögből..
De nem leszek naiv... annyira.
Az életem csak most kezdődik igazán... Saját lábamra álltam, munkám is van.. mind a saját akaratomból.  

Nem az árral sodródva.


~~~~~ VÉGE ~~~~~

Tudom, pár dolgot lezáratlanul hagytam, de ezt rátok bízom :P

2017. március 20., hétfő

Hazugságok Bűvkörében 5.

Hazugságok Bűvkörében 
5. 
Boldogság... De Meddig?


Hossz: 5/6
Szereplők: William Scott, Seita Salvatore, Lucas Scott, Hayden Russell, Emily Parker
Párosítás: HaySei
Műfaj: slash, dráma, fluff
Besorolás: +14
Figyelmeztetés: Trágár szavak.
Hozzáfűzés: Na akkor itt is lenne a rész, és most egy kicsit boldogabb résszel jöttem.. vagy nem? 😂 Majd kiderül.Jó olvasást cicáim^^
~Dia

- Igen, tessék?
- Hayden... átmehetnék?
- Gyere nyugodtan.. Várlak.
- Oké. - Rakom le a telefont és már rohanok is legjobb barátomhoz.

Egyszerűen rá van szükségem. Mikor háza elé érek, ő már automatikusan nyitja ki nekem az ajtót. Ajkaira tapadok, karjaimat nyaka köré kulcsolva, ő pedig meglepődve viszonozza a csókom, kezeit derekamra helyezve.
- Hayden... szeretkezzünk.
- Szeretkezzünk?
- Igen... én... nem dugni, baszni vagy szexelni akarok.. azt akarom, hogy szeress.
- Ezt nem kell akarnod. - Susogja. -Szeretlek. - Leheli az ajkamra.


~~~°~~~

Halkan fekszünk egymás mellet, ő hajamat babrálja én pedig csupasz mellkasát cirógatom. Most jól érzem magam.. biztonságban.
- Te Hay. - Könyökölök fel, hogy lássam az arcát.
- Hm? - Érdeklődik, tincseimet tovább simítva.
- Mi.. azután a buli után.. lefeküdtünk?
- Igen. - Mondja kertelés nélkül.
- Aha.. most már értem miért fájt annyira a seggem, csak nem volt megemlítésre méltó. - Vigyorodom el, puszit nyomva a szájára.
- Nem haragszol?
- Nem-igen. Meg már mindegy. - Vonok vállat.
- Egyébként akartam már kérdezni, hogy mi van Williammal?
Megrázom a fejem és kicsit elszontyolódva kezdem mesélne a történteket - apámat kihagyva a meséből -.

Emily Pov

William mit sem sejt. Vakon vezetem... annyira megakarja védeni azt a szánalmas kis buzit. Nem értem mi oly különleges abban a féregben.
Szabályt én nem szegek, Lucas pedig nem az én fiam. " Ha fiad születik, öld meg " Seitát pedig hamarosan megölhetjük, bár sokat gondolkodom azon, hogy mi lenne akkor, ha méregkapszulát raknék egyszer az ebédjébe... neem, az nem elég. Rose nem tudott végezni a vakarccsal. Megszakította a kapcsolatot a bandával azzal, hogy meghalt, így Seitát nem lassan fogjuk kinyírni.. szenvedni fog.


- Főnök.... most egy házban van, annál a barátjánál.
- Nyugodjatok meg.. még nincs itt az ideje, legyetek türelmesek. - Mondom nyugodtan, mikor hallom, hogy a háttérben mindenki üvöltözi, hogy halál a fiúra.
- Rendben főnök, akkor tovább figyeljük. - Rakja végül le a telefont.

De már nem kell sokat várnunk.

Hayden Pov

Kikerekedett szemekkel hallgatom azt, amit Seita mond. Megakarják.. ölni? William nem szereti.. aha. Ez furcsa.
Magamhoz szorítom a rázkódó testét, erősen szorítva. Mamám.. mikor szerettem  bele ebbe a szőkeségbe? Egyszerűen gyönyörű.
- Ne aggódj Sei.. én itt vagyok neked. Vigyázok rád. - Puszilom meg az arcát.
- Köszönöm. - Mosolyog fel rám, csillogó felemás szemeivel. Imádom!
- Elvinnélek egy randira. Szabad?
- Hogy szabad-e. Örömmel megyek el veled bárhova! - Vigyora hatalmas, ami arra késztet, hogy viszonozzam ezt a gesztust.
- Akkor öltözzünk fel, és menjünk a vidámparkba! - Pattanok fel az ágyból.
- Vidámpark? - Kacag fel, akár egy ártatlan gyöcök. - Mi vagy te, valami nagy baba? Ez aranyos. Mehetünk. - Vigyorog. - De előtte. - Perverz mosoly. - Fürödjünk le! - Ragadja meg a kezem és már húz is magával... a komolyan szerelmes vagyok.


~~~°~~~

- Arra is üljünk fel! - Pattog mellettem, mint egy bolha, ch.. még hogy én vagyok a nagy gyerek, bár nagyon szorakoztató őt így látni. Örülök, hogy most nem olyan búskomor, mikor mesélte a történteket. Felülünk az óriáskerékre, ami lassan, lomhán megy felfele, Sei pedig ragyogó szemekkel néz kifelé... olyan aranyos, miért akarná bárki is megölni őt? 

