2017. február 27., hétfő

Légy A MagánTanárom 3.

Légy A MagánTanárom!
3.Rész
Beköltözés
+18

Hossz: 3/5
Szereplők: OC (Saját karakterek) William Scott & Seita Salvatore
Párosítás: Saját : WillSei
Műfaj: smut, angst(csak kicsit) fluff?(később?)
Besorolás: +18 ( De nincs részletezve a jelenet )
Figyelmeztetés: Incest!

- Apa? - Kerekednek el a szemeim. Nem.. Ne! Miért van itt? Még van egy hónapja!
- Fiam. - Mosolyodik el, amitől hányingerem van.
- Mi... mit keresel itt? - Akad meg a hangom.
- Kiengedtek. Bár felügyelet alá vont a bíróság, egyszerű volt őket lerázni. Most azt hiszik, hogy éppen egy kávézóban ülök, a telefonomat pedig eldobtam. Fogalmuk sincs, hol vagyok igazából. - Mosolya perverz vigyorrá alakul, én pedig automatikusan hátrálok. Apám feláll, és elkezd közeledni.
- Játszunk egy kicsit, Seita. - Ragadja meg a karomat, magához húz.
- Ne! Kérlek.. nem akarok játszani! - A hangom engedelmeskedik, és hangosabb vagyok a kelleténél is.
- Ugyan. - Röhög fel, miközben belemarok a fenekembe.. ó.. ne!
- Apa.. légyszíves! - Indulnak meg a könnyeim, de már az ágyra dob. Nem akarom újra! Elég volt!
Erőszakosan rángatja le rólam a ruháimat, hallom a a ruháim szakadását, idegesítő tépés hangját. Saját maga csak a sliccét húzza le.. Jó.. ég.. már úgy készült a börtönből.. hogy jön hozzám? Ez beteges! A plafont bámulom, könnyeim megállíthatatlanul folynak.
Karjaimat fejem fölé szorítja, és hallok egy csattanást... honnan szerzett bilincset? Hangosan zihálok a félelemtől, mellkasom rohamosan süllyed és emelkedik, szívem fájdalmasan lüktet a helyén.
Minden féle  jel, kérdés nélkül hatol belém, erőszakosan, kedveskedés nélkül. Zokogva kiálltok fel, kérve, hogy álljon le, de csak mozog és mozog.. addig ameddig nem bírom, és elájulok.


*

Verekedés hangjaira nyitogatom pilláimat. Kezeim elzsibbadtak, érzem még rajta van a bilincs. A hátsóm sajog és fáj. Oldalra pillantok. Szemeim hatalmasra tágulnak, mikor meglátom, hogy William és apám verekednek. Végig nézek magamon. Egy takaró rám van terítve, mely eltakarja a testem.
A rendőrség is hirtelen tör be a szobámba.. semmit sem értek.. Ismét elájulok.


*

Halk, gyengéd hangra ébredezem. Homályos látásom szinte azonnal kitisztul.
- William. - Lehelem. Kórházban vagyok, tudom.. Karomban az infúzió és mindenem fáj.
- Szia.. - Mosolyodik el kedvesen.
- Mi történt: - Fogom meg a fejem.
- Elájultál.. miután.. - Elhallgat. Tisztában vagyok azzal, hogy miért. - Ez történt veled, ami miatt visszahúzódó lettél? - Kérdezi komolyan, szemeimbe nézve. Elkapom róla a tekintetem és bólintok egyet. - Elmeséled? - Megrázom a fejem, mert egyáltalán nem tartozik rá.
- Apám?
- Vissza viszik a börtönbe. Állítólag életfogytiglant kap.
- Értem.

Mama hirtelen lép a kórterembe, aggódva pillant rám és egyből leül az ágyam melletti székre.
- Sajnálom, Kincsem! Nem kellet volna egyedül hagynalak.
- Nem a te hibád. - Mondom halkan, amire elkerekednek a szemei, rég szóltam már hozzá.
- Oh, Édesem! - Öleli át óvatosan a nyakam, könnyei megindulnak.

Samantha is belép, rögtön meg is vizsgál szavak nélkül. Érzem rajtuk a feszültséget.
- A tüdőd és a szíved most rendben van. A végbeled fala megsérült, felszakadt. Eléggé véreztél, de már összevarrtak, ám ne nagyon mozogj vele. Adtunk fájdalom csillapítót, viszont nem biztosít abban, hogy nem lesz kényelmetlen. Egy hétig maradsz itt, és ha ki is mész innen, vigyáznod kell, bekerültél a hírekbe. - Mondja miközben előkészít pár gyógyszer a számomra.
Ne már! Miért? Hogyan?! Bekerültem a hírekbe... már csak ez hiányzott az életemből...


*


A napok telnek. Mama minden nap bejár hozzám, és mindig könnyek szöknek a szemébe, amikor meglátja az állapotomat. Valamiért William is bejár hozzám délutánonként.
Ma mikor kiengedtek a kórházból.. nem sok kedvem volt hazamenni... az utcán sokan megbámultak, sokan felismertek.. Utálom az embereket, amiért ilyen kíváncsi természetük van! Miért kellet engem berakni a hírekbe?

- Kincsem. - Fogja meg a karom mama. - Egy ideid Mr. Scotthoz fogsz költözni. - Mutat le maga mellé, ahol egy táska van. - Tudom, hogy ez most nagyon hirtelen jött, de szeretném ha most ki pihennéd magad, ezt pedig a mi házunkban nem tudod megtenni. - Eltátom a számat.
- Mi? Mama, kérlek, bárhová, csak hozzá ne!
- Drágaságom. - Sóhajtja. - Megmentett téged. Bízom benne, sokat beszélgettünk. Tedd meg magadért... értem. Nem szeretném ha még ennél is jobban magadba zuhannál.
- Mama..- Vágok szenvedő arcot. - Jó rendben -  Szavak nélkül elindulok a parkoló fele, ahol már William vár. Adok egy puszit mama arcára, majd elveszem a táskát és tanárom elé sétálok. Durcásan vágom a táskámat, kinyitom az autója ajtaját és karbatett kezekkel beülök.

