2016. szeptember 22., csütörtök

Blind Date (JongKey OS)

(~One~) Blind Date (~Shot~)
(Vak Randi)
(JongKey)

(Először is, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIM KEY KIBUM, TE!!!! Imádlak, és tisztellek. Bármennyire is messze vagy tőlem. Felnézek rád. Bármennyire sem érted mit beszélek vagy írok, attól még itt vagyok. Szeretem a szemed a szád, legjobban áll neked a szőke haj -bár a fekete is odabasz-. Szeretem az egyedi öltözet stílusod, bár néha igen kiborító egyes embereknek. De én így szeretlek Bummie. Így fogadlak el.. Tisztellek téged. Örökké. (Tudom hogy holnap van az öregedése, tehát Szeptember 23.-án, de szerettem volna minél előbb kihozni, hogy ne késsek el vele! -Egy nappal előtte pls.. nagyon előbb XD-)
Másodszor is.. Ha vannak hibák a ficibe, elnézést. Remélem elnézhető xD!
Harmadszor pedig... egy kis nem tudom mi.. XD Csak úgy jött ez is :

("Mikor szemedbe nézek, elolvadok.
Olyasmit sugalva. ,,Álmodjatok"!
Mikor ajkaidra nézek felnevetek.
Mert olyan vagy, mint egy macska
Mi vagyunk "zsákodban" a halacska.

Engem nem zavar, miért?
Mert a csapattársaid is szeretnek, azért...
Lehet hogy kicsit buzis vagy, rá se ránts
Buzik vagyunk mind, szopás az életünk!

Mit tehetnénk? Elbújni? Nem...
Kitörni a színpadra! Lányosan táncolva!
Mert te Kibum megteheted!
Csak hunyd le a két szép szemedet...

Meglátod.. Minden jobb lesz... :)"
~Dia - Maxell World ❤️‍ )
Jó olvasást Cicáim ❤️
Már rég óta fent vagyok egy párkereső oldalon. Természetesen most lehet szidni, hogy "Ugyan, abból úgy is csak sex lesz"
De én hiszek még benne. Nem rég néztem egy műsort ahol elmondta az egyik pár hogy egy párkereső oldalon találtak egymásra és már családjuk van, sőt! Férj és feleség.. Tehát nekem senki ne mondja hogy ez lehetetlen.. Oké, most fel lehet azt hozni hogy ez showbiznisz... Amatőr vagyok, na! Mielőtt pánikba esne valaki, nem. Nem az egész nevemet adtam meg. Elég hülye névvel iratkoztam fel.. De hát ha tetszik, akkor mit tehetnék? Jah és.... Nem vagyok egy öreg vén fószer... Csak 24 vagyok.
Egyedül érzem magam. Már 20 évesen elköltöztem otthonról. Egy aranyos kis kávézóban kaptam munkát és a mai napig ott húzom a napjaimat. Kedvesek, imádom a rendszeres vendégeket. Még is magányom van. Arról sincs szó hogy nincsenek barátaim.. Nem vagyok antiszociális.. Szeretem az embereket. Jó persze, nem mindegyiket... Mindegy, értitek.
Egyik hosszú nap után fáradtan lódulok be a kis házba amiben lakom egy cica társaságában, akit Bummienak hívnak... és lány cica... Ám illik hozzá ez a név. Egyből nyávogni kezd én pedig odaadom a napi eledelét, csak hogy ne nyafogjon. Szeretem, de néha olyan kis köcsög tud lenni. Ha nem tetszik neki valami akkor ő diktál.. Ja, Bummie a lány a házban. 
Töltök még neki egy kis vizet, majd szobám felé veszem az irányt. Eldobom valamerre a táskám -a fene se tudja merre- és leülök a gép elé.  Rögtön a párkereső oldalt nyitom meg. Lerakom a könyökööm az asztalra a fejemet pedig a tenyerembe ejtem. Hihetetlen mennyi fiatal és ronda ember van itt... Jó, én se vagyok a világ szépe, de nem is vagyok vissza taszító... Csak alacsony. Ja.. és meleg. De shh.. Ezért van ez a meleg társkereső oldal..
Unottan tegergetem le az oldalt, mikor a képernyő sarkában megjelenik hogy üzentek nekem.

