2017. december 31., vasárnap

Miért nem...? (BUÉK)

Miért nem...?

Hossz: egyperces
Banda: EXO
Szereplők: Park ChanYeol, Byun BaekHyun
Párosítás: ChanBaek/BaekYeol
Műfaj: slash, fluff
Besorolás: +12
Figyelmeztetés: trágár szavak

Felnézett az égre, s elgondolkodott egy dolgon... Boldog új évet.. Miért is lesz boldog? Miért boldog? Miért nem szar új évet?
Elfintorodott, és lehúzta az erős alkoholt, a torkát végig égette, még azt is érezte, ahogy gyomrát végig marja, de nem érdekelte, töltött még egy pohárral. Tűzijátékok ezrei robbantak az égen, színesebbnél színesebb, undorítóbbnál undorítóbb.... még hogy BUÉK.. ez a kibaszott év is olyan lesz mint a többi, nyomorult, szar, tele hibákkal... az emberek utálatával, önzőségével, és még sorolhatná. Megdörzsölte szemét, hátranézett, látta, ahogy szerelme boldogan nevetgél, iszik, és táncol a kanapén a többi banda taggal... ő volt az egyetlen, aki itt kint állt az erkélyen.. Szánalmasnak érezte magát, de a szerelme nem igazán volt az övé... hiszen BaekHyun másba volt szerelmes minden tudomása szerint. Felhorkantott, inkább nem nézett oda, nem volt kedve ehhez. Megitta az utolsó kortyot is, ránézett még egyszer az égre, ahol a csillagok nem látszódtak a tűzijátékok miatt, majd besétált a házba, irányát pedig szobája fele vette, kiiktatta a hangokat maga körül, még azt sem vette figyelembe, hogy a Leader hozzá ért, s nevén szólította. Aludni akart, semmi többet.

Levetette a ruháit, nem érdekelte, hogy alkohol szagtól bűzlött, ő befeküdt az ágyába, füléig felhúzta a takarót, és lehunyta a szemét, hallotta, hogy kint nagyban buliznak, de próbált nem odafigyelni... 
- Chanie - hallott meg egy nagyon is ismerős édes hangot. Felült.
- Igen, Baek?
- Most vágjuk fel a tortát... nem jössz? - A küszöbön állt, a kevés fénytől nem látszott az alakján kívül semmi más.
- Nem, kihagyom... fáradt vagyok, és hányingerem van - morogta, magához emelve a párnát, belefúrva arcát.
- Akkor én sem kérek - tért beljebb, amitől ChanYeol kikerekedett szemekkel tolta félre a pihe puha tárgyat.
- Mert? - vont össze a szemöldökét, Baek sosem hagyta ki a tortát... imádta.
- Mert ha nem vagy ott, akkor semmi értelme teletömnöm magam... nélküled nem ugyan olyan - leült mellé. - Büdös vagy - kuncogta.
- Te is - vigyorodott el.. szeretett az idősebb közelébe lenni.
- Tudod mi az új évi fogadalmam? - kapcsolta fel a lámpát, miközben a fali órára pillantott, egy perc és újév.
- Hát ha elmondod tudni fogom.
- Chan... te szerelmes vagy belém, igaz?
- Ezt meg...?! - Ahogy meghallotta a szerelmes szót, pánikba akart esni.. BaekHyun még is mióta...?
- Már elég rég óta tudom - morzsolgatta az ujjait... - Én is.. így érzek.. azt hiszem..
- Tessék?
- Eddig azért nem csináltam semmit... mert nem tudtam, hogy mi ez az érzés, főleg, mert te a legjobb barátom vagy.. fura volt a helyzet... de.. eldöntöttem, hogy újévkor.. megpróbálom veled - motyogta, de határozott volt minden szava, ismét az órára pillantott.. nincs sok ideje.. - Te vagy a fogadalmam - hajolt a magashoz, kintről hallani lehetett a BUÉK kiáltásokat, abban a pillanatban tapadt ChanYeol ajkaira, akinek a szeme elkerekedett, s amit néhány perccel ezelőtt gondolt az újévről, eltűnt a gondolataiból..

Talán ez az év még is jobb lesz, mint azt úgy hitte..



