2017. április 17., hétfő

Randiznál Velem? (BaekJin / OnBaek)

Randiznál velem?
BaekJin / OnBaek

Hossz: Szösszenet
Banda: EXO & SHINee
Szereplők: Byun BaekHyun, Lee Jinki (Onew), Kim JongDae
Párosítás: BaekJin / OnBaek
Műfaj: slash, fluff, dráma
Besorolás: +14
Figyelmeztetés: Trágár szavak
Hozzáfűzés: Őszinte leszek, soha nem hittem, hogy ezt a két embert összerakom párosként... de csak összejött, mint a JongBaek :'D Remélem tetszeni fog, jó olvasást Cicáim <3



Napok óta figyel engem, és ez rohadtul felbassza az agyam, tudom, hogy mekkora egy nőcsábász, így nem értem miért engem nézett ki magának.
Mindig leül a jobboldalon lévő legelső asztalhoz, hogy jobban rám lásson. Messziről, de flörtöl velem, miközben előtte ül egy csaj. Kicsit sem idegesít, dehogy!


Byun BaekHyun vagyok, huszonhárom éves, és még soha nem volt párkapcsolatom, főleg, mert melegként eléggé nehéz az életem, bár nem mint ha szerelem hozzátartozott volna az életemhez, pedig igazán jól kijövök az emberekkel. Még egyetemre járok, de elkezdtem dolgozni egy étteremben, s nagyon is szeretem ezt a munkát. 

- Jó napot kívánok, mit adhatok? - Erőltetek magamra egy mosolyt.
- Tudod a nevem, Bacon. Igazán abbahagyhatnád a sablonszövegedet. - Vigyorog negédesen... fúj de utálom.
- .. Tehát mit kér? - Kérdezem ismét, jegyzetemet elővéve.
- Ah, most csak desszertet kívánok, valami újat szeretnék kipróbálni. Rád bízom magam. - Kacsint egyet.
- Értem. - Sóhajtom és már mennék is további vendégek felé, de utánam szól.
- Kettőt hozz a desszertből, jönni fog egy nőm. - Nevet fel... Komolyan, ez a csávó egész háremet tart.
- Igen is. - Bólintok, és végre nem hallom tovább a szövegelését és nyugalomban mehetek a többiek felé.




Mivel ide nagyon szeretnek járni az emberek, hiszen minimálisan olcsó, és nagyon finom ételetek készítenek a szakácsaink, soha nincs olyan, hogy ne lenne telt ház. Valaki képes órákat kint várni az épület előtt, hogy senki ne előzzem meg, de ez szinte lehetetlen, mert nagyon sokan foglalnak le asztalokat hetekkel korábban.

Miközben adtam le a korábban felvett rendeléseket, kiszúrtam, hogy annak a gyökérnek az adott "nője" már itt van... Igazi, undormány. Mármint, biztos borulnak előtte a férfiak, hiszen a fél feneke kint van abból a rövid és szűk szoknyából, a póló kivágásáról már ne is beszéljünk, szinte nem is takarja a mellét. Hát hogy lehet így eljönni egy étterembe? Nem szégyenli magát? Főleg az az egy kiló smink ami a pofáján van. Rárakva tálcára a desszertet tartok az asztalukhoz, reménykedve, hogy ma már nem szól hozzám.

- Jó étvágyat. - Próbálom megütni a kedves hangnemet, bár szerintem inkább úgy hallatszott a mondatom, hogy "Fulladjatok meg", de nem baj.
- Köszönjük. - Mosolyog rám a nő túlplasztikázott ajkaival.. komolyan, itt fogom elhányni magam. - Ó, ez epres? Jaj, Jinki ez a kedvencem, honnan tudtad? - Sikongat, nekem meg a pofám leszakad, miközben ez a paraszt elégedetten elvigyorodik.
- Ismerem a nőket, édesem. Ennyi.
- Olyan édes vagy! - Én meg keserű vagyok! Most lett elegem, így lassan kifújom a levegőt, és inkább visszamegyek a pulthoz, hogy kivigyem a többi rendelést. Legalább édes párosok is vannak itt, mert attól még, hogy meleg vagyok, a heterokat is aranyosnak találom... csak a túljátszott kapcsolatokat nem.

Rápillantok az órámra, ami este kilencet üt, tehát zárás van. Holnaptól nem fogok dolgozni két hétig, mert a tanulásra nagyon oda kell figyelnem.
Már csak az asztalokat takarítom, mikor megjelenik mellettem a legjobb barátom, Dae.

- Az a paraszt megint előadta magát? - Nevet fel.
- Haha, nagyon vicces... nem tudom mit akar tőlem, érted? Nőkkel enyeleg, még is mindegy egyes alkalommal rám kacsint, és elég gyakori, hogy bókol nekem. Olyan agyfaszt fogok kapni tőle. - Marok fekete hajamba.
- Neked már most bajok vannak az agyaddal.. egyértelműen tetszel neki.
- Ne idegesíts ezzel, bennem is felmerült, de szerintem játszik a szűzies érzéseimmel.
- ..TÉNYLEG! - Hangosan felröhög. - Te még szűz vagy. - Csapkodja az asztalt.
- Baszottul nem vagy humoros.
- Haver, én biszex vagy, és a szüzességem egy pasival vesztettem el, tizenhat évesen!
- Nem lennék rá büszke. - Forgatom meg a szemem. - Befejeztem... két hét múlva találkozunk. - Pacsizok le vele, az öltöző fele haladva.

Akkor... két hét kemény tanulás.. Jesszus, de nincs kedvem az egészhez, de semmiért nem hagynám abba az egyetemet, és amint befejeztem, szeretnék nyitni egy saját éttermet, ahol az első szabály az lenne, hogy nyomorult, szoknyavadászok nem jöhetnek be, se az aktuális ribancuk. Igen, ez elég jól hangzik. Felkapva magamra az utcai ruhát léptem ki az épületből, és egy sóhaj kíséretében hazaindultam, hogy bepakolhassak pár cuccot a táskámba, mert én aztán nem fogok ide-oda mászkálni az egyetem miatt.. nem, beköltözöm erre a két hétre a kollégiumszobámba, ahol eredetileg is laknom kéne, de az meg túl messze lenne a munkahelyemtől. Ja, komplikált az életem, és kezdem nagyon unni a távokat.. Lehet vennem kéne egy autót? Hiszen a jogsit már huszonegy évesen leraktam.
Ja, csak nincs pénz rá. Na majd egyszer.

*

Tényleg megerőltettem magam, annyit tanultam, mint az égen a csillag. Mit ne mondjak, nagyon fáradt vagyok, és az agyi kapacitásom is nagyobb lett, még is olyan hülyének érzem magamat, mint egy ötven éve hordott büdös, lyukas zokni.
De legalább a munkámmal elfoglalom azt a fogyatékos agyamat, és ellazulhatok... nagyon reménykedem abban, hogy Jinkit nem fogom látni többet.

Boldogan léptem be a munkahelyemre, ahol JongDae egyből a nyakamba ugrott, elmondva vagy ezerszer, hogy mennyire hiányoztam neki... pedig ez csak két hét volt. Mi lesz amikor már közelednek az év végi vizsgáim? Arra két hónapot fogok kikérni, mert megtehetem a diáki munkám miatt.
A szakácsaink is boldogan köszöntenek, majd a főnök kiüvölti, hogy nyitás van, így nem habozunk, mikor kilépünk az öltözőből már majdnem minden asztal foglalt... ezek az emberek ennyire megszállottak a kajáinkal kapcsolatban? Nagyon durca.

Eltelt három óra, és annyian beakartak jönni, hogy a raktárból előkellet vennünk a pótasztalokat és pótszékeket. Elég nehéz volt, mert nem kevés vendég kért VIP-t, így állandóan vittük a többi pincérrel az ételeket, amit a szakácsok nagyon jól viseltek.
Hallottam egy "legendát" erről az étteremről még nagyon rég, de már több mint öt éve nincs ilyen, mert betiltották egy baleset miatt, de azért jó lenne megpróbálni.
Ajkaimba harapva kéredzkedtem el egy picit, így egyből a raktárba tartott az utam. Kicsit tovább mentem mint a székek és az asztalok, mikor megpillantottam azokat a csodákat. Tökéletes, minden méretből három van. Görkorcsolyák! Igen, régen ez az étterem szórakoztató is volt, azzal, hogy a pincérek görkorikkal vitték ki az ételeket. Gyors is és praktikus! Magamhoz ölelve a kellékeket keresek egy nagy zacskót, hogy belerakjam eme csodákat.