"Szia, a nevem Key. Tudom elég hülye név... Mindegy. Tudod eléggé megtetszett a képed és nagyon remélem hogy te vagy, nem egyszer basztak át.
Tudom hogy rólam nincs kép, de szeretem a vak randikat :)"

Kicsit most meglepődtem.. Vak Randi? ... Nah várjunk...

" Hello. Nem zavar a neved. Kulcs... Vicces. Nyugodj meg, én vagyok.. Bár lehet sokan írták már ezt neked vissza 😂 Engem is basztak már át, ne aggódj! :(
Amúgy, a Vak Randi az nem úgy van hogy egyik fél se mutat képet? Tudod ez így eléggé értelmetlen"
"Áh... Akkor jó.
Egyébként elhiszem hogy te vagy.. Most csak neked! :D
És igen a Vak Randi eredetileg úgy lenne, nah meg van is olyan odal ami erre van.. De azoktól félek.. Inkább én láthassam annak az arcát akivel találkozok. Így viccesebb. :3"

"Oh, köszönöm hogy hiszel nekem, megtisztelő ;)
Ám abba belekötnék hogy te látsz engem de én téged nem. Nem ér így játszani :P
Bár ha akarod belemegyek a kis játékodba.. Key :D
"Tényleg belemennél? :o
Annak nagyon örülnék BlingJong^^
Egyébként eredetileg is ez a neved? Mármint nem az hogy Bling-Bling-Jong. Hanem hogy simán.. "Jong"

"Igen, miért is ne? Amúgy is kell egy kis izgalom. Azután ki ne derüljön hogy csúnyácska vagy :D Bár.. nem minden a külső..
És a nevemmel kapcsolatban. Valamilyen szinten igen. Jong. Elég ennyit tudnod. Még :D És neked? Mert a Key az biztos hogy nem az igazi neved."
"Hát igen.. Az unalom megöl.
Nem vagyok csúnya! Kikérem magamnak. Én gyönyörű vagyok ;)
Amúgy cuki a neved :D
Neked pedig elég annyit tudnod hogy Kibum.. Bár becézni is szoktak.
Kibummie, Bummie vagy csak simán Bum."

"Majd meglátjuk!! :P
Köszönöm^^ Szerintem is cuki :3 Egó bevág... :D
Kibum? Bummie? Te szórakozol velem! xD
A macskámat is így hívják! Oh ez a sors, én érzem! *-* Nah.. Lenyugszom."
"Te egoista állat! 😂
Komolyan? Ez valami vicc!! XD A macskát elnevezni Bummienak, szerencsétlen.. Hogy bírja? 😂
Igen... egyébként. Ez a sors :)"

"Hé! Szereti a nevét! Dorombol is ;D
És nagyon hűséges! :)
A sors elött meg leborulok 😂
Amúgy hány éves vagy? Csak hogy ismerkedjünk :)"
"Dorombol? Én is doromboljak majd neked? 😏
23 vagyok, te?"

Azt hiszem ezután nagyon nagyon jól elbeszélgettem Kibummal. Körülbelül hajnali 4-kor keltem fel az asztaltól. Meg sem fürödtem egyből bedöltem az ágyba. Kibeszéltük az olyan alap dolgokat hogy.. Mit szeretsz csinálni... Kedvenc étel/ital. Kedvenc szín. Kedvenc film. Kutya vagy cica. Stb Tehát minden faszság. Majd a végén kicsit rátértünk a testi dolgokra. Jó persze, nem kérdezett rá premier plám hogy mekkora a farkam.. Ilyenről még szó sem esett. Viszont arra igen hogy milyen magasak vagyunk. Féltem. Őszintét. Tényleg, volt mikor egy tök aranyos sráccal beszélgettem, és mi lett belőle? Magasabb volt. Rögtön lepatintott hogy neki ugyan nem kell törpe. Kibum pedig csak "elnevette" a dolgot, valami olyasmi szöveggel hogy "De cuki lehetsz!!!"
Hülye... És persze magasabb. 3cm-vel ami azért nem eget verő. De túlálem, főleg akkor ha tényleg aranyos.

