2017. május 27., szombat

Hazaérkezve : Hiányoztál (HunHan)

Hazaérkezve : Hiányoztál
(HunHan)

Hossz: egyperces
Banda: EXO
Szereplők: Lu Han, Oh Sehun, BaekHyun
Párosítás: HunHan
Műfaj: slash, fluff
Besorolás: +12
Figyelmeztetés: a szereplők kora nem megegyező az eredetivel, itt Sehun az idősebb :P
Ajánlott zenék: Diddy - Dirty Money - Coming Home ft. Skylar Grey
Avril Lavigne - When youre gone
Hozzáfűzés: ilyenek pattannak ki az ember fejéből, ha túl sok videót bámul, vagy túl sok filmet néz, amin sírni lehet. XD Úgyhogy hoztam nektek egy megható (maybe? i dunno) egypercest, remélem tetszeni fog. Jó olvasást Cicáim^^
~Dia💙

Öt év... Ez most kevésnek tűnhet, mert az évek olyan gyorsan szállnak.. de nekem igen is sok volt, és nem tudom, fogalmam sincs, hogy még hány nap, hét, hónap vagy év lesz.. De én csak várok. 

'Rád várok, arra, hogy esténként magadhoz húzz, hogy reggel meleg csókoddal ébressz, hogy átölelj, ha rosszul érzem magam, és megnevettess, ha szomorú vagyok. Vágyom minden porcikádra, hiányzik az arcod, a nyakad, a széles vállaid, az izmos karjaid, a hatalmas tenyered, mely minden testrészemet ismeri már. Hiányzik az kidolgozott tested, mely' egész napra meleget adott nekem, hiányoznak a hosszú langaléta lábaid. Hiányoznak a kedves szavak, amiket minden nap elsuttogtál, hiányoznak a kis veszekedéseink.. Hiányzol Sehun. 

Nagyon szeretlek.
~LuHan'

~Végzem be a levélírást, bár nem tudom, hogy megkapja-e, hiszen már vagy két éve nem válaszol a leveleimre, és fogalmam sincs, hogy hol lehet most.

Öt éve annak, hogy bevonult katonának, mindig is ez volt az álma, ám én közbejöttem, megismert, belém szeretett, így kihagyott pár évet.. végül én engedtem útjára. Nem tettem rosszat azzal, hogy elengedtem őt, egyszerűen csak.. Hiányzik, amióta elment, a szívem lassabban dobog, szúr és közben nagyon fáj. Néha úgy érzem levegőt nem kapok, szinte megfulladok.
Hulla lassan állok fel az asztaltól, könnyeim áztatják meggyötört arcomat, a plafonra pillantok, próbálva nem zokogni, de végül megadom magam, és lerogyva a földre zokogok fel hangosan. Kezeim megremegnek, rövid körmeim belevájnak a bőrömbe, megsebezve saját magam. Szakadtan veszem a levegőt. Általában egy órába kerül, hogy lenyugodjak, de most órákig fekszem a földön, észre sem véve, hogy egyre sötétebb van, végül pedig a fáradság győz a könnyeim felett és bealszom.

Arra kelek, hogy puhaság vesz körül, így lassan kinyitom a szemem.. Az ágyamban vagyok. Hogy kerültem én ide? Lassan felülök, körbe nézve, és nagyot szippantok a levegőből. Jó illat van.. mi ez a jó illat?

- Végre felébredtél! - lép be a szobába BaekHyun.
- Ühm... - szomorodom el még jobban.
- Lu... tudod, hogy... - elakad, már nem tud nekem mit mondani. Ő volt végig, aki támogatott engem, hogy valahogy túléljem ezt, mindig azt mondogatta, hogy Sehunnak is ugyan úgy fáj, mint nekem.. De fogalmunk sincs arról, hogy él vagy hal-e. Ám ma már nem tud nekem mit mondani.. nem tud megnyugtatni úgy, mint régen. - Csináltam neked reggelit. - próbál mosolyogni, de az én fájdalmam neki is fájdalom.
- Nem vagyok éhes... - motyogom, visszazuhanva a párnák közé.
- Lulu, enned kell, amikor felemeltelek... éreztem az összes csontod, túl vékony vagy! Mikor ettél utoljára?
- Kedden? Nem tudom..
- Az öt napja volt! - akad ki. - Nem érdekel mennyire nem vagy éhes, lefogom nyomni a torkodon a kaját, készülj fel! - már szalad is, hogy behozza az ételt, és mikor látom, hogy a tálcán a kedvencem van elérzékenyülök... Kinyújtom a karom, ezzel célozva, hogy megetetem magam.
~°~°~°~°~°~
BaekHyunnal a nappaliban ülünk és bámuljuk nagyban a tévét. Olyan hangosan szól belőle az akció film, hogy szinte megsüketülök, de inkább halljam ezt, mint a saját nyöszörgésem.
Már ott vagyok, hogy elbóbiskolok, mikor suttogást hallok a fülemnél, hessegetném el, de tovább beszél, így kinyitom a szemeimet, oldalra fordítva a szemeimet, de rögtön könnyek lepik el a szemem.

- Te is nagyon hiányoztál. Hiányzott a gyönyörű arcod, a pisze orrod, és a vastag ajkad, az őzike szemeid, a kecses nyakad, az apró alkatod, a pici ujjaid. - néz rajtam végig. Az én könnyeim már úgy folytak, mint egy patak. - Hiányzott a kellemes hangod, a nevetésed, a kemény mérges hangod. - egyre közelebb hajolt hozzám, próbálva letörölni a könnyeimet, de azok csak folytak tovább, a szám pedig remegett. - Hiányzott minden kedveskedő szavad, miután fáradtan érkeztem haza a munkából, hiányzott a zsörtölődésed, az aggódásod még a sértődő éned is. Ne haragudj, amiért ilyen sokáig tartott.. Nagyon Hiányoztál. - emel magához és át is ölel, én pedig rögtön karjaiba simulok.
- T-te-te is na-nagyon hi.. - elcsuklik a hangom, kezeivel állam alá nyúl és megcsókol. Fel sem tudom fogni meddig csókolózunk, de nem akarom elengedi, soha többet, semmilyen formában, nem érdekel ki parancsolja, hogy neki mennie kell.. nem fog menni sehova.
- Örülök, hogy itthon vagy. - szólal fel mögöttünk BaekHyun, amire összerezzenek, el is felejtettem.
- Én is, és köszönöm, hogy vigyáztál Luhanra. - mosolyodik el, még közelebb húzva magához, majd' megfolyt, de ebben a pillanatban pont nem érdekel.
Végre itt van velem... biztos lehet benne, hogy még a karjaimat sem fogom lóra leszedni, olyan leszek, mint egy pióca!