Felfele haladva már előre látom, hogy az alkalmazottak le fognak szidni, hogy most azonnal vigyem vissza ezeket, de nem fogom. Már előre felhúztam egyet, hogy lássák, nem lesz semmi baj. JongDaenak szóltam először, hogy csináljon nagyobb helyet az asztalok közt, és ő egyből benne volt, hiszen nagyon szeretné kipróbálni a görkorcsolyás felszolgálást.
Szépen lassan minden pincérhez eljutott a hír, és csak páran ellenkeztek, ami nagyon meglepett.. De mindegyik halkan felnevetett, hogy a főnök máglyára fog minket küldeni. Hát, bocsi főnök, túl sok a vendég, és nagyon nem akarnak elfogyni, fel kell gyorsítani a dolgokat. Az egyik szakáccsal lebeszéltem, hogy a lágy zene helyett, valami diszkósabbat nyomjon, és kicsivel hangosabban is. Lassan elvigyorodom, felkapva két tálcát, s egyensúlyozva viszem ki a következő rendelést.

*

Egészen estig jól ment ez az egész, semmi baleset nem történt, s bár bánatomra Jinki még is eljött, egyetlen egy nő se volt a közelében, így kicsit megnyugodtam, és semmiféle bókot sem kaptam, se flörtöt, csak egyszerűen beszélgettünk, és úgy láttam, hogy neki nagyon-nagyon tetszik az új stílus. Végül pedig eljött a zárás idő, minden alkalmazott fáradtan rogyott le a székekre, lihegve, de boldogan..
Lassan oldalra pillantok, és észreveszem, hogy Jinki még mindig ugyan ott ül, s engem néz lágyan mosolyogva.

- Hé. - Ülök le elé. - Már zárás van, menj ki. - Dorgálom meg, s egyáltalán nincs a szavaimban gúny.
- Hm.. fáradt vagyok. - Dől az asztalra.
- Te? És mond csak el nekem, miben fáradtál el oly annyira?
- Ah, ne is kérdezd, de komolyan! A munkám totál ronccsá tesz, s csak itt van nyugtom. Na meg a sok ribancból is elegem van, szerencsétlenek nem fogják fel, hogy bármit tesznek, nem leszek a párjuk, vagy valami annál is több. Mindegyik csak a pénzre megy. - Sóhajtja. - Esküszöm, inkább kikürtölöm, hogy meleg vagyok, csak hagyjanak már. - Dől belőle a szó, nekem pedig leesik az állam. "Inkább kikürtölöm, hogy meleg vagyok" Ezt most csak én értettem félre... vagy ő tényleg meleg, vagy csak annak akarja tetetni magát? 
- Értem... húha, hát, nem hittem volna, hogy ilyen problémáid vannak. Azt hittem, hogy az a kiköpött cégvezető vagy, aki bármit megkaphat, és még élvezi is.
- .... - Semmi reakció, mint ha gondolkodna. - Te még szűz vagy? - Méreget gyanúsan.. MI A? Ennyiből rájött? Na ne bassz! 
- Ezt... ezt meg honnan? - Szemeim labda méretűre kerekednek.
- Ah, csak olyan kis naiv vagy, és az embereket se nagyon ismered, az egész énem eddig színészkedés volt, bár igazad van, cégvezető vagyok, de nem olyan happy, ahogy te gondolod. Ajakra is szűz vagy?
- He?
- Csókolóztál már valaha?
- Nem. - Pirulok bele... hát igen, elég gáz vagyok, még véletlenből se sikerült egy szájra puszi se, soha. De most mit tudnék vele kezdeni?
- És szeretnél? - Húzogatja a szemöldökeit.
- Ő... nem?
- Hát még ne is, mert csak velem csókolózhatsz, de ott még nem tartunk.
- Mi van? - Na jó, én totál elvesztettem a fonalat.
- Hello. A nevem Lee Jinki, de a cégnél csak Onewnek hívnak, ne is kérdezd. Biszex vagyok, de jobban vonzanak a fiúk, így elmehetnék simán melegnek. Huszonkilenc éves vagyok, és amikor beléptem ebbe az étterembe, nagyon megtetszettél, s kíváncsi voltam rád. Randiznál velem?
- A.... mi? - Ennyi telik tőlem, és biztos, hogy totál vörös az arcom.
- Tudod.. ahol két ember elmegy valahova és..
- Tudom hogy mi az a randi! Ennyire hülye nem vagyok... csak hirtelen ért, és nem hiszem, hogy...
- Ah... Jó, akkor kezdem egy lazább dologgal. - Sóhajtja. - Leszünk barátok? - Mosolyodik el lazán.

- Inkább menjünk el arra a randira. - Villantom húsz wattos mosolyom.

2017. április 8., szombat

My Boss (KaiHyun OS) (+18)

(~One~) My Boss (~Shot~)
KaiHyun
+18

Hossz: One Shot (Egyrészes)
Banda: EXO & SHINee
Szereplők: Kim JongIn (Kai) Kim JongHyun, Kim Key Kibum
Párosítás: KaiHyun/2Jong , JongKey
Műfaj:  Slash, smut
Besorolás: +18
Figyelmeztetés: Erotikus jelenetek. Trágár szavak. A karakterek kora nem egyezik a valósággal.
Ajánlott Zene : Bedroom
Hozzáfűzés: Először is... így útólag, boldog születésnapot Shizu, életem szerelme, nagyon szeretlek, gyere yurizzunk *lolnem* XD Remélem tetszeni fog, hiszen a párost te kérted, én meg írás közben szerettem bele a párosba, úgyhogy megverlek XD Remélem tetszeni fog életem, és még a baszott +18 is megkapod :'D
Másodszor, boldog születésnapot Kim JongHyun^^ Imádlak te harapós dínó, és most már szerezd vissza a te Kibumodat, mert komolyan nem bírom nézni, ahogy Minhoval enyeleg *pedigvalamennyireAMinKeypárosismegszerettem*.. úgyhogy hajrá te PuppySaur
~Dia💙


Vergődök az ágyamban, mint egy hal a szárazföldön. Ma megint oda kell mennem.. oda. Jó ég! Hogy nekem mennyire nincs kedvem látni az az érzelemmentes, nagyképű pofáját! Bezzeg mindig rám parancsol, hogy mosolyogjak. Elegem van abból az emberből, de nem mondok fel, mert irtó jól megfizetnek, és itt van már az életem. Öt hat éve dolgozhatok itt, nem fogok pont ő miatta elmenni. egy mert nem ő a fő főnököm, kettő, itt vannak a barátaim nagy része, akivel munka közben is lehet hülyülni.
Hogy is mondjam... én vagyok a kávéhordó fiú.. persze, nem csak ezt csinálom, de alapból ezért vettek ide fel. Őszintén sokan lenéznek azért, mert ilyen béna munkám van, de nem hiszik el, hogy ez igen is kibaszott nehéz, pontosan, időben odaérne egy-egy guruhoz, aki mondjuk az épület másik felében van AZ EMELETEN, úgy hogy a liften mindig mennek, és lehet, hogy a lépcsőn kell futkorászni.. kávéhegyekkel pedig ez nem könnyű.