Másnap.. Ami inkább aznap volt, fáradtan keltem fel. Megdörzsöltem a szemeim majd felálltam hogy kimenjek a fürdőbe venni egy jéghideg fürdőt, mert hát valahol józanabbnak kell lennem a munka miatt.

Fürdés után még jól megcsapkodtam az arcom utána pedig kávét főztem.. Milyen irónikus, kávézóban dolgozom, kávét iszom. Ok.... Ez nekem nem megy.

Elballagtam a kávézóig, hála az égnek nincs messze a házamtól. Elég korán van, ezért nincs nyitva még. Látom hogy Chen már nagyban csinálja a diszítést és még egyszer feltakarit.. Komolyan, mint egy jó feleség. Pedig a takarítást este is megszoktuk csinálni, de nem baj. Hátra caklatok az öltözőbe, hogy felvegyem a szokványos fehér tapados inget és a szűkebb fazonú fekete farmert. Furcsa mi? Hát, a főnök intézte el, hogy mi dolgozók dögösebben nézünk ki, ne úgy mint az egyszerű pincérek.

Eltelt fél óra, az üzlet nyitva. Szerények, de felszereltek vagyunk. Sokan szeretnek ide járni, így szinte sosem unatkozom. Mosolyogva köszöntöm az első vendégeket, akik itt már rendszeresek. Viszont mindig oda megyek.

-A szokásosat?-Lépek az asztalhoz.
-Hmm... Nem, ma valami mást szeretnék, ügye Chanie?-Húzodik Baek ajkai vigyorra..
-Hát.. Igen..
-Oh... Mi van ma?
-Az évfordulónk, de Chan elfelejtette. Úgyhogy szopta-Nevet fel.
-Az szívás Öregem.-Veregetem hátba az említetett. -Akkor mit kérsz BaekHyun?
-Forró csokit, négy pillecukorral. Lehetne hogy a legdrágábbat? Oh és egy tiramisut! Eperdarabokkal. Az is legyen jó drága, mindent Yeoile fizet.-Néz rám édesen.
-Megkapod, te angyal.-Incselkedek amire Chan felhorkan. -Jaj nyugi feledékeny herceg, nem lopom el tőled.-Kuncogok, majd tovább állok hogy a többiek rendelését is felvegyem, majd leadjam.

Örülök hogy Chan és Baek ilyen erős kapcsolatban vannak. Emlékszem itt ismerkedtek meg. Véletlenül ChanYeol neki ment Baeknek, mert nem látta. Azután pedig meghívta egy kávéra. Vicces helyzet volt. Féltékeny vagyok rájuk. Már vágyom egy kapcsolatra.. Nagyon remélem hogy Keyel talán meg lesz...

Este fele belépett a kávézóba egy.. Nem is tudom leírni milyen fiú. Gyönyörű... Ennyit tudok rá mondani. Amikor meglátott ő is eltátotta a száját, de rögtön be is zárta utána pedig leült egy helyre. Nem érdekelt ki jött régebben és ki vár a rendelésre, én egyből oda mentem, ahova leült.

-Hello.-Hajoltam meg. -Üdvözöllek a kávézónkban. Mit szeretnél rendelni?-Kérdezem kedvesen.
-Áh.. Csak egy fekete kávét szeretnék.-Válaszolt mosolyogva.. Hogy ennek a hangja is milyen aranyos..
-Hozom is.-Viszonoztam a gesztusát majd elindultam a pult felé. -Chen, egy feketekávét...
-Rendben.. Jong minden rendben? Mintha elkapott volna a szerelem láz!-Nevet fel.
-Micsoda? Dehogy. Csak egy gyönyörű teremtés ül.... ott, nézd!-Mutatok a fiú felé.
-Ohhhh... Tényleg szép. Szerezd meg!-Bök vállba.
-Hülye vagy, na hozd azt a fekete kávét!-Vigyorodom el még mindig a fiút nézve... Ahj nem szabad! Hiszen még ott van Kibum akivel bármi megtörténhet. Ha meg az nem sikerül.. akkor talán ez a fiú még fog ide jönni. Vagy is, remélem...