2017. május 20., szombat

Dance Teacher 1.Fejezet

Dance Teacher 
1.Fejezet
A Találkozás

Hossz: 1/9
Banda: EXO & SHINee
Szereplők: Byun BaekHyun, Kim JongIn, Krystal Jung, Park ChanYeol, Kim JongHyun
Párosítás: KaiBaek, ChanBaek, Kaistal
Műfaj: slash, hetero, fluff, dráma
Besorolás: +14 Később: +18
Figyelmeztetés: szereplők kora nem egyezik a valósággal
Hozzáfűzés: Na, akkor itt is lenne az első rész, és tudom, más prológusokat előbb raktam ki, de ehhez a történethez van több ihletem, így ennek kezdek neki először, remélem nem haragszotok ^^
~Dia💙

JongIn POV

Lassan pislogok, érezve arcomon a napsütés melegét. Kinyitom a szemem, oldalra fordulok átkarolva a feleségem derekát. Elmosolyodom, amint ölelésembe bújva laposan pislog. Apró csókot nyomok ajkaira reggeli köszöntésképp.
Harminchat éves, rajztanárként dolgozó férfi vagyok. Feleségem van három éve.. az én egyetlen Kystalom. Bár még nincs gyermekünk, nagyon szeretnénk, egyszerűen még élvezzük egy kicsit egymást társaságát.
- Mennem kell. - sóhajtom, ahogyan rápillantok a faliórára.
- Tudom. Csinálok gyorsan reggelit, addig el nem mész, míg nem eszel! - bök mellkason, kipattanva az ágyból.
Vigyorogva állok én is fel, hogy elmenjek letusolni. Nem vagyok már oly' fiatal, még is annak érzem magam, bár már nem járok annyit konditerembe mint tinédzser koromban, de jól tartom magam, nem engedem, hogy az izmaim a semmibe vesszenek. Kreol színű bőrömön érzem a hideg cseppeket, majd jólesően törölgetem át a testem, utána felöltözök valami elfogathatóba, hogy utána a konyhába sétáljak. Krytal már nagyban megterített, ami annyit jelent, hogy együtt szeretne velem reggelizni. Megforgatom a szemem, mosolyogva ülök le és kezdek el enni.
- Ez nagyon finom, Drágám. - bólogatok elégedetten, karórámra tekintve. - Jesszus, elkésem!
- Dehogy, még csak fél nyolc van. - legyint.
- Nem emlékszel?! Találkozóm van a tánctanárral, elég gázos lenne, ha úgy mutatnám be az osztályomnak, hogy még a nevét sem tudom. - állok föl, magamhoz véve a táskám. - Szeretlek, Édesem, majd jövök. - nyomok egy futó csókot az ajkaira, és a kocsikulcsot felkapva rohanok is.

Leparkolva a suli előtt vetem magam befelé, pár diáknak köszönve. Igazán nem értem a mai fiatalokat, nagyon szemtelenek tudnak lenni, de ettől függetlenül a szívemhez nőttek a rosszaságok.
Az igazgatóihoz érve észreveszek egy viszonylag alacsony és fiatal srácot, ahogy kényelmetlenül toporog, kipirult arccal.
Nagyon remélem, hogy ő a tánctanár, és nem ment már el, ha nem ő.
- Jó napot.. te lennél a tánctanár? - Sietek elé, meghajolva, ahogyan kell.
- Napot' igen, én lennék. Az egyik osztályfőnökkel már beszéltem, állítólag mind a három osztálynak ugyanakkor van az ofője, és akkor tarthatnák a táncórát. Ó, jaj, de modortalan vagyok, a nevem Byun BaekHyun. - mosolyodik el lágyan. Zavarban van, így tenyeremet a vállára helyezem nyugtatásképp.
- Én Kim JongIn vagyok, és igen az osztályfőnökin szeretnék, ha a táncot tanítana a kölyköknek. Ne haragudj, ha ezzel megbántalak, de hány éves vagy? Nagyon fiatalnak tűnsz.
- Nem sértesz meg vele. - kuncogja - tizenkilencet töltöm az idén. Tudom.. fiatal vagyok, de kiskorom óta odáig vagyok a táncért a keringő az egyik kedvencem, hisz' olyan gyönyörű és művészi, érted? - ecseteli, gyorsan, beleadva minden csodálatát, hadarva. Tehát egy kisfiúval van dolgunk.. ez vicces lesz.
- Persze, hogy értem. A művészet hozzám tartozik, rajztanár vagyok. - mosolygok. Ez a srác egy energia bomba, kíváncsi vagyok hogyan kezeli a srácainkat, mert ők aztán tiszteletlenek.
- Woah! Ez tök menő, én is nagyon szeretek rajzolni, de anyám azt mondta nem érek el vele semmit. - sóhajtja.
- Szívesen megnézném a rajzaidat valamikor, viszont nekem sietnem kell, örülök, hogy megismerhetlek, akkor ma tizenhárom órakor az udvaron - közlöm vele, majd amint csak bólint egyet továbbsietek, mert nem szeretnék késni az órámról.

Belépve a rajzterembe üdvözlöm a diákokat, ők illedelmesen felállnak és meghajolnak s most nyugodtnak tűnnek, tudom, hogy nem tisztelik, vagy nem tartják fontosnak a rajzórát, pedig igen is fejleszt, főleg a kreativitást.
- Ma új dologba kezdünk bele, mint mondtam, az animációba, kicsit nehéz és fárasztó, de izgalmas. - csapom össze a tenyerem, szememmel végigpásztázva az osztályt, hogy mennyire érdekli őket a dolog, mert nekem az is fontos, hogy nekik is jó legyen, s tudom nem tűnök szigorúnak, de sok dologból nem engedek, sőt, ha szemtelenek több feladatot kapnak. Sok diák szerint a jó-rossz tanár között vagyok valahol. - Tehát.. - kezdek bele, hangosan magyarázva, közben kivetítve pár videót, és sokuknak leesik az álla.. na igen, ilyen amikor rájönnek, hogy egy animációs mesében mennyi munka van. - Holnapra mindenkinek legyen pauszpapírja, és egy animációs ötlete. Mára ennyi lett volna, mehettek. - intek, és már látom előre, hogy senki semmit nem fog hozni, tehát ezt is nekem kell megvennem. Remek, dobjuk ki a pénzünk!
Az egyetlen bánatom, hogy saját osztályommal csak egy rajz óra van, és egy osztályfőnöki, pedig az én kölykeim igazán kedvesek.. már mint a másik két osztályhoz mérve.. de így, hogy az osztályfőnökin fognak táncolni, kicsit böki a csőröm.


***
Az órámra pillantok ami lassan megüti az egy órát, így összeszedem a rajzfelszerelésem, leviszem a tanáriba, berakva a táskámba, mert én aztán itt nem hagyom, tudom milyenek a gyerek, inkább rombolnak, nem építenek.
Az udvar fele véve az irányt -ami mellesleg betonozva van, és személy szerint nem örülök ennek annyira, mert ha a gyerek elesik nagyobb kárt szenved, viszont pozitívan is érint, hisz könnyebb rajta táncolni, főleg, hogy van kiépítve egy ilyen... színpad szerűség-, ahol Baekhyunt látom meg először, azután azt, hogy JongHyunnal beszélget, és nagyon vicces lehet a téma, mert mind a ketten hangosan felnevetnek, úgy látszik megtalálták a közös hangot. Közelebb lépdelve veszem észre, hogy BaekHyun két dolgot szorongat, egy mappát és a laptopját, gondolom azon van a zene, bár megbeszéltük, hogy a nyolcadikosok döntik el a zenét, lehet, hogy így könnyebb lesz.. vagy nehezebb, majd meglátjuk.