Szenvedve felkelek az ágyból, szemeimet dörzsölgetve, hogy jobban lássak. Hangosan ásítva állok fel, és fintorogva nyitom ki a ruhásszekrényt kivéve egy snasszos inket és öltönyt, öltönynadrágot és egy vörös nyakkendőt. Hogy miért fintorgok? Egyszerű.. Őszintén a szekrényemben már alig található rendes ruha.. csak öltönyök. Ebből is már elegem van, pedig tudom, hogy ezek is jól állnak.
Unottan leballagok a lépcsőn egyből a konyhába fordulva, kinyitva a hűtőt és kiveszek belőle egy energiaitalt, mert én aztán nem iszok több kávét, már a szagától is hányingert tudok kapni. Na meg az energiaitalt mindig is kedveltem, így semmi akadálya annak, hogy bevedeljem.
Elsétálok még a fürdőbe, hogy fogat mossak, erősen tükörképemre fókuszálva. Újra kéne festenem a hajam.. vagy valami új színt akarok. Na majd ma munka után elmegyek fodrászhoz. Még utoljára végignézek magamon, majd felkapva a cipőm és a kocsikulcsom, kilépek a házból.


Amint belépek a céghez a szokásos illat - már akinek - fogad. Kávé és papír... és hogy én ezt mennyire rühellem! Egyből a kávégéphez sétálok, és elkezdem csinálni feletteseimnek, mert már kívülről fújom, hogy mit szeretnek. A pohártartóba rakva a kész italokat indulok meg az első helyre.

- Jó reggelt, Hyung! - Mosolyodom el őszintén, ő az egyik akit szeretek.
- Reggelt' JongHyun.. Oh! - Lepődik meg. - Már megint hoztál kávét? Tudod, hogy magam is letudok menni érte!
- Hát Jinki Hyung.. ha én nem hozok, akkor te nem hozol magadnak és a végén itt ájulsz el.. az kéne még. - Nevetek fel. - Tessék, három kanál cukorral, ahogy szereted. - Teszem le elé a poharat. - Most mennem kell, viszlát, Hyung! - Lépek ki az ajtón, de még láttam, hogy Jinki int nekem elköszönésképp.
Tovább megyek és szinte mindegyik irodai szobába betérek, hogy odaadjam a frissítő italukat. Végül megállok a pokol ajtójánál, még be se léptem, de már most negatív érzéseim vannak. Erőt véve magamon, műmosolyt csalok az arcomra.
- Reggelt' JongIn.
- Hol marad a 'Jó'? Szemtelen vagy JongHyun. - Fintorodik el. - Légy jó fiú, és ezeket a papírokat vidd el Suhohoz. A kávét ad ide. - Nyújtja mind két kezét, egyiket a papirok miatt a másikat pedig a pohárért. Ha megtehetném most ráönteném ezt a koffeinnel töltött izét, de nem akarom magamat kirugatni, úgyhogy a kezébe adom, a másikból pedig magamhoz veszem a papírokat. Már éppen lépnék ki az ajtón, de JongIn prüsszkölve megállít.
- Ez mi? - Hallom gúnyos hangját, én pedig negédes mosolya, fordulok vissza. - Te nyomorult, hol van belőle a pillecukor? Hány kanál cukrot raktál te ebbe? Azt akarod, hogy cukor beteg legyek? - Háborodik fel.. ezt ügye most nem gondolja komolyan... cukor beteg.. jól van.
- JongIn. Úgy csináltam a kávédat, ahogy mindig, soha nem kértél pillecukrot. - Mondom unottan. - Mostantól ne rakjak bele cukrot?
- Aish! Inkább takarodj! Nem is értem miért te hozod a kávém.
Alig láthatóan megforgatom a szemem, és szó nélkül kilépek az irodájából. A papírokat elvittem Suhonak, mert ha nem tenném, akkor nem csak akkor annak a taplónak tennék rosszat, hanem Su-nak is. Ő legalább megköszönte a fáradásomat, mivel ő az épület legfelsőbb részlegben dolgozik, mint cég főnökének ügyvédje. Én meg a földszinten szorgoskodóm leginkább. Felhívom a liftet azon gondolkodva, hogy a közös irodába, az én gépemhez mennyi elintézni való papírt raktak. Amint leérek a pcm felé veszem az irányt.. Aha! Egy tömértek lap.
Órámra pillantok, de még nem ütött délt a mutató, ami annyit jelent, hogy van még bőven időm, mint a tenger. Elkezdem a lapokat vizsgálni, melyen elég egyszerű és semmit mondó ügyek vannak. Mit is vártam? Hogy bonyolult, gondolkodtató, szinte megoldhatatlant kapok? El is felejthetem.


Órákat töltök a gép előtt, mikor ismét az órámra pillantok. Hah.. Megint kávét kell vinnem. Itt amúgy is gyorsan fárad az ember.
Hangosan felsóhajtva állok fel a székből a kávégéphez sétálva.. Kezdjünk előröl mindent.


*

Olyan délután négykor elmehettem, úgyhogy rögtön a fodrászhoz vezet az utam. A fodrász fiút egyből felismerem..

- JongHyun! Örülök, hogy itt vagy! Rég láttalak. - Mosolyodik el.
- Kibum.. - Ajkaim felfele kunkorodnak. Semmit sem változott, még mindig ugyan olyan gyönyörű arca van, és tökéletes alakja, mint régen. Még mindig nagyon vonzó.
- Gyere csüccsenj ide le. - Mutat a székre, amit előbb húzott ki. Kifújva a levegőt leülök, amint a sok emlék ellepi az agyam. - Milyen frizurát szeretnél, hm?
- Egy kicsivel nagyobb változást szeretnék. Szőkét. - Mondom ki amit gondolok.
- Eh?! Kinek akarsz tetszeni? Mikor velem voltál mindig felajánlottam, hogy kiszőkítelek, de állandóan meghátráltál. Tehát? - Húzza sunyi mosolyra a száját.
- Senkinek. Magamnak! Csak újítani akarok, ennyi.
- Hát jó, akkor ez szőkítés rendel. - Von vállat, majd elkezdi csinálni a hajamat.

Kibum az exem.. nagyon szerettem őt, de egy idő után rám unt, és végül oda jutott, hogy megcsalt. Nem fájt annyira, tudtam, hogy egy ilyen szép teremtmény nem marad meg mellettem, és nem igazán küzdöttem érte. Jó persze, szerelmes voltam belé, de pont elég volt belőle. Viszont annak örülök, hogy jó barátok maradtunk, csak nem igazán volt rá időm mostanában. Ő lett a rendszeres fodrászom és mindig meglepetés ként bukkantam fel, persze először lerótt engem, hogy időpontot kéne kérnem, de mindig kiment a fejemből. S bár eddig sosem festette be a hajam, csak is ollóval nyúlt hozzá, most még is megjött hozzá a kedvem.

- Jó egem! - Sikkantott fel, amikor már megszárította hajam, de nem engedte, hogy a tükörbe nézzek. - Mamám.. ha most a pasim lennél.. letámadnálak. Nagyon szexi lettél! Esküszöm... miért nem akkor szőkítetted ki a hajad, mikor még együtt voltunk? Aish! - Csóválja meg a fejét, majd a tükörhöz fordít.
- Azt a rohadt! - Kerekednek el a szemeim. - Ez tényleg jó. - Bólogatok elégedetten. Felállok, majd barátságosan átölelem Kibumot, hálásan, hogy nem baszta el a hajam, másra nem merném rábízni. Előkapom a pénztárcám, kifizetem az én egyetlen fodrászomat és már lépek is ki az üzletből.
- Jong! - Kiált utánam Kibum.
- Igen? - Fordulok vissza.
- Eljössz velem kávézni? Most fog lejárni a műszakom. - Mosolyodik el lágyan.
- Na mi van, amint szőke lettem, már kellek? C-c-c. - Ciccegem, fejemet ingatva, halványan mosolyogva.
- Tudod, hogy nem így van! - Fújja fel az arcát durcásan. - Régen is elmenetük sok helyre, és ha megdicsérik a hajad, mondhatom, hogy én csináltam! - Kacsint egyet. - Várj meg, jó? - Pillant szemeimbe könyörgően.
- Jó, jó. - Legyintek. - Siess! - Mondom, még mielőtt eltűnt volna az ajtó mögött.

Vártam pár percet, ami meglepett, mert Kibum nem arról híres, hogy gyorsan összeszedi magát. Emlékszem még arra a hisztire, mikor picit elmosódott a szemfestéke és az egész sminkét újra kezdte. Jó ég! Szörnyűek voltak azok a dívás kirohanásai.
Miközben elindultunk leesett a státusz, hogy mi most KÁVÉZNI megyünk, amitől gyakorlatilag hányingerem van.. mindegy, majd iszok forrócsokit, vagy valami mást.
Mikor odaérünk ő megrendelte az italokat és ki is fizette.