Miután leadtam neki a feketekávét gyorsan felszedtem még a várakozoktól a rendelést. Hihetetlen hogy més este is félig tele vagyunk. Imádnak ide jönni randira, vagy csak egy sima baráti talira. Néha mosolyogva nézek ki az ablakon. Még régebben a mi üzletünkel szemben volt egy másik kávézó. Versengtünk hogy kié a jobb, ki tud a csúcsra jutni. Mi nyertünk, ők pedig bezártak.

Éppen bejött egy ismeretlen vendég -ami nem meglepő, minden nap jönnek újak- és amellé a fiú elé ült le. Megölelték egymást  majd elkezdek beszélgetni. Mivel nem jött több ember be, és akik bent voltak megkapták a rendelést. Így ismét ahoz az asztalhoz mentem.

-Üdvözöllek a kávézóban, hozhatok valamit?-Kérdezem meg tőle is, de már messze nem olyan kedvesen. Idegesít hogy ó jóban van a fiúval.
-Igen, egy epertorta szeletet ha lehet, és egy tejeskávét.-Mondja miközben nézi az étlapot.
-Rendben.-Bólintok majd a fiúra nézek aki lehajtja a fejét.. Valami baj lehet? Felvont szemöldökkel megyek a pulthoz.

Miután leadtam a fiatalúrnak -mert gondolom az, nem látszik öregnek.- figyeltem őket. Nem jött új vendég így ráértem. Hogy ne legyek feltünő, másokat is néztem, bámulgattam, vagy inkább bambultam a semmibe.
Szépen lassan mentek el az emberek, de ők még mindig nagyban beszélgettek. Vagyis inkább a magasabb férfi, aki eléggé dühösnek látszott. Ő pedig. Ijedtnek. Azthiszem ideje közbevágnom.

Miközben mentem oda hallotam pár szót.

-Miért nézed ennyire, ha? Nem vagyok elég jó?-Kérdezte a magasabb.
-Eh?..Nem.. Ahj Minho, tudod hogy csak szexeltünk egymással és annyi. Köztünk nincs több...-Válaszol mérgesen.
Őőő, aha.
-Áh, új dugó párt keresel?-Horkan fel Minho -Ha jól hallottam előbb a nevét.-
-Nem! Szerelmet keresek...
-Én megadhatom!
-De én nem tőled akarom!-Mondta fusztráltan.
-Elnézést.-Lépek oda mosolyogva. -Kérem ne veszekedjenek, a kávézó nem szeretne rossz hír nevet esetleg attól hogy maguk kiabálni, vagy verekedni fognak. Ha még is ilyenre készülnének, kérem hagyják el a kávézót.-Mondom kedvesen. Tényleg nem szeretném ha baj keveredne, nem szeretném, hogy a sikerünket lerombolja egy gebasz.
A magasabbik férfi, vagy is Minho mérgesen felállt és kisétált.
-Köszönöm.. Azthiszem. Nem tudom mit kezdjek vele.-Sóhajtott a fiú.
-Szívesen.. Bár nem hittem volna hogy elmegy.-Elmélkedek. -Mivel nem tudsz mit kezdeni?-Érdeklődöm.
-Ahj..! Az a pasas izé... Öhm..-Vörösödik el.
-A szexpartnered?-Kérdezek rá a lényegre... Már végül is mindegy.. Hiszen hallotam az előbb.
-Oh.. Igen, de kínos ez.-Fogja meg kezeivel az arcát ami már égett szinte. -Akkor, még egyszer köszönöm!-Rakja le a pénzt az asztalra, majd kiszalad.. Eh.. Még a nevét sem tudtam meg. Tehát meleg. Majd ha Bummieval nem jön össze -Fú, de fura így.. Olyan mint ha a cicámró beszélnék- akkor becélzom ezt a fiút... Ha jön majd ide még.