2017. december 30., szombat

Sex Hotel 2. (ChanBum/ChanBaek)

Sex Hotel
(ChanBum/ChanBaek)
2.Rész
Szabadságot kérni

Hossz: 2/10
Banda: EXO & SHINee
Szereplők: Kim Key Kibum, Park ChanYeol, Byun BaekHyun, OC
Párosítás: ChanBum & ChanBaek
Műfaj: slash
Besorolás: +15
Figyelmeztetés: szexuális utalások


Nagyot nyögött, mikor a férfi ismét tövig lökte magát belé. Ujjai a babarózsaszín puha takarót markolták, fejét ciklámen színű párnájába nyomta, teste megremegett, érezte a férfi minden milliméterét, azt, ahogyan a farka a prosztatáját dörzsölte, ütötte, minden egyes lökésnél. Nem érezte magát megalázva amiért ezen a napon legalább húsz férfi végigment rajta, igaz a feneke már nagyon fájt, és élvezni se tudott igazán, de csak megadta magát, mint minden nap, hogy becézzék vagy ráaggassanak egy nevet, például MinJae, mert mostani farkalója igen is így hívta őt, attól függetlenül, hogy tudta az igaz nevét.
Ismét hangosan nyögött, amikor a férfi a hátára fordította, de lágyan, s kedvesen, pont úgy ért hozzá, ahogy a szabályban az meg van írva. Volt már rá példa, hogy két hónapon át a bíróságra járkált, mert férfiak erőszakolták meg, nos... azok a mai napig a börtönben rohadnak.

Amikor érezte, hogy a felette lévő közel van az orgazmusához, kezeit a nyaka köré font és magához húzta egy hosszú csókra, végül elengedte magát. A kuncsaftja elment, ő pedig úgy érezte menten összeesik, fáradnak, nyűgősnek érezte magát, ha elhúzza az időt a fürdéssel, akkor lejár a munkaideje, és nem kell még egy férfit végigkínlódnia.


Kilépett a kis kuckójából, de szinte rögtön elfintorodott. Komolyan, ChanYeol egész nap itt tántorgott, és mikor Baeknek nem volt vendége itt nevetgéltek hangosan, mint most, bár a mogyoróbarna hajú férfin látszott a magány, a szája sokszor formálódott mondhatnékra, de végül csak maradt a jelenben, és a pletykákról beszéltek tovább.

Fújt egyet, mint egy macska, talán még morgott is, halkan.

- Fürdeni mész? - kérdezte Baek, bár tök feleslegesen, egyértelmű volt, hogy oda megy, a cucca a kezében voltak.
Bólintott - Ma már nem bírok többet - mondta, majd köszönés nélkül távozott.
A kabin alá állva meleg, szinte forró vizet folyatott magára, kiengedte frusztráltságát, izmai ellazultak.
Csak egy félórát töltött a zuhany alatt, ami élete legkevesebb ideje volt, általában órákat tudott a kádban lubickolni, engedni hogy teste teljes mértékben ellazuljon.. imádta azokat a pillanatokat.


Ma már csak össze kell szednie a cuccait, és már mehet is haza. Visszafele után látta, hogy Chan egyedül van a hallban, ami annyit jelentett, Baeknál megint vannak.
- Nem vagyok meglepődve - sétált a férfihoz.
- Hm? - nézett fel rá.
- Hogy BaekHyunt választottad, vicces, cuki, gyönyörű és kedves fiú.. a teste tökéletes, biztos nagyon jó az ágyban... irigy vagyok rá.
- Irigy? - bukott ki belőle egy nevetés. - Néztél már tükörbe? Te is szép vagy - felállt -, a szemeid olyan különleges színűek, világosbarnák, a formája tökéletes, az orrod is pont megfelelő, és az ajkaid - simított végig az említett érzékszerven, amire a fiú kicsit meghökkent -, sosem láttam ilyen édes, eperszínű ajkakat, főleg, hogy ha mosolyogsz, akkor olyan vagy, mint egy kiscica. Az az ember, aki hozzád nyúl, megtisztelve érezheti magát.
- Köszönöm - mosolyodott el, de hátra lépett, mikor eszébe jutott a karika gyűrű, szinte vakaródzott a torka, hogy kérdezzen, de nem tehette. Ha a férfi mesélni akar, akkor megfogja tenni és ha meg is teszi, akkor ő nem segíthet, s már testileg sem, mivel Baeket választotta, itt pedig nem létezett olyan, hogy azt dugja meg, akit csak akar, miután választott, ha mást akar, akkor nagyon de nagyon sok pénzt kellet volna fizetnie, de abból is biztos sértődés lenne a vörös hajú részéről, no meg ChanYeol miért dobna ki pénzt, hogy őt megkapja. Baromság lenne. Na meg nem akart rosszban lenni Baekkel. Inkább el kéne felejtenie a férfit és kivenni egy hét szabadságot, amit igazán megérdemel már.
Meg is fogja tenni! Fáradt volt, csak egy kis vakációt szeretett volna, nos majd holnap elmegy apjához, biztos megkapja azt az egy hetet, eddig sosem kért szabadságra, szóval... csak nem fogják visszautasítani.