- Jongie.. Tudod, mostanában eléggé rossz passzban vagyok.
- Hm? Történt valami? - Kérdezem aggódva.
- Most van valaki, akivel járok. Először nagyon kedves és törődő volt, de egy idő után... egyik este részegen hívott fel, gorombább volt mikor találkoztam vele. Félni kezdtem tőle, és próbáltam ritkábban is felvenni neki a telefont és elkerülni, de tudja hol lakom és eljött.. Sajnos nem tudtam ellenkezni. Erősebb.. izmosak. - Konyulnak lefele az ajkai. Aha.. Köntörfalazva mondta el, hogy megerőszakolta az az állat. - És ismét elkezdtem. - Húzta fel a póló ujját.
- Kibum! - Mordulok mérgesen. - Ne vagdosd magad.. kérlek. - Fogom meg a kezét, ami most tele van vöröses sebekkel..ezek mostaniak lehetnek.
- Ebbe menekülök..
- De Bum! - Hüledezem. Utoljára akkor vagdosta magát, mielőtt összejöttünk volna. Én szoktattam le róla, de most megint elkezdte, és ez rossz. - Ne tedd ezt magaddal, tudod, hogy nem szeretem, mikor magadat bántod. Ezzel engem is bántasz. - Beszélek lágyan, ám figyelmeztetően.
- Mit tegyek? - Sóhajtja, karjait elrejtve, majd arcát tenyereibe temeti.
- Szakíts azzal a férfival.
- De ha megteszem se fog békén hagyni! Tudom, hogy milyen, Jongie! Segítened kell nekem.
- Hogyan? - Kérdezem rögtön, mert bármit megteszek érte.
- Megpróbálhatnánk azt..., hogy megbeszélek vele egy találkozót... és szakítok vele azzal az ürüggyel, hogy beleszerettem másba... és akkor jössz te. Karolj át, vagy valami.
- Rendben. - Egyezek bele, ez amúgy is ártatlan kérés.
- Tényleg megtennéd? A! Megmentesz vele! - Ölel magához.
- Nocsak, nocsak. - Vág közbe egy hang magunk mellet. Oldalra fordítom a fejem és abban a pillanatban elfintorodóm. Mit keres ez itt?
- JongIn. - Nézek el unottan.
- A munkádon kívül van életed? Mily meglepő! - Nevet fel gúnyosan. - Ki ez a szépfiú? - Emeli tekintetét a megszeppent Bumra.
- Kim Kibum vagyok. - Hajol meg ültében. - Te?
- Kim JongIn. JongHyun főnöke. - Vigyorodik el, amire csak megforgatom a szemem.. nem csak te vagy a főnököm, vakarcs.
- Nincs kedvem bájcsevegni. Itt nem vagy senki a számomra, semmi kedvem a pofádhoz a cégen kívül. - Morgok, bár én egyáltalán nem akarom látni őt. JongIn csak ciccent egyet, majd inkább tovább áll.
- Nekem mennem kell. Majd felhívlak, ha kell a segítséged. - Lép elém Kibum mosolyogva.
- Oké. - Bólintok és már ölelném is át, de olyan hirtelen hajol az ajkaimra és suttogja, hogy szeret, amilyen gyorsan el is szalad. Hát ez meg? Ez mi a jó egem volt? Szeret?... Az már lehetetlen.

Szőke hajamba markolva sétálok ki a kávézóból, oldalra fordítva a fejem, a tekintetem Jonginéval találkozik. .. Apám, miért van még itt? Mit akar tőlem? Remélem nem rám várt!
Másik fele fordulok, és halkan, csendben elindulok, magamba könyörögve, hogy ne jöjjön utánam.

- Jól áll a szőke. - Suttogja a fülembe.. A picsába.
- Azt a büdös! Normális vagy te? - Hördülök fel. - Aish.. hagyj békén.
- Nyugodj már meg. Nem fogok bunkóskodni. - Vágta zsebre a kezeit egy laza mozdulattal.
- Akkor mit akarsz? - Fújom ki frusztráltan a levegőt.
- Miért csókolt meg az a fiú? - Kérdezi unott arckifejezéssel.
- Micsoda? - A hangom körülbelül megüti az egerét.
- Ne nézz hülyének, láttam ám. 
- Aigo.. - Kezdek mesélni, amúgy is unatkozom, pedig semmi köze a magánéletemhez.
Mire végeztem a történettel, hangos nevetés tört fel belőle.
- Yah! Mi olyan vicces?
- Hogy te mekkora egy szerencsétlen idióta vagy! - Már a térdét csapkodja.. milyen kellemes nevetése van.
- Ezt nem érzem. - Rázom meg a fejem.
- Kibum egyértelműen vissza akar kapni. Nyilvánvaló. Ezt az egészet csak kitervelte, szerintem nincs semmilyen pasija. - Törölte le az örömkönnyeit.
- Bum nem hazudna, és nem vágná az ereit ok nélkül. - Komorulok el. - És miért akarna velem újra összejönni? Csak azt akarja, hogy segítsek.
- Ja persze, végül is, azért smárolt le. - Fonja össze a karjait. Most miért lett ideges?
- Csak hagyjuk a témát, jó? Fáradt vagyok én ehhez. - Sóhajom, megdörzsölve a halántékom. - Holnap találkozunk. Szép napot. - Hajolok meg, meg sem várva, hogy elköszönjön, tovább sétálok.. vagy rohanok.. Valami olyasmi.

Tehát.. Kibum össze akar velem jönne? Újra? Ennek semmi értelme.
JongIn pedig miért lett mérges? Aish! Totál összezavarodtam.


*

A hetek csak teltek, mint eddig. JongIn még mindig rohadt idegesítő.. nem is. Idegesítőbb lett. Mikor szünetem van akkor is képes csesztetni azzal, hogy vigyek neki kávét. Legalább nem az identitásommal kritizál, ami meglepő.
Kibummal egyre többet találkozom, és beszélgetek vele, de a vágások nem ritkultak. A pasijával azóta nem találkozott, amióta kiszőkítette a hajam.. gyanúsnak kéne lennie?

- Itt a kávéd, Hyung. - Teszem le az italt, majd leülök a székre, inkább itt maradok, mert mindig beleköt, hogy milyen fost csinálok, pedig csak ő panaszkodik.
- Ez szar. - Fintorodik el. - Miért van benne pillecukor?
- Mert múltkor azt kértél. - Forgatom meg a szemem.
- Én ilyet nem mondtam..
- Szoptad, Hyung, felvettem telefonra. - Kacagok fel jókedvűen.
- Aha. - Rázza meg a fejét. - Egyébként mizu van Kibummal? Mostanában állandóan a cég előtt vár rád. - Komolyodik meg. 

Na ez a másik amit nem értek. Miért érdekli? Eddig magasról fosott a fejemre, és megkeserítette a cégnél töltött éveimet. Bár most csak annyival lett "jobb", hogy érdeklődik, de miért?

- Barátok vagyunk. - Vonok vállat, majd felállok a székből, órámra pillantva. Lejárt a műszakom. - Most megyek, holnap'. - Intek.
- Várj! Én pont most végeztem. Menjünk el moziba.
- Hogy mi van? - Kerekednek el a szemeim. - Fizetsz? - Vigyorodom el.
- Ja. Ez egy randi lesz. - Kunkorodnak felfele az ajkai.
 -Randi? - Lepődöm meg.
- Igen. Várj meg a bejáratnál.
- Hát jó. - Vonok vállat és kisétálok az ajtón.