Sóhajtva zárom a kávézót, mint midnig. Igazából elég furcsa a nyitva tartásunk. Naponta változik, mármint Hétfőn estig míg Kedden már csak délután háromig. Így váltakoznak a napok. Vasárnap is nyitva vagyunk de ott csak reggel 07:00-től dél 12:00-ig.

Mosolyogva lépek be a házba ismét elvégezve a cicámmal a dolgokat, sőt még egy kicsit játszadozom vele, és a kis gonoszka nagyon örül neki, nem sokszor kényesztetem. Álltalában kap egy fülvakarást és már békén is hagyom. Most viszont jó volt dögönyözni. Hasonlít arra a fiúra a kávézóban. Jól megfigyeltem. Olyan aranyos cica szája volt. És a szemei... Cicásabbak bárminél. Ahj.. Mért nem tudom kiverni a fejemből? Kibumra kéne koncentrálnom... Ah! Kibumra!!
Rögtön felpattanok hogy a gép elé üljek.
Amint fellépek az oldalra, kb a szemememet kibassza az üzenet.. Kibumtól!!

"Szia! Milyen volt a napod? Nekem érdekes és egyben idegesítő. De megmentett egy hős! :)"

"Szia :) Nekem jó volt a napom.. Mint mindig ;) Milyen hősről beszélsz te?"

"Oh hát egy nagyon jó képű hős. De sajnos nem repült :( Így nem ért sokat XD"

"Repülés.. Jól van, te is hülye vagy xD Bent vagy a bandámban. Én egy cicával találkoztam. Ember volt cicapofival de.. ÚramIsten.. Ha te láttad volna! *-*"

"Eh? Komolyan bent vagyok a bandádban? UHH! Ezaz, ez volt a vágyam 😅 Milyen cica? Féltékennyé akarsz tenni? Itt vagyok én is ám! :c"

"Jaj nyugi. Nem felejtettelek el. Rád is sokat gondoltam ;)"

"Nah azért! 😅 Kaptál is volna érte, ha nem gondolsz rám! Én igazából csak este fele álmodoztam a képeden és képzeltelek magam elé, meg a hangodat is :3 Bár kiváncsi vagyok már a hangodra.. Hm.. Megadjuk egymásnak a telefonszámunkat? És akkor már beszélhetnénk is! :D"

"Ahh! Csak este? Te kis semmirekellő! Én nekem egész nap ott voltál a fejemben ^^ Jó fiú voltam, kérem a kekszemet ;)
Eh.. Én nem nagyon tudlak elképzelni.. Mármint írtad már hogy szőke hajad van, mogyoróbarna szemszíned, kiemelkedőbb arccsontod.. De nem megy! És a hangod se.. Ahj, látni akarlak >.<!!
Bár a telefon jó ötlet. Legalább nem kell írni, nekem pedig ingyenes a hívásom. :)"

"Olyan édes vagy... És a kekszedet is megkapod, ígérem :3
És gyönyörű testem! Azt kihagytad. Tejfehér bőröm van *-*. Már-már verem a vámpírok szintét 😅. Nyugi, látni fogsz te.. csak ismerkedjünk még meg jobban, oksa? A telefonnal meg azért is jobb, mert napközben is felhívhatlak és nem csak este irogatunk egymásnak, hogy utána reggel hulla fáradtan menjünk dolgozni.
Apropó munka! Te mit dolgozol?"

"Zabáljalak meg, ne bókolj, mert elpirulok azután baj lesz!
Ne haragudj! De láttam az Alkonyatot, remélem te nem csillogsz XDD
Nyugodt vagyok, teljesen! A kiváncsiság az már más :) És én is szeretnélek jobban megismerni.
Igen a telefon jó lenne. Ma is olyan hulla voltam mikor felkeltem. Ha te a vámpírokat ütöd, én a zombikat 😅.
Egyébként egy kis kávézóban dolgozom. És te?"