Alaposan végignézek rajta. Testalkata karcsú, és alacsony. Fogalmam sincs, hogy hogyan lehet az, hogy csípője olyan, mint egy lánynak.. és a feneke.. jesszusom, az maga a tökély. Arcára téved a tekintetem, amit már annyiszor láttam, képes lennék minden fajta segítség nélkül letudnám rajzolni. Felállok az ülőhelyről, mögé sétálok és átkarolom a derekát, fejemet vállára hajtom, ő pedig kuncogva fogja meg a kezem.

- Most boldog vagyok. - Sóhajtja, rám pillantva. - Nem érzem magam fenyegetve, pedig bármikor megölhetnek. - Fordul meg az ölelésemben, karjait nyakamba akasztja.. az államig sem ér ez a kölyök, és még így is lábujjhegyen áll.
- Lehet egy kérésem?
- Persze.
- Ne beszélj a közelembe a halálról, oké?
- Jó, jó. - Nyom egy csókot a számra. - Hamarosan leérünk... kaphatok vattacukrot?
- Hát persze! - Nevetek fel jókedvűen


~~~°~~~

Két teljes hét, ami tökéletesen telt Seivel. Bár egyik nap eléggé leterhelt fejjel jött a házamba, hatalmas bőrönddel. Sírt egész délután, valamit motyogott a nagymamájáról, de nem értettem belőle sokat, így gondoltam halogatom még a dolgot. Ma érkezett el a nap, hogy kikérdezzem..

Seita Pov


~~~ Pár nappal ezelött ~~~ 

Sokáig gondolkodtam azon, hogy Haydenhez költözöm... hisz vele boldog vagyok, és remélhetőleg nem hazudik nekem, ő az utolsó reményem, hiszen azt mondta szeret.. de nekem még van egy lezárandó kapcsolatom, így hazamegyek és beszélek Willel.

Hazaérve Williamat a kanapén találom. Azt hittem kész vagyok vele beszélni, de most az egész testem remeg és tart ettől az elkerülhetetlen dologtól.
- William. - Sóhajtom.
- Igen? - Mosolyog úgy rám, mint ha nem történt volna semmi, és ez felbassz.
- Tudod. - Helyezem magam kényelembe. - Sokat gondolkodtam azon, hogy miért nem vagy képes velem lefeküdni. Nem értettem... talán csúnya vagyok, írtózól tőlem? Ezeket a kérdéseket tettem fel magamban. A kapcsolatunk elején minden tökéletes volt, végre szerelmes lettem, a rózsaszín köd a szemem előtt elvakított. Azon filóztam, hogy érted tényleg legyűrném a kamasz hormonjaimat, de te nem vetted észre, hogy már nem cigizek, vagy nem iszok alkoholt. Tévedtem. Te vagy a gyerekes, nem én! A fiad megdugott, fenyegetett, és mikor elakartam neked mondani mindent te éppen azt a kurvát kefélted! - Álltam fel, egyre hangosabban beszélve. - Hazug vagy te is! Nem is szerettél soha, azért nem feküdtél le velem, mert hetero vagy! Mond el az igazat.. mit érzel irántam. - Tettem derekamra a kezemet.
- Igazad van. - Fapofával beszél. - Soha nem szerettelek úgy, de barátként tekintek rá.. és igen, hetero vagyok. Ettől függetlenül nem szeretnélek elveszíteni.
- Barátod? Nem szeretnél elveszíteni? Hát elveszítettél... Miért kellet a szemembe hazudnod, ha? - Kiállatom el magam. - De tudod mit? Mikor még "együtt" voltunk kibaszottul megcsaltalak, és kurvára élveztem a szexet. Mondok jobbat! - Nevetek gúnyosan. - Szeretkeztem Haydennel, mert ő megbecsül! Nem csak barátjaként, de szeret is, veled ellentétben. Elmegyek innen, de mama.. - Motyogom, de abban a pillanatban egy csattanást hallunk a konyhából. Felvont szemöldökkel megyek abba az irányba. Lélegzetem elakad, a levegő fagyossá válik.
- William! - Kiálltok ki. - Hívd a mentőket!
- Miért? - Rohan be.
- Baszd meg, csak hívd! - Szaladok nagyihoz, aki most a padlón fekszik eszméletlenül. Ellenörzöm, hogy lélegzik-e még, és felsóhajtok, ahogy hallom a levegővételével minden rendben. Felemelem a fejét, ellenőrizve, mennyire ütötte meg, mennyire súlyos. Észre sem veszem, hogy a könnyek patakokban folynak az arcomon. Mamát semmiféleképpen nem veszíthetem el.. minden rendben lesz! Tudom, hogy ő soha nem adná fel az harcot.
A mentősök szinte betörnek, gyorkérdéseket téve fel nekem, amikre szipogva válaszolok, és mivel a hozzátartozója vagyok, beszállhatok a mentőkocsiba. Mama kezét fogva vártam, hogy a kórházba érjünk.


~~~°~~~

Nincs komoly baja, de azt mondták, jobb ha egy hétig bent tartják, de még nem ébredt fel, és nem nagyon akarnak beengedni hozzá.


~~~ Jelen ~~~

- Elmondod mi történt velem, amikor a bőrönddel jöttél hozzám? - Fogja meg a kezem, Hayden.
- Ühm... Williammal megbeszéltem a dolgokat, már amennyire.. Mama elájult, most még mindig a kórházban van, bár már felkelt és jobban is érzi magát.. az orvosok aggódnak érte.. mert emlékezet kiesése van. - Sírom el magam, Hay karjaiba simulva. - Nem emlékszik rám! - Bújok jobban hozzá. - Mit tegyek? Miért ilyen elbaszott az életem?