Miért vagyok ilyen? Mert nem képes elmondani, hogy jutott be a házba, mit és mennyit látott.
Amint elérünk a házához és kinyitja az ajtót, felrohanok a szobájába - mert már ismerem az egész lakást - az ágyára vetem magam, majd magamra húzom a takarót.
Pár perc elteltével hallom, ahogy belép a szobába. Lerántja rólam az anyagot, amire még jobban összegömbölyödök.
- Mit kérsz ebédre?
- Hüm.. - Nyögöm unottan.
- Válaszolj, Seita!
- Semmit.
- Valamit enned kell. - Sóhajtja.
- Eszek, ha elmondod hogy jutottál be a házba, mennyit, és mit láttál!
- Elmondom akkor, ha te is elmeséled apád miért lett ilyen. - Vág vissza rögtön. Frusztráltan forgatom meg a szememet.
- Semmi közöd a magánéletemhez! Csak egy tanár vagy a sok közül! Viszont.. te láttad mit művelt velem. Tudni akarok mindent, megértetted? - Állok fel, fenyegetően meresztve a szemeimet rá. - Mit láttál? - Kérdezem újra.
- Ebéd közben mesélek. - Fújja ki a levegőt, és kisétál. - Tehát mit kérsz?
- Pizzát. - Motyogom.
- Pizzát? - Hallom hangján, hogy most meglepődött.
- Tudsz sütni pizzát? - Kérdezem.
- Igen, de...
- Azt kérek. - Vágok bele mondanivalójába.
- Hah.. rendben.

Negyven perc múlva felkiált, hogy kész van. Elég szarul érzem magam, de azért leszenvedem magam a lépcsőn. A táskám a kanapén pihen, így reménykedve bicegtem oda, hogy benne van minden gyógyszerem-e. És szerencsém van, még az asztma pipa is itt van. Kezembe véve kellékeimet sétálok be a konyhába. Otthonosan leveszek a polcról egy poharat, megtöltöm vízzel és lenyelem vele az összes tablettát egyenként, néha találkozik a tekintetem Williamével. Kicsit aggasztó, hogy magasabb nálam. Sokkal magasabb. És izmos. Istenem, ez egy beton tömb! Az asztalra pillantok, ahol két hatalmas pizza van. Az étvágyam rögtön megjön, szemeim felcsillannak. Megnyalva az ajkaimat ülök le a székre. William elmosolyodva vág nekem két szeletet. Jobban megvizsgálom eme csodálatos étket. Sonkás.. Kukoricás!
Azt imádom, így nagy vigyorral tömöm magamban az egészségtelen kaját.

- Köszönöm. - Beszélek teli szájjal, hatalmas vigyorral az arcomon, amin kicsit meglepődik, hiszen sosem látta a vigyoromat.
- Szívesen.. ezért a mosolyért meg mindent. - Simít végig az arcomon. Szemeim elkerekednek, hatalmasat nyelek, egy kicsit köhögök is, és érzem, mélyen elpirulok. Mi a rák? Miért pirultam el? Anyááám, nem vagyok normális! Zavaromban inkább tovább eszek, kisebb mosolyal.
- Akkor elmondod mit láttál, és hogyan jutottál be a házba? - Térek rá a komoly témára.
- Reméltem, hogy elfelejted. - Húzza el a száját.
- Csak mond. - Nyelem le a következő falatot.
- Hát.. hívtalak párszor, de nem vetted fel. Gondoltam elaludtál, vagy valami, így idejöttem. Csengetni akartam, de pont akkor sikítottál.. és ez megijesztett. Szerencsémre az ajtó nyitva volt.. Az a férfi... - Megakad a mondani valójában. - Éppen... - Keresi a szavakat.
- Oké.. azt tudom, de mit tettél, mikor megláttad? - Szólok közbe, mert látom rajta, hogy nem akarja azt a szót használni, kimondani.
- Egy pillanatra ledermedtem.. de utána lerángattam rólad. Egy pillanatig se azon gondolkodtam, hogy csevegni fogok vele.. Mindegy! Megvertem, utána hívtam a rendőrséget, akik káromkodva elmondták, hogy megint ez történt. Nem kellet részletezniük nekem... egyből megértettem. Utána rögtön kórházba szállítottak.. véreztél is... eléggé megijedtem. - Halkul el a végére.
- Értem. - Nyalom meg ismét az ajkam. - Köszönöm, hogy megmentettél!
- Nem kell megköszönnöd. - Mosolyodik el. - Örülök, hogy valamennyivel jobban vagy!
- Mert itt vagy.. - Biztos vagyok benne, hogy megint rák vörös vagyok.. ég az arcom!
- De aranyos itt valaki! - Nevet fel jókedvűen. Vörös fejemmel inkább a magamhoz vett bögrébe bújok, nagyokat kortyolgatva, William pedig tovább nevet. - Van kedved valamit csinálni?
- Persze.. - Bólogatok.
- Van egy park a közelben, elmehetnénk sétálni.
- Hogy lássam az emberek sajnálkozó tekintetét? Egész Amerika tud a történtekről a kurva hírek miatt! - Marok a hajamba.
- Ne foglalkozz velük. - Nem válaszolok, csak durcásan csücsörítem az ajkaimat, amire jőizűen felkacag. - Jó.. akkor.. tanuljunk fizikát!
- Mamáám.. inkább az emberiség! - Forgatom meg a szemem és még magamba tuszkolok pár falatot, majd felállok. - Mehetünk. - Pillantok le rá huncut mosollyal. - És fagyit is vehetsz nekem, mert megengedem. - Teszem kezeimet a csípőmre.
- Behalok rajtad.. Rendben, kapsz fagyit. - Áll fel ő is.

Miután magához vette a pénztárcáját rögtön elindultunk.
Engedelmesen követtem őt, mélyen gondolkodva. Talán, nem is egy tanár a sok közül.. inkább egy kedves, magabiztos, jó lelkű férfi. Ahhoz képest, hogy csak 39 éves, eléggé játékos.

A park gyönyörű, egy kisebb vízesés is van, ami nagyon aranyos.
Kutyáknak elkerített kennel, ahol most éppen voltak kutyák. Egyből megtetszett egy Husky. A szemei főleg.. hozzá illet a felemásság. Barna és kék. A kutya is észrevett engem, s bár gazdája fogta a pórázt, láttam, hogy nagyon szeretne idejönni hozzám. A gazdája mit sem törődve engedte el a pórázt, a kutya pedig szó szerint nekem jött. Azt hittem bántani akar, de az arcomat kezdte el nyalogatni. Felnevettem, simogattam a buksiját. Soha nem volt háziállatom, így örömmel fogadom az állat kedvességét. Észreveszem, hogy William mellettem áll, és mosolyogva néz le ránk.