"Eszem meg áll tőled! Alkonyat mi? Megharapjalak hogy örökké együtt maradjunk? XD Várj, nem jó. Szereznünk kell egy vérfarkast aki el akar baszni mindent 😅. Bár ha te zombi vagy.. Akkor a Walking Deadból, ügye? Ott legalább sexyk... :D Jó ez kezd undorító lenni.
Kávézóban? Ahh.. Cuki! Imádom a kávézókat.. olyan kellemes helyek :)
Én angol tanár vagyok ;)"

"Várj, várj! Nem jó az alap koncepció xD. Legyen úgy hogy egyszerre harapjuk meg egymást. Akkor mind a kettőnk zombi-vámpír lesz. ÚÚÚ De csúcs! Egy új faj. Hibridek leszünk 😅.
Ügye? Király vagyok ennyi!
És te... pedig még nagyobb! Angol.. Te jó ég. Mindig is imádtam a nyelvet, de túl türelmetlen vagyok hogy megtanuljam. Taníts engem tanár úr 😉!"

"Neked elmentek otthonról XD Hibrid.. Oké, ez tényleg egyre elvetemültebb :D
Igen, az én királyom vagy, had csókoljam meg a lábadat XD
Na.. Wait a minute.. Ha én nagyobb vagyok.... Érted 😉.... :D
Tanítsalak? Mire? OráliaAngoliára? 😆"

"Komolyan.. Kivered a biztosítékot. Egy robot vagyok, így lesz orgazmusom ... Ezt remélem most te érted 😆.
Uram atyám. Te perverz dög! Imádlak, már most :)"

És tényleg így van.. Aranyos és vicces.. Kell ennél több? Nem, nem hiszem. És nem oylan bekövült. Emlékszem egyszer azért patintottak le, mert húsz éves koromra "XD" merek írni. Értitek ezt? Most komolyan.. Valaki negyven évesen is használja.. Ahj, mindegy. Kibummal lehet hülyülni.
Telószámot cseréltünk és rögtön felhívtam. A hangja nagyon ismerős volt, de nem jutott eszembe semmi. Úgyhogy hagytam a dolgot. Kellemes a hangja, kicsit rekedtes.. de nem bassza ki a fülem. Jó sokáig elbeszégettünk, csak annyi volt a szerencsém hogy másnap nem kellet korán kellnem a munkához.
Csalódásomra a fiú nem jött el.. Hah.. Pedig nézegettem volna.. Talán majd este.
~Hónapokkal később~
Kibummal még mindig nem találkoztunk, ahogy az a fiú is eltünt... Ah, pedig reménykedtem hogy látni fogom még. Bumra visszatérve. Hihetetlenül jó barátságot kötöttünk, ahoz képets hogy csak irogattunk, meg telefonon dumáltunk. Még is úgy éreztem.. Szeretem. Nem, nem szerelmes vagyok.. Csak jó vele beszélgetni komoly és komolyataln dolgokról egyaránt. Igazán megmelengeti az üres szívemet.
Viszont ma.... Végre.. Találkozhatunk. Beadta nekem a derekát. Úgy remegek mint ahogy még soha. A vicces talán az egészben hogy közeli helyre beszéltük meg, már mint. A kévézóhoz van közel. Ki kell csípnem magam.. Valamennyire... Nah.. Legyek cuki, vagy.. Kicsivel férfiasabb? Hmm.. Asszem maradok a férfiasabbnál.
Kicsit belövöm a hajam, majd felveszek egy fekete inget -még ha Kibum nem is azt vesz fel, ahogy megírta nekem- és a felső gombokat nyitva hagyom.. Ha már valaki izmos azt használja ki. Egy fekete kevésbé feszülős gatyát és egy fekete patflormos cipőt még magamra varázsolok és indulok is.
Mivel tényleg rohadt közel van lassítok a tempómon.. Túl gyors vagyok, nah meg talán előbb is indultam el.. Egy pillanatra megállok egy ajándék bolt előtt.. Vehetnék neki valamit. Mit is mondott? Imádja a rózsaszín szint, a kicsi dolgokat, az ékszereket és a kutyákat. Ah! Meg is van!
Kicsi, ékszer, rózsaszín és kutyás.. Jó, picit csajos.. De azt is mondta hogy ő kicsit lányosabb fiú. Úgyhogy megvettem neki.
Ránéztem az órára. Na faszom! Most meg elkésni fogok! Ez is azért van mert nem tudtam eldönteni milyen kutya fajtát említette, de nemhiszem hogy a beagle.. Ám az is cuki..
Sok ember volt körülöttem, még is kiszúrtam egy oszlopnál váró fiút. Nem láttam az arcát, mert a telefont birizgálta. Csak annyit tudtam kivenni belőle hogy szőke a haja.. Oh, ő lenne? Miért nem néz fel? Komolyan csúnya?... Hmm, írjunk rá hogy a közelben vagyok, hátha felemeli a fejét és körül néz.
Elő is vettem a telefont és rögtön meg írtam neki. Pötyögött még valamit hogy oké, és vártam...
Felnézett..