Melléjük érve JongHyun egyből elvigyorodik, átkarolva a vállam, gondolom menősködni akar, hogy ő aztán nagyon laza, pedig a legszigorúbb és legidegesítőbb tanárik egyike, még is kiváló munkát végez.. ő kapja itt a legjobb fizut.
BaekHyunra pillantok, aki elpirul, majd a mappát nyújtja felém. Értetlenül pislogok rá.
- Ja, csak mondtad, hogy mutassam meg pár rajzom. Így elhoztam a legjobbakat, megtisztelnél vele, ha véleményt mondanál.
- Hum. - bólogatok, kinyitva, kivéve az első lapot, ami egy férfit ábrázol.. Hm.. egyszerűbb lenne, ha látnám az erede..
- Az eredeti képet mindig a hátuljára ragasztom. - vágja el a gondolataimat.
- Ó... - motyogom, megfordítva, majd vissza és ezeket a mozdulatokat megismétlem párszor - A szeme túl alacsonyan van, sőt pici. Magát az arcot jól megalkottad, karakteres, akár csak az eredeti.. viszont a fülei nagyobbak lettek a kelleténél, a száj pedig... hát az a legrosszabb. - ecsetelem a véleményem, és látom, a mosolya lassan lehervad az arcáról. Na ne, ügye ez most nem fog nekem itt bőgni? Mert ha igen, akkor falnak megyek, ő kért tőlem véleményt.
- Most miért vagy ilyen izé JongIn-ah? - kapja ki kezemből a rajzot JongHyun, hogy közelebbről megnézze. - Nekem tetszik, Baek, szerintem állati jó lett, én pálcika embert sem tudok rajzolni.
- Persze, mert te egy matek tanár vagy, azt sem tudod, hogy mi a za művészet, és ez a rajz láthatólag hibás.
- Te leszel mindjárt hibás, ha...!
- Nyugi... ez csak egy rajz. - veszi magához a lapot és a mappát. - Ne haragudjatok, ha ezzel gondot okoztam.. ne miattam legyen köztetek konfliktus. Hagyjuk ezt a rajz témát. - sétál el az egyik közelebbi padhoz, letéve a cuccait.
- Megsértetted. - morogja Jong.
- Sértette meg a halál, véleményt kért, megkapta.. az a rajz nem jó, nem véletlen, hogy az anyja azt mondta neki hagyja abba. Nem tud rajzolni.
- Mekkora egy tahó vagy te, Kim JongIn.
- Köszönöm. - vigyorgok.
- Nem bóknak szántam... ó! Nézd, SeKyung hozza az osztályainkat.. milyen aranyos.
- Megtennéd, hogy nem mellettem olvadozol, és odamennél hozzá, bevallani, hogy szerelmes vagy belé?
- Szerelmes? ÉN? Abba a nőbe?! Soha, előbb kérném meg térden állva BaekHyun kezét. - végig halkan mondja, de a végén hangosan felnevet.
- Szórakozol velem. - kerekednek ki a szemeim.
- Be careful In-ah. - csapkodja meg a vállam, majd rakoncátlan osztályához indul.
BaekHyun felé fordulok, hogy szóljak neki, de ő már rég az osztályokat pásztázza aggódó, még is izgatott tekintettel... gondolom nem volt még dolga ennyi gyerekkel. Mivel nem kell szólnom neki én is az osztályomhoz lépek csitítva őket, míg mindenki el nem halkul, és intek BaekHyunnak, hogy jöjjön közelebb, mutatkozzon csak be. Pír szökik az arcára, de lenyeli idegesség gombócát a torkában, és felvesz egy komoly és érett arcot, amin igazán meglepődök.

- Byun BaekHyun vagyok. Tánctanár. Kiskorom óta tanulok táncolni, hip-hop zenétől a popig, keringőig, sőt balettezni is tudok.. bár azt inkább hanyagolom.. Nem kell izgulnotok, félnetek, aggódnotok azon, hogy nem tudtok táncolni és mondjuk ráléptek a párotok lábára, persze fogtok hibát véteni, hiszen csak emberek vagyunk. Arról is biztosíthatlak titeket, hogy az elején unni fogjátok, de a legvégén, mikor a lányok gyönyörű ruhában lesznek, a fiúk pedig elegánsan felöltözve... tökéletesnek fogjátok magatok érezni. Elismerem, kicsit izgulok, mert ilyen sok fiatallal egyszerre nem volt dolgom.. arról is hírt kaptam, hogy ti fogjátok kiválasztani a dalt, mellyel semmi bajom, de előbb az általam választott zenére tanítalak meg titeket, egy már megtervezett koreográfiát, utána sokkal egyszerűbb lesz kitalálni, összerakni egy új koreot a ti zenétekhez. Esetleg van kérdés? - fújja ki a levegőt.
- Hány éves? - Kiabálja be valaki.. szemtelen kölyök.
- Ne haragudj, hogy.. - kezdek bele, de leint.
- Nincs gond, JongIn, gyereke és kíváncsiak. Tizennyolc vagyok. - Hátam mögül hatalmas meglepetés sóhajok hallatszódnak.
- Van barátnője? - Kérdezi pár lány, amire kemény, feszített arcal fordulok hátra, rögtön abbahagyják a kuncogást.
- Nem nincs. - rázza meg a fejét - Egyéb kérdés?.... Nincs? Remek. Mindenki keresse meg a párját, bár még csak az alappal kezdjük, de jó lenne, ha nem három perccel később a párotokra vadászna.. Oké. - tapsol párat - Egyszerű lesz, figyeljetek! - és már kezdi is, s  miközben számolja a ritmust, én csak követem a szememmel a kecses lépéseit. Előre-oldalt-zár, hátra-oldalt-zár... A lépéseiből már látszik, hogy ért hozzá.., mert mikor elkezdik csinálni a gyerekek, az övé teljesen más..
Perceken át csinálják, látszik, hogy kicsit fáj már a lábuk, így BaekHyun megkönyörül rajtuk.
- Oké, most a párotokkal. Tudjátok a tánctartást, igaz? - kérdezi, majd büszkén elmosolyodik, ahogyan kivétel nélkül mindenki tudja. - A fiúk kezdenek, jobb lábbal előre, lányok ti bal lábbal hátra.. És! 1-2-3 - mondogatja hangosan, addig, ameddig mindegyik gyerkőcnek sikerülnek a lépések. - Ügyesek vagytok. - tapsol ismét, és még magyaráz valamit, gondolom az új lépéseket, de én csak nézem a gyerekeket, akik nevetgélve csinálják az egészet.
Tudom, hogy fáradtak, így amint kicsöngetnek, elengedem őket.. pedig beszélni akartam volna velük..

- Beszélnünk kell a hangról. - hallom meg magam BaekHyun komoly hangját, sehol nincs benne gyermetegség, és mikor arcára pillantok sehol sincs pír, se kedves mosoly.
- Vannak hosszabbítóink, betudjuk üzemelni a hangfalat.
- Ó, ez remek! - végre elmosolyodik, se megzavarja a telefonja csörgése - Szia, édes! Ah... igen.. már indulok.. Tényleg? De aranyos vagy, nagyon szeretlek.. Igen... Tudom!.. Oké.. Csókollak, sietek! - teszi le a mobilt - Mennem kell, Jövőhéten találkozunk.. - indul meg, de én elkapom a karját.
- Várj.. nem azt mondtad a gyerekeknek, hogy nincs barátnőd? Hazudtál nekik?
- Nem. - rázza meg a fejét, ártatlanul pislogva - Csak annyit mondtam, hogy nincs barátnőm.. oda figyelhetnél.. viszont én sietek. - felkapja a laptopját és már szalad is el..