- Hé! Maguk mit művelnek a kutyámmal? - Hallom meg a férfi hangját.. ah.. a gazdája. Lerángatja rólam az állatot, kezébe veszi a pórázt, majd a férfi jobban végig mér. - Te vagy az a hímkurva a tévéből! - Fintorodik el, és undorral néz rám. - Buzi.. - Morogja, majd erőszakkal rángatja el a kutyát.
- Hím... kurva? - Pislogok párat. - Miért mondta ezt? - Lepik el a szemeimet a könnyek.
- Shh.. - Ölel magához rögtön Will. Belebújok a karjaiba, engedek könnyeimnek.. folyanak csak.
- Miért? - Sírok fel, pont nem érdekelve, hogy kínos helyzetbe hozom magamat, Williamat, mert nem egy ember van itt rajtunk kivűl. Csak annyit kezdtem el érezni, hogy elkezdett húzni engem, de fogalmam sincs merre.

Akkor nyitom ki újra a szemem, mikor hallok egy ajtócsapodást.
William két kezé fogja az arcom, és mélyen a szemeimbe néz.
- Figyelj rám, Seita. Az az ember.. azt sem tudta mit beszél. Elítélő volt. Nyugodj meg.. nem vagy.. - Megakad a mondani valójában, ezt csinálja, ha valami csúnya szót nem akar kiejteni. - Az... az ilyen emberek nem érdemelnek figyelmet!
- Én csak.. nem értettem.. hogy miért mondta rám.. - Szipogok párat.
- Mert egy bunkó állat. - Mondja durcásan, karbatett kezekkel, amire halkan felkuncogok, bégül pedig hangos nevetés lesz belőle. Behalok ezen az emberen, de komolyan.
- Wáow. Ez a nevetés.. igazán aranyos. Soha nem hallottalak még így nevetni, és kár lenne kihagyni. Sugárzik belőled az őszinteség. - Kunkorodik felfele az ajka, aminek hatására elakad a lélegzetem, a vérem hipergyorsasággal tódúl az arcomba.
- Köszönöm.. Azt hiszem. - Dadogom és inkább elpillantok róla. - Tanulhatnánk fizikát. - Motyogom.
- Komolyan? - Lepődik meg.
- Ühüm.
- Hát.. végül is.. - Vonja meg a vállát, és a dolgozó szoba felé kezd menni, én pedig követem.

- Akkor ma.. - Veszi elő a tankönyvet. - A magfizikáról fogunk beszélni. - Hangszíne rögtön tanárossá, keménnyé válik, olyanná, amit komolyan kell venni. - Kezdjük a magerővel. - Nyitja ki a tankönyvet, de nekem semmi kedvem elvenni a másikat, ami az asztalán pihen, így inkább csak közelebb húzódom hozzá, karja karomat érinti, a teste meleget áraszt.. és ez megnyugtat.
Elkezd hangosan olvasni, néha megkéri, hogy ismételjem el amit mondott ergo olvasott. Néha megkérdezi, hogy értem-e, ilyenkor csak bólintok, vagy megcsóválom a fejem, és újra magyarázza. Mikor már nagyon elmélyülünk a témában, megakad a szemem.. rajta.
Az ajkain, a szemén.. az egész arcán. Hosszabbra hagyott haja, melyet csak füle mögé tűrt, selymesnek tűnik.
- Seita! Figyelsz? - Lengeti meg a kezét előttem.
- Mi?.. Ja! Persze! - Pillantok el róla zavaromban.
- Megint lankad a figyelmed, tudod, hogy azt nem szeretem. - Nyúl az állam alá, kérve ezzel, hogy nézzek rá. Valami furcsaságot vélek felfedezni a szemeiben, kezei közé veszi az arcom és közelebb hajol. - Pihenjünk egy kicsit. - Mosolyodik el. - Utána matekot tanulunk, jó? - Paskolja meg orcámat kedvesen, majd feláll. - Megesszük a maradék pizzát, vagy kérsz valami mást? - Kérdezi, tanári stílusa már sehol, de én nem válaszolok. 
Hirtelen gyorsabban kezd verni a szívem. Fájdalmasan lüktet a helyén, nagyokat dobban, szinte ki akar szakadni. Kezemet mellkasomra helyezem, megszorítva a pólómat.
- Will.. - Nézek rá, amire ijedten ül vissza mellém. - Lent.. a tá..a táskámban.. kérlek
- Mi? Nem értelek.. - Rázza meg a fejét, majd próbál jobban rámkoncentrálni.
- A gyógyszerem! - Nyögöm fájdalmasan, érthetően.
- Hozom! - Pattan fel, és már itt sincs.. Percek sem tellnek el, mire vissza ér több tablettás tobozzal a kezében, gondolom nem akart vacakolni azzal, hogy elolvassgassa, mi melyik és mikor kell. Zihálva nyúlok a fehér-rózsaszín dobozért, kivéve belőle a gyógyszert. Kipattintom a tablettát és minden féle folyadék nélkül küzdöm le a torkomon. Akaratlanul is könnyek gyűlnek a szemembe, a plafonra nézek, próbálva lenyugodni. Óráknak tűnő percek telnek el, mire a gyógyszer hatni kezd, és már nem fáj annyira a szívem. Hálásan pillantok Williamra.
- Köszönöm. - Sóhajtom, elgyengülve ejtem magam mellé a karjaimat. Fáradt vagyok..
- Nem kell megköszönnöd.. A frászt hoztad rám! Nem akarlak elveszíteni. - Suttogja a végét.
- Mi? A végét nem értettem. - Játszom a hülyét, mert természetesen hallottam, csak jó érzés tölt el, hogy ezt mondja, bár nem tudom miért.
- Semmi, semmi - Lengeti meg maga előtt a kezét. - Na gyere. - Kap a karjai közé, mint valami kisgyereket, de nem ellenkezem. Lábaimat még dereka köré kulcsolom, karjaimat pedig nyaka köré, és erősen szorítom magamhoz, de látszólag könnyen elbír. - Nagyon könnyű vagy.. többet kéne enned.
- Hm. - Egyezek bele félálomban.. mindjárt leragadnak a szemeim.
- Álmos vagy. - Lépked kifele a dolgozószobából.
- Ühm. - Szuszogom halkan, és már csak a sötétséget látom.. Elaludtam.


*

Sírva ébredek fel. Szemeimből niagaraként folynak a könnyek. Olyan valósnak tűnt az álmom! Amiben apám ismét eljött.. és újra megtette.. és újra, meg újra, szégyen nélkül. Felkapcsolva a lámpát nézek körűl. Az óra hajnali ketőtt mutat. Az ágy előtt, melyen most pihenek egy nagyobb bőrönd áltt, rajta egy borítékkal és egy levéllel. Szemeimet megtörölve álltam fel. Magamhoz emelem a levelet és olvasni kezdem.