- Shh. nem elbaszott. A mamáddal minden rendben lesz.. és kérlek ne sírj! - Nyúl az állam alá. - Szeretlek. - Leheli az ajkaimra.
- Én is szeretlek. - Szipogom, megnyugodva, megcsókolva, agyamat kikapcsolva. Nem akarok semmire se gondolni, csak arra, hogy most vele vagyok... boldog vagyok, de meddig tart ez még?
Apámmal is beszélnem kéne..
Holnap elmegyek hozzá.. de ma csak Haydennel foglalkozom.

Folyt.Köv :3

2017. március 16., csütörtök

Hazugságok Bűvkörében 4.

Hazugságok Bűvkörében 
4. 
Hazugságokkal Körülvéve


Hossz: 4/6
Szereplők: William Scott, Seita Salvatore, Lucas Scott, Hayden Russell
Párosítás: WillSei, LuSei, HaySei
Műfaj: slash, dráma
Besorolás: +14
Figyelmeztetés: Trágár szavak.
Hozzáfűzés: Sajnálom, hogy ennyit késett a rész, de sokat gondolkodtam hogyan oldjam meg eme részt.. Na de most itt van és remélem tetszeni fog. Jó olvasást cicáim^^
~Dia

William Pov


~Visszaemlékezés~

Táskámba nyúlva veszem elő a fegyverem. Rose, mire készülsz? Összeszűkített szemekkel követem. Gyorsan körül néz, majd tovább megy... tudja, hogy követik? Picsába. Ciccegve hívom fel a bérgyilkosom, hogy a célpont most száll be az autóba. Én felszállok a motoromra és úgy követem Roset.
Megérkezünk egy elhagyatott épülethez.. mit akarhat itt?

Osonva megyek utána.... egy gyűlés? Mamám.. ezt most jelentenem kéne a rendőrségnek, de nem vagyok abban a pozicíóban, így csak próbálok minnél jobban fülelni.

- Rose! Na végre, azt hittük nem is jössz. - Szólal fel egy ember... gondolom ő a főnök.
- Most már itt vagyok. Fogjuk rövidre a dolgot.
- Hát jó. - Motoszkál, ha jól hallom. - Itt van, ezzel gyorsan végezhetsz vele.
- És ha nem akarom megölni? Még csak egy két éves kisfiú!
- Nem mi döntöttünk így, te pedig aláírtad a szerződést, így hivatalosan is ide tartozol, és tisztában vagy a szabályainkkal! Ha te nem ölöd meg az édes kis fiacskádat, majd mi fogjuk, de az nem lesz se gyors, se kíméletes.
Erre Rose már nem válaszolt., dühöngve könnyes szemekkel futott ki én pedig utána. Hazamegy.. megölni a két éves kisfiát... mert aláírt egy szerződést? Milyen beteg banda ez?

- Ne haragudj Rose.. de ezt nem engedhetem.. - Motyogom, miközben írom le bérgyilkosomnak a koordinátákat, hogy megölje őt.


~°~

- Nyugodj meg, Seita. - Suttogom az alvó gyermeknek. - Megvédlek. - Simítok végig nyugodt arcán.

~Visszaemlékezés vége~

- Seita a féltestvérem?! - Ront be a lakásba a fiam.
- Remek. Rájöttetek. Már csak ez hiányzott.
- Könnyen ki lehetett logikázni. Apa, ez nagyon furcsa! Te végig tudtál róla? Miért nem mondtad el?
- Ez bonyolult. - Hunyom le a szemeimet.
- Ráérek. Apa, bízhatsz bennem. - Ül le mellém.
Sóhajtva mondom el neki a féligazságot.


~°~

- Akkor Seita miatt halt meg anya? - Kiállt fel mérgesen.
- Mi? Nem, félreértetted...
- Mit értenék félre? Ha az a féreg nem születik meg...!
- Lucas!
- Mi van?
- Fejezd be a rimánkodást. Seita nem tehet semmiről, és lakat legyen a szádon, nem azért mondtam el neked, hogy kitálalj a szőkeségnek.
- Oké... akkor.. Seita szabad?
- Tőlem aztán meg is baszhatod. - Dőlök hátra kényelmesen.
- Mekkora egy tahó vagy apa.
- Talán az vagyok. Pont leszarom, hogy te mit teszel vele, csak azok az emberek ne találják meg.
- Hát jó.

Seita Pov

Végül csak felemésztettem azt, hogy van egy féltesóm.. így haza fele vettem az irányt. Úgy érzem, hogy egy hazugságokkal teli bűvkörbe kerültem.
Hazaérve senkit nem akarok látni, így William - aki a kanapén kényelmesen henyélt - sem méltatom egy köszönés erejéig, csak szeretnék lefeküdni aludni.
Felcaplatva a szobámba, készülnék rögtön az ágyamba, de Lucas meztelen felsőtestével találom magam szemben. Ijedségemben majdnem felsikítok, de tenyeremet még időben helyezem szám elé.

- Mi a fasz? - Mondom frusztráltan, próbálva nem az izmait stírölni.
- Itt maradunk, úgyhogy ez már kettőnk szobája, vedd le ezeket az undorító posztereket, utálom a rockot.
- Ez az én szobám! - Akadok ki.
- Most már nem. - Zuhan bele az ÉN ágyamba. - Te majd alszol a földön szöszke. Ja és még valami. A csicskám vagy, úgyhogy hozz nekem szépen kaját.
- Tessék? Mit zagyválsz itt nekem össze? Már miért lennék a csicskád?