Lesokkolva bambultam magam el.. "Azt mondtam nincs barátnőm" Jesszusom, ez meleg? Jó egem... Nem mint ha bajom lenne vele, csak nem igazán szeretem ezt a dolgot. Se látni.. se hallani róla, pedig tudom, hogy ma már ez egy elfogadott dolog.. Nincs mit ezen fényezni, undorodom a melegektől, na. A padra téved a tekintetem, ahol otthagyta a mappát. Szemeim elkerekednek, majd kíváncsiságomnak eleget téve szedem ki belőle majdnem az összes rajzot. Ismét az kerül a kezembe, és most egy kicsit jobban megvizsgálva a lapot, észreveszek egy apró írást az alján... 'Radírozás nélkül' Ó, bakker... Azért néz ki így, mert nem radírozott rajta egyszer sem! 
Hiper gyorsasággal veszek elő egy másikat, ami ugyan az, de radírozással... és..hát hűha. Nem tökéletes, de.. a száján kívül mindent helyesen rajzolt le, talán pár plusz árnyékkal. Tehát tud rajzolni, én meg leoltottam szegényt. Aish! Máskor jobban nézd meg azt a cseszett lapot Kim JongIn! Okosabb leszel tőle.. 
Jövőhéten bocsánatot kéne kérnem tőle.. de nem akarok egy meleg fiúval beszélgetni.. Jobb ötletem van! Írok egy pici levelet, és ráragasztom a radírozás nélkülire.. és meg van oldva, ügye? Remélem.
Felsóhajtva sétáltam vissza az épületbe, hogy felvegyem a táskámat és hazainduljak az én egyetlen szerelmemhez. Hosszú nap volt ez, és szeretném a karjaim közé zárni, szeretkezni vele. Igen, az most nagyon jól esne.

*

- Hazaértem! - kiáltom el magam, amire rögtön előttem termed a világ szépsége - Szia, Drágám. - nyomok egy csókot a mézédes ajkaira.
- Szia... - karolja át a nyakam. - Milyen napod volt? 
- Igazán fárasztó. - csücsörítem a számat durcásan.
- Nem vagy te gyerek, hogy ilyet csinálj! - kuncogja el magát. - Na és a tánctanár? Szép nő? - húzza el a száját.. kis féltékeny.
- Fiú. - mondom komoran.
- Fiú? Akarod mondani férfi?
- Nem, Drágám. A diákjaink tánctanár egy homoszexuális tizennyolc éves fiú!
- Meleg? - kerekednek el a szemei. Bólintok. - Wah, ez milyen fain, itt nem nagyon szokták felvállalni, pedig elfogadott.. na és? Édes, cuki fiú? Vagy inkább rondaság?
- Nem nagyon nézegetem a velem azonos nemeket, Szívem, erre nem tudok választ adni.
- Ah rendben... mond csak.. - simít végig a mellkasomon, ami jóleső, bizsergető érzést hagy maga után. - Szeretnéd, ha megmasszíroználak? - mosolyodik el huncutul, és tudom, hogy eddig minden masszásnak szex lett a vége. Kajánul elvigyorodom.
- Benne vagyok. - csókolok a nyakába, majd egyre lejjebb s lejjebb.. jó estém lesz.

BaekHyun POV

Nem régiben kaptam egy levelet, amiben egy általános iskola felkért engem, hogy tanítsam a háromosztályos nyolcadikosokat keringőzni. Igazán boldogan mentem bele a dologba, hiszen én inkább fiatal felnőtteknek tanítok táncot.
Tizenkilenc éves leszek hamarosan.... szerencsémre én pont abba a korba születtem, ahol már sokkal többen elfogadják a melegséget, mert igen, homoszexuális vagyok. Bár az érzéseimet néha nem tudom hova rakni.. odáig vagyok a női testért, mármint, nem kívánom meg őket, csak irigylem azt, ami nekik van. Félreértésekbe ne essünk, jól érzem magam a bőrömben, férfi vagyok, annak születtem és nincsen transznemű hajlamom, soha nem operáltatnám magamat át. Féltékeny és irigy vagyok. Olyan szép fenekük van és széles, fogható csípőjük.. a mell az egyetlen dolog ami hányingert kelt bennem, főleg ha a nő még ki is dobja őket, é szerintem már van egy határ, de mindenki maga dönti el, hogy mit hova rakosgat.

A pasimmal élek együtt, aki már elmúlt harminc, de nem tehetek róla... bejönnek az idős pasik. Tapasztaltabbak, mint az olyanok, mint én. Nagyon szeretem ChanYeolt, és most talán mindenki egy pénzéhes kurvának hisz, aki még nagyon naiv is, mert Chant még csak négy hónapja ismerem, vele élek, és eléggé pénzes ember. Na most én nem a vagyonába szerettem bele, hanem magába a férfiba... Már amikor megláttam a buliban iszogatni, akkor már nagyon bejött nekem, és ki is voltam, mikor oda jött hozzám.

Lassan fordulok karjaiba, mellkasába bújva. A hangja reggelente nagyon mély és vonzó, mint szex közben. Na igen, a szex nem a kedvencem, romantikusabb fajta vagyok, Chan viszont szeret vadul beledöngetni az ágyba, még a szüzességem is úgy vette el... hát vagy tetszik, vagy nem, még véreztem is, igen, naiv vagyok, mert egyszerűbb lenne elhagynom, de a buta szívem nem engedi, hiszen bárhol máshol nagyon romantikus.. amit nagyon szeretek benne. Bárcsak az ágyban is így lenne.

- Baekie, elfogsz késni. - morogja. - Nem ma mész abba az iskolába?
- De igen! - pattanok ki az ágyból. - Ah, nincs időm enni! - toporzékolok hisztisen, kikapkodva a ruháimat a szekrényből, amit gyorsan magamra is aggatok. - Elmentem. - Nyomok egy puszit az arcára és felkapva a kulcsaimat rohanok is.

Az iskolába kipirulva érek, zihálok és izzadok. Ennyit arról, hogy fontos az első benyomás, tuti úgy nézek ki, mint egy csapzott ló. Beletúrok a hajamba, ami most biztos rosszabbul áll, mint eddig. Megkérdezem a a portást, hogy merre találom a tanárit, és amint odaérek megállok a bejáratnál, kelletlenül toporgok.