"Szia, Kincsem! Jól meg vagy? Nagyon aggódom ám érted! Ha Mr.Scott, valami olyat tesz, ami neked nem tetszik, csak hívj fel, rögtön ott leszek, hogy levágjam a fejét! 😈 A bőröndbe van pár ruhád, tankönyveid és ilyenek. A borítékba raktam pénzt és egy igazolást, ami egy hónapra szól, ha nem éreznéd azt, hogy suliba szeretnél menni. Viszont szeretném, ha azt nekem is jeleznéd, hogy beszélhessek az igazgatóval.. bár tudja mi történt. Na mindegy. Remélem jól érzed magad! Holnap meglátogatlak, szeretlek, Édesem!

~Nagyi💙 "

Egy hónap.. Ebből a traumából életem végéig nem fogok szabadulni.
Halkan lépdelek ki a hálóból.. Ha én itt aludtam.. akkor William hol?
Leslattyogok a lépcsőn, vigyázva, nehogy eltanyoljak. A nappaliban veszem észre, hogy a kanapén alszik, magára szorítva a takarót.
Gondolkodom azon, most mit tegyek. Végül úgy döntök, hogy csak leülök elé a földre s nézem nyugodt arcát. Olyan kedves votl velem az elmúlt hetekben. Sokat segített, habár kicsit belefurakodott a magánéletembe, de nem érdekel.
Kicsit közelebb húzodom, s ahol még van egy kis hely, lehajtom a fejem az övéhez közel, és itt alszom el.


*

Reggel ismét az ágyban kelek, felülök és magammellé nézek. A komódon egy lap lapúl, melyet magamhoz is emelek.

" Mivel már hétfő van, és nekem tanítanom kell, magadra hagylak. A pótkulcs a mélyhűtőben van - mert bezártam a lakást -, ott senki nem fogja keresni. A reggelit beraktam a sima hűtőbe. Bármi van hívhatsz, óra közepén is felveszem. Érezd jól magad, majd jövök ^^" 

~Will "

Egy kicsit elszomorodom, de amint eszembe jut, hogy ma nagyi eljön a boldogságom rögtön visszatért.
Letipegek a konyhába, megmelegíteni a reggelim, közben a méyhűtőt kémlelem.. Ez az ember hülye.. a kulcsot oda rakni.. bár éppszerű ember ott tényleg nem fogja keresni.

Délután körűl hallotam meg a csengőt. A kulcs már a kezembe volt, így úgy pattantam fel a székből, mint egy őrűlt. A boldogságtól remegve, hatalmas vigyorral nyitom ki az ajtót.. ami.. rögtön lehervad...

Folyt.Köv 

~Dia💙


2017. február 12., vasárnap

Légy A MagánTanárom! 2.

Légy A MagánTanárom!
2.Rész
A Tanár Kérése

Hossz: 2/5
Szereplők: OC (Saját karakterek) William Scott & Seita Salvatore
Párosítás: Saját : WillSei
Műfaj: smut, angst(csak kicsit) fluff?(később?)
Besorolás: +14, [később +18, Kérdéses]
Figyelmeztetés: Még nincs :'D

Lezajlik az összes órám.. és igen.. A Matek tanárunk is William.
Most itt állok a szertára előtt. Remegve kopogok be és az ajtó rögtön kinyílik.

- Gyere be. - Lép arrébb, hogy beférhessek. Lemutat a székre, de én nem akarok leülni, így megrázom a fejem. - Szeretném ha nem lankadna a figyelmed az órámon. Nem tűröm meg azt, hogy semmibe vegyél. Megnéztem a kilencedikes és tizedikes bizonyítványod.. és hát, mit ne mondjak. A fizikád borzalmas. Miért vagy itt, ha segg hülye vagy belőle? - Mondja ki szégyen nélkül a bántó szavakat, és tudom.. igaza van, nekem itt nincs helyem.. még is.. fáj amit mondott. 
Észre sem veszem, de a könnyeim akaratlanul indulnak meg az arcomon. A levegőt szaporán veszem.. ne... nem akarok elájulni! Elegem van a gyengeségből, ami körül öleli a szívemet. Remegő kezekkel nyúlok a zsebemből az asztma pipát és szép lassan a számhoz emelem. Eközben a tanár szigorú tekintete aggódóvá válik, miközben sokkos arcomat kémleli. Fogalma sincs, hogy mi az ég bajom lehet. Legalább is szerintem.
Kezemet erősen lüktető szívemre helyezem, próbálva megnyugodni.
- Én... sajnálom.. amiért nem figyeltem... h... az órán. - Suttogom, nehezen lélegezve, érezve, hogyha nem csinál velem valaki valamit, megfulladok.
Lábaim megremegnek, mind két karom elgyengül. Fejembe erős fájdalom hasít. Biztos rohadt hülyén nézhetek ki kívülről. Összeesek, majd minden elsötétül és már nem érzekelek semmit a külvilágból.


*


Mint mindig most is lihegve és leizzadva kelek fel. Állandóan ez történik, ha bekómálok. Lassan nyitogatom a szemeimet, és körül nézek.
Aha...
Kurvára kórházban vagyok. Remek. Gondolom Beth hozott be megint, mert súlyosabb volt az állapotom, és ilyenkor inkább ide hoz engem. Lenézek a karomra, ahol be van szúrva az infúzió.. tudni se akarom hány napig voltam eszméletlen.

Egy ismerős nővér lép be hozzám, aggódóan, de még is mosolyogva.. Samantha a neve, és ő vele is szoktam beszélni.

- Örülök, hogy felébredtél. Nagyon sápadt voltál, mikor behozott egy nagyon jó képű férfi...
- William? - Tágulnak ki a szemeim.
- Igen! Most hogy mondod, elmondta a nevét. Kétségbe volt esve, mert Beth ide küldte. Két hétig voltál eszméletlen. - Vált komoly hangra. - A tüdőd háromszor összeesett. Nagyon gyenge a szervezeted, többet kéne innod és enned. Tudom jól, hogy ez neked nehéz, de meg kell próbálnod. 
- Tudom Samantha, eskü próbálkozni fogok. - Mondom halkan és rekedten.
- Remélem is! Nem szeretem ha itt fekszel komoran. Fiatal vagy még a halálhoz. - Néz mélyen a szemeimbe. Felsóhajtok, majd bólintok.