- Ohohó! Azt hiszed nem tudom, hogy együtt vagy az apámmal, és te még is csalod? Kis ribanc. Láttam, hogy engem is bámulsz. - Vigyorodik el. - Tehát hozz nekem valamit. - Dob megy az egyik párnával.
Idegesen megyek le a konyhába, hogy valamit felvigyek annak... a .. ah. Faszom kivan.


~°~

Hetek óta megy ez így. Lucas cselédje vagyok, Williamnek nem mondhatok semmit, Haydennel pedig már nem is beszélek nagyon. Az egyetlen jó dolog hogy nagyi szobájába átcuccolhattam, mert ő kérdezés nélkül kedvesen befogadott az aranyos kis kuckójába.
Plusz... néha nagyon furcsa érzés fog el mikor sétálok, mintha követnének, vagy én nem is tudom.
Az érettségim megvan, mindegyik tantárgyam négyes lett, bár nem készültem rá sokat, büszke vagyok arra, hogy ilyen színvonalat megtudtam tartani.

- Seita! - Kiálltja el magát Lucas. Sóhajtva indulok az emeletre, mert esze ágába sincs elmondani, hogy mit szeretne, ahhoz szemtől szembe kell állja vele, hogy utána mosolyogva visszaküldjön a földszintre pár dologért. Komolyan a combom és seggem is sokkal feszesebb mióta ennyi lépcsőzök miatta.
- Igen? - Nyitok be.
- Gyere csak ide. - Mutatóujjával hívogat. Nyelek egy hatalmasat, de megközelítem. - Közelebb. - Vigyorodik el, mire én egészen feltérdelek az ágyra. - Most pedig szépen levetkőzöl meztelenre, ráülsz az ágyékomra és szépen kielégítesz a te csodás kis hátsóddal. - Húzza le a takarót testéről, ezzel felfedve előttem merevedését.
- Én.. nem akarom! - Szöknek könnyek a szemembe. Eddig soha nem kért tőlem ilyet! Miért pont most?
- Azt akarod, hogy  Will megtudja, hogy csalod?
- Ne-nem. - Dadogom, majd felé hajolok.


~°~

Zokogva öltözöm fel, sajgó végtagokkal. Nem bírom tovább! Elmondok mindent Williamnak, csak Lucas hagyjon békén!
Megállok a szobája előtt, aminek ajtaja résnyire nyitva van, kicsit jobban kihajtom. De rögtön elsápadok.. William... éppe-éppen Emilyt...
Könnyeim még jobban neki indulnak, ám próbálom visszafogni magam. Halkan visszahajtom az ajtót, hallgatva a nyögéseket, ezzel jobban fájdítva a szívem, végül a bejárati ajtóhoz sétálva, magamhoz veszem a kulcsomat s kilépek a házból. Rohanok.. nem tudom hova és miért, de csak rohanok, míg lábaim fel nem adják a szolgálatot. Lerogyok az aszfaltra, hátamat az oszlopnak döntöm. Fáj a tüdőm, a szívem veszélyesen lüktet, de nem hoztam magammal se telefont, se gyógyszereket.. ha megdöglöm.. akkor így haljak meg. Könnyeim patakokban folynak, és tudom, hogy én sem vagyok ártatlan. Én kiakadtam, ezért feküdtem le Haydennel... Lucas pedig kényszerített... William? Csak úgy megdugja azt a picsát! Hazug. Hazug vagyok. Körülöttem mindenki hazudik.

- Emeld fel a fejed, Seita. Ne búslakodj. - Hallok meg egy ismerős hangot. - Kelj fel. Nem lenne jó, ha azok az emberek megtalálnának. - Szemeim elkerekednek, hallva a lágy, még is férfias, erős hangot.
- APA?! - Kiálltok fel, felpattanva, jobban megvizsgálva az arcát. apa.. te.. de őt... kivégezték. - Te.. te... ho-hogyan? - Mutogatok remegő kezekkel.
- Tudom.. sok kérdésed van.. az első amire válaszolok, hogy nem álmodsz. - Válaszol nyugodtan. - Most gyere velem, nem maradhatok sokáig az utcán. Nem foglak bántani. - Mondja, miközben kapucniját fejére rakja... lemaradtam... lemaradtam.. Hitetlenkedve indulok utána, nem tűnik veszélyesnek.
Sokat sétálunk, én mélyen gondolkodom, hogy még is mit keres itt... de biztos mindenre megkapom a válaszom. Egy háznál áll meg, ami nem igen modern. Sőt.. a kinézete eléggé lepukkant, ám megyek utána, már csak kisebbeket szipogva. A ház belseje sokkal jobban néz ki, mint a külseje.

- Ülj le nyugodtan. - Mutat a kanapéra, én pedig teszem amit mond. - Tedd fel a kérdéseidet. - Ül le elém.
- Mit keresel itt? Neked halottnak kéne lenned! A bíróság halálra ítélt.