Óh Úristen, NEM! Hisz... Hisz ő az a.. FIÚ! HÁT ÉN MÁR HÓNAPOKKAL EZELŐTT LÁTTAM??? Ó NEM! Én hülye!
Kicsit lenyugtattam magam, felvéve egy mosolyt sétáltam oda. Leesett az álla, majd elpirult.. Chjaj, de aranyos.. Megzabálom.. Istenem hogy lehet ilyen szerencsém? Nem tudom.
-Tehát te lennél Kibum.-Mosolyodom el. -Te kis cseles.
-Huha, rájöttél? Ügyes vagy.-Ütögeti meg a fejem lágyan. -Vááo, milyen puha hajad van.-Túrja bele a kezeit.
-Yah!-Húzodom el. -A hajam tíltott.-Vigyorgok.
-Eh? Pedig puha....
-A te agyad puha...-Kuncogok, majd előásom a karkötőt. -Ezt neked vettem.-Nyújtom oda. Elkerekednek a szemei, majd hatalmas mosolyal veszi el tőlem.
-Köszönöm Jong!-Rakja fel a kezére, hogy utána megöleljen... Most esett le, nem is zavar a magassága.
-Akkor, mehetünk a mi kis Vak Randinkra?-Kulcsolom össze a kezeinket ő pedig nem húzza el.
-De meleg a kezed....-Elmélkedik. -Ühm.. Mehetünk.-Mosolyodott el.
~°~
Őszintén.. Nem bántam meg hogy belementem Kibum játékába még az elején. Semelyikünk se járt rosszúl. Hogy Minhoval mi történt? Na és velünk? Az már egy másik történet.
Most csak az a fontos hogy itt fekszem életem szerelme mellet, aki természetesen Kim Kibum. Mellkasomon alszik, szinte dorombol, mint egy jól idomított házi cica.. -nyugi, a macskám még él!- És ez mind. Egy "Vak Randi" miatt sikerült így.
The End
Hahaahahaha, és vége XD Őszintén, nem tudom mit éreztem mikor ezt írtam. Igazából, az elején lévő borítókép(Amit én csináltam, jó? >.< xd) adott ötletett. Mármint ügye az eredetin csak Kibum ül ott minket nézve.. És a tekintetéből nekem a Vak Randi jutott az eszembe. Olyan ismeretlennek tűnik.
Minden féle képpen JongHyun szemszögéből akartam írni, eddig a One Shot-jaim mindig az uke felével volt. Hát.. Most ehez volt kedvem. Remélem tetszett^^
ÉS MÉG EGYSZER! BOLDOG SZÜLETÉS NAPOT KIM KEY KIBUM! Életem szerelme, te.. TE GYÖNYÖRŰSÉGES AAAAAAAAAAH! Fangörcs pls...
Gyönyörű vagy Bummie... Nincsenek rá szavak, komolyan...