Egy hét után kiengedtek a kórházból. Rohadttúl unatkoztam már odabent, pedig mama minden nap ott ült mellettem.
Samantha sok gyógyszert felírt, elmondta, hogy jó lenne, ha elmennék kardiológiára, mert úgy vélik, hogy a szívemmel sincs minden rendben. Ez a kórház már mindent tud rólam. Tisztában vannak azzal, hogy milyen trauma ért régebben.. hiszen úgy kerültem ide, és tudják, hogy lelki beteg is vagyok, ami kihat a testemre. Nem lepődnék meg, ha a tüdőm vagy a szívem miatt haláloznék el.

Kilépek a gyógyszerektől és tisztaságtól illatozó épületből, körül nézek és a tekintetem rögtön megakadt egy magas jóképű férfin. 
Mi a szart keres ez itt? Azt akarja, hogy visszamenjek a kórterembe, mert a jelenlététől kapok rögtön szívrohamot. 
Lehajtom a fejem, és próbálok elsunnyogni mellette, mert pont ott kell állnia, amerre nekem mennem kell. Pechemre utánam nyúl és elkapja a karom.
- Ne haragudj rám. Nem gondoltam volna, hogy ez történik. - Vállat vonok. Lezártnak tartom az "ügyet". Karomat kirántom kezei közül, szemeim szikráznak a dühtől, ezzel figyelmeztetve, hogy gyűlölöm az érintkezést, majd elsétálok.


~ Félévi bizonyítvány ~


Soha... de soha nem értettem meg.. A matekom folyamatosan négyes a fizikám kettes. Mind a kettőben vannak szabályok és számolások. És most mi történt? Totál elbasztam fizikát.. ez annyit foglal magába.. hogy megbuktam így félévkor. De ez nem elég! A félelmem egyre nagyobb.. apám börtönbüntetése hamarosan lejár, amit én nem akarok. Örömmel töltene, ha ott rohadna élete végéig.
Éjjelente sírva kelek fel az álmaim miatt, vagy arra, hogy a szívem fájdalmasan lüktet. Mama próbál segíteni nekem, de tudja, hogy ez most reménytelen eset vagyok. Sokszor kerültem kórházva, és kétszer élesztettek újra, mert leállt a szívem.
Nem tudom meddig fogom bírni ezt a terhet.

Hazaérve rögtön meghúztam a csengőt, mama pedig egyből válaszolt, hogy a nappaliban.
- Szia, Kincsem! Kicsit későn jöttél, aggódtam. - Szólal meg, amikor meglát, de nekem eláll a lélegzetem.
Remegő ajkakkal mutatok a nagyi mellé, egyenesen a fizika tanáromra.
- Ah, igen! Mr. Scott beszélni szeretne veled Seita. Én addig főzök neked teát. - Állt fel, és azzal a mozdulattal már ott sem volt. Idős létére milyen gyors.
Szemöldökeimet ráncolva ülök le, lehetőleg a legmesszebb tőle, amire William felsóhajt.
- Tudom, hogy mostanában sokszor szoktál rosszul lenni. Viszont a tanulás nagyon fontos a jövődre tekintve. A matekoddal megvagyok elégedve.. de hogy fizikából megbuktál, furcsának találom. Szeretnék neked segíteni, szánok arra időt, hogy a magántanárod lehessek. - Fújja ki a levegőt, ami pedig benn akadt. - Tisztában vagyok azzal, hogy ez most így hirtelen jött, de látom és tudom, hogy te nem vagy buta. - Múltkor még le segg hülyéztél tancsikám... - Ha nem akarod, azt tiszteletben tartom, csak neked akarok jót. - Már áll is fel. Néz engem pár percig, próbálva olvasni az arckifejezésemből, végül felsóhajt. - Tehát nem akarod. - Mondja reménytelenül, és már indulna is meg, de a rekedt hangom megállítja. - Tessék? Mondtál valamit? - Kérdezi hitetlenkedve, mintha képzelődne.
- Légy.. A MagánTanárom. - Lehelem a szavakat lassan.
- Tényleg? - Csillannak fel a szemei.. Mi a fene?
- A...aha. - Bólintok.
- Akkor holnap kezdhetnénk is! Nálam, vagy nálad? - Hosszasan elgondolkodom. Ha... apámat kiengedik.. akkor itt fog keresni. És ha véletlenül, pont akkor vagyok Williamnél mikor keresni fog... Hülyén hangzik.. de egy próbát megér.
- Nálad. - Válaszolok csendesen.
- Megbeszélve! Holnap találkozunk! - Intet, majd elspurizott a házból. Ezen az emberen SOHA nem fogok kiigazodni. Egyszer szigorú.. máskor meg... gyerekes.
- Eh? Hova tűnt Mr.Scott? - Kérdezi nagyi, én pedig mutogatok a kezemmel. - Ah~! pedig milyen szexi tanár. - Mondja enyhe tréfával. Némán felkuncogok.


*

Másnap már órák után a kapuban vártam. Szívás lesz a délutáni tanulás. Mindjárt szétszakad a fejem. Mikor végre megjelenik a tancsi, int nekem, én pedig szó nélkül követem.
A..HA! Hogy neki van pénze egy ilyen gyönyörű autóra! Felfújom az arcom, megforgatom a szemem, és kisebb félelemmel beszállok a járműbe.

Körülbelül huszonöt percet utazhatunk, mire megérkezünk a házához, ami nagyon modernek és drágának tűnik. Felakasztom magam! Mi volt ez tanársága előtt? Énekes? Modell? Esküszöm, hogy kinézem belőle.
Amikor belépünk az ajtón, magyán csapja meg az arcom. Nagy s még is üresen tátong. Persze.. bútorok, felszerelések, meg minden ami van egy normális házban.. viszont Williamat olyan családos embernek képzeltem el, de sehol semmi. Még képek sincsenek. Mégsem kérdezek rá, mert csak tanulni jöttem, nem a magánélete megismerése miatt. Még mindig némán követem, óvatosan körülnézve, míg el nem érünk egy dolgozószoba féleséghez. Kipakolja a cuccait, ahogy én is az enyémet. Akkor.. kezdjük a tanulást!


*

Őszintén? Élveztem vele a tanulást! Végig viccesen és még is komolyan tanítgatott. Szerencséréje, hogy gyorsan fog az agyam. Ahhoz képest, hogy már nem olyan fiatal már, eléggé játékos. Őszintén meglepődtem.