Szíve hangosan dobogott, tudta, hogy apja egy kemény ember..
De tán valahol még is gyenge, emlékezett rá.. sosem tudta kiverni a fejéből azt a napot.. a napot, melykor apja betört a szobájába kétségbeesett fejjel, leült vele beszélgetni, elmagyarázta, hogy alig van pénzük, és lehet a vállalkozás is csődbe fog menni.. De ő megmentette az egészet, felajánlotta neki, hogy eladja magát.. 16 évesen.
Most húsz éves volt, már négy éve itt dolgozik, megszokott mindent, s bár az elején mindig rosszul érezte magát, ma már normális dolognak tartotta, az ő élete ide kötötte, és ha már elég idős lesz átveszi a vezetést, de most nem akart gondolni erre, se a múltjára, se a jövőjére, ő csak a szabadságot akart magának.

Nagy levegőt vett, mikor belépett apja irodájába, aki szemüvegben, komor arcot vágva olvasott, majd írt alá valamit.

- Apa- szólt halkan, hogy a férfi ránézzen.
- Igen, fiam? Mi szél hozott erre?
- Tudod... tisztában vagyok azzal, hogy most van a karácsonyi akció, de nem lehetne.. hogy kapjak egy hét szabadságot? - morzsolgatta az ujjait.
- Fiam - sóhajtotta, orrnyergét megszorítva -, az egyik legjobb vagy a fiúknál, amiért büszke vagyok rád, de nem tudnál várni míg el nem jön az új év?
- Apaa! - toppantott idegesen.. remek, egyből elveszítette a fejét, szép kezdés Kibum. - Négy év után ez az első, hogy kérek tőled valamit, miért nem tudod szó nélkül elfogadni?
- Jól van - bólintott.

- Tényleg?
- Igen, de - Kibum megforgatta a szemét, utálta a 'de' szót ilyenkor -, jövő hónapban egész napos leszel. - monda keményen.
- Egész napos? Azok a lilák!
- Nos akkor te is az leszel, most már elmehetsz - intett az ajtó fele.
 A fiú idegesen megrázta a fejét, de nem szólott többet, csak fintorogva kisétált az irodából.
Hihetetlen az apja, nem utálta, de most igen is kiakadt, a fél napot alig bírja, és általában este többen vannak, bár a lányokhoz megy a legtöbb..
Hangos hörgést hallatott... szép lesz a jövőhónapja.. Fantasztikus.


Folyt.Köv.

2017. december 28., csütörtök

Sex Hotel (ChanBum/ChanBaek)

Sex Hotel
(ChanBum/ChanBaek)
1.Rész
Választás



Hossz: 1/10
Banda: EXO & SHINee
Szereplők: Kim Key Kibum, Park ChanYeol, Byun BaekHyun, OC
Párosítás: ChanBum & ChanBaek
Műfaj: slash
Besorolás: +14
Figyelmeztetés: szexuális utalások
Hozzászólás: Sziasztok, tudom, sok idő eltelt, mióta bármi írást is feltöltöttem volna, amit nagyon sajnálok, de az ihletem elment, s amint visszajött, jött Kim JongHyun halála, amit még mindig alig tudok felfogni. Na most vele egy nagyon jó sok ideig nem is fogok ficit írni, szemtelenségnek tartom, és olyan, mint ha bemocskolnám a nevét, így a többi fanfiction, mint a Véreden Élve, és a D.T2 nem lesz 2018-ban kiposztolva, mert mind kettőben szerepel, sajnálom.. Viszont a többi SHINee taggal (Inkább csak Kibummal) még meggyeget az írás, de az is nehezen. Ez az első rész, még JongHyun halála előtt készült el, én pedig nem akarlak titeket itt hagyni írás nélkül. Nem tudom hány részes lesz eme költemény, de a részek szinte olyan rövidek, mint a Nyakörv és Lakatnál.. Szóval jó olvasást Fehér Hollóim <3