- Úgy érzem már elég idős vagy ahhoz, hogy elmondjam a teljes igazságot. Jól figyelj rám. - Sóhajtja. - Ne menj többet William közelébe, se Lucas, de Emily közelébe, tőlem végképp maradj távol. Anyád még évekkel ezelőtt hatalmas bajba keverte magát. Olyan emberekkel találkozott, akik az egész családra veszélyt jelentenek... főleg rád. Azok az emberek téged keresnek. Úgy tudták meghaltál, de mivel életben vagy, kiakarnak nyírni. Én azért erőszakoltalak meg, mert kényszerítettek rá, fenyegettek azzal, hogy egy ideig életben hagynak, ám nekem ahhoz nekem kellet téged bántanom. Tudom, hogy egy sajnálom nem elég... de sajnálom. Hogy vagyok életben? Hát fiam.. ez egy kicsit bonyolult. William és én együtt voltunk rendőrök, de te persze ezt nem tudhattad. Olyan bajkeverőket kerestünk, akik már sok embert megöltek az értelmetlen szabályaik miatt. Anyád pedig beleütközött egy ilyen bandába. Méreg kapszulákkal foglalkoznak, amik szempillantás alatt megölik az áldozatot. Rose ilyet akart neked beadni.. a banda egyik szabálya : "Ha fiad születik, öld meg. Csak lányod lehet!" És mivel odatartozott, megkellet volna tennie.. ha Will nem bérelt volna fel egy gyilkost, azért, hogy megölje, mielőtt téged ölt volna meg. Hah.. az a két rendőr, akiről szó volt a bíróságon.. nem gyilkoltam őket meg.. nem tudnék. A bírónő pedig egy közelebbi barátom és tudta, hogy mit dolgozom. Amikor kimondta, hogy halálbüntetés nem pont halálra gondolt. Természetesen fél évet le kellet ülnöm, mert "bántottalak", bár meg sem ártott. Így már két hónapja figyelek rád és próbálom elkapni azokat az embereket. De még nem jártam sikerrel. - Fejezi be a mesélést.
- Aha.. - Reagálom le ennyivel, de belül kiabálok, ütök, sírok. Will megölte anyámat.. mert ha nem teszi én halok meg.. Aha. Erre nem lehet más mondani. Megmondtam.. hazugságok vesznek körbe.. ami engem is azzá tesz.
- Fiam. Biztonságba kell menned.
- Biztonságba? Mi lenne, ha előcsalnánk azokat az embereket.. csali leszek. - Vázolom fel érzelemmentesen, üveges szemekkel.
- Veszélyes. - Lengeti a kezét.
 Leszarom! Nem akarok úgy élni, tudva, hogy bármelyik pillanatban lelőhetnek, megfojthatnak. Csaljuk őket csapdába.. a biztonságos helyeket nagyjából elkerülöm, akkor előjönnek azok a dögök. - Semmi érzelem nincs bennem.. Az életem el van baszva.. pedig csak tizennyolc éves vagyok!
- Nem akarom, hogy..
- Apa! - Szakítom félbe. - Elakarod őket kapni?
- Igen.
- Akkor.. hadd legyek csali. - Pillantok rá.
- Túl bátor vagy. - Ingatja a fejét. - Még mindig imádom a szemeidet. - Mosolyodik el lágyan.
- Ezt beleegyezésnek vélem. - Viszonzom a gesztusát. - Akkor.. én most megyek.
- Rendben. - Áll fel, majd én is, és megölelem.. a haragom vele szemben.. sehol. Elengedem, majd kilépdelek a házából - már ha ez az - . 

Ez a nap egyre érdekesebb.. és még nincs vége.

Folyt. Köv >.>

2017. március 11., szombat

Hazugságok Bűvkörében 3.

Hazugságok Bűvkörében 
3. 
!? Féltestvérek ?!


Hossz: 3/6
Szereplők: William Scott, Seita Salvatore, Lucas Scott, Hayden Russell
Párosítás: WillSei, LuSei, HaySei
Műfaj: slash, dráma
Besorolás: +14
Figyelmeztetés: Trágár szavak.
Hozzáfűzés: Na, akkor itt is lenne a rész ;) És nagyon köszönöm Ritsu Onodera -nak, akinek mellesleg nagyon jó a blogja Yaoi Fanfiction Magyarul TESSÉK MEGNÉZNI! Még akkorsem ha nem szereted az animéket, mert én azt mondtam >.< XD Tehát köszönöm neki az eddigi kommenteket. Szeretlek titeket cicáim, jó olvasást! JA ÉS FIGYELEM! WILLIAM KORÁT MEGVÁLTOZTATTAM! MOST MÁR 40 ÉVES. REMÉLEM NEM BAJ >.>

Hirtelen pillantok az ajtó felé, de nem áll ott senki.. mi a??
- Mi a baj? - Zökkentet ki Hayden.
- Semmi, csak... mint ha.. valaki szólított volna.. - Rázom meg a fejem. - Kiszállnál már belőlem? - Csattanok fel idegesen.
- Jó,jó nyugi. - Száll le rólam, és elkezd öltözködni.
- Elmehetek fürdeni? - Kapkodom fel a cuccaimat a földről.
- Csak nyugodtan... tudod hogy merre van.

Dünnyögve lépek be a fürdőszobába, engedve a kádba meleg vizet. Beülök a kádba és egyből ellazulnak az izmaim. Miért hallottam apám hangját? Milyen beteges kínzás ez?
Nyakig elmerültem a forró vízben, próbálva kikapcsolni az agyam.



*

Vissza kéne mennem Williamhez... mert most már kurvára rám tört az a fos bűntudat. Sóhajtva pillantottam Haydanre, aki nagyban nézett valamit a hülye tévén. Egyszerre kapjuk fel a fejünket az ajtókopogásra. Kelletlenül felállok és a bejárathoz csoszogok, kinyitva az ajtót.

- William?
- Megbeszélhetnénk? - Néz rám.. könnyes szemekkel... Ó, mamám!
- Persze. - Motyogom. Várj meg, összepakolok. - Nem nézek a szemeibe. Hayden nem kérdezett semmit, mikor elpakolom a ruháim és köszönés nélkül kilépek az ajtón. William autójába is némán nézem az utat. Hazaérve megállok a nappaliban,, a csapos még mindig itt van.. a nőt nem látom sehol. Levágom a táskámat a földre s várom a magyarázatot.