- Köszönöm a mai napot. - Nyújtom át a pénzt, bár nem kért, de ha már rám fecsérli a drága idejét, akkor megérdemli.
- Jaj, nem kell! Nem ezért segítek. Már annak örülök, hogy hozzám mersz szólni, bár jól kell füleljek, mert csak halkan beszélsz. - Vigyorodik el. Tényleg beszélek vele.. valahogy.. jól érzem magam vele. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a mamával ne lenne jó, csak ő tudja az egész történetemet.. a szemébe is alig merek néha nézni.
- De ez a hálám amiért segít nekem. Szeretném ha elfogadná. - Suttogom, félek már a saját hangomtól. Amúgy is.. az is olyan lányos, mint anyámnak volt.. Tiszta szánalom vagyok.
- Inkább gyere el velem vásárolni! Egyedül halál unalmas.
- Vásárolni? Még is mit? - Lepődök meg igazán... A tanárom vásárolni hív.. normális ez?
- Ruhákat.
- Hát... oké. - Vonok vállat, bár furcsán érzem most magam.
- Remek, hétvégén ráérnél?
- Aha. -Lehelem... ez a férfi nekem túl furcsa.. de tényleg.

Még telefonszámot cserélünk, felajánlja, hogy hazavisz, amit szívesen fogadok el, bár egész úton nem szólalok meg, inkább csak gondolkodom... rajta gondolkodom.

*

Hétvégén tényleg elmentünk vásárolni. Biztos vagyok benne, hogy ruha imádó. Ebből az egészből én sem maradhattam ki. Annyi ruhát rám erőszakolt! A kényelmestől egészen a kényelmetlen feszülősig. Vásárlás után még kajálni is elhívott, közös megeggyezés alapján pedig megnéztünk egy filmet a moziban.
Elfáradtam a nap végére. Semmit, az égvilágon semmit nem tudunk egymásról, még is.. mint ha évek óta ismerem. Viszont tartózkodom tőle. Nem is a barátom, csak egy tanár. Hálás vagyok neki, persze, hiszen segít, de ez nem jelent semmit.


*

Hétfő.. Jéj. Ez az! És éppen fizika. William eléggé szívja a vérem, állandóan engem hív ki a tábla elé. Kicsit sem idegesítő, hogy a leghátsó padból mindig előre sétálni. Komolyan azon voltam, hogy inkább pofon csapom, csak hagyjon békén. Óra végén mégis nagyon jól esett, hogy megdicsért.

- Ma egy kicsit később érek rá. Dolgozatokat ki kell javítanom. Addig nyugodtan menj haza. Majd felhívlak. - Érintette meg a vállam a tanár, halkan beszélve. Bólintok. Legalább otthon ebédelhetek.

Hazaérve szokásosan meghúzom a csengőt, de semmi válasz. Besétálok a nappali ahol nem találom, így a konyha a következő hely, és pulton találok egy papírt amin egy üzenet van.

"Elmentem bevásárolni, az ebéd a hűtőben van. Este jövök haza! Vigyázz magadra, Kincsem! ~ Nagyi💙"

Elmosolyodom a szívecskén, majd ledobom valahova a táskám. Csak most veszem észre.. A kanapén egy férfi kabátja nyugszik. Felvonom a szemöldökömet, és elindulok a szobámba. De amit ott fogad.. lesokkolok.

- Apa?....

Folyt. Köv :)

2017. február 7., kedd

Már megint Pokemon Go? (BaekYeol/ChanBaek)

Már megint Pokemon Go?
BaekYeol/ChanBaek


Hossz: Egyperces
Szereplők: Byun BaekHyun & Park ChanYeol
Párosítás: BaekYeol/ChanBaek
Műfaj: Slash, fluff
Besorolás: +12
Figyelmeztetés: Nincs


Telefonomat elővéve kapcsolom be a szeretett Pokemon Go-t. Mostanában nagyon rákattantam erre a játékra. Persze fél korea azt mondja, hogy mekkora egy idétlen hülyeség az egész... De nekem tetszik, és ha épp nem dolgozunk, gyakorlunk a bandával, akkor igen is pokemonokra fogok vadászni!

Bár hallottam, hogy mostanság már nem olyan 'menő' a játék, de én nem is azért kezdtem el, hogy az legyek. Kicsit más az okom.

Hetek óta Pikachura vadászom, de az a szemtelen sárga izé csak nem akar nekem jót. Oké... olvastam, hogy be lehet buggoltatni a játékot, és erőfeszítés nélkül meglehet fogni a villámszoró cukiságot, de én szeretem a kihívásokat.

Kicsit megjátszva magam, kommandózva ugrálok be a nappaliba, ahol pár bandatársam nézi a tv-t nagy beleéléssel. Csak felhúzott szemöldökkel pillantanak rám, utána vállat vonva legyintenek egyet, nevetve, jelezve, hogy ezt már megszokhatták volna tőlem. Hangosan felkiálltok, mikor találok néhány új lényt, amire természetesen lepisszegnek, én pedig vissza, mondván, hogy legyenek csöndbe, elriasztják a pokemonokat.. ezen is csak röhögni tudnak, tudják, hogy csak jól el vagyok.

A konyhában D.O ügyködik, de ügyet sem vet rám, ahogy én se rá, így nyakát átkarolva kapom el az egyik pokemont, ami éppen a serpenyőben állt. Kyungsoo morogva rámpillant, majd meglök egy kicsit, felmordulva mutat a kijárat fele. Kinyújtom a nyelvemet, majd otthagyom.

Betörök a szobámba, amit BaekHyunnal osztok meg, aki most éppenséggel a gép előtt ül, és az új zenét írja nekünk, fejhallgató a fején, így nem hallota mikor beléptem. Elkerekednek a szemeim, mikor meglátom, hogy a billentyűzeten, amin éppen a keze van, ott ül Pikachu! Lassan és óvatosan közelítem meg, de arra nem számítok, hogy Baeknak éppen ekkor tartja kedve szüntetet tartani, így leveszi fejéről a bömbölő alap zenét, és felémfordúl a forgós székkel. Mivel nem tudta, hogy itt vagyok mögötte megijedt és a sikítása miatt én magam is megijedtem, aminek a következménye az lett, hogy leejtettem a telefonomat.

Hiper gyorsasággal kaptam fel a mobilomat, megnézve, hogy minden rendben-e. Szerencsémre a Pokemon Go még ment, viszont mikor megnéztem a billentyűzetet, Pikachu már nem volt ott.
Halkan káromkodom egyet, majd Baekre vetek egy mérges pillantást.