- Te vagy BaekHyun? - áll meg előttem egy ugyan olyan magasságú férfi, mint én.
- Igen. - bólintok.
- Remek, Kim JongHyun vagyok. Az egyik osztályfőnök volnék. - hajol meg, amit viszonzok. - Fiatalnak nézel ki.
- Te meg öregnek. - szemtelenkedek, de rögtön bocsánatot kérek. - Fiatal vagyok.. tizennyolc éves. - mosolyodom el, mire tőle döbbent pillantásokat kapok... mindig meglepődnek a koromon, de soha nem értettem miért. Fiatalok nem lehetnek tanárok, vagy sértésnek számít? Komolyan nem értem.
- Hát ez aranyos. - nevet fel. - Jó lesz a gyerekeknek, hogy ilyen fiatal lesz a tánctanáruk, érdekesebb lesz. Lázadó fiatal vagy? Mert ez a rózsaszín haj...
- A, nem, nem lázadok, csak az életem értelmének így tetszik. - vonok vállat hanyagul.
- Így? - ráncolja a szemöldökét, de ajkain megmarad a mosoly. - Elég csapzott vagy.
- Elaludtam, és mivel nincs autóm, futottam.
- Értem, szeretsz futni?
- Szoktam. - adok rövid választ.
- Addig jó, régen én is szerettem, de ma már csak kondizok. Viszoont, nekem mennem kell, ma még találkozunk! - veregeti meg a vállam, és besétál a tanáriba, én viszont tovább várok, mert annyit tudok, hogy még két tanárral kell találkoznom.

Toporgok még egy ideig, mikor megáll előttem egy magasabb férfi. Kérdezi, hogy én vagyok-e tánctanár, közben meghajol. Jesszus, de jó képű!
Bemutatkoztunk egymásnak és persze, hogy ő is érdeklődik a korom felől. Lefogok hidalni, ha a diákok is megfogják kérdezni, pedig biztosan felteszik a kérdést.

Szó esett a rajzról, amit nagyon szeretek, de anyum szerint faszt nem érnék el vele, viszont tánctanár se lehetek életem végéig, attól, hogy még szeretem ezt csinálni, és igen, még ráérek a jövőn aggódni, ám mindig a szemem előtt lebeg az a baszott DE. Ez pedig sokszor elveszi a kedvem.

Még megbeszéltük, hogy mikor és hol találkozunk, után elköszönt ő is. Három osztály van, így egy osztályfőnökkel nem találkoztam. Bár nem mint ha baj lenne. Délutánra kell visszajönnöm, na meg a portástól meg kell kérdeznem hol van az a bizonyos kőudvar, mert ez a suli botrányosan nagy, és sok ki-bejárat van.

Mivel nem sietek végre sehova, nyugodtan sétálok, végül megállok egy kávézónál, hogy egyek és igyak valamit...
~ ~ ~ ° ~ ~ ~
Mivel most időm van még, csinosíthatok magamon. Előkapom a kedvenc szűk fekete nadrágomat, hozzá pedig a halvány rózsaszín ingemet, és a fekete cipőmet. Hajamat előre fésülöm, ezzel elérve, hogy szemembe lógjanak a fürtjeim. Szemeimet erősen kihúzom feketével, arcomra varázsolok egy mosolyt, és indulok is az iskolába. Szerintem bárki rám néz, egyből megvigyorogtatom, a ragyogó arcom miatt. Bár elég hülyén nézhetek ki, vagy őrültnek, miközben vadul mosolygok, egyik kezemben a laptopom, másikban a rajzmappám.

Beérve a suliba a portás egyből segített nekem eligazodni. Az udvaron már ott várt JongHyun, valamit nagy nézve a telefonján. Beharapom az alsó ajkam és mögé settenkedek, válla felett nézve mit csinál.
- Te a képeimet bámulod? - nevetek végül fel.
- A rohadt életbe! - hördül fel, megpördülve. - Naná hogy a tieidet, tökre érdekeseket mondanak rólad az interneten.. tényleg meleg vagy?
- Aha. - bólintok rá, mert nincs mit titkolni.
- De menő!
- Nem vagy te túl öreg, hogy ilyeneket mondj?
- Szemtelen vagy. - motyogja, de a vigyor nem tűnik el az arcáról.
- Egy fiatal, szemtelen, buzi fiú. - kuncogtam.
- Szeretsz viccelni a nemi identitásodból? Nem olyannak tűnsz, aki utálná magát ezért.
- Bevallom, néha magamba tudok zuhanni, és úgy tekintek erre az egészre, mint egy átok, de utána ránézek a barátomra, és minden negativitás tova száll.
- Ja... a pasid..
- Ühm.
- És te vagy alul mi? - tör ki belőle a nevetés, amire én karon csípem, de vele nevetek.

JongIn jelenik meg előttünk, és mélyen elpirulok, miközben JongHyun átkarolja a vállát. Mélyen hallgatva nyújtom át neki a mappát, de csak értettlen pillantásokat kapok tőle, én pedig elmagyarázom, hogy benne vannak a rajzaim. Izgatottan várom a véleményét, de az első művem, amit kihúz, pont egy radírozás nélküli, és bízom benne, hogy észreveszi.. de ehelyett jól leolt. Na szép. A mosolyom lehervad, szomorú arcot ölelek magamra. Tisztában vagyok azzal, hogy nem vette észre a kis feliratot, de akkor is szíven ütöttek a szavai.
Lerakom a mappát és a laptopomat a közeli padra, ám alig telik el pár perc, az osztályok kivonulnak. A! Milyen sokan vannak, és mindent a kezeim alá vonhatom, bár még magam is gyerek vagyok, ez nagy kihívás lesz a számomra.


Komolyságot erőltetve magamra mutatkozok be nekik, és PERSZE, hogy megkérdezik, hány éves vagyok, és van-e barátnőm.. Aish! Mai fiatalok.
Attól függetlenül, hogy most látnak először, és én is őket, egyből gyakorlásra fogom őket.
Az alaplépés egyszerűen ment nekik, és picit meglepő volt számomra, hogy tudták a beállást.. bár nem mint ha az olyan észvesztően nehéz lenne, de örülök, hogy nem kell nekik mondogatni, hogy hova rakják a kezüket.


A vége fele már eléggé fáradtnak tűntek, pedig még nagyon az elején tartunk, de nem igazán panaszkodnak.. na majd fognak. JongInhoz sétálva, a hangra, és a zenére tereltem a szót, és mindenemet megfeszítettem azért, hogy a vérem ne tolódjon az arcomba.. nem pirulhatok el mindig, mikor beszélgetünk.
Beszédembe a telefonom csörgése zavar meg, és ki más ne hívna, mint ChanYeol? Hiányzom neki, minden szavával megmosolyogtat. JongIntól elköszönve már indulnék is, de elkapja a karomat, azzal, hogy azt mondtam a gyerekeknek, hogy nincs senkim, én pedig otthagytam azzal a mondattal, hogy nekem csak barátnőm nincs. Biztosan nagyon lesokkoltam.
Félúton jutott eszembe, hogy otthagytam a mappát. Remek, nekem pedig benne van egy fontos rajzom, amit beszeretnék adni egy versenyre és holnap van a határidő. Ah.. én aztán már nem fordulok vissza! Holnap majd bemegyek érte, remélem valamelyik tanár észre veszi, és nem egy diák. Pedig egyszerűbb lenne visszafordulnom, de akkora egy lusta dög vagyok.. AISH! Hagyjuk. Hazamegyek!