Randi... aha. Oké. Mi a fene? Esküszöm egyre jobban meglep engem ez az ember.. Pedig élesen bennem van még az első találkozásunk! 


~~~ Visszaemlékezés ~~~

Hát.. nem pont ezt vártam. Reggel kávékat kell vinnem a feletteseimnek és kapok egy gépet egy KÖZÖS irodában. Több mint  semmi, de azért nem ezt vártam. 
Sóhajtva sétáltam a kávégéphez, amit tegnap mutatott meg a cég főnöke, hogy hogyan is kell használni.
Hány felettesemnek kell kávét vinnem? Tíznek. Azt hiszem.. vagy is remélem. Megcsinálom a különböző italokat, mert senki nem issza ugyan azt, és a papírra van írva, hogy melyik embernek milyen kell. Remélem az ajtajukra fel vannak írva a neveik, mert anélkül kínos lesz.
Miközben sétáltam sokan kedvesen köszöntek, és ez eléggé jobb kedvre derített, főleg mikor meglátom, hogy fel vannak írva a nevek. GOD JESUS!
" Lee Jinki".. Á! Ő kérte a három kanál cukorral, tej nélkül.

- Jó reggelt! - Hajolok meg. - Kim JongHyun vagyok. Én fogom hozni a kávét. - Mosolygok, tettetve, hogy élvezem a munkámat.
- Hello. - Viszonozza a gesztusomat. - Igen, hallottam, hogy új fiú jött. És lenne is egy tanácsom. Vigyázz Kim JongInnal. - Villantotta ki a fogait. - Az én nevem..
- Lee Jinki. Már megjegyeztem. Köszönöm a tanácsot. - Rakom le elé a kávét. - Három cukor, no tej.
- Köszönöm. - Bólint. - Na siess, ne legyen rossz az első benyomásod a többieknél.
Én is bólintottam, majd siettem tovább.

" Kim JongIn" Fekete kávét kért. Tőle kell tartozkódnom, meg mivel ő az, akinek utoljára kell adnom, biztos sokat késtem, mert mindenkivel elhúzódott a bemutatkozás, és kellemesen csalódtam eddig.. Mindenki olyan kedves. De tőle miért kell tartanom? Egy perverz pedofil állat? Vagy csak simán pszichés problémái vannak?

Ugyan úgy benyitottam, és már köszöntöm is volta, na az utolsó pohár, ami tele volt folyadékkal, nem landol a férfi fehér ingén, mint egy milliókat érő festék.. csak nekem ezért nem fizetnek.
- Te szerencsétlen! - Hördül fel. - Látod mit csináltál?! Utolsó idióta! Nem elég, hogy elkésel, de még rám is öntöd? Megúsztad, mert utálom ezt az ingem. Hideg a kávé! Jó isten! Te vagy az új fiú? Miért vettek ide fel? Csomagolhatsz is, mert elintézem, hogy még ma kibasszanak. - Ecsetelte idegesen, majd öltönyét begombolta. Csak pislogtam látszólagos "férfias" hisztin.. Jó, az én hibám volt, de akkor is. Rajtam van a pánik, szarnak találom a munkát, ám tudom, hogy jól fizet.


*

Egy hét után a cég guruja összehívott engem s feletteseimet, mert JongIn tényleg ki akar rúgatni, de a főnök hallani akarja a többiek véleményét.
- De, Hyung! - Csattan fel JongIn idegesen. - Még az elöző fiú is jobb volt, mint ez a csődtömeg. Az első napján rám öntötte a kávét!
- Már elnézést, de tök normálisan nyitottam ki az ajtót, te szaladtál belém, aminek ez lett a következménye. - Teszem karba a kezeim, védve magam. Nekem kell ez a munka.
- Te szemtelen! Hogy mersz visszabeszélni?
- Nem vagyok szemtelen, mint látod.. és túlreagálod a dolgokat.
- Milyen bátor vagy. - Szólal meg Jinki. - Más más sírva futott volna el.
- Egyszerűen nem hisztizek, mint egyesek. - Pillantok célzásként JongInra, aki válaszul rám vicsorít.
A feletteseim meglepődnek visszavágásomon, majd halkan felnevetnek.
- Szerintem egy hiba nem jelenti azt, hogy ki kell rúgni. Velem teljesen tisztelettudóan viselkedett, a kávét is jóra megcsinálta. Semmi panaszom rá. - Szólal fel ismét Jinki, a többiek pedig együtt értően bólogatnak. JongIn rám villant egy gyilkos pillantást, majd kiront a teremből. A főnök sóhajtva megrázza a fejét, végül elmosolyodik és rám emeli a tekintetét.
- Nyugodj meg, JongHyun. JongIn már csak ilyen, ezt mindegyik újonccal eljátssza, mi meg nevetünk rajta. Ne vedd magadra. Most pedig menjetek dolgozni. - Váltotta át hangját szigorúvá.


~~~ Visszaemlékezés Vége ~~~

Akkor már tudtam, hogy mi ketten marakodni fogunk, de én egy idő után meguntam, s bár látszólag ő próbál veszekedni velem, viszont ehhez nincs kedvem.

Kisétálok a cég bejáratához, ahol Kibum várt engem kipirult, könnyes arccal. Rögtön odaszaladok és magamhoz szorítom. Feltör belőle a zokogás, én pedig megijedt, és tudom, hogy őt könnyen lehet bántani, de így sírni.. Kicsit eltolom magamtól, hogy a szemébe nézhessek, messze nem érdekelve a körülöttünk lévő emberek érdeklődő tekintete. Letörlöm a könnyeit, aggódóan pislogva rá. Nem szeretem ha szomorú.

- Mi történt? - Cirógatom meg a bőrét.
- Az a nyomorult! Megerőszakolt, majd ott hagyott, és pénz rakott a komódra! Azt hiszi, hogy a kurvája vagyok! - Fintorodik el, lassan hullajtva a könnyeit.
- Aish. - Marok a hajamba. - Szeretnél hozzám költözni, ameddig lehiggad? Szeretnék már beszélgetni vele, mert ez már nem játék. - Masszírozom meg a halántékom, nem értem miért nem jelenti fel azt a tuskót.
- Tényleg hozzád költözhetek? Az nagyon jó lenne. - Mosolyodik el... na végre.
- Szeretem a mosolyod. Még ma átcuccolsz hozzám. - Szögezem le.
- Ühm. - Bólint. - Akkor átjössz hozzám pakolni? - Kérdezi halkan, párat szipogva. - Segítség kellene.

- Nem, nem megy.
- JongIn!
- Már megint te? - Nyög fel Kibum nyúzottan, ahogy karjaim közé bújuk.
- Igen, megint én, problémád van velem?
- Nem. - Motyogja, arcát mellkasomba bújtatva.. cica.
- Akkor jó. Egyébként JongHyunnal megbeszéltünk valamit, majd később átcuccolsz.
- Ezt nem te döntöd el! - Nyüszíti dívásan Bum.
- Bocsi JongIn Hyung, de Kibummie most egy kicsit fontosabb, mint te. Majd később elmegyünk arra a randira.. vagy mi a fenére. - Mondom higgadtan, és mielőtt válaszolt válaszolna, karon ragadom a mellkasomba bújó fiút és utnak eredünk.

Gondolom JongIn most nagyon mérges, amiért csak úgy otthagytam, de szívesebben segítek Kibumnak, mint hogy "randizgassak" egy tahóval.
Mikor odaérünk Bum házához, előszedtünk bár bőröndöt, mert tudni kell, hogy ő és a ruhái imádják egymást.
Elkezdtünk pakolni, próbáltam néha rávenni, hogy nem kell annyi ruha, de persze kicsapta a hisztit, hogy neki is kell ennyi cucc.
Pakolgatás közben néha hozzám ért, vagy nekem jött, de nem kötekedően, csak játékosan.

- JongHyun - Szólal meg, mert eddig néma csendben raktuk a ruháit a bőröndjeibe. Háttal állok neki és nem is fordulok felé.
- Igen?
- Jongie. Nézz rám. Kérlek. - Fogja meg a vállam s szinte maga felé fordít.
- Mi az, Kibum? - Nézák rá megadóan, de már csak arra leszek figyelmes, hogy ajkaimra hajol, kezeit nyakam köré fonja. Na jó. Most nagyon meglepődtem.
Nem csókolok vissza, mert nem érzek semmit, se azt a fűtő vágyat, se a hideget a remegéstől. Semlegesség. Eltolom magamtól, de szemeim elkerekednek, mikor látom, hogy eláradtak a könnyei. Aish.. Megrázom a fejem, de megcsókolom. Lehet, ha most kihasználom a gyengeségét később fejemet fogja szedni, de most ez nem érdekel.