- Seita.. - Fújja ki a levegőt. - Ő itt a fiam.. Lucas. - Mutat maga mellé.. kösz baszd meg rájöttem. - Az anyja már régebben meghalt egy autóbalesetben. .bár akkor már nem voltam együtt azzal a nővel, mert mást szeretett. Lucas csak kettő éves volt, mikor ebbe a házba beköltöztünk, én pedig találkoztam Emilyvel.. megszerettem őt, ő is engem, Lu-t pedig sajátjaként nevelte. Sokáig éltünk egy családként. Mikor Lu betöltötte a húszat, eltüntek, csak egy papírfecnit hagytak, melyre annyi volt írva "Sajnálom". Azért nem mondtam el neked, mert nem hittem volna, hogy visszajönnek, te pedig nem kérdezted.  - Fejezi be a mesélést.. De én valahogy leakadtam annál a résznél, hogy Lucas anyja is úgy halt meg, mint az enyém.. de kicsi a világ. Egyébként jó tudni, hogy Will biszex.

- Értem.. én.. nem haragszom, csak meglepődtem, hirtelen ért ez az egész.. csak furcsa. Amúgy... halálosan hasonlítotok! Csak.. Lucas egy fiatalabb kiadás. - Kuncogok halkan, amire az ő ajkukat is elhagyja egy kisebb nevetés. - Akkor most már itt fognak lakni? - Vágok bele a komolyabb témába. - Mert.. nekünk a nagyival nincs hova mennünk. - Biggyesztem le az alsó ajkam... tényleg! Nem is tudom, hogy mama hogy reagált erre az egészre.
- Még.. - Pillantott a fiára. - Nem tudom.. de ti itt maradtok, csak.. - Sóhajt. - Ez nehéz. Még Emilyvel is meg kell beszélnem, hogy mi legyen. - Néz karórájára. - Hamarosan visszajön. Lucas, Seita, eltudnátok menni sétálni? Legalább megismeritek egymást egy kicsit. - Mondja ránk pillantva. - Kérlek. - Teszi hozzá.
- Oké. - Kel fel a kanapéról. - Gyere Sei. - Indul meg.
- Nem vagyunk puszipajtások, ne becézgess. - Morgok rá, de azért utána lódulok.

Csöndben sétálunk egymás mellet. Komolyan, nem tudom mit kéne kezdenem ezzel a helyzettel, és nem is nagyon akarok.. csak azt kívánom, bár meg sem jelentek volna. Zavar az a nő.. Emily.. William az én pasim! Akit... sikeresen megcsaltam.. na baszd meg! Most már három problémám is van! Egy.. a megcsalás.. kettő, Will családja.. és az érettségi.. faszomat. Az élet köcsög, és mindenkivel kibasz, nincs kivétel.


- Egyébként. - Szólalok meg végül. - Mennyit tudsz anyudról? Az igaziról.

- Hm... Nem sokat, pedig apa szeretett róla ábrándozni, akarta, hogy én is ismerjem valami szinten. A neve Rose volt, fekete, hosszú haj és égkék szemek, nem volt valami magas. A kedvenc kajája rántotthús rizzsel volt. Kedvenc országa pedig Japán.. - Sorolja, de én totál lesokkolok.
- Teljes neve?
- Rose Salvatore... miért? - Mosolyodik el rámpillantva.

......


Kész.. végem..
EZ LEHETETLEN!


- Mert.. az án anyukámat is így hívták.. és autóbalesetben halt meg. - Dadogom, hatalmasra nyílt szemekkel.

- Te-tessék? - Ő sem akarja elhinni.
- A nevem Seita Salvatore! Anyukám Rose Salvatore..
- Apád neve?
- Ez miért fontos? - Mérgelődöm.
- Mondd már!
- Christopher.. - Motyogom.
- A büdös kurva életbe! - Emeli fel a hangját. - Akkor ezért hasonlítasz ennyire anyára, mert te is a fia vagy. - Csapta magát homolkon.
- .... Féltestvérek vagyunk? - Sokkolódon le.. nem.. ez nekem már rohadt sok.
- Úgy tűnik.. - Fújja ki a levegőt. - Beszélnem kell apával. - Fordul vissza, de én csak állok egy helyben. - Te nem jössz? - Kérdezi, amire fejemet rázom, ő pedig vállat vonva megy el.

Van. Egy. Féltestvérem. Méghozzá a szeretőm fia! Lehetséges.. hogy William tudta, hogy ki ő volt az anyám.. és ezért segített nekem.. mert hasonlítok anyura?! CSAK EGY KIBASZOTT PÓTLÉK VAGYOK?


William Pov


Nem gondoltam volna, hogy visszajönnek. Honnan is tudhattam volna? Hiszen két éve annak, hogy elmentek! Hatalmas gondot okoznak most nekem azzal, hogy itt vannak.


- Emily. - Forgatom meg a szemem. Gondoltam, hogy nem érti meg a döntésem. - Nem maradhattok, nekem.. - Nem tudom befejezni.

- Neked? Új családod van? Ki? Az a pszichopata, buzi, emo fiú? Na ne röhögtess! Mi vagyunk a családod! - Csattan fel idegesen.
- Me beszélj így Seitáról! Ő egy okos és jó fiú, attól függetlenül, hogy most éli a kamaszkorát.