Belépve a házba megcsap a finom illat, biztos vagyok benne, hogy Chan csinált vacsorát. Mosolyogva léptem be a konyhába, ahol már megvolt terítve, gyertyák voltak szinte mindenütt. A hülye romantikus fejét!
Ahogy meglát engem, átkarol és megcsókol, amit örömmel viszonzok, majd kérdéseivel bombázva ülünk az asztalhoz, én pedig szeretettel körítve elmesélem neki a napomat, majd ő is beszélni kezd, szinte be nem áll a szája, de ezen csak egy jót mosolygok.. Nagyon, de nagyon szeretem őt.

Folyt.Köv.

2017. május 9., kedd

TERVEZETT ÍRÁSOK

TERVEZETT ÍRÁSOK


Hi everybody! What's up?
Gondoltam megosztom veletek azokat az írásokat, amiket már nagyban tervezek, ismétlem.. TERVEZEK! Tehát nem biztos, hogy elkezdem, vagy ha elkezdem - egyébként tuti mindegyiknek neki fogok xD - de nem most azonnal, lehet, hogy csak egy év múlva, csak szeretném, ha tisztában lennétek azzal, mi várható eme blogon. Kezdjük^^

1. A Pince Rejtelmei.

Ehhez a történethez még régebben nekifogtam, de az szar volt, így hagytam a fenébe, viszont olyan jó ötleteim vannak hozzá, hogy nem akarom, hogy kárba vesszen.
Hossz: Bish, i dunno xd
Szereplők: Lu Han,  Jackson Wang, Park ChanYeol, Kim JongHyun, Kim Kibum, Byun BaekHyun (és még mások is)
Banda: EXO & GOT7 & SHINee
Műfaj: slash, angst
Besorolás: +18
Figyelmeztetés: sok-sok káromkodás, mert az kell, a szereplők kora nem egyezik meg a valósággal 
Ismertető: Sok ember évek óta a vasfalazott pincébe vannak zárva. Sikolyaikat senki sem hallja. Láncra verve, éhezve s szomjazva viselik el, az ők ért bántalmazásokat. Odalent mindenki megtörik.. kivéve egy fiút. Az ott létrehozott szabályok ellen, ő továbbra is makacs, pedig tudja, hogy büntetés jár minden ellenszegülésért.. De ő abban bízik, hogy kifog jutni a pincéből.

2. Véreden Élve



Ehhez a történethez viszont csak agyban kezdtem neki, és még eléggé kezdetleges de már sok ötletem van!
Hossz: Still dunno :'D
Banda: EXO
Szereplők: Park ChanYeol, Byun BaekHyun, Kim Kibum, Kim JongHyun, Lee Taemin, Lee Jinki, Choi Minho
Párosítás: ChanBaek, JongKey
Műfaj: slash, vámpíros. angst
Besorolás: +18
Figyelmeztetés: még nem tudom, a szereplők kora nem egyezik meg a valósággal 
Ismertető: Soha nem hitt a misztikus lényekben, miért is tette volna? Egyet sem látott még! Ám egy éjszakán minden megváltozik, mikor szemtanúja lesz egy gyilkosságnak, s bár a gyilkos gyorsan eltűnik, az áldozaton látszik, hogy a vérét lecsapolták. De még is hogyan? Nem volt nála semmi! A rendőrök sem tudtak mit mondani, pedig boncolás is történt.. semmit nem találtak. Hetekkel később őt támadják meg... de nem akárki.. Abban a pillanatban elhitte.. igazán elhitte, hogy léteznek misztikus lények... és azt kívánta, bár sose találkozott volna eggyel.

3. Bassza meg.. Szerelmes lettem az apámba!




Húú.. ez még nagyon friss hús, de már annyi ötletem van hozzá, mint égen a csillag! 
Hossz: SAME xD
Szereplők: Choi Minho, Kim Kibum, Kim Tae Yeon
Páros: MinKey
Banda: SHINee 
Műfaj: hetero, slash, fluff(maybe? I dunno)
Besorolás: Még nem tudom
Figyelmeztetés: a szereplők kora nem egyezik meg a valósággal 
Ismertető: Minho és TaeYeon boldog házasságban élnek.. de amikor szeretnének egy babát, TaeYeon nem esik teherbe, ezért rengetek vizsgálaton megy át, mire kiderül, hogy soha nem is eshet teherbe. Elkeserednek, de végül Minho felhozza azt, hogy fogadjanak örökbe. Mikor elmentek az árvaházba, azt hitték, egy aranyos három-négy éves gyermeket fognak elhozni, viszont mikor meglátták a sarokba kuporodni, valószínűleg a legidősebb ott lévő gyereket, megesett rajtuk a szívük, és így lett, hogy egy tizenhét éves fiút fogadtak be. Eleinte nagyon félénk a fiú, főleg mikor kiderül, hogy iskolába kell járnia.. de egyre kezd nyitottabb lenni... és sokkal több időt tölteni az "apjával".. míg végül bele nem szeret.


4. Bloody Mission





Eme csodás történetnek még régebben neki kezdtem.. de mikor elkezdem írni... így rájöttem, hogy hülye vagyok, így az egész a kukában végződött, de annyira megszeretném írni, hogy újra kezdem... majd.. egyszer csak XD
Hossz: ?
Szereplők: Park ChanYeol, Byun BaekHyun, Kim Kibum, Kim JongHyun 
Páros: BaekYeol [JongKey]
Banda: EXO & SHINee
Műfaj: slash, angst, AU
Besorolás: +18
Figyelmeztetés: a szereplők kora nem egyezik meg a valósággal 
Ismertető: ChanYeol.. a könyörtelen tűzkirály, ki megakarja bosszulni apja halálát, de útjában áll a kiválasztott, aki letudná győzni, ezért ChanYeol azelőtt akarná megölni, mielőtt felnőne, és erősebbé válna... viszont eltüntető pecsétet raktak a kiválasztottra... viszont a pecsét tizennyolc évesen lekerül róla

5. Island

Hossz: nemtom 
Szereplők: Byun BaekHyun, Kim JongHyun
Páros: JongBaek
Banda: EXO & SHINee
Műfaj: slash, fluff
Besorolás: még nem tudom
Figyelmeztetés: káromkodás az biztos lesz, a szereplők kora nem egyezik meg a valósággal 
Ismertető: BaekHyun egy gazdag és elkényeztetett fiú, akit magángéppel vinnének, viszont hatalmas vihar kapja el őket, messze sodorva bármely kontinenstől, a gép pedig lezuhan, méghozzá egy szigetre. Senki nem éli túl BaekHyun-n kívül. A szigeten... pedig nem csak ő egyedül van

6. El Dorado

Hossz: same
Szereplők: Kim JongIn, Kim Kibum
Páros: KaiBum
Banda: SHINee & EXO
Műfaj: slash, au
Besorolás: +18
Figyelmeztetés: trágár szavak , a szereplők kora nem egyezik meg a valósággal 
Ismertető: mivel még nagyon friss.. nincs, majd lesz XD