- Most mi bajod van, Chan? Te ijesztettél meg! - Teszi karba a kezeit.
- A te hibád minden, törpe! Miért most kell szünetet tartanod? Ott volt PIKACHU! - Tépek bele vörös hajamba.
- Ah... ChanYeol.. Már megint Pokemon Go? Nem unod még?
- Képzeld el nem! És te most elrontottál mindent. - Ülök le az ágyamra. Persze, azért nem haragszom Hyungra, mert nem az ő hibája volt, hiszen biztos fáradt.. de akkor is.. Pikachuuu.
- ... Ne haragudj rám. - Biggyeszti le az ajkát, majd szép lassan az ölembe ül. - Ma este kiengesztellek, rendben? - Nyom egy csókot az ajkamra, amitől elmosolyodom.
- Rendben. - Ölelem át a derekát, közelebb vonva magamhoz.
- Extrával? Van Pikachu jelmezem. Engem legalább valóságban elkaphatsz. - Kuncog aranyosan, kicsit lányosan.
- Benne vagyok. - Most én lopok tőle egy csókot, ami elmélyül valami többé.. valami szenvedélyesebbé.

Most már értitek miért játszom Pokemon Go-t?

2017. február 4., szombat

Légy A MagánTanárom! 1.

Légy A MagánTanárom!
1. Rész
Az Új Tanár


Hossz: 1/5
Szereplők: OC (Saját karakterek) William Scott & Seita Salvatore
Párosítás: Saját : WillSei
Műfaj: smut, angst(csak kicsit) fluff?(később?)
Besorolás: +14, később [+18 Kérdéses]
Figyelmeztetés: Még nincs :'D

Szerintem... mindenki halál unottan hallgatja az igazgató papolását. Körülnézek... látok pár új tanárt, és nem látok olyant aki itt tanított. Tizenegyedikes vagyok, tizennyolc éves leszek hamarosan.. de már most elegem van az életből. Általános tanuló vagyok, de a fizika kibaszott szarul megy. Mindig kettesre álltam belőle, sokszor majdnem megbuktam. A tanárunk egy öreg seggfej, mindig okoskodik, és szerintem az egész iskola gyűlüli. Az évnyító után elmehettünk végre a termeinkbe, ahol én egészen hátúl ültem egyedül. Utálok barátkozni, nem tartom fontosnak. A mai nap amúgy is elég fos, mindenki csak pofázott, a tanárok pedig a kilencedikesekkel foglalkoztak.


*

Másnap már úgy éreztem, hogy a táskámban egy tonna kő van. Semmi kedvem nincs már tanulni, örömmel mennék dolgozni, hiszen nyáron is azt csináltam, és sokkal jobban szerettem azt, mint bújni a könyveket.
Leülök a helyemre, fejemet a padon pihentetve, elővéve a telefonomat. Bár sok dolog nincs rajta, és a Facebook is csak azért van rajta, mert a suli kötelezte, hogy az osztályoknak kell messengerbe egy osztálycsoport. Nyomorék ez az iskola az már biztos. 

- Jó reggelt mindenkinek! Az új fizika tanárotok vagyok, William Scott.
- Jó reggelt tanár úr! - Köszön mindenki egyszerre, robotosan, de én csak kussba figyelem az új tancsit. Magas, izmosnak tűnik, mert a feszes fekete inge ráfeszűl. Koptatott fekete farmer. Arca szinte hibátlan, arccsontja erős, szája pont tökéletes, nem túl vastag, nem túl vékony ahogy az orra, szeme pedig mogyoróbarna színben pompázik, már már megüti a vöröses színt. Haja hosszúra hagyva, hátra zselézve, orrán pedig 'tipikusan' pihent egy szemüveg. Végre lecserélték azt az öreg faszt, aki szarul tanított. Órán a magánéletéről beszélt és a végén feladott vagy húsz oldal a tankönyvből, azzal, hogy ebből írunk következő órán. Remélhetőleg ez a hapsi kedvesebb lesz.
- Szeretném, ha kezdésként bemutatkoznátok, bár biztos vagyok benne, hogy nem fogok egyből mindenkit megjegyezni. - Mosolyog az osztályra. A lányok rögtön sóhajtozni kezdenek.. azért ne ettől kapjanak orgazmust!
- Kezdjük hátulról. - Mutatott rám, amire az egész osztálytársam hátra fordul. Bámulnak, kiváncsian, gúnyosan. Néma vagyok, sose feletem, csak írásban. Nem kell szó szerint érteni, tudok beszélni, csak egy trauma miatt elnémultam. Lehet, hogy nem mutatom ki, de eléggé félek az emberektől, nem meglepő, hogy nincs egy barátom sem.
- Tanár úr, Seita nem fog megszólalni. -Sóhajtott fel egy lány. - Ő néma.
- Á! Akkor elnézésedet kérem. Csukta le a szemeit, eközben mindenki visszafordult, én pedig mérges lettem. Láttam és látom mindenki a sajnálkozó tekintetet, de engem nem kell sajnálni, vagy megszánni!
- A nevem Seita Salvatore, tizenhét éves, és nem vagyok néma, csak történt valami.. amiért ilyen vagyok. - Suttogom a szavakat rekedten. Három éve nem beszélek és ezt érzem is a hangszálaimon. A terem csendje miatt minden szavam hallatszott. Mindenki eltátotta a száját. Nem akajrák elhinni, hogy az elöbb tényleg megszólalatam. Szemeimbe könnyek ülnek meg, a traumám elmékei  megbombázzák az agyam, így inkább kizárva a külvilágot, hajtom le a fejem. Már nem hallok egyetlen egy szót sem.

A füleim akkor hallanak ismét, mikor megszólal a kicsöngő. Felpillantok az órára, de osztálytársaim szemeivel kerülök szembe. Ismét süket lesz minden, mikor elkezdenek beszélni hozzám. A látásom elhomályosul, fejem pedig a padon koppan. Utálok elájunli, ilyenkor mindig egy fekete térbe kerülök, ahol semmi sincs a fájdalmon és a magányon.


*

Zihálva, tág szemekkel ülök fel. Olyan érzésem van, mint ha nem kapnék levegőt. Ah.. a suli orvosijába vagyok. Fasza. A védőnő rögtön egy pohár vizet nyújt, xanax-al a kezében. Halkan felsóhajtva vettem át tőle a gyógyszert és már automatikusan nyeltem le. Nem egyszer kötöttem már itt ki lelki fájdalom miatt. A védőnő - nevén Beth - mindig nagyon kedves velem, és nagyon jól tudja, hogy utálok sok dolgot, mint például ha hozzám érnek. Van mikor beszél hozzám, és van amikor néma csöndben hagyja, hogy örlődjek magamban.