*

Bűntudatosan bontakozom ki Kibum öleléséből. Én nem akartam lefeküdni vele.. az istenit! Frusztráltan felállok és magamra öltöm a szét dobált ruháimat. Még egyszer Bumra pillantok, aki összevont szemöldök ráncolva öleli magához a párnát. Biztosan, mélyen belül érzi, hogy kiszálltam mellőle, ám kell neki egy menedék, ami most én vagyok..
Jaj.. mit csináljak vele?

Végül arra a döntésre jutok, hogy felébresztem, hogy pakoljunk teljesen össze.
Most pedig épp főz nekem valamit a konyhában, hálaként, amiért befogadtam.
Önkénytelenül is emlékek törnek fel bennem.


~~~ Visszaemlékezés ~~~

- Nem hiszem, hogy folytatnunk kéne ezt az egészet. - Mondom ki hangosan a gondolatimat. Tudom, hogy mostanában folyton megcsal valami felhőkarcolóval, mert nem egyszer láttam őket smárolni.
Kibum megdermed főzés közben, majd felém fordul.

- Mi-miről beszélsz, Jongie? - Lepődik meg, de látszik, hogy csak erőltetett. Ez az egész az.
- A kapcsolatunkról, kedves Kim. -Beszélek érzelem mentesen, amire Bum elfintorodóik.
- ... Mi a bajod?- Dobja le a konyharuhát idegesen. Aha! Még neki áll feljebb.
- Hát képzeld, az a bajom, hogy csalsz, te ribanc. Az a bajom. Állok fel, most már dühöm kezd előtörni, a vérem forró, és biztos vagyok, hogy lüktet a halántékom.
- Komolyan, miről beszélsz? - Vonja fel a szemöldökét.
- Ne nézz már hülyének! Láttam, mikor a fodrászat előtt smároltál valami magas sráccal.
- Én.. - Akad meg, de nem tud semmit sem mondani, se mentséget felhozni.
- Menj és pakolj össze. Költözz az új pasidhoz.- Grimaszolok, mutatva a lépcső felé. Kibum csak idegesen fúj egyet, elfogadva a száműzést. Hát még jó hogy!


~~~ Visszaemlékezés Vége ~~~

Ja.. nem nagyon harcolt értem és én se érte. De hát, ha már nem dobog hevesen a szíve, akkor nincs menteni való.. Legalább is szerintem.

A napjaim békésen teltek.. talán túl békésen is. JongIn szarul nézett ki mindegy egyes alkalommal, mikor kávét vittem neki. Sápadt és észrevehetően lefogyott, szemei karikásak, haját már nem állította be, szanaszét állt. Nem panaszkodott rám, mindig halkan köszönt. Túlságosan is furcsa volt, de letudtam azzal, hogy szar hónapja van.
Kibummal együtt élni újra sem vészes, csak azt vettem észre, hogy flörtöl velem. Tehát tényleg vissza akar kapni, viszont láttam mikor a pasija hívogatta. Szó szerint hozzám vágta a mobilt, hogy ő aztán nem fogja felvenni. Az illetőt Choi Minhonak hívják... és mára beszéltem meg vele egy találkozót egy parkba, ahová nem járnak sokan, mert biztos vagyok abban, hogy lefogom kiabálni a fejét.


*

Ahogy gondoltam.. nem hogy lekiabáltam, meg is vertem. Félig meddig be volt baszva, így nem tudta kivédeni az ütéseimet. Remélem, most már békén hagyja Kibumot - akivel megbeszéltük, hogy három hónapig marad és ha Minho nem keresi, akkor vissza költözhet a saját házába-.

Már nyitok be JongInhoz, és mosolyognék, de ajkaim rögtön lefele konyulnak. Az asztalon elterülve feküdt, gyógyszerek a földön. Ez begyógyszerezte magát? Idióta! A kávé kiesik a kezemből, és hozzá szaladok. Először csak megrázom, de mivel semmi, megnézem a légzését, a pulzusát, a szívét. Él... Hála az égnek.
Telefonomat előkapva tárcsázom a mentősöket.

Biztos vagyok benne, hogy kap egy gyomor mosás, főleg mert a kórházba a sürgősségire viszik. Nem megyek, a szoba előtt várom, hogy végezzenek vele.


*

Az orvosok csak jöttek-mentek. Már kezdtem aggódni, hogy valami olyan gyógyszert vett be.. ami ennyire kikészítette.
Pár óra múlva egy orvos végre értesít, hogy minden rendben, csak pihennie kell napokat. Hát én rohadtul nem nyugodtam meg! Valami baj van JongInnal, és tudni akarom, mert a főnököm... már amennyire.
Pislogtam párat, majd beléptem a szobába, fehér falak.. egy életre megutáltam ezeket a falakat. Kibum miatt voltam egyszer itt és elég is volt, hogy Bum még depis korszaka miatt került ide, én pedig minden nap mellette ültem, támogatva. De. JongIné rosszabbnak tűnik. Beszélnem kell vele, ha már felébredt.

Napok óta járok be JongInhoz, de még nem ébredt fel. Minden nap hoztam színes virágokat, hogy ne legyen undor gerjesztő a szoba. Ajkaimat harapdálva pillantok hófehér arcára, ami általában komor és sötétebb színű. Bár úgy érzem.. csak én képzeltem oda, de mint ha fájdalmas grimaszok ülnének ki az arcára. Lejátszódott már az agyamba, hogy miért foglalkozom vele most hirtelen ennyit, s nem köt hozzá az ég világon semmi, még is itt ülök és szorítom a kezét, várva, hogy visszaszorítson. Nagyon boldog lennék ettől, frász tudja miért.
Szemeim elálmosodnak, fejemet combjára hajtom, és vége.. bealszom.

Arra kelek fel, hogy valaki a hajamat cirógatja, így kinyitom a szemem.
- JongIn. - Egyből éberebb leszek. - Na végre, te mamlasz! Szólok egy ápolónak.. vagy mi a halálomnak. - Pattanok fel ültemből, de megszorítja a kezem.
- Már voltak bent, csak nem volt szívük felébreszteni, ahogy itt feküdtél, mint ha védelmezni akartál valamitől. - Mosolyodik el.
- A faszságaidtól védlek meg, te gyökérképp. Mit gondoltál? Hogy félig holtan talállak az irodádban, nevetve fogok tovább menni? Elmehetsz az anyádba! Megijesztettél! - Hajtom vissza a fejemet rá. - Aggódtam érted.
- Már miért aggódnál értem? Utálsz, nem?
- Nem utállak.. Oké, néha az agyamra mész a férfias hisztijeiddel, de soha sem gyűlöltelek. - Görbülnek felfele az ajkaim, kezét megmarkolva. - Többet ne csinálj ilyet, főnök. - Villantom ki a fogsorom egy vigyorral.
- Idióta dinó vagy. - Kacag fel. - Hozol nekem kávét?
- YAH! - Húzom el a kezem, de ajkaimon ott marad a mosoly. - Hozok. - Bólintok és felállok és elsétálok az automatához. Öcsém.. itt is dolgoznom kell.. nem mint ha bánnám.

Hetek múlva kiengedték JongInt, én pedig, mint egy jól nevelt kiskutya, úgy vigyáztam rá és mentem utána. Nem akarom, hogy megint kárt tegyen magában.. bár fogalmam sincs mi oka volt a halálra. Nem akartam nyaggatni a kérdéseimmel, de túlságosan kíváncsi vagyok, úgyhogy ma tuti kikérdezem!