7. Kirekesztve

Hossz: nem tudom, mé' tudnám
Szereplők: Byun BaekHyun, Kim JongIn(Kai), Park ChanYeol, Kim JongHyun, Kim Kibum(Key), Lee Jinki(Onew), Lee Taemin, Cha HakYeon(N) Kim WonShik(Ravi) Lee HongBin, Han SangHyuk, Mark Tuan, Jackson Wang, Im JaeBum(JB), Park JinYoung(Junior) (ÉS MÉG SOKAN MÁSOK)
Páros: JongBaek, TaeKai, JongKey, JinKibum(OnKey) NAvi, HyukBin, MarkSon, JjProject, 
Banda: EXO & SHINee & VIXX & GOT7
Műfaj: slash, valós élet, szomorú, (fluff, maybe?)
Besorolás: +18
Figyelmeztetés: trágár szavak ( nem hiszem, hogy lesznek, ez nem az a fanfiction) 
Ismertető: Egy banda, melyt úgy neveltek, hogy ne fogadják el a melegeket, és ezt még a szerződés is kimondja. De BaekHyun más... mindig is tudta, hogy ő más, hogy a férfiakhoz vonzódik, ám tudta, hogy reménytelenül szerelmes ChanYeolba, nem mondhatta el neki, viszont azt akarta, hogy a banda tudjon melegségéről, így mikor elmondja, a banda szavak nélkül eltaszítja magától, és a kanapén kell aludni minden este. Magába zuhan a fiú, nem tud hova menekülni, a szerződés nem engedi, és amúgy is szereti a rajongóit... de nagyon fájt neki. Senki nem beszél vele Suhon és ChanYeolon kívül. A nagy idol vállalatok úgy gondolták, hogy indítanak egy tábort, ahol az idolok jobban megismerhetik egymást, közelebb kerülhetnek egymáshoz. Így történik, hogy BaekHyun és JongHyun sokkal közelebb kerülnek egymáshoz...
Hozzáfűzés: Szeretném elmondani, hogy ezzel a történettel már most sokat vállaltam magamra, hiszen soha nem dolgoztam ilyen sok karakterrel és bandával egyszerre, és szerintem lesz még itt karakter nem is egy, ezzel a történettel szeretném szemléltetni majd, hogy az emberek mennyire nem fogadják el a melegséget, és beszéljünk itt most a fiúxfiú dologról vagy a lányxlány dologról. Ez a történet nem ráerőltetés akar lenni az ELFOGADÁSRA. Mindenkinek megvan a maga véleménye, és ezzel teljesen tisztában vagyok. Csak éreztetem egy kicsit, hogy az emberek milyen önzőek és undorítóak tudnak lenni, ha már nem hetero, vagy vele "megegyező" emberrel találja magát szemben. Az ismertető egyébként hosszabb lenne, de akkor lelőném az összes poént, így hagyom, hogy ti gondolkodjatok azon, mi lesz itt :D

8. Kihúzlak a mélyről!

Hossz: passz'
Szereplők: Byun BaekHyun, Kim Key Kibum
Páros: BaekBum
Banda: EXO & SHINee
Műfaj: slash, fluff, angst, au
Besorolás: +16
Figyelmeztetés: trágár szavak, a szereplők kora nem egyezik meg a valósággal 
Ismertető: BaekHyun az anyja miatt teljesen magába zuhant, cigizni, drogozni kezdett, tetoválást varratott magára, és pc-t hord, alkoholizál. Az apja pedig nem is foglalkozik vele. Tőle messzebb, Teguban meggyilkolnak egy fiatal videóst, Kim Key Kibumot, aki a jótetteiről volt híres. Baek hatalmas nagy traumán megy keresztül, de rátesz egy lapáttal, hogy valamiért állandóan Kibum szavait hallja éjszakánként, gyógyszereket szedett, de semmi sem segített neki, úgy érezte, hogy megfog őrülni, és mikor csak ő egyedül látta Kibum "szellemét" teljesen letargiába esett..
Hozzáfűzés: SOHA a büdös életben nem akartam a két biasomat összerakni, mert mindketten lányosak... deeeeee, végül gondoltam, miért is ne? Kinek fáj? Nekem XD Lol, tehát, tuti nem lesz benne +18, mert azt már én sem bírnám, és nem is lesz köztük "szerelem", de majd meglátjátok :D

9.Nyakörv és Lakat : Left Behind

Ezt a történetet már olvashattátok a blogon, de ez a Left Behind mindent elfog mesélni, így akinek tetszett a történet, az biztos örömmel fogja majd követni^^

Hossz: ??/??
Szereplők: Kim Kibum, Park ChanYeol, Byun BaekHyun, Lee Jinki, Kim JongHyun, Lu Han
Páros: ChanBum, BaekYeol/ChanBaek, OnKey/JinKibum, JongBaek/2Hyun, LuYeol/ChanLu
Banda: EXO & SHINee
Műfaj: slash, fluff, smut,
Besorolás: +18
Figyelmeztetés: trágár szavak, erőszak, erotikus jelenetek, a szereplők kora nem egyezik meg a valósággal 

10. Beszélj!

Igazából ennek a történetnek az eredeti címe Painful Truth. Ez lett volna a második Fanfictionom, amit megakartam írni, méghozzá szerepezéssel, de sajnos a másik "írónak" sok dolga van, így végül az egészből nem lett semmi, viszont gondoltam, hogy akkor megírom máskor... bár még mindig szeretném szerepezni, csak nincs kivel..

Hossz: ??/??
Szereplők: Byun BaekHyun, Park ChanYeol (és a többi EXO tag)
Páros: BaekYeol/ChanBaek
Banda: EXO
Műfaj: slash, fluff, smut
Besorolás: +18
Figyelmeztetés: erőszak, a szereplők kora nem egyezik meg a valósággal 

Ismertető: Erről a történetről kivételesen nem mondok semmit sem :D

11. Ouija

Szerintem mindenki tudja mi az a Ouija. Ha nem.. akkor nézzetek utána (haha.. :D), tehát.. őszintén én még soha nem próbáltam, és nem is akarom, vagy is ha elém dobnák lehet megcsinálnám :'D (Yaaas, I'm sick) Hogy miért akarok ilyen 'horrorisztikus' FanFictiont? Nos, velem sok paranormális dolog történt már, gondoltam belefoglalhatnám egy műbe, úgyhogy itt van! Még nem tudom mit fogok belőle kihozni -hanekikezdek-


Hossz: ?

Banda: SHINee & EXO
Szereplők: Kim Key Kibum, Kim JongIn(Kai) 
Párosítás: KaiBum
Műfaj: slash, au, angst
Besorolás: +16
Figyelmeztetés: szereplők halála, szereplők kora nem egyezik a valósággal

Ismertető: Kim Kibum egy normális tanuló volt, addig, míg szülinapjára a nagymamája egy furcsa ajándékot adott neki. Táblát, amin fel voltak sorolva a betűk, a számok, egy 'igen' és 'nem' választás és az alján egy 'viszlát'. Fogalma sem volt mi az, és mit kéne vele kezdenie, mikor legjobb barátja Kim JongIn el nem mesélte a tábla horrorisztikus történeteit, amin a szőke fiú csak hangosan felnevetett, hogy ő ilyenekben nem hisz... De amikor kipróbálta.. a pokolba kívánta az egész lényét, és azon gondolkodott, hogy jobb lenne, ha meghalna.