- Fogadni mernék, hogy annak a ribinek a második fia. - Teszi karba a kezeit.. nem válaszolok. - Tudtam! Én úgy tudtam! Még mindig szereted Roset, és ebben a kisfiúban megtaláltad, mi? Kihasználod! Már basztatok is?
- Használja ki a halál! Ő egy fiú.. nem lennék képes lefeküdni vele, és ezt te tudod a legjobban. Csak elterelem a figyelmét.
- Játszól az érzéseivel. Gondolom azt hiszi szereted.
- Mert ez így is van. - Morgom kelletlenül.
- De nem vagy szerelmes belé. 
- Hát... nem. - Túrom hátra a hajam. - Csak meg akarom óvni.
- Te hazudsz neki, és ez nagyobb fájdalom William, nem hittem volna, hogy ehhez kell majd folyamodnom.. De.. - Feszíti ki a mutatóujját. - Ha nem maradhatunk itt, elmondom a te kicsi Seitádnak, hogy miattad halt meg az anyja, mert egy gyilkos vagy.
- Nem vagyok gyilkos! - Lököm el a kezét az arcom elöl.
- Igazad van, csak felbéreltél valakit, hogy nekimenjen autóval. Egy és ugyan az. Arról meg ne is beszéljünk, hogy kétszínű vagy! Ezért mentünk el Lucassal, mert bajba kevertél volna minket.
- És az a megoldást, hogy elmentek? - Emelem fel a hangom.. hála az égnek, hogy most nincs itt senki, mert még mielőtt Emily visszajött volna Seita mamája elment valahova.
- Drogdíller és rendőr voltál egyben! Szórakozol velem William Scott?
- Megfenyegettek, ezért drogdíllerkedtem.. de abbahagytaam! Már rendőr se vagyok.. hanem fizika tanár.
- Te most hazudsz nekem? - Ráncolja mérgesen a szemöldökét.
- Nem! És hagyjuk a témát!
- Akkor maradhatunk?
- Ja.. - Vágom oda, amire győzelemittasan elvigyorodik.. hülye kurva.

Mit tegyek?


Halk sóhajjal nyúltam a telefonomért, hogy felhívjam Seitát, hogy mostmár jöhetnek vissza, de abban a pillanatban csapódik ki a bejáratiajtó


- Seita a féltestvérem?!


Folyt.Köv XD

Na... hát.. hüm >.> Nem volt valami hosszú.. de remélem eseménydús volt.. És gondolom senki nem számított erre XD Hát... ez még mindig semmi >.<
Holnap próbálom hozni a részt.. de még nem biztos.

2017. március 9., csütörtök

Hazugságok Bűvkörében 2 . 5 (+18)

Hazugságok Bűvkörében 
2 . 5 
+18
Alkoholista Állat

Hossz: 2.5/6
Szereplők: William Scott, Seita Salvatore, Lucas Scott, Hayden Russell
Párosítás: WillSei, LuSei, HaySei
Műfaj: slash, dráma(??) smut
Besorolás: +18
Figyelmeztetés: Trágár szavak. Szexuális jelenetek
Hozzáfűzés: Hát.. igazából hirtelen megcsapott az ihlet ezzel a kis rövid résszel, így gondoltam megírom. ( ÉS NINCS BENNE A FÜZETEMBE, OMG XD )

~Hayden Pov~

Seita néha nagyon morbid tud lenni ha berúg, de komolyan. Nem elég, hogy hangosan énekelget, de még táncol is... nem is akárhogy.. olyan.. szexisen, amire még egy hetero srác is rámozdulna, így nem lepődtem meg mikor elég sokan körbeállták és szurkoltak neki, miközben seggriszálással vonaglott a tánc ritmusára. Még pár percig bírtam nézni, majd inkább a tömeg közé vágtattam, és kirángattam az épületből.

- Naa.. Most mé' hoztá' ki? - Beszél kicsit értelmetlenül.
- Hogy friss levegőt kapjon az a hülye agyad, ahol most éppen céklalé folyik. Hazaviszlek, már elmúlt éjfél.
- NEE! Nem akarok... a... haza menni! - Öleli át a nyakam.
- Seita, szállj le rólam... - Próbálom eltolni, de ajkaimra tapad. Az alkohol savanykás íze átszökik az enyémbe, pedig én direkt nem ittam annyit, hogy pia szagú legyen a szám.. erre.. ez történik.
- Vigyél inkább magadhoz. - Vigyorodik el, mikor már elvált tőlem.
- Haver, állj már le... neked ott van Will.. - Akadozom meg, mikor fenekét az ágyékomnak tolja.. a... hogy milyen formás domborulata van..
- Tudod... William nem akar velem lefeküdni, me' szerinte csak egy lázadó emo kölyök vagyok. Hagy aludjak veled! - Hátát mellkasomnak nyomja, én pedig magamhoz ölelem.
- De csak alszunk! - Figyelmeztetem előre.
- Há' persze! - Kuncogja el magát, majd előre szalad, és pedig utána. 

Hozzám fele menet eléggé viccesen telik.. meg erotikusan. Egy, mert mint két hülyegyerek fogócskáztunk, kettő, mikor elkaptam hozzám simult és csókot nyomott a számra. Nekem őszintén nincs vele bajom, hiszen Seita nagyon vonzó.. és a segge.. O mamám! Úgy megraknám, főleg hogy Willel már egy éve együtt vannak és.. ha nem feküdtek le az annyit jelent... hogy most irtó szűk lehet az alfele táján.

Szinte berontottunk a házamba, faltuk egymás ajkait óráknak tűnő percekig, míg végül el nem váltunk, és mivel a hűtőmben volt még alkohol, azt is megittuk.. És éreztem, hogy nem kellet volna.