- JongIn. - Lépek be az irodájába, automatikusan téve le elé a kávét, leülve a székbe. - Muszáj beszélnünk. - Komolyodom meg.
- Mond csak. - Iszik bele az italba, és még be sem szól.
- Miért gyógyszerezted be magad? Eddig nem mertem megkérdezni, de most már meg esz a kíváncsiság.. Tehát?
- Ah.. gondoltam, hogy egyszer úgy is megkérdezed, a válaszom pedig az, hogy miattad.
- Micsoda? Miattam? Mit tettem? - Kerekednek el a szemeim.
- Majd elmesélem. Pótoljuk be az elhalasztott randit!
- JongIn..
- Kérlek! - Könyörög, s szemeiben szomorúság csillan. 
- Oké.. Ma mikor végzel? 
- Hatkor.
- Rendben. Megvárlak. - Simítok végig az arcán, nem tudom miért, de ez most jól esett. Puha bőre van.

Megvártam a hallban. Kibum ma is eljött, de elküldtem. Mostanában nagyon rám van kattanva, kétszer feküdtem le vele, pedig nem szeretem, csak olyan magányosnak és összetörtnek tűnik mindig, mikor hazamegyek. Csak nem tudom mit kezdjek vele.. ha ő újra belém szeret, akkor megfogom bántani a visszautasításommal. Beszélnem kellene már vele erről.
Mikor végre JongIn végez a munkával, szó nélkül kezdem követni, s látom a tipikus vigyorát, mint ha azt mondaná " Ügyes Kutya ". Anyád JongIn.
Valami étteremnél megálltunk. Jesszusom! Ez egy baszott drága hely. Egyszer jöttem ide... pont elég volt, mert úgy gondoltam, hogy minek erre költeni, attól függetlenül, hogy nagyon jó a kaja, és bent nagyon figyelnek a higiéniára, amiért plusz pontokat kapott már ez a kóceráj.
JongIn még asztalt is foglalt.
- Rendelj valamit. Bármit. Ezután átjössz hozzám. Addig élvezzük ki a randit.

A vacsora kellemesen telt, próbáltam minél olcsóbb ételt rendelni, nem akarom kisemmizni. Miután kifizette még sétáltunk egy parkban, csendesen, szorosan egymás mellet. Sokszor pillantottunk egymásra, aminek csak egy mosolygás volt a vége. Jól érezem magam vele ebben a pillanatban. Mire feleszméltem már a háza előtt állunk, ő pedig a kulccsal bajlódik.. hah.. Gyökér.
Lassan belépdelünk a házba, kabátot és cipőt levéve.
Még mindig halkak voltunk, mint ha valaki lett volna itt rajtunk kívül. Már amennyit láttam a lakásból, megállapítottam, hogy nagyon szép.
A nappaliba vezetett, majd rámutatott a kanapéra, jelezvén, üljek le.

- Kérsz kávét? - Szólalt végre meg.
- Fúj, nem. - Fintorodom el. - Már a szagától hányingert kapok.
- Gondoltam. - Mosolyog szelíden.
- Tehát... térjünk a tárgyra. Miért miattam gyógyszerezted be magad? Mit tettem?
- Tudod.. az előtted dolgozó fiú.. nem azért ment el, mert megunta volna a munkát... ő miattam mondott fel.
- Nem értem.. nekem ehhez mi közöm van?
- Észrevetted, hogy nem nagyon cukkoltam az identitásod. Biszex vagyok.
- Oh.. még mindig nem értem. - Rázom meg a fejem. - Ne köntör falazz a hülyeségeiddel, bökd ki! - Háborodok fel.... mesélgeti itt nekem a régi szerelmi bánatát. Faszt érdekli.
- Beléd szerettem! - Csattan fel.
- Mi? - Döbbenek meg. A lélegzésem felgyorsul, a szívem hangosan kezd dobogni, és biztos vagyok benne, hogy vörös az arcom.
- Te egy igazi kihívás vagy a számomra, és ez tetszett már az elejétől. Az előtted dolgozó fiúnak olyan egyszerűen elcsavartam a fejét, de te! Nem is figyeltél rám, nem vetted észre az apró jeleimet. Azután megláttalak azzal a Kibummal. Féltékeny lettem, bár sok jogom nincs hozzá. Te szereted őt, és tiszteletben tartom. Egyébként nem akartam meghalni, mert emiatt faszság lenne, egyszerűen csak aludni akartam... hah túl sok gyógyszert vettem be, mert nem hatott.
- Várj, várj! Állj! Ez túl sok. - Állok fel. Soha nem láttam még ilyennek még sosem láttam. Ez kicsit ijesztő. - Szögezzünk le valamit. Nem szeretem Kibumot. Magányos és bántott volt, én pedig mint barátja, vigaszt nyújtottam.
- Komolyan? - Csillanak fel a szemei.
- Igen. Te meg... én nem tudom mit érzek. Nem szeretem a hisztijeidet, ki nem állhatom. De ebben a pár hétben..igazán aranyos és elviselhető voltál. Okok nélkül aggódtam érted, hiszen csak annyi köt hozzád, hogy a főnököm vagy. - Harapom be az alsó ajkam, nem akarok fájdalmat okozni.
- Megpróbálhatnánk.
- Meg.. - Vonom meg a vállam. - És.. ha beléd szeretek, de te rám unsz?
- Ne dramatizáld túl, még együtt sem vagyunk.. Jelenleg nekem kéne kétségbeesettnek lennem.
- Hm.. - Ennyit, kifogytam a szavakból.

De úgy látom nem is kellenek szavak, mert JongIn az ajkaimra mar. Erőszakosan a hajamba futtatja ujjat és meghúzza. Nem ijedek meg, már volt részem ilyenben, és érzem rajta, kíván engem.
Hagyom neki, semmi kedvem ellenkezni, így karjaimmal átkulcsolom a nyakát, tudatlanul simulok a testéhez. Elmélyítem a csókunkat, leejtem az állam, hagyva, hogy nyelve enyémet érintse, simogassa. Egy kezemet inge alá vezetem.. Jesszusom, ilyen izmos lenne? Remek, az én izmaimat simán megszégyeníti. Vadul kezdem kigombolni a ruhát, ami testét fedi, eközben ő a nyakamra hajol és harapdálni kezdi, szívás nyomokat hagyva.
A ruháink hiper gyorsasággal kerülnek le, már csak alsónemű van rajtunk. Kényelmetlennek találhatta már az állás, így arra eszméltem, hogy a kávézó asztalra dönt le. Kicsit sem ironikus.
Amikor lerántom róla az alsógatyát elakad a lélegzete, aztán nekem. Hogy rohadjon meg, ennek mekkora farka van? Te, ember, ez normális? A koreaiaknak kibaszottul nem ekkora! Nagy levegőt veszek és inkább visszapillantok az arcára, ő pedig elégedetten vigyorogva bámul... ch. Felvágós! Ő is lerántja rólam a ruhadarabot, elégedetten felmorgok, mikor merevedéseink összeérnek, eközben mellkasomat csókolgatja. Felnyögve húzom meg a haját, amikor péniszemhez hajol. Könyörgően pislantok szemeibe, csókért sóvárogva amit egyből megért, és teljesíti kívánságom. Egyik ujját közben megérzem a bejáratomnál, amire összerezzenek.