Mind a ketten az ajtó nyitódására emeljük fel a fejünket. Az új tancsi. Remek, neki is magyarázkodni kell.
Beth rögtön feláll és elkezd beszélni.
- Kérem, bármit is csinált, vagy nem csinált Seita az óráján, de ő nem tehet róla!
- Nem azért jöttem, hogy megdorgáljam. Csak láttam, hogy rosszúl lett, bocsánatot akartam kérni, mondták nekem, hogy van egy diák aki.. - Felfele nézve próbálja keresni a szavakat. - Szinte nem is beszél. Elfeledtem. Bocsánatot szeretnék kérni. - Ahogy ezt kimondja a szemeim elkerekednek. Miért kér mégegyszer elnézést? Egyszer már megtette az osztályban, és akkor is felfogtam! Nem vagyok agyifogyatékos, akinek többször kell elmondani egy dolgot.
Elfintorodom, és nem válaszolok, csak legyintek egyet, ezzel üzenve, hogy nem haragszom.. Mint ha lenne okom rá, ő nem tudja, hogy mi történt velem a múltban.
A tanár megkönnyebülve fújja ki a levegőt. Nem értem őt. Én csak egy diák vagyok, nem kéne foglalkoznia velem, csak tanítson és ennyi.
Mikor végre kedveskedik kimenni az orvosiból, elégedetten szusszanok egyet és felállok az ágyból. Zsebemből előkotrom a kis noteszem, amibe egy köszönetet írtam. Kitéptem belőle a lapot és Bethnek nyújtom. Amint elolvassa halványan elmosolyodik.
- Tudod, ha bármi van.. ide bármikor jöhetsz. - Pillant rám szemüvegén keresztül.
Bólintok, majd kilépek az ajtón. Rám szegeződik pár szem, sokan mutogatnak és suttognak. Tudom hogyan néznek rám.. mekkora megvetés és szánalom van a szemükben. Vissza sétáltam a terembe, majd leültem a helyemre és csak néztem ki a fejemből.


*

Az órák csiga lassan teltek. Még csak év eleje van, de már leterhelnek minket. Az utolsó óra végeztével úgy rohantam el, mint akit üldöznek. Hazaérve meglengetem a csengőt, ami a falon van, ezzel jelezve nagymamámnak, hogy itthon vagyok. Vele se beszélek, így kellet valami arra, ha haza jövök, és ne a konyhában vagy bárhol máshol hozzam rá a frászt némaságommal.
Pár perc múlva se jelenik meg, így inkább beljebb lépdelek. Ah! Elaludt a hülye műsorán, amit annyira szeret. Kicsit megrázom a vállánál, óvatosan, mert már eléggé idős. 

- Á, Kincsem. - Mosolyog, egyből több ránc lepi el a boldog arcát. Viszonzom a gesztusát. - Az ebéd a hűtőben van, ha éhes lennél. - Szorítja meg gyengéden a kezem. - Milyen volt a napod? - Kérdezi, én pedig előkapom a noteszem, és leírom, hogy kaptunk egy új fizika tanárt. - Értem. Remélem kedves volt veled! - Bólintok, majd felsétáltam a lépcsőn, egyenesen a szobámba. Megcsinálom a leckét, tanulok, végül pedig a fürdőszobába mentem kicsit megmosni az arcom és inni pár kortyot.
Tükörképemre pillantok. Szánalmasan nézek ki. A szemem színe sem normális, az egyik kék a másik zöld. Mint valami retardált, elbaszott gyerek. Az arcom is alig mondható férfiasnak, mert anyám vonásait örököltem egytől egyig. Olyan vézna vagyok, mint egy anorexiás. Keveset eszem, mert egyszerűen nincsen étvágyam, alig tudok magamba tuszkolni egy falatot. Sportolni próbáltam, hogy legalább legyen rajtam valami látható izom, de az edző teremből négykézláb dobtak ki, mondván, hogy a végén még eltörök.

Miért érzek akaratot arra, hogy meghaljak? Egyszerűen szar az életem.
Sóhajtva teszem tenyerem a tükörre, és egy kétségbeesett fiú néz vissza rám, aki csak normális életet szeretne. De sajnos ezzel már elkésett.
Mindig próbálok kemény maradni, ám a végén úgy is összeomlok.

Megunva magam bámulását, lesétáltam a konyhába, hogy megmelegítsem az ebédet, és egyek valamit.


*

Reggel úgy kelek fel, mint egy hulla. Sápaadt, kialvatlan arcom van, mert éjszakánként rémálmok gyötörnek és emiatt soha nem tudok rendesen aludni. Komolyan... a fáradságomba bele fogok betegedni
Összekapva minden erőmet pakoltam össze a mai naphoz, és már indultam is a suliba. Most így elgondolkozom azon, hogy miért nem megyek más középiskolába. Hiszen eredetileg apám miatt jöttem ide, mert mindig is azt akarta, hogy fizikus legyek, vagy valami ahhoz hasonló. 
Hát... az biztos, hogy nem fog menni. 

Ma három óránk fizika, a többi matek. Tényleg.. ha a fizika tanárunk új, akkor a mateknak is újnak kell lennie! Remélem nem ugyan az, mint annál az öreg faszinál. Meg amúgy sincs kedvem egész nap az új tancsi képét bámulni.

Észre se veszem, de már a teremben ülök, és az óra réges régen elkezdődött.
- Seita! Értem én, hogy valami nagyon rossz dolog törént veled valamikor régen, és emiatt traumád van, de nagyon örülnék ha figyelnél az órámon! - Zökkentett ki gondolataimból a tanár. Felnézek az üres füzetemből, ő pedig pontosan a mellet áll dühös arckifejezéssel. - Ha ennyire kényelmesen üldögélsz itt, akkor menj a táblához, és old meg a feladatot. - Mutat előre, a zöld táblára, ami tele van betükkel és számokkal. Elfibtorodom, mert a felét nem értem. Megrázom a fejem, ezzel jelezve, hogy figyelni fogok, ám ő félreérti.
- Nem kérdés volt. Menj ki a táblához! Vagy szeretnéd egyessel kezdeni az évet, hm? - Kérdezi idegesen, már az egész osztály minket figyel. Ismét megcsóválom a fejem, viszont nem állok fel... ennél jobban csak akkor égetném magam, ha a tábla elött állnék szerencsétlenül, abból pedig köszönöm nem kérek. - Akkor miért nem mész? - 'És te miért vagy velem ilyen?' Teszem fel magamban a kérdést. Bár nem mint ha kedvesnek kéne lennie, hiszen csak egy tanár. Mélyen lehajtom a fejem, tenyereimbe bámulva. Utálom magam. - Órák után szeretnék veled beszélni. - Bizto vagyok benne, hogy közelebb hajolt hozzám, mert suttogott. Alig láthatóan bólíntottam, és éreztem, hogy elmegy mellőlem.

Folyt. Köv. :3