A fiú halkan vette e levegőt, szeme be volt hunyva, kezei combjain pihentek, érezte, teste lassacskán megnyugszik. Ez egy igen nehéz nap volt a számára, mivel akciók voltak, az emberek megállíthatatlanul jöttek-mentek, nem mint ha zavarta volna, csak a teste fáradt el, és mivel újak is voltak új fájdalmas és bonyolult kapcsolati problémákat kellet végig hallgatnia, bár nem volt belőle elege, talán néha még szórakoztatta is, de megvolt tiltva, hogy tanácsokat adjon.. úgy sem tudott volna.. sosem volt ilyen bonyodalmakban része.

Felállt az ágyról, szépen rendbe tette a takarót, majd utoljára körülnézett szobájában, végül magának bólintva elhagyta kis zugát, kulcsra zárta. Végig sétált a folyóson a végéről már hallotta a recepciósok nevetését, amitől neki is jobb kedve lett. Mikor elérte a hallt, egyből megakadt a szeme egy férfin, aki nagyon frusztráltnak tűnt, lábai remegtek az idegességtől, arca kemény mimikát ábrázolt. Ijesztőnek tűnt.
- Akkor én mennék is - mondta a fiú és már fordult is volna a kijárat felé, ha nem állították volna meg.
- Várj még! Megtennéd, hogy körbevezeted a férfit?
- Eh? Én? De a munkaidőm lejárt, és vannak akik még biztos nem alszanak! - akadt ki. Haza akart menni, és nem körbevezetni a férfit.
- Légyszíves, Kibum - szólott a magasabb, kemény hangon, kétszer pislogott és biccentett egyet, ami azt jelentette ; a csávó nagyon gazdag. Kibum megforgatta a szemét, egy közeli székre lerakta a táskáját intve az idegennek aki felállt és csöndben követni kezdte.
- A nevem Kim Kibum - mondta a fiú, miközben végig nézett a magas emberen.

- Chan Yeol. - Ennyit mondott, mély tónussal. Kibum megakarta kérdezni mi sodorta ide : A Sex Hotelbe, de tudta, hogy nem szabad, és amúgy sem akarta hogy az idegen még mérgesebb legyen
- Először is - kezdte formálisan. - Nálunk szabályok vannak, erősek, és ha valaki nem tartja be, bíróságon köthet ki - hangja komolyan csengett, így ChanYeol érdeklődve hallgatta. - Amit tudni kell, hogy három  részlegünk van. Első a dughatók, második a dugók... azért három, mert a hotel tart magánál nőket is, de ők a harmadik emeleten vannak. De közöttük is vannak választható dolgok. Mint láthatod - mutogatott -, az ajtók fölött különböző színű lámpák vannak, ezek annyit jelentenek, hogy melyik fiú mit szeret. - ChanYeol csak hümmögött. - A kék világítás jelentése, hogy csak olyan pasikkal szexelnek, akik érzelem nélkül csinálják, bár olyan csak kettőnk van. A rózsaszín fény a szerelmet, törődést mutat, szinte szeretkezést - magyarázta -, én is oda tartozom - tette hozzá. - Végül a lilák, igazából ott bármit tehet az ember, tényleg bármit. - fújta ki a levegőjét. - Ha a lányokhoz akarsz menni, akkor náluk is így van.. nos, azt hiszem, hogy te... a dugókhoz mész - rágta az ajkát. - Egyébként vannak itt még szabályok, de engem csak azzal bíztak meg, hogy mutassam meg a dolgokat - oldalra fordult. - A wc a hallban van, a lift meg ott - mutatott a folyosó végére. - Az én munkám itt véget ért. Jó szórakozást - hajolt meg, majd visszasétálva a táskájáért kilépett az épületből.
Beszippantotta a friss levegőt, ami jól esett a tüdejének, és a lágy, hideg szél ami arcához csapódott, lágyan, kicsit felfrissítette, éberebbé tette, alig várta, hogy haza érhessen és ágyba bújhasson.