- Hé, hé... csak én vagyok. - Csitít rögtön, másik keze nem tétlenkedik, tovább kényeztet.
- Tudom! Csak.. nem sokszor kerültem ilyen helyzetbe.. kicsid idegen. - Szorítom össze szemeim, bár nem félek, csak kicsit megalázó.. azt hiszem.
- Oké. Nyugi. Nem bántalak, tudod jól. - Állt fel, amire értetlenül bámultam rá. - Elmegyek síkosítóért meg kotonért. - Mutat az egyik fiók fele. Nem mondok semmit, csak az asztalra hajtom a fejemet, próbálva elengedni magam. - Ellazítalak. - Suttogja a fülembe. - De előtte árulj el nekem valamit.. tiszta vagy-e?
- Igenh.. - Sóhajtom. - Ah! - Nyögök fel, amint egy nedves izmost érzek a lyukamnál. - Te-te most? - Dadogom.
- Hm.. Jó ízed van. - Morogja és ismét nyal. Ó istenem! Ezt egyszerre érzem bűnösnek és baszott izgatónak, és csak vergődni tudok. Ismét megérzem az ujját, ahogyan lassan tágítani kezd. Frusztráltan ráncolom a szemöldököm, kezemmel JongIn nyakáért nyúlva, húzom magamhoz jobban. Meglepetten pislog, nem érti a hirtelen hevességem.
- Nem akarok az előkészítéssel bajlódni. - Lihegem ajkaira. 
Elvigyorodik és kinyitja az óvszert, amit felgörgeti hosszára. Az orális kényeztetés kimarad, de ez most nem igazán izgat. Síkosítót ken magára, majd kicsit a bejáratomra, s óvatosan kezd belém nyomulni, míg én még jobban próbálok ellazulni odalent. Tudom, hogy gyorsan tágulok.. vagy is eddig ezt tapasztaltam, így nem fáj mikor hirtelen nagyot lök. Feszít, igen, de ebbe még nem halok bele. Hátamat fájdalmasan tartom, a kávézóasztal alacsonyan van és kemény, így nyomja a gerincem. 
JongIn péniszemhez nyúl és lassan kezdi el húzogatni rajta a bőrt fel-le. A testem egészen elernyed, kiszolgáltatottan fekszem most már alatta, körmei az asztallapját karmolja. Hatalmasat nyögök, mikor érzem, totálisan kitölt.. őszinte leszek, most kicsit fáj, de a vágy és a kéj mindent elfelejtett velem. Karjaimat izmos teste köré vonom, élvezve, ahogyan lassan, ám ütemesen mozogni kezd. Lábaimat dereka köré kulcsolom, ezzel elérve, hogy még mélyebbre kerüljön a bensőmben. Magamhoz húzom és egy csókot lopok tőle.

- Gyorsabban. - Lehelem ajkaira, amire felmordul, és olyan tempóban kezd el lökni, hogy szinte látom fejem fölött a csillagokat.
- Hívj Kainak. - Lihegi a fülembe, mozgása közben nem lassul. Nem értem mi ez a név, soha nem hallottam, viszont úgy, hogy éppen egy - hozzá teszem, méretes - fasz mozog bennem, nehéz gondolkodnom, főleg, hogy állandóan ingerli a prosztatámat ezzel.
- Kai-yah! - Sóhajtom ködös szemekkel. Együtt akarok elmenni vele, így kezére fogok, ami még mindig lassan mozgott hosszamon, én pedig gyorsítottam a tempón. A sok feszültség, ami bennem van, ki akar törni, hátam ívbe feszül, szemeimet erősen szorítom össze, érzem, izzadok, mint a ló, közben elfúlóan nyögtem újra és újra JongIn nevét, amíg el nem élveztem, ő pedig velem együtt. Gyorsan veszem a levegőt, még mindig zihálok az orgazmustól.
JongIn kiszáll belőlem, majd kezet nyújt, hiszen nem feküdhetek végig az asztalon, így elfogadom a kezét, amire magához ránt és belemarkol a fenekembe.
- Menjünk fürdeni. - Suttogja az ajkaimra.
- Oké... - Dőlök izmos mellkasának, s engedem, hogy vezessen.


*

Reggel gyengét cirógatásra nyitogatom a szemeim.. JongIn.. A.. már emlékszem hogy kerültem én az ágyába! Még fürdésnél lenyomtunk még egy menetet, majd annyira elfáradtam, hogy idehozott.. és bealudtam.
- Reggelt'. - Mosolyodik el.
- Hol marad a 'Jól'? - Játszom azt amit ő szokott, de végül csak elnevetem magam. - Reggelt.
- Nagyon viccesek vagyunk. Beszóltam a meló helyre, hogy ma nem megyünk be. - Túr bele a hajába.
- Mi? Miért? - Mocorgom egy kicsit karjaiban.
- Este "fürdés" után elég szarul néztél ki, és hőemelkedésed volt. Nem kockáztatok, a cégén nekem beteg leszel.
- Értem. Köszönöm. - Ülök fel és nyomok egy csókot az ajkaira, majd felállva nyugtázom, hogy van rajtam alsógatya.
- Hova, hova? - Kapja el a karom.
- Hh.. Muszáj beszélnem Kibummal, most nálam lakik, mert a pasija egy erőszakos állat, így hozzám jött segítségért, de most már el kell küldenem.
- Aha, de azért vissza jössz? - Villantja kiskutya szemeit.
- Ez az én nézésem. - Csapom tarkón, . Egyébként igen. Délután visszajövök, úgyhogy csinálj ebédet.
- Honnan veszed, hogy tudok főzni?
- Ne nézz hülyének, légyszíves. Ha pedig ma nem készülsz semmivel, pontot veszítesz. - Vigyorgok mindent tudóan.
- Pontot veszítek? - Pislog értetlenül.
- Te akartad, hogy próbáljuk meg a kapcsolatot. Ne baszd el, mert a szexel már jó pontokat szereztél magadnak. - Nevetek fel.
- Te nem vagy normális. - Nevet velem. - Jó! Főzök valami finomat. - Tápászkodik fel ő is.
- Majd jövök. - Lehelek egy puszit a szájára, majd kisétálok a nappaliba, hogy megkeressem szétdobált ruháimat, amit gyorsan fel is kapkodok magamra, hogy kilépve a házból elindulja a fodrászathoz.

Amint belépek a jól ismert építménybe, Kibum elém ugrott és már hajolt is volna az ajkaimra, de én tenyeremmel megállítottam. Csalódottan pillant rám, nem érti miért nem kapja meg a csókját.

- Bummie, beszélnünk kell. - Tolom el magamtól, még jó, hogy nincs itt senki.
- Beszéljünk, mint láthatod ráérek. - Sóhajt fel, leülve egy székre.
- El kell költöznöd, az exed már nem basztat, így visszamehetsz a lakásodba.
- Mi? - Lepődik meg. - De Jong én..
- Most hagy abba, elég a kifogásokból!
- De Jongie! Én.. én szeretlek! - Kezdenek el potyogni a könnyei.
- Ne hisztizz. - Csattanok fel mérgesen.
- Az igazat mondom! - Rántja le magáról a szemüveget, és feláll dühösen nézve a szemeibe. - Mi bajod van? Eddig örömmel feküdtél le velem, azt hittem viszonzod a szerelmem!
- Akkor nagyot tévedsz, te csak a barátom vagy!
- Tökéletes vagyok, nem értem miért nem tudsz szeretni!
- Faszt vagy tökéletes. - Forgatom meg a szemem.. basszus, ezt nem így terveztem. - Ide figyelj, én már mást szeretek, érted? - Nyugszom meg.
- Miért? - Zokog fel, kezeit arca elé helyezi, s tenyereibe fojtja keserves sírását.
- Aish. - Túrok bele a hajamba, ezt komolya nem akartam.. magamhoz ölelném, de akkor félreértené. - Ma költözz ki. - Zárom le ennyivel, majd ott hagyom.

Tudom, hogy köcsög vagyok, de istenem, mit tudtam volna vele tenni? Átölelni, és megcsókolni, hogy minden rendben lesz? Nem vagyunk már gyerekek. Megtudja oldani a problémáit.


*

Délután van, és én már itt állok JongIn háza előtt, várva, hogy ajtót nyisson nekem.

- Szia, Puppykám. - Vigyorodik el, egyből magához húzva.
- Szia, hiányoztam?
- Ahaa... - Hajol hozzám egy csókért, amit megadok neki, sőt, el is mélyítem. 
- Menjünk be. - Susogom.
- Jó ötlet. - Invitál be, én pedig lehámozva magamról a cipőt és kabátot szimatolok a levegőbe. - Hmm... jó illatok vannak, tehát főztél, de ügye tudod, hogy nem kapod meg csak úgy a pontjaid? Le kell ellenőriznem milyen íze van. - Emelem magasra a fejem.
- Komolyan mondom, te nagyon lüke vagy. - Karolja át a derekam. - Szeretlek, Lüke Saurs.
- Kai....

HAHA, Egy eszméletlen köcsög fasz vagyok, de ez lenne a vége :'D Azt hiszem maradt pár nyitott rész, de én ezt mindenki fantáziájára bízom. Csak szeretném még elmondani, hogy 7 órát ültem a gép előtt, csak hogy bemásoljam... Remélem tetszett :*