12. Vakságba Zárva

Hossz: ??/??
Banda: EXO
Szereplők: Byun BaekHyun, Park ChanYeol
Párosítás: ChanBaek
Műfaj: slash, fluff, iskolai élet, fantasy
Besorolás: +18
Figyelmeztetés: szereplők kora nem egyezik a valósággal

Ismertető: BaekHyun kiskorában balesetet szenvedett, és megvakult mindkét szemére. Gyerekkorát szinte egész végig kórházakban töltötte, orvosokhoz járatták, hogy a fülével lásson, viszont különleges "erővel" rendelkezik. Ettől függetlenül vak, ezért mikor az anyja középiskolába íratja, mert "lát", a diákok piszkálják.. vajon megtud küzdeni az akadályokkal? 
Hozzáfűzés: Ezt a történetet már nyár eleje óta elkezdtem a fejemben, de annyira érzelmesre és mélyre szeretném megírni, hogy várni fogok vele, egészen 2019-ig, de nem biztos, hogy rögtön neki kezdek.

13. Halandó



Hossz: ??/??
Banda: EXO & SHINee
Szereplők: Byun BaekHyun, Kim JongHyun, Kim Kibum, Kim JongIn, Lee Taemin, Choi Minho, Lee Taemin
Párosítás: JongBaek, KaiBum
Műfaj: slash, fantasy, fluff
Besorolás: +18(?)
Figyelmeztetés: szereplők kora nem egyezik a válósággal



14. Let Me Help You
Hossz: ??/??
Anime: Haikyuu!!
Szereplők: Kenma Kozume, Tetsurou Kuroo
Párosítás: KuroKen
Műfaj: slash, mpreg, fluff
Besorolás: +18?)
Figyelmeztetés: trágár szavak
Prológus: Nekem.... oda muszáj bemennem? De nem akarok! Ott bent mindenki olyan mint én... torzszülött. Miért pont nekem kellet ilyen elbaszottnak születnem? Veszek egy nagy levegőt, és már nyúlnék a kilincsért, de kétségbeesetten visszahúzom a kezemet.
- Kuro.. én nem akarok bemenni, inkább.... menjünk haza! - Keseredem el.
- Ha nem mész be nagyobb bajban leszel. - Hajol le hozzám, ujjaival megfogva az állam. - Tudom, hogy félsz, hogy kiakarsz szaladni a világból... de már nem vagy gyerek. Nem akarom, hogy akkor rohanjunk veled a kórházba, amikor már késő. Úgyhogy told befele a seggedet azon az az ajtón, hadd vizsgáljanak meg. Ha egészséges vagy, akkor kicsit megnyugodhatunk, és most menj. - Fordított az ajtó felé, és belökött. Egy mérges arcot vágtam, de igaza van... jobb előbb mint soha.
Sójatva nézem azt a pár férfit.. akik úgy jártak mint én... de nem tűnnek szomorúnak,  nem stresszelnek, mint én. Lehet, hogy nekik a párjuk otthon van... és boldogok. Ó, istenem.. Elakarok innen menni!
- Kenma Kozume. - Hallom meg a nevem.. Na baszd meg.. nincs menekvés. Kifújva a levegőt léptem be a vizsgáló terembe. - Hallottam nem volt elég jól az elmúlt hetekben. Mi a panasza? - Kérdezi kedvesen a doki, és nem tér rá egyből "arra".
- Hát... reggelente rosszul szoktam lenni, és van hogy este egész végig hányok egészen hajnalig... reggel pedig kezdődik előröl. Először azt hittem, hogy csak bekaptam egy csúnya vírust... de két hétig ment így, és mikor elmeséltem anyunak... akkor nagyon ijedten nézett rám, és elküldött egy orvoshoz... aki azt mondta.. lehetséges.. hogy terhes vagyok. - Halkulok el a végére.. Ez annyira nem normális! - És ide küldtek... hogy tényleg így van-e. - Teszem még hozzá.
- Értem. - Bólogat, miközben írogat valamit.. gondolom jegyzettel.. vagy mi a rák. - Kérem, hogy menjen ezzel a mellékhelyiségre. - Ad oda egy átlátszó kisebb vödröt... aha, nekem ebbe bele kell pisálnom? Fasza. - Utána vért veszek magától. - Hát anyád.. utálom a tűket.. és minek kell most ez az egész? 
Biztos vagyok abban, hogy terhes vagyok, hiszen olyan elbaszottan születtem, hogy képes legyek erre! Megforgatva szemeimet álltam fel és bemeneteltem a budiba, várva azt, hogy hugyáljak.... és nem is kell sokat tökölnöm.. Hála az égnek, hogy mielött idejöttünk annyit ittam, mint egy ló!
Miután kimentem kezébe vette a vödröt, majd elkezdett valamit nagyon nézegetni, vizsgálgatni, míg nem észrevettem, hogy egy tűvel közelít felém... Hát ez rohadt nagy! Utálom! Legszívesebben sírnék, még is leveszem a pulcsimat, hogy megkeresse a vénámat és vegyen belőle vért.... aminek a testemben a helye, nem kint! A véremmel is csinál valamit.. nem tudom mit, mert nem figyelek nagyon rá, csak a egy menekülési pontot keresek.
- Rendben. - Sóhajtja. - Most kérem, feküdjön ide, húzza fel a pólóját, a nadrágját pedig húzza le csípő alá. - Mindent megtettem amit kért, és valami gélszerű izét kent el az alhasamon.. hát ez.. undorító. Fintorogva figyeltem, amint egy géppel végigmaszírozta a hasamat, közben egy kivetíőt nézegetett. Komolyan nem értek semmit. Lehet utána kellet volna néznem, hogy megy egy terhesvizsgálat. Percek telnek el, mire azt mondja, hogy elkezdhetek "öltözni" és kint várjam meg az eredményeket.. Ezzel tényleg ennyit kell tökölni, vagy csak engem szivat?
De nem vonom kérdőre, csak kilépek az ajtón. Kuro mosolyogva ölel meg, de megrázom a fejem, hogy még nem tudok semmit.
Leülve várjuk együtt az eredményeket, és pár perc elteltével kijön a doki, hatalmas mosollyal az arcán, papírokat tartva a kezében.
- Gratulálok. Maga egészséges, három hetes terhes. - És... kész vége az életemnek.. Eddig is tudtam, hogy az vagyok.. vagy is reménykedtem, hogy ez csak egy délibáb.. de ahogy most kimondta.. egy világ omlott össze bennem.

15. Változtass meg!

Hossz: ?/?
Játék: The Evil Within
Szereplők: Sebastian Castellanos, Joseph Oda, Leslie Withers, Ruben Victorianos, Julie Kidman, Marcelo Jimenez
Párosítás: JoSeb, RuLie
Műfaj: slash, fluff(maybe), smut
Besorolás: +18
Figyelmeztetés: erotikus jelenetek, trágár szavak, nem játékbeli történet

Ismertető: A városban két őrült gyilkos van, kit el kell kapnia a kapitányságnak, de már egy éve kutatnak, és még semmi olyan nyomot nem találtak, amin komolyan elindulhattak volna. Sebastian Castellanos nyomozó kezébe kerül az ügy, ám neki is meggyűlik ezzel a baja, hiszen hamarosan új társat fog kapni Kidman helyett, aminek egyáltalán nem örül. Joseph Oda-t kapja, aki ügyvéd volt, így már előre tudta, hogy az agyára fog menni az okoskodásával... Vajon megtudnak egymás mellet maradni, vajon együtt megtalálják a két gyilkost?