Másnap előröl kezdődött minden. Korán reggel már bent volt a hotelban, éppen a szobáját csinosítgatta, hamarosan karácsony, és látott egy olyan cuki rózsaszín csillámos karácsonyfát, hogy muszáj volt megvennie. Pici és aranyos volt, pont illet a szobájába, mindig mindent megtett azért, hogy a szobája hangulatosabb legyen, és ezt a rendszeres látogatói szerették is benne.

Még csak reggel hat óra, és az akciók még mindig tartottak, így nem lepődött meg, mikor a hall fele tartott, hogy az épület előtt nagyon sokan voltak. Nos, várniuk kell két órát, mert csak nyolckor nyitnak, hiszen az itt dolgozók felkészülnek a vendégekre.
- Jó reggelt, Hyung - köszöntötte Kibumot egy másik itt dolgozó fiú.
- BaekHyun - mosolyodott el. - Boldognak tűnsz, mizu? - támaszkodott a pultnak, közbe kifele bámult az üveg ajtón, ahol az emberek türelmetlenül vártak.
- Tegnap este olyan jó pasi jött be hozzám, hozzátéve adott pénzt.
- Baek, tudod, hogy azt tilos elfogadni!
- Jajj ne már.... a szobáink nincsenek bekamerázva, nem mindegy? Az akciót meg utálom, nem elég, hogy hajnalig itt vagyok, de még a fizetés is szar, kell a pénz.

- Hihetetlen vagy - rázta meg a fejét.
- Úgy sem árulsz be - vigyorodott el önelégülten -, és apád nem küldene el - tette hozzá.
- Apámnak egyszer át kell adnia a hotelt, és akkor te repülsz.
- Komolyan?? - önelégült tekintete rémülté vált, amin Kibum hangosan felnevetett.
- Dehogy, te vagy közölünk a leghíresebb, a pasik imádnak, őrült lennék megszabadulni tőled.
Baek megkönnyebbülve megrázta a fejét, majd ő is ajtóra nézett és egy nagy sóhajjal elfintorodott, de amint meglátott valakit a kedve egyből ütötte a százhúszat.

- Eljött - mondta boldogan. - A férfi tegnapról.. megígérte, hogy eljön - elvigyorodott.
- Melyik az? - simult Kibum kíváncsian Baek oldalához, amit a vörös hajú fiú nem bánta, szerette ha bújnak hozzá.
- Ő - mutatott rá egy férfira a sok közül.  - Az a magas, mogyoróbarna hajjal, a fülei kicsit viccesen nagyok - kuncogta. - Egész este azzal csesztettem.
- ChanYeol?
- Eh? Neked elmondta a nevét? - akadt ki. - Pff, nekem nem.. mondjuk nem is kérdeztem tőle.
- Gondoltam, hogy téged fog választani - morogta magának a szőkeség.
- Hm? Mondtál valamit?
- Nem, nem, csak gondolkodom, hogy mi vezette ide a férfit.. észrevettem az ujján a karikagyűrűt.
- Biztos megunta az életét - vont vállat a vörös.
- Nem hiszem, ha unná az életét nem a méregtől robbanna fel.
- Nekem aztán tök mindegy mi a baja, a farka és a pénze kell, neki pedig a testem. Na meg azt a szabályt sosem szegem meg, hogy elkezdünk velük lelkizni, nem lelki támaszok vagyunk, hanem élvezetként és menedékként használnak. Testi mocsok, nem több. - BaekHyun hangszíne komollyá vált, és Kibum egyetértően bólintott. Tudta jól... de ő megakarta ismerni az embereit, nem csak testileg, de lelkileg is, egy támasz akart lenni.. és pont ezért volt kíváncsi.

Miért jött ide ez a férfi?


Folyt.Köv

  

2017. december 18., hétfő

Rest In Peace (Nyugodj Békében)

Rest In Peace
KIM JONGHYUN



Szöuli otthonában meghalt a K-pop (nagyon leegyszerűsítve a koreai popzene) egyik legnépszerűbb együttesének, a Shinee-nek egyik tagja. Jonghyun (Kim Jong-hyun) 28 éves volt. Egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozta a halálát, a hatóságok az öngyilkosságot sem zárják ki. A énekes nővére, aki a holttestet megtalálta, úgy nyilatkozott, hogy a testvére öngyilkos lett. (FORRÁS : INDEX )