Hogy hogyan kötöttünk ki a szobámban már nem emlékszem, csak arra, hogy kitört belőlem az erőszakos állat.
Semmi ruha nem volt rajtunk, Seitát kikötöztem az ágyhoz, aki még nem is sejtette mi vár rá.

Hirtelen csaptam rá egyet félgömbjére, amire halkan felnyögött.. Csak nem tetszik neki? Még egyet csaptam majd még egyet, de mindegyikre ugyan az volt a reakció.

Elvigyorodva sétáltam el a titkos szekrényemhez, ami lakattal volt védve. Kinyitottam a kulcsommal, és elővettem pár játékszert.
Visszasétálva az ágyhoz fogtam meg a korbácsot, és azzal ütöttem rá, de most nyögés helyett egy kisebb szisszenés volt a válasz. Ez jobban tetszik, mint ha itt nyögdösne.. Így rávágtam még párszor, jó erősen, míg nem láttam a vörös csíkokat, melyet most én okoztam.

Széthúztam fenekét, és próbálva úgy tartani egy kezemmel,  csaptam rá bejáratára.
- ÜHM! - Mozgolódott kelletlenül.. ez már nem tetszik neki.. egyáltalán, viszont én elvigyorodtam, és addig csaptam míg véres nem lett... ez már imádom. - Ha-Hayden! - Hallottam meg síró hangját.. A.. nem szabad nagyon bántanom, mert annak nyomai maradnak, nem akarom, hogy emlékezzen erre. Fenekéhez hajolok, és lenyalom azt a kis vért, ami kiserkent, közben - már a korbács nélkül - párszor megcsapkodtam azért a formását. Egyszerűen ellenállhatatlan.
- Mond csak, Seita. - Hajolok hátára, hogy elérjem a fülét, közben merevedésemet lyukához dörzsölöm. - Szeretnéd, hogy keményen megbasszalak? - Harapok bele cimpájába.
- Ne... nem akarom. - Nyöszörög édesen, megrángatva a nyakkendőt, amivel odakötöttem az ágyhoz.
- Oh... tényleg? A tested mást mond. - Nevetek fel. - Pucsítasz nekem, mint egy jól nevelt ribanc. - Kezeim letévednek a péniszéhez, ami már állt mint a cövek.
- Ehz.. nem igaz! - Nyögdécseli, és mégjobban nekem nyomra a fenekét.. Ch.. hazug. Kinyitom a sikosító tubusát, majd férfiasságomra kenem az anyagot, hogy utána erőteljesen nyomuljak Seita édes kis fenekébe.
- Azt a rohadt, de szűk vagy! - Hördülök fel.
- NE! Kérlekhh, húzd ki! - Zokogja el magát. - Ez fájh! - Üvölt fel, de én nem is figyelek rá, inkább tovább mozgok ütemesen a kis szűk belsőjében.
- Imádom ahogyan körbefogsz.. olyan nedves és forró vagy.. nem is értem William miért nem fekszik le veled. - Ismét rácsapok a fenekére, ő pedig felnyöszörög.
- Hayden... - Pillant hátra, egyenesen a szemeimbe mered.
- Hm?
- Meg akarlak lovagolni. Lehetne? - Kérdezi, ködös szemekkel, én pedig megnyalva ajkaimat csomózóm ki a nyakkendőt, mire ő rögtön ledönt az ágyra és felém helyezkedik, és hiper gyorsasággal ereszkedik tagomra. - Ah.. Olyan nagy vagy! - Nyög fel, hátracsapva a fejét. Hosszú hajába tépek, lehúzva magamhoz, miközben ő erőteljesen lovagol rajtam. Éhesen harapom az ajkait, kezem letévednek seggéhez, amit megütök párszor, majd megmarkolom, és segítek neki mozogni. Érzem ahogy közeleg az orgazmus, mert már mindketten olyan hangosan nyögünk, mint akit kínoznának.
Seita előbb élvez el, úgy hogy nem nagyon kellet hozzáérnem, utána én élveztem el benne.
- Hát ez... eszméletlen volt. - Hanyatlott rám. - Tudod... tényleg fájt, mikor belémhatoltál. - Csücsöríti a száját durcásan, amire felnevetek és megcsókolom azokat a puha ajkakat.
- Menjünk el fürdeni.
- Okéé. - Pattan fel, mint akinek nincsen semmi fájdalma, és már rohan is el.. Ez hülye esküszöm.

Sóhajtva állok fel, a komódhoz sétálva, felvéve a fájdalomcsillapítot.. amit majd az ő torkán nyomok le, hogy holnapra ne érezzen semmit. Még magamhoz veszem a kenőcsöt, ami a sebek gyógyulására kell, és már megyek is utána.


*

Olyan hajnali háromkor vittem haza, mert biztos voltam benne, hogy William halálra aggódja magát. Seita még mindig kótyagos volt, de azért még kikunyizott tőlem egy doboz sört... Alkoholista Állat.
*

Másnap azzal hívott fel, hogy menjünk el egy kocsmába, mert nincs kedve menni suliba. Őszintén megijedtem, hogy beszélni akar velem az estéről, de mikor már ittuk a sört, nem úgy tűnt mint aki bármit is tud... Ez megnyugtatott.

Na, akkor ez a kis rész ennyi lett volna, remélem tetszett!
Most is kiderült egy kis titok... Hayden valójában milyen ember lehet? Van ennél rosszab is?
Seita biztos, hogy jól válogatja meg